Eki Görüntüle 606641
kızlar bu battaniye hoşuma gitti izne ayrılınca evde örürüm dedim ama bu örgü tığla mı örülmüş sişle mi anlayamadım bana yardıomcı olur musunuz kareleri ayrı ayrı örüyoruz o tamam ama örgü şekli tığla mı şiş ile mi örgü modelinin adı nedir nasıl yapılır biri bana anlatabilir mi bilgili becerikli anneler
Eki Görüntüle 606641
kızlar bu battaniye hoşuma gitti izne ayrılınca evde örürüm dedim ama bu örgü tığla mı örülmüş sişle mi anlayamadım bana yardıomcı olur musunuz kareleri ayrı ayrı örüyoruz o tamam ama örgü şekli tığla mı şiş ile mi örgü modelinin adı nedir nasıl yapılır biri bana anlatabilir mi bilgili becerikli anneler
aay ciddenmi yaaa üzüldüm bak şimdi ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım yapamamda :s evet 81 açlık 143 1 saat sonraAçlık şekerin güzel çıkmış canım sanırım 81 olan.
Ama tokluk şekerine muhtemelen yüksek diyecek ve diyet verecek diye tahmin ediyorum.
Hakkında hayırlısı...
Eki Görüntüle 606641
Eki Görüntüle 606641
Sagol canım.Yüksek tansiyon, aşırı ödemle birleşince preeklempsi şüphesi oluşuyor, bir idrar tahlili yaptırmanız gerek. Mesaj da attım size. Sevgiler.
Selam kızlar benn geldim...
Öğleden sonra izinli olucam oğluşu görmeye gidicem o yüzden sabahdan işlerimi toparladım.
Geleyim bir bakayım dedim.
bende yeni anladım sinir oluyordum onların bunları yapmasına izin vermesine görmüyor mu diyordum görüyormuş =))
kızz valla ama şok oldum kocişten beklemiyordum saf salak diyordum arkasından kocişin kör diyordum ama değilmişşş
ayy kesin eskiden kalma iplerini kullanmıştır sende gizlice ver ihtiyacı olanlara giydirme boşver bende istemiyorum görmek ya tanıdık kimi görsek benden için ne anlatıyorlarsa artık hepsi diyor ki kaynananı dert sahibi etmişsin bi yoklamaz mı insan işten çıkınca oraya gidin her aksam yatmaya eve gidersiniz tabi bizim altımızda araba varya sivas kış memleketi değil eve gidene kadar biyerlerimiz donmuyor benim nasıl olduğumu kimse iplemiyor ben rahatım hamileyim de eskiler hamile değilmiydi demy gideceğim hizmetini edeceğim
yollar cam gibi buz eve gidene kadar kayıp düşmemek için kasıla kasıla gidiyorum oda kasıklarımda sancı yapıyor direk pjamamı giyip kıçımı devirip yatıyorum az iyi hissedince sofrayı kuruyorum hemen sofrayı topla makinaya diz şöyle ortalığı elden geçir 8 de ben sızmış koltukta uyumuş oluyorum ama artık rahat kociş de benden yana =)kızz oraya gidiyoruz mutfakta oturmayı seviyorlar gece 12 den önce göndermiyor anası küsüyor düşünsene 7den beri ayaktasın tüm gün bi sandalye tepesinde zaten 5çık oraya git gece 12 ye kadar tahta sandalyenin tepesinde otur ve kaynanam yemek yapmaz elide sıkıdır bi makarna yapar onu da çeyrek paket ikinci tabağı isteme hakkın yok doymazsında o gece 12 ye kadar bide aç otur artı görümcekle kaynanam kocam kızsa dahi yanımda sigara yakıp söndürüyorlar ben kalkıp içeri gidiyorum hiç sallamıyorlar bile ya
kuzu sen hiç bişi söyleme sus sen bişi söyleyince damarları tutuo anacı ablacı oluyorlar ben hiç konuşmadım bunlara kociş de farkındaymış demek kı kız sustukça ezmeye çalıştınız oda sizden uzak durur tabi ki kimsiniz siz haşa allah mısınız dedi kızz neler saydı neler doğurmadan yağlarım eridi=)
aynen öyle ya hayır o kadar saçma ki her gebe son 3 haftaya kadar çalışabilir durumda değil ki 2 aylık bebeği bırak işe git sonra da bas bas bağır 6 aya kadar sadece anne sütü kadın istihdamıymış azalırmış asıl böyle azalıo kadın izni uzatmaya çalıştıkca zorlanıyor iş yeride çıkışını veriyor yada kadın yavrucuğuna kıyamıyor işi bırakıyor bumu sağlamaya çalıştıkları kadın istihdamı yaf yurt dışında yaşına basana kadar izin veriliyor artı düzenli maaşı yatıyor artı süt parası doğum masrafı parası bebeğe maaş bağlanıyor miss kadın istihdamı düşüyor mu hayır her yer gayette başarılı kariyer sahibi kadınlarla dolu anne olan kadınlarla biz küçücük sabileri bırak 3 kuruş kazanmak için git sonrada en az 3 çocuk öbürü ordan bağırır 6 aya kadar sadece emzir küfreder gibi
kız görümcek kocasından aynı sebepten boşandı çok annesine ablasına düşkünmüşmüş de bundan sürekli ilgi hizmet bekliyorlarmışta yuvasını yıktı bu sebepten benim kocişten aynısını istiyorlar kocişe dedi ki bana kötü davranıyorlar ve sen erkek olarak gidip dövmedin benim kocam onun kocasını dövecekmiş adam asker benim kociş içeri girecek hanım efendi rahat edecek
geçmiş olsun bacılıkkk
kızz sen bizi güldürmekten erkenden doğurtturacan =) o atasözleri ne güzelmiş yalnız ..... boşluğu dolduramadım =)
çift maaş alıyoruz ben ikimizin ki bir maaş etmez ama aynen ben gelmelerinide istemiyorum gitmemde benim damarımda kinimde pistir en sevdiğim kişiye bile bi kez kinleneyim daha ısınamam ona unutmam bana yapılanı asla artı ben melek anneme hizmet etmemişim sen bana ne yaptın be hey kaynana sana hizmet edeyim
bide sanki görücü usulü aldı beni da ben neysem oyum önceden de böyleydim bi vaadde bulunmadım ki sana hemy ayy kıllar haha
kocişe dedim ara gelecekse cuma günü gelsin annen hürrem var dedim sen izle bebiş gelmez o dio =)
sağol canım bende öyle gibi gördüm emin olmak için size sorayım dedimTigla trabzan yapılmış ama 2 kez dolanmış
Tlf cok buyutemedim kuzum arada zincir var mı göremedim
sağol canım tığla örülmüş kızlar çözdülerŞekerim bence bu şişle örülmüş.
Ama örgü tekniği ne kullanışmış bilemedim...
teşekkürler canımaay ciddenmi yaaa üzüldüm bak şimdi ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım yapamamda :s evet 81 açlık 143 1 saat sonra
tığ ile yapılmış trabzan örülmüş
hatta 1 sıra trabzan 1 sıra sık iğne görünüyor canım
becnde öyle yapılacam hatta şerit şerit öreceğim yukardan aşağıya olacak sonra yanyana getirir birleştiririm şişle battaniye zor olur dimi hem yumaklar hem kaç ilmekle başlanıyor ör ör bir sıra bitmez ben hemen sıkılırım ayrı ayrı daha kolay olacak bana sana da kolay gelsinmrb. canım
ben de buna benzer kareli renk renk bir battaniye örmeye başladım şişle
ama 4.sırayı örerken gözüm korktu ne yalan söliyim. tığla örüp birleştirmek daha mantıklı böyle modellerde
bir sürü yumak eteğimde, ilmekleri say vs. zor iş...
bugün arkadaşın kızı bende. saat 8den beri boyama yaptık , pullarla yapıştırma yaptık, printerdan ayıcıklar falan çıkardım onları kestik. simli yapıştırıcılarla süsleme yaptık. makyaj malzemelerime baktık, oje sürdük, çizgi film izledik, pcde oyun oynadık. benim çok uykum geldi ama onun uykusu yok ve canım sıkılıyor diyor. aklıma bişeyde gelmiyor artık ne yapsam bilmiyorum. beni yatırıyor elini karnıma koyuyor bebek napıyormuş bakalım diyor.gözlerim kapandı kapanacak. 3te babası okuldan çıkınca alıcak. 3 e kadar ne yapsakta oyalasam :26:
hamilelik (gebelik) dönemi 31.haftası-hamilelik.tv-Dr. Kağan Kocatepe
bu adam keşke benim doktorum olaydı ya(
5 yaşında canım ya.bi de ilk defa başka birisiyle kalıyor. göz teması falan kurmaz canı isterse konuşur.sıkılmazsın diye elimden geleni yaptım.resim yapmak istemiyorum diyor. bende meyve getirdim şimdi.son yarım saatVer eline kalem kağıt,resim çizmesini ite..bir de mektup yaz bana de..yazı bilmeseler bile kızlar biliyormuş gibi yazmaya baylırlar(kaç yaşında bilmiyorum ama)
Hen bunları yaparken uykusu da gelir..
bugün arkadaşın kızı bende. saat 8den beri boyama yaptık , pullarla yapıştırma yaptık, printerdan ayıcıklar falan çıkardım onları kestik. simli yapıştırıcılarla süsleme yaptık. makyaj malzemelerime baktık, oje sürdük, çizgi film izledik, pcde oyun oynadık. benim çok uykum geldi ama onun uykusu yok ve canım sıkılıyor diyor. aklıma bişeyde gelmiyor artık ne yapsam bilmiyorum. beni yatırıyor elini karnıma koyuyor bebek napıyormuş bakalım diyor.gözlerim kapandı kapanacak. 3te babası okuldan çıkınca alıcak. 3 e kadar ne yapsakta oyalasam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?