2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
annesi hastanede canım.
diğer kızını hastaneye götürdü tahlilleri var 3 kez kan alınmış ultrasona falan giricekler.
hastane merkezde olunca mecburen orda beklediler.
kızı bırak diye ben ısrar ettim. yoksa onuda götürecekti.

pc çizgi film aç bence yada oyun aç onu oynasın

kız çocuk o kadar süre aktivite yaparsa sıkılır tabi :)) hareket etmesini sağlayacak seyler yaptır birazda.. sen kendini yoruyorsun :))

nerdeeee canım ya.. ben güneydoğudayım.. iki tane özel hastane var zaten ilde. bir de özel muayenehane.. ama doktor hem çok fırsatçı (tek özel oldugu için) hem de çok ukala. sinirimi bozuyor her gittiğimde.. son bi ihtimalim kaldı.. yakın bir ilde özel bir doğum hastanesi buldum ona gideceğim.. genelde burda çalışan sağlıkçılar falan orayı tercih etmiş doğum için vardır bi bildikleri.. bi okul bitsin de. tatilde ayarlayacağım artık doğum yapacağım yeri

bu kaan kocatepenin videolarından birinde diyor ki : ''anne adayları forumlarda birbirlerine yapılan testlerden, tahlillerden, yediklerinden, içtiklerinden, kullandıkları ilaçlardan bahsediyorlar''. sonra buraya geliyorlar ''bana folik asit vermedi doktorum şimdi bebeğim sakat mı olacak'' diye panik yapıyorlar balık hapı yüzünden 3 gün uyuyamayan anne adayı gördüm ,kendinize bunu yapmayın diyor

Ben de tığla battaniye örüyorum,ben biraz kalın ip seçtim ki çabuk bitsin..istediğim modeli öremiyorum tabii,daha basit bişey olacak..bitince fotoğrafını çekerim..
şimdi çek koy merak ettim nasıl yapıyorsun

kız selanik bilmem ben ayrıca selanik zor diyorlar ör ör bitmez anam deliririm ben ilk dediğin gibi tığla yapsak kötü olmaz heralde demi ya yapımıda kolay olacak benim için

aç tv yi çizgi film izlesin sende dinlen hamile halinle başetmesi zordur alışkın değilsin bide allah kolaylık versin

pc çizgi film aç bence yada oyun aç onu oynasın

ay kızlar çizgi film izlemek istemiyorum, oyun oynamak istemiyorum diyor oyalamaya çalıştım bak bu çizgi film daha güzelmiş isimleri ne bunların biliyor musun falan diyorum bakmıyor bile. albüme baktık, şimdide tavla oynuyoruz.

Benden başka Avrupa Florence Nightingale'e giden var mı? Doğum için de orayı mı düşünüyorsunuz, merak ediyorum. Fiyatlar pek uygun değil gibi çünkü...

o zaman senin de benim gibi sezaryen sanırım hangi ildesin benim ünvden arkdaşım mardin midyatta doktor onu tav. edicem sana yakınsa tabi.

battaniye örmek istesem kaç numara tığ almak lazım ??
9 iyidir.
Olur tabi hatta tek sisle bile olur
Benim kızın kini bir arkadasım nette bir siteye koydu bulursam linkini koyayım
Modeli bilindik sıradan ama ben değiştirdim Biraz.
Kenarı cok hoş durmuştu

aynen ben de 4-5 sıra ancak örebildim gerçekten sıkıcı. söküp motif motif yapıp birleştircem. biraz öreyim koyarım resmini.
bence şerit halinde değilde resimdeki gibi nokta noktalı yerler kadar örüp birleştirebilirsin.

epidural sezeryanla ilgili bilgisi olan var mı?benim geçmişimde bir açık rahim ameliyatı bir de laporoskopi olduğu için normal doğum imkansızmış bari diyorumki o zaman genel anestesi yerine epidural alim hem bebeğimi ilk ben görürüm hem ayılma süreci olmaz dra bu hafta sordum dayanabilirsen neden olmasın benimde tercihim epidural dedi.yani ameliyathaneyi görmek o sarsıntıları hissetmek kaldırırmısın bi düşün dedi.öyle deyince korktum.bide eşimin kuzeni epiduralle 15 gün başağrısından öldüm bebekle bile ilgilenemedim dedi kafam iyice karıştı.drlar genel olarak öneriyor ayrıca genel anesteziden daha fazla avantajı var gibi duruyor sizce??

Ben de sizinle aynı düşünceyi paylaşıyorum aslında. Bebeği doğar doğmaz görmek benim için çok önemli.
Fakat daha önce genel anesteziyle bir ameliyat geçirmiştim. Onun rahatlığını ve huzurunu hatırlıyorum bazen. Uyandığımda odamdaydım ve her şey bitmişti, güleryüzlü bir hemşire, ortamda sıfır stres falan...Sezaryen olursa karar verme konusunda zorlanacağım sanırım.:)

İlgim var bilgim yok
Bende cok merak ediyorum lokalle ameliyat oldum iste lenf beziNde.
Dayanırım öyle görmeye sese vs ama tüp ligasyonu denen meretten yaptırırsam uzun sürer sıkılırım gibi
Yada ne bilem uyuşukluğum gider mider gerçi bellidir süresi risk almazlar.
Bas ağrısını eğer doğumdan sonra cok basını boynunu oynatırsan oluyormuş
Bende ondan birde siyatigim var sakata gelmeyeyim diye karisigim.

kıyamam sana ben ya (

o zaman senin de benim gibi sezaryen sanırım hangi ildesin benim ünvden arkdaşım mardin midyatta doktor onu tav. edicem sana yakınsa tabi.

bende mardindeyim canım. il merkezindeyim. özel bir hastaneye gidiyorum muayenehane dışında..ordaki doktorla doğumu konuştuk.. ben genel anestezi istedim korkudan ama kesinlikle spinali öneriyor.. çok kötü olacaksan genel anestezi tekrar konusuruz dedi. bilemiyorum canım kafam çok karışık .. ben panik olurum ameliyathane ortamı, beni kesecekler benim bilinç açık, uyusacak mı hisseder miyim ayyyyyyyy bayıladzammmm :18::18::18:

Bebek Battaniyesi | dantelveoya.com

Kenarını koymamış galiba Yada ben göremedim
Bir hafta sürmeden biten basit birsey .O zamanlar en kolayına gitmiştim.
Şimdi örsem sarı beyaz yapardım papatya gibi .

vayyyy becerikli hatun.. 9 numara tığla mı yaptın kız bunu ??

Doğumda öyle değil ama sancisiz giriyorsun uyandığın an ilk 15-20 dk ağrın bayağı oluyor.
Ama 2. De hiç ağrımadı desem yeri.bunyeyle alakalı desem aynı bünye.
Hatta ilkinde çıktığımda serum takiliydi icine ağrı kesici yapıyorlardı.
2. De ne serum ne iğne hap verdiler 2-3 tane oda parolla antibiyotik:)) ağrım olmadı hiç.

antibiyotik mi veriyorlar ?? peki bebeğe sütle geçmiyo mu o çok cahilim kusura bakma :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…