annesi hastanede canım.Kadın nerde ki 7 saat pofffff
Bana da deseler 7 saat alayım bakayım ama gozu gibi
Sen birden cok oyun oynattin ya ondan hemen devamını bekliyor sıkılıyor değişik birsey ister
Uyumacilik oynayın
Kızlar mutfak işine bayılır yemek yapacaksan soğanı ver vs vs
bugün arkadaşın kızı bende. saat 8den beri boyama yaptık , pullarla yapıştırma yaptık, printerdan ayıcıklar falan çıkardım onları kestik. simli yapıştırıcılarla süsleme yaptık. makyaj malzemelerime baktık, oje sürdük, çizgi film izledik, pcde oyun oynadık. benim çok uykum geldi ama onun uykusu yok ve canım sıkılıyor diyor. aklıma bişeyde gelmiyor artık ne yapsam bilmiyorum. beni yatırıyor elini karnıma koyuyor bebek napıyormuş bakalım diyor.gözlerim kapandı kapanacak. 3te babası okuldan çıkınca alıcak. 3 e kadar ne yapsakta oyalasam :26:
bugün arkadaşın kızı bende. saat 8den beri boyama yaptık , pullarla yapıştırma yaptık, printerdan ayıcıklar falan çıkardım onları kestik. simli yapıştırıcılarla süsleme yaptık. makyaj malzemelerime baktık, oje sürdük, çizgi film izledik, pcde oyun oynadık. benim çok uykum geldi ama onun uykusu yok ve canım sıkılıyor diyor. aklıma bişeyde gelmiyor artık ne yapsam bilmiyorum. beni yatırıyor elini karnıma koyuyor bebek napıyormuş bakalım diyor.gözlerim kapandı kapanacak. 3te babası okuldan çıkınca alıcak. 3 e kadar ne yapsakta oyalasam :26:
hakketen gidenlerde çok memnun benim eski müdürümün iki oğlunuda o doğurtmuş banada randevu aldı hatta sonradan vazgeçtik çünkü hem avr yakasında hemde hast de çalışmadığı için lab. vs zor olur bide doğumada dışardan gelen dr olarak hast.geliyo o da anl. hast geliyo.sadece acıbadem şifa bide amerikan.ben uğraşmadım valla.bir sürü tantana.ama ben de sitesini takip ediyorum güzelbilgiler veriyor.şimdiki dr.da çok iyi benim inşallah sende memnunsundur.
şimdi çek koy merak ettim nasıl yapıyorsunBen de tığla battaniye örüyorum,ben biraz kalın ip seçtim ki çabuk bitsin..istediğim modeli öremiyorum tabii,daha basit bişey olacak..bitince fotoğrafını çekerim..
kız selanik bilmem ben ayrıca selanik zor diyorlar ör ör bitmez anam deliririm ben ilk dediğin gibi tığla yapsak kötü olmaz heralde demi ya yapımıda kolay olacak benim içinAna herkes nerde hakikaten
Ben dünya ise koyuldum bakalım icinden çıkarım insallah.
Yavaş yavaş artık 2 günde değil bir haftaya yayarım .
Kızımı pispisliyorum uyuyacak insallah.
Zapzup valla aklıma takıldı resmi yakinlastiramadim ya insallah yanlış olmaz
Selanik orguyede benzettim şimdi eğer öyleyse cok uzun sürer
aç tv yi çizgi film izlesin sende dinlen hamile halinle başetmesi zordur alışkın değilsin bide allah kolaylık versinbugün arkadaşın kızı bende. saat 8den beri boyama yaptık , pullarla yapıştırma yaptık, printerdan ayıcıklar falan çıkardım onları kestik. simli yapıştırıcılarla süsleme yaptık. makyaj malzemelerime baktık, oje sürdük, çizgi film izledik, pcde oyun oynadık. benim çok uykum geldi ama onun uykusu yok ve canım sıkılıyor diyor. aklıma bişeyde gelmiyor artık ne yapsam bilmiyorum. beni yatırıyor elini karnıma koyuyor bebek napıyormuş bakalım diyor.gözlerim kapandı kapanacak. 3te babası okuldan çıkınca alıcak. 3 e kadar ne yapsakta oyalasam :26:
selam kızlar nasılsınız? ben hiç iyi değilim
dün gece yine acildeydik dün sabah başlayan bel ağrım akşam iğne de yaptırdığım halde geçmedi mecburen acile gittik tekrar serum takıldı vs. ama ağrı geçmedi. sabaha kadar durup durup başladı.
gece 3ten beri uyuyamadım. sağolsun eşimle de atıştık o ağrının sancının arasında.
oğlumu bırakacak yer bulamadık onu da götürdük acile. herkes hasta hapşırıyor tıksırıyor çocuğa bulaşacak diye çok korktum. serum takılınca eşimle oğlumu eve gönderdim. tek başıma kaldım serum bitince de arabaya bindim geldim o halimle. valla kimsesizlik ne zormuş gerçekten. ailem 1 saatlik yolda oturuyor ama anlık ihtiyacın olunca maalesef yanımda olamıyorlar. çok moralim bozuk insanın en yakını eşi belki ama anneden başka da kimse acımıyor insana, bunu çok net anladım bu sefer. sonradan ne kadar pervane oldu etrafımda eşim ama neye yarar o anda söyledikleri vs. içime çok oturdu maalesef(
böbrek ağrısı geçiren arkadaşlara bir sorum var ağrınız tam olarak nerde oluyor tarif edebilir misiniz? benim ağrım sanki tuvaletim gelince başlıyor çok sıkışırsam had safhaya çıkıyor gibi. eğer böbrekte bişey olsa idrar tahlilinde çıkmaz mı ayrıca ultrason bakılması şart mı acaba kızlar???[/QUO
canım yaa çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsın.acaba suyu az mı içiyorsun bence içtiğin suyu ölç.ben günde 1.5 lt içmeye başladığımdan beri böbrek ağrım kesildi.bide üşütmicen tabi.eşinin de belki o anda başka bişeye canı sıkkındı yada çok yorgundu bence bak sonradan anlamış hatasını.yalnızlık çok zor inan biliyorum ben de ama emin ol aynı zamanda güç de veriyor insana.moralini yüksek tut su çooooook önemli.bebeğin ve senin için.acil şifalar. a.s
battaniye örmek istesem kaç numara tığ almak lazım ??
pc çizgi film aç bence yada oyun aç onu oynasın
kız çocuk o kadar süre aktivite yaparsa sıkılır tabi :)) hareket etmesini sağlayacak seyler yaptır birazda.. sen kendini yoruyorsun :))
nerdeeee canım ya.. ben güneydoğudayım.. iki tane özel hastane var zaten ilde. bir de özel muayenehane.. ama doktor hem çok fırsatçı (tek özel oldugu için) hem de çok ukala. sinirimi bozuyor her gittiğimde.. son bi ihtimalim kaldı.. yakın bir ilde özel bir doğum hastanesi buldum ona gideceğim.. genelde burda çalışan sağlıkçılar falan orayı tercih etmiş doğum için vardır bi bildikleri.. bi okul bitsin de. tatilde ayarlayacağım artık doğum yapacağım yeri
ay kızlar çizgi film izlemek istemiyorum, oyun oynamak istemiyorum diyor oyalamaya çalıştım bak bu çizgi film daha güzelmiş isimleri ne bunların biliyor musun falan diyorum bakmıyor bile. albüme baktık, şimdide tavla oynuyoruz.şimdi çek koy merak ettim nasıl yapıyorsun
kız selanik bilmem ben ayrıca selanik zor diyorlar ör ör bitmez anam deliririm ben ilk dediğin gibi tığla yapsak kötü olmaz heralde demi ya yapımıda kolay olacak benim için
aç tv yi çizgi film izlesin sende dinlen hamile halinle başetmesi zordur alışkın değilsin bide allah kolaylık versin
kız çocuk o kadar süre aktivite yaparsa sıkılır tabi :)) hareket etmesini sağlayacak seyler yaptır birazda.. sen kendini yoruyorsun :))
nerdeeee canım ya.. ben güneydoğudayım.. iki tane özel hastane var zaten ilde. bir de özel muayenehane.. ama doktor hem çok fırsatçı (tek özel oldugu için) hem de çok ukala. sinirimi bozuyor her gittiğimde.. son bi ihtimalim kaldı.. yakın bir ilde özel bir doğum hastanesi buldum ona gideceğim.. genelde burda çalışan sağlıkçılar falan orayı tercih etmiş doğum için vardır bi bildikleri.. bi okul bitsin de. tatilde ayarlayacağım artık doğum yapacağım yeri
9 iyidir.battaniye örmek istesem kaç numara tığ almak lazım ??
Olur tabi hatta tek sisle bile olurşimdi çek koy merak ettim nasıl yapıyorsun
kız selanik bilmem ben ayrıca selanik zor diyorlar ör ör bitmez anam deliririm ben ilk dediğin gibi tığla yapsak kötü olmaz heralde demi ya yapımıda kolay olacak benim için
aç tv yi çizgi film izlesin sende dinlen hamile halinle başetmesi zordur alışkın değilsin bide allah kolaylık versin
sağol canım bende öyle gibi gördüm emin olmak için size sorayım dedim
sağol canım tığla örülmüş kızlar çözdüler
teşekkürler canım
becnde öyle yapılacam hatta şerit şerit öreceğim yukardan aşağıya olacak sonra yanyana getirir birleştiririm şişle battaniye zor olur dimi hem yumaklar hem kaç ilmekle başlanıyor ör ör bir sıra bitmez ben hemen sıkılırım ayrı ayrı daha kolay olacak bana sana da kolay gelsin
epidural sezeryanla ilgili bilgisi olan var mı?benim geçmişimde bir açık rahim ameliyatı bir de laporoskopi olduğu için normal doğum imkansızmış bari diyorumki o zaman genel anestesi yerine epidural alim hem bebeğimi ilk ben görürüm hem ayılma süreci olmaz dra bu hafta sordum dayanabilirsen neden olmasın benimde tercihim epidural dedi.yani ameliyathaneyi görmek o sarsıntıları hissetmek kaldırırmısın bi düşün dedi.öyle deyince korktum.bide eşimin kuzeni epiduralle 15 gün başağrısından öldüm bebekle bile ilgilenemedim dedi kafam iyice karıştı.drlar genel olarak öneriyor ayrıca genel anesteziden daha fazla avantajı var gibi duruyor sizce??
epidural sezeryanla ilgili bilgisi olan var mı?benim geçmişimde bir açık rahim ameliyatı bir de laporoskopi olduğu için normal doğum imkansızmış bari diyorumki o zaman genel anestesi yerine epidural alim hem bebeğimi ilk ben görürüm hem ayılma süreci olmaz dra bu hafta sordum dayanabilirsen neden olmasın benimde tercihim epidural dedi.yani ameliyathaneyi görmek o sarsıntıları hissetmek kaldırırmısın bi düşün dedi.öyle deyince korktum.bide eşimin kuzeni epiduralle 15 gün başağrısından öldüm bebekle bile ilgilenemedim dedi kafam iyice karıştı.drlar genel olarak öneriyor ayrıca genel anesteziden daha fazla avantajı var gibi duruyor sizce??
ay kızlar çizgi film izlemek istemiyorum, oyun oynamak istemiyorum diyor oyalamaya çalıştım bak bu çizgi film daha güzelmiş isimleri ne bunların biliyor musun falan diyorum bakmıyor bile. albüme baktık, şimdide tavla oynuyoruz.
o zaman senin de benim gibi sezaryen sanırım hangi ildesin benim ünvden arkdaşım mardin midyatta doktor onu tav. edicem sana yakınsa tabi.
Bebek Battaniyesi | dantelveoya.com
Kenarını koymamış galiba Yada ben göremedim
Bir hafta sürmeden biten basit birsey .O zamanlar en kolayına gitmiştim.
Şimdi örsem sarı beyaz yapardım papatya gibi .
Ben de sizinle aynı düşünceyi paylaşıyorum aslında. Bebeği doğar doğmaz görmek benim için çok önemli.
Fakat daha önce genel anesteziyle bir ameliyat geçirmiştim. Onun rahatlığını ve huzurunu hatırlıyorum bazen. Uyandığımda odamdaydım ve her şey bitmişti, güleryüzlü bir hemşire, ortamda sıfır stres falan...Sezaryen olursa karar verme konusunda zorlanacağım sanırım.:)
Doğumda öyle değil ama sancisiz giriyorsun uyandığın an ilk 15-20 dk ağrın bayağı oluyor.
Ama 2. De hiç ağrımadı desem yeri.bunyeyle alakalı desem aynı bünye.
Hatta ilkinde çıktığımda serum takiliydi icine ağrı kesici yapıyorlardı.
2. De ne serum ne iğne hap verdiler 2-3 tane oda parolla antibiyotik:)) ağrım olmadı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?