2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Şekerim bence bu şişle örülmüş.
Ama örgü tekniği ne kullanışmış bilemedim...

Kızlar ben şimdi çıkıyorum.

Öğleden sonra yokum.Oğluşumu görmeye gidicem.
Ordanda bir daha işe gelmem kanımca direk eve geçerim.
Kendinize çok dikkat edin yarın görüşürüz...

Tigla trabzan yapılmış ama 2 kez dolanmış
Tlf cok buyutemedim kuzum arada zincir var mı göremedim

Açlık şekerin güzel çıkmış canım sanırım 81 olan.
Ama tokluk şekerine muhtemelen yüksek diyecek ve diyet verecek diye tahmin ediyorum.
Hakkında hayırlısı...
aay ciddenmi yaaa üzüldüm bak şimdi ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım yapamamda :s evet 81 açlık 143 1 saat sonra

tığ ile yapılmış trabzan örülmüş

hatta 1 sıra trabzan 1 sıra sık iğne görünüyor canım

Son düzenleme:

mrb. canım
ben de buna benzer kareli renk renk bir battaniye örmeye başladım şişle
ama 4.sırayı örerken gözüm korktu ne yalan söliyim. tığla örüp birleştirmek daha mantıklı böyle modellerde
bir sürü yumak eteğimde, ilmekleri say vs. zor iş...

Yüksek tansiyon, aşırı ödemle birleşince preeklempsi şüphesi oluşuyor, bir idrar tahlili yaptırmanız gerek. Mesaj da attım size. Sevgiler.
Sagol canım.
İnsallah öyle birsey yasamayız ,düşüncesi bile sizlatti burnumu.
Büyük konuşmayayım ama son noktam olur herhalde daha fazlasını kaldirabilecegimi sanmıyorum.

egemogo o hikaye sana mı aitti???
bende bir başkasından alıntı sandım..gene benim sigoortalar yandı sanırsam

evet kocişler herşeyin farkında oluyorlar da aileleri söz konusu olduğu için içlerinde yaşıyorlar sıkıntılarını...biz kızıyoruz ediyoruz,sinirlenip geçiyoruz ama onlar içlerinde ne fırınalar yaşıyor..
Eşimin saçları 1 haftada dökülmüştü annesi yüzünden,nerdeyse kel kalacaktı..

öle yapacam bundan sonra ama işşte susamıorum haksızlıklarına tahammül edemiorum

merhabalar kızlar.şeker yüklemesinden geliyorum çok şükür iyi çıktı ancak idrarımda lökosit, bol epitel hücresi ve bakteri görüldü.monurol şase diye bir ilaç verdi onu kullanacam ilaç kullanmak en sevmediğim şey hele hamileleikte vitamin ve demir ilaçlarını bile hergün almıyorum zararlı olmasın diye yemeklerime çok dikkat ediyorum.

Tigla trabzan yapılmış ama 2 kez dolanmış
Tlf cok buyutemedim kuzum arada zincir var mı göremedim
sağol canım bende öyle gibi gördüm emin olmak için size sorayım dedim

Şekerim bence bu şişle örülmüş.
Ama örgü tekniği ne kullanışmış bilemedim...
sağol canım tığla örülmüş kızlar çözdüler

teşekkürler canım

becnde öyle yapılacam hatta şerit şerit öreceğim yukardan aşağıya olacak sonra yanyana getirir birleştiririm şişle battaniye zor olur dimi hem yumaklar hem kaç ilmekle başlanıyor ör ör bir sıra bitmez ben hemen sıkılırım ayrı ayrı daha kolay olacak bana sana da kolay gelsin

bugün arkadaşın kızı bende. saat 8den beri boyama yaptık , pullarla yapıştırma yaptık, printerdan ayıcıklar falan çıkardım onları kestik. simli yapıştırıcılarla süsleme yaptık. makyaj malzemelerime baktık, oje sürdük, çizgi film izledik, pcde oyun oynadık. benim çok uykum geldi ama onun uykusu yok ve canım sıkılıyor diyor. aklıma bişeyde gelmiyor artık ne yapsam bilmiyorum. beni yatırıyor elini karnıma koyuyor bebek napıyormuş bakalım diyor.gözlerim kapandı kapanacak. 3te babası okuldan çıkınca alıcak. 3 e kadar ne yapsakta oyalasam :26:

Ben de tığla battaniye örüyorum,ben biraz kalın ip seçtim ki çabuk bitsin..istediğim modeli öremiyorum tabii,daha basit bişey olacak..bitince fotoğrafını çekerim..

Ver eline kalem kağıt,resim çizmesini ite..bir de mektup yaz bana de..yazı bilmeseler bile kızlar biliyormuş gibi yazmaya baylırlar(kaç yaşında bilmiyorum ama)
Hen bunları yaparken uykusu da gelir..

Ana herkes nerde hakikaten
Ben dünya ise koyuldum bakalım icinden çıkarım insallah.
Yavaş yavaş artık 2 günde değil bir haftaya yayarım .
Kızımı pispisliyorum uyuyacak insallah.
Zapzup valla aklıma takıldı resmi yakinlastiramadim ya insallah yanlış olmaz
Selanik orguyede benzettim şimdi eğer öyleyse cok uzun sürer

hakketen gidenlerde çok memnun benim eski müdürümün iki oğlunuda o doğurtmuş banada randevu aldı hatta sonradan vazgeçtik çünkü hem avr yakasında hemde hast de çalışmadığı için lab. vs zor olur bide doğumada dışardan gelen dr olarak hast.geliyo o da anl. hast geliyo.sadece acıbadem şifa bide amerikan.ben uğraşmadım valla.bir sürü tantana.ama ben de sitesini takip ediyorum güzelbilgiler veriyor.şimdiki dr.da çok iyi benim inşallah sende memnunsundur.

Ver eline kalem kağıt,resim çizmesini ite..bir de mektup yaz bana de..yazı bilmeseler bile kızlar biliyormuş gibi yazmaya baylırlar(kaç yaşında bilmiyorum ama)
Hen bunları yaparken uykusu da gelir..
5 yaşında canım ya.bi de ilk defa başka birisiyle kalıyor. göz teması falan kurmaz canı isterse konuşur.sıkılmazsın diye elimden geleni yaptım.resim yapmak istemiyorum diyor. bende meyve getirdim şimdi.son yarım saat

Kadın nerde ki 7 saat pofffff
Bana da deseler 7 saat alayım bakayım ama gozu gibi
Sen birden cok oyun oynattin ya ondan hemen devamını bekliyor sıkılıyor değişik birsey ister
Uyumacilik oynayın
Kızlar mutfak işine bayılır yemek yapacaksan soğanı ver vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…