2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

eevettt ben çok istiyorum ama bulamadık ya kendimde yapabilirmiyim bilmiyorum ki eğer bulursam fotosunu paylaşırım=)

ya kuzum kanamam görünürde bişi yoktu yani vajinal kanamam yoktu ultrasonda baktı rahim içinde kanaman var tehlikeli falan kanamış durmuş bi kanama değil aktif bi kanama falan demişti hatta korkutmuştu beni aptal kadın bebek yok göremiyorum dedi sonra peşine ay yok burdaymış dio sonra aaa kalp atısı yok bunun ayy yok küçük ya anca duyuluo falan salaktı değiştirdim doktorumu hemen bu cumartesi bakalım ne diecek dieri bi kez daha gitmiştim o gittiğimden sonra kanama görünmüyor demişti ama dediğim gibi çok umursamaz dikkatsiz bi kadındı

valla bende sevmiyorum ilaç ama verdi doktorum...bide halsizlik oluyo bede..kansızlıktan oluyomuş..
sebze severim bende ama meyveyle pek aram yok...
kullanıcam paşa paşa artık..şifa olsun bebişime inşallah.....

valla öylede doktorda ister iç ister içme vitamin meyve ye kuru siyah üzüm ye kan yapıcı seyler ye iy beslen ilaca gerek yok dedi ama sen dinle doktorunu ve iç tabi ki =)bana çok gerek yok dedi ama sana vardır belki kansızmıssında annem bana meyve kurdu derdi ben o yüzdn iyi vitamin alıorum =)

iş bitti eve gidiyorum demek isterdim ama kaynanacım ve görümceciğimin yanına gidiyoruzz dua edin =) hepiniz allaha emanet muahh

arada bir benimde kaşınıo ben kaşıorum daha erken demi çatlaklar için öğrendiğim iyi oldu önce kaşınıp sonra çatlıo demek tecrübe işte yoksa ben hoyta hoyta kaşırdım walla

arkadaşlar meraba.ben biraz geciktim ama inş bende nisan annesiyim.10+5 . haftadayım.muhtemel doğum tarihi 20 nisan.elimden geldiğince yazılanları okumaya çalıştım.hemen hemen benzer şeyleri yaşıyoruz.benim en bariz sorunum halsizlik ve nefes darlığı.benim gibi nefes darlığı yaşayan varmı? bir yerden bir yere giderken soluk soluğa kalıyorum.

aslında kan değerlerim öle düşük değil ,çok iyide sayılmaz..sınırda yani...
ama dedim ya bazen halsizliğim oluyo çabuk yoruluyorum..

herhalde onun için verdi zaten 12 haftadan sonra vitamin ve kan ilacı veriliyor her ihtimale karşı..ben 2 hafta erken başlıcam...

doktorumu dinlemek en iyisi tabiii...
herkeste farklı oluyor...

ne güzel meyve kurdu seniiii :))) benim hiç işim olmaz...

ben de kaçayım;oğluşuma yemek yapayım yavaş yavaş işlerim bitince girerim yine bakalım kimler olacak döndüğümde:26:
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum birbirinden güzel nisan anneleri

arada bir benimde kaşınıo ben kaşıorum daha erken demi çatlaklar için öğrendiğim iyi oldu önce kaşınıp sonra çatlıo demek tecrübe işte yoksa ben hoyta hoyta kaşırdım walla
ayyy aman tatlım sakın kaşıma,nemlendirici sür bol bol cildin kuru kalmasın;bu aylarda nemlendirici bile işini görür yeter ki cildini nemli tut

ben merdicen çıkamıyorum..kalbim küt küt..ama el mahkum..yüksek katta oturuyorum ve asansör yok

hoş geldin tatlım,bebişin hayırlı olsun..Allah sağlıkla kurtarsın inşallah
nefes darlığı bende yaşıyorum,bazen aldığım nefes yetmemiş gibi hissediyorum çoğu zaman da oturduğum yerde bile içimde kuş çırpınıyormuş gibi oluyor moralini bozmak istemem ama ne yazık ki bu şikayetlerimiz ilerleyen aylarda daha da artacak

cnm bol bol nefes egzersizleri yapabilirsiniz bu konu ile ilgili hem doğumada çok faydası olur

doktor o tarihte çağırdı,9 ekime kalmasın ya 8 ekim ya da 5 ekim dedi,ben o ara tarihleri karıştırdımğım için 8ine aldım
bilemedimki napsam

bende de çok var saç dökülmesi,zaten kuru saçlarım iyice mısır püskülü oldu walla

bende bazen oluyo ama öle çok değil,astım yada bronşitin varmıydı önceleri

ya kaçmayın bak
ben geliyom herkescikler gidiyo
başka yerden konuşup benimi kandırıyonuz leyynnn

Canım evet benim göbüş bariz belli Sadece düşük belli pant.giyebiliyorum,diğerleri olmuyor.

Yarın hastaneye gideceğiz ikili test için,inşallah hayırlı sonuçlar vermek nasip olur,bakalım cinsiyet konusunda birşey söylecekmi doktor amcamız.:103: Gerçi geçen görüşmemizde 15-16. haftada netleşir demişti.Hayırlısı...

Saç dökülmesi problemi olan arkadaşlara dalin bebek şampuanını öneririm,faydasını göreceksiniz ve bebiş bebiş kokacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…