lohusa tacı dediğin kırmızı fiyonklu taçlardan mı?alırız tabi tatlım adettendir :) eskiden kırmızı kurdele bağlarlarmış kafaya bant şeklinde şimdi taç takıyorlar.. şöyle havalı azcıkta seksi bişey buluruz kocişler de beğenir o zaman :)
Ya ben günde bir tane iciyorum progestan 100 lük doktor günde 2 ye düşürdü ben 1 e düşürdüm valla çünkü benim çok hafif lekelenmem oldu diye 200lukten günde 3 defa verdi ilk doktorum , bitince 100lukten 3 kullan dedi yeni doktorum şaşırdı günde 3 tane ağırdır dedi 2 ye düşürdü arada içmeyi unutursan da korkma dedi bende ondan gaz alarak 1 e düşürdüm çünkü bazı doktorlar progestanin düşürmeye engel bi ilaç olmadıgını savunuyor senin çok mü ağır kanaman oldu ki şimdi de iğneye gectiniz
valla bende sevmiyorum ilaç ama verdi doktorum...bide halsizlik oluyo bede..kansızlıktan oluyomuş..
sebze severim bende ama meyveyle pek aram yok...
kullanıcam paşa paşa artık..şifa olsun bebişime inşallah.....
onun için pehlivanlar gibi yağlanmaktan başka şansımız yok malesef kızlarbadem-susam ve kayısı yağını yanımdan hiç ayırmadım,sokakta yürürken bile sürerdim valla kaşındığında :)
ama Allaha şükürler olsun hiç çatlağım olmadı,maşallahinşallah hep beraber sağlıklı bir hamilelik geçirip sağ salim yavrularımıza kavuşuruz ( amin )
iş bitti eve gidiyorum demek isterdim ama kaynanacım ve görümceciğimin yanına gidiyoruzz dua edin =) hepiniz allaha emanet muahh
valla öylede doktorda ister iç ister içme vitamin meyve ye kuru siyah üzüm ye kan yapıcı seyler ye iy beslen ilaca gerek yok dedi ama sen dinle doktorunu ve iç tabi ki =)bana çok gerek yok dedi ama sana vardır belki kansızmıssında annem bana meyve kurdu derdi ben o yüzdn iyi vitamin alıorum =)
ayyy aman tatlım sakın kaşıma,nemlendirici sür bol bol cildin kuru kalmasın;bu aylarda nemlendirici bile işini görür yeter ki cildini nemli tutarada bir benimde kaşınıo ben kaşıorum daha erken demi çatlaklar için öğrendiğim iyi oldu önce kaşınıp sonra çatlıo demek tecrübe işte yoksa ben hoyta hoyta kaşırdım walla
arkadaşlar meraba.ben biraz geciktim ama inş bende nisan annesiyim.10+5 . haftadayım.muhtemel doğum tarihi 20 nisan.elimden geldiğince yazılanları okumaya çalıştım.hemen hemen benzer şeyleri yaşıyoruz.benim en bariz sorunum halsizlik ve nefes darlığı.benim gibi nefes darlığı yaşayan varmı? bir yerden bir yere giderken soluk soluğa kalıyorum.
ben de kaçayım;oğluşuma yemek yapayım yavaş yavaşişlerim bitince girerim yine bakalım kimler olacak döndüğümde:26:
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum birbirinden güzel nisan anneleri
arkadaşlar meraba.ben biraz geciktim ama inş bende nisan annesiyim.10+5 . haftadayım.muhtemel doğum tarihi 20 nisan.elimden geldiğince yazılanları okumaya çalıştım.hemen hemen benzer şeyleri yaşıyoruz.benim en bariz sorunum halsizlik ve nefes darlığı.benim gibi nefes darlığı yaşayan varmı? bir yerden bir yere giderken soluk soluğa kalıyorum.
hoş geldin tatlım,bebişin hayırlı olsun..Allah sağlıkla kurtarsın inşallah
nefes darlığı bende yaşıyorum,bazen aldığım nefes yetmemiş gibi hissediyorum çoğu zaman da oturduğum yerde bile içimde kuş çırpınıyormuş gibi oluyormoralini bozmak istemem ama ne yazık ki bu şikayetlerimiz ilerleyen aylarda daha da artacak
canım 13+6'ya kadar yapılması gerekiyor diye biliyorum,biraz geçe kalmış gibi görünüyor ama olması gereken süre içinde olacak senin testin de.. eğer mümkünse içinin rahat etmesi için 2 gün erken git olmaz mı?
slm cici anneler....
bugün kontrolüm vardı..
doktordan geldim..9+2 haftalık kurtçuğum..2 gün geriden geliyo geç döllenme dolayısıyla..doktor önemli değil dedi..
yatıyodu minik kuzum...maşallah 2.5 cm olmuş..herşey gayet iyi...
bende saç dökülmesi vardı..sizlerde yaşayan varmı??
doktora sordum..
vitaminsizlikten yada kansızlıktan olabilir dedi...bazı hamilelerde oluyomuş..benimde çok dökülmüştü dedi..
kremli şampuan kullanma bitkisel şampuan kullan dedi..ısırgan otlu falan...
kan şurubu ve vitamin verdi..
bide mide yanmam oluyodu onun içinde için gaviscon çiğneme tableti..
benden bukadar....
bu arada kan şurubu kullanan varmı??? ben ilk kez kullanıcam..bu çok kansızım demek mi oluyo???
Egomego çok şekersin,sana ve annene çok teşekkür ederim dualarınız için,inşallah eşin her daim seni şımartır...ben olumsuz düşünmüyorum artık ama şımarmak ve heyecanlanmak içinde erken benim için ancak bebeğim altıncı ayını tamamlar ben o zaman ohh hamileyim yasasın diyebilirim, ben riskli gebelerdenim,yani sürekli yatan ama çok şükür 20 ilaçtan 9 a düştük,tam iki buçuk ay iğnelerle beslendi bebeğim şimdi 14.hafta olduğunda dikiş atılacak Rahmime, ben de bilmiyordum bunları ama her şey insanlar için neler neler öğreniyorsun bu uğurda, tüp bebek denince allahım sen hep sabır ver o insanlara derdim ama çok şükür ki benim başıma gelince allahım banada sabrını verdi...
Sedagg çok geçmiş olsun ablana,inşallah bu son kaybı olur,progynex iğne var düşük önleyici aklınızda olsun, benim kurtarıcım odur bide kan pıhtılaşması için coraspirin ve clexan iğne...belkide b iliyorsunuzdur
Tüm hamile arkadaslarıma güzel bir gün diliyorum:)[/QUOT
o senin şekerliğin hayatım lütfen yani demek istediğim sadece ona birsey olmayacagını düşün bak benim ki de riskli pazar günü en son iğnemi vurundum rahim içimde kanamam varmış dısarıya kanamam yoktu ultrasonda gördü kanamayı cumartesi gününe randevum var bakalım devam mı etces yoksa durmuş mu kanama bakcas ama senin ki tabiki daha zor allahım nurunu eksik etmesin üzerinden sağlıklı sıhatli güzeller güzeli melek gibi bir bebeğinn olsun kucağına al tüm dertlerin uçup gitsin mis kokusunu çek içine ve o an beni an gülümse yeter bana =)
İnşallah durmuştur canım kanaman...güzel temennilerin için çoook teşekkür ederim,öyle güzel yazmışsın ki sanki meleğimi bir an öpüp kollamış gibi hissettim,çok sağol...
ya yaşadığım şehri sevmiyorum mango yok burda çok fazla çeşit yok lcw da bugun arkadaslar benim için biraz bakmışlar öğle arası sağolsunlar güzel bişiler vardı bak yani dediler ya senin ki bir hafta daha büyük bak göbeğin belli mi fark oldumu azıcık benim bugun eşim söyledi çıkmış diye normalde sabah bu kadar olmuyordu ama bugun bariz var pantolun düğmeleri açık oturdum öğle arası eve koştum değiştim likralı giydim ama buda açık renk sürekli giyinemiorum azda olsa buda skıyorve öğrendin mi cinsiyetini ya ben çok heyecanlıyım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?