Teyzelerimizzz,hayırlı kandillerr, İnşallah dualarımız kabul olsun ,
Benim kuzum ,Rabbim hepimize kolaylıkla doğum nasip etsin sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah ...
Eki Görüntüle 614147 Eki Görüntüle 614146
ay maşallah canım ya.Teyzelerimizzz,hayırlı kandillerr, İnşallah dualarımız kabul olsun ,
Benim kuzum ,Rabbim hepimize kolaylıkla doğum nasip etsin sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah ...
Fiyatı pahalı canım ya.
Düşününce bizim baktığımız mobilyalar büyük,kaliteli ve herşey içinde 450 lira.
Bizim baktıklarımızıda rahat 3,4 yaşına kadar kullanır.
En iyisi yatak odasının şeklini değiştirmek olucak sanırım
doktor anneme ne diyecek, kayınvalidemi nasıl arayacağım stresi beni mahfetti bugün.
stresten afedersin ishal oldum. hiç aramak istemiyorum o kadar doktora gittim. acillik oldum sancıdan kıvrandım.
daha ne olacağım belli değil. sürekli yatıyorum. onlar beni bir kez bile aramadı. eşimle konuşup selam söyle deyip kapatıyorlar.
off bilmiyorum canım yaaa...
güle güle kullanın canım, çok güzel, bende beyaz alıcam:)akşam kızımın yatağı geldi mobilyacılar ben gelmeden gelmişler beni bekliyorlardı ve yatağımız kuruldu çok güzel oldu ama mağazadaki gibi küçük durmuyor evde odada kocaman bir yatak olmuş oldu alışıncaya kadar kocaman gelecek gözümüze... kızımda yatağının geldiğine pek bir sevindi herhalde tekmeleyip durdu yatağımıza ve dolabımıza stikerlarımızı da yapıştırdık bakalım beğenecek misiniz.
Eki Görüntüle 613922 Eki Görüntüle 613923 Eki Görüntüle 613924 Eki Görüntüle 613925 Eki Görüntüle 613926 Eki Görüntüle 613927
geçmiş olsun canım, inşallah değildir, hayırlı haberler alırsın inşallah..selam kızlar nasılsınız???? geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.
ben yine yorucu bir akşam geçirdim 2 akşamdır oğlum ateşleniyor acillerde geziyoruz.
benim de yine orjinal bi sorunum var maalesef; 2 gece önce bi anda ayaklarımda aşırı bir yanmayla birlikte bi kaşıntı başladı.
ellerime, yüzüme ve vücuduma yayıldı. 2 gündür inanılmaz kaşınıyorum her yerim yara bere oldu. gece uykusu zaten yoktu iyice kaçtı
gecenin 4 ünde soğuk sularla yıkadım ayaklarımı sonra da oturdum tarakla kaşıdım. iyice yara oldu. dün doktoru aradım karaciğere bakılacak dedi. sabah gittim kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar. gebelik kolestazı diye bişey varmış inşallah o değildir. şimdi biraz araştırdım okudum baya riskli bişey inşallah değildir(
Günaydın fıstıklar,kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin...
Ben yine cok garip ruya gördüm ,mezarliktaydim 1 yudum şerbet icince mezarda ne kadar ölü var hepsini gördüm
Korkmuyorum ama nasil üzülüyorum bu azap çekmiş vs diyerek geciyorum
Hayrolsun insallah...
doktor anneme ne diyecek, kayınvalidemi nasıl arayacağım stresi beni mahfetti bugün.
stresten afedersin ishal oldum. hiç aramak istemiyorum o kadar doktora gittim. acillik oldum sancıdan kıvrandım.
daha ne olacağım belli değil. sürekli yatıyorum. onlar beni bir kez bile aramadı. eşimle konuşup selam söyle deyip kapatıyorlar.
off bilmiyorum canım yaaa...
maşallah kuzuya.. burnunu ısırasım geldi :)
ahh ahh dertsizim canım.. sabah beri aynı durumdayım.. wcye kaçkez girdiğimi bilmiyorum.. resmen stresten..
birde sabah beni 7 aydır aramayan görümcem aradı, derdi doğumu gerçekten annemlerin yanında mı yapıcam bunu öğrenmek.. kesin kaynanam sorduruyo, kendi soramadığı için.. birde hatunun derdine bak; kendi doğum günü 9 mart, annesi 10 mart, oğlu da 27 mart.. bunların haricinde bir gün seçmeliymişim.. çok meraklıyım sanki.. ayrıca doğum bu yaa ben mi karar vercem sanki gününe.. şaşkoloz..
Kızlar biz kocişle bir türlü karar veremedik.
Park beşik mi alalım mobilya mı alalım?
Bakdığımız mobilyalar yatak odasına büyük geliyor.
Hemen oda yapalım desen bu seferde yemek odamın tamamını dağıtmam lazım.
Yemek masam konsol vitrin.Su takımları,yemek takımları,tencere setleri hiç kullanmadım hepsi o odada.
Ne yapacağımızı şaşırdık:S
hey allahım yarabbim aynı tarih olsa ne olacakmış? hem senin elinde olan bişey değil bu rabbim ne zaman derse o zaman olur. dur dur sakın gelme halanın doğumgünü geçsin, babaannenin doğumgünü geçsin öyle mi gel diyecekmişsin? off bu insanları anlamak gerçekten zor yaa. ne yapsak nasıl arasak offff ?maşallah kuzuya.. burnunu ısırasım geldi :)
ahh ahh dertsizim canım.. sabah beri aynı durumdayım.. wcye kaçkez girdiğimi bilmiyorum.. resmen stresten..
birde sabah beni 7 aydır aramayan görümcem aradı, derdi doğumu gerçekten annemlerin yanında mı yapıcam bunu öğrenmek.. kesin kaynanam sorduruyo, kendi soramadığı için.. birde hatunun derdine bak; kendi doğum günü 9 mart, annesi 10 mart, oğlu da 27 mart.. bunların haricinde bir gün seçmeliymişim.. çok meraklıyım sanki.. ayrıca doğum bu yaa ben mi karar vercem sanki gününe.. şaşkoloz..
Dün gece sancılar vardı,bu gece de baş ağrısı çektim sağlamına,kızım da hiç kımıldamadı akşam,rahatsızım diye belki de..off off uykularım mahvoldu..Bu haftayı bir atlatırsam hayırlısıyla..
merhabalar canlar..
geçmişi hızlıca gözden geçirdim..
yeni cicileri olanlar güle güle kullansın..
hasta olan ya da yakını hasta olanlara acil şifalar diliyorum..
kandiliniz mübarek olsun.. büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öper, minik kuzularımıza sağlıkla kavuşmayı dilerim..
bulunması zor olduğu için küçükler daha pahallı canım eğer şekil değiştime imkanın varsa değiştir bencede
benim bu ölçülerden başka alma lüksüm yok o yüzden mecbur alıcam
şimdi mağazayı aradım 380 tl dedi ama uyku seti yokmuş içinde
benim sorduğuma uyku setide dahildi inşallah yanlı anlamamışımdır
birde bu modeli var bunu daha çok beğendim sanırım bu model olacak benim ki
Eki Görüntüle 614176 Eki Görüntüle 614177
2 lahmacun 1 ayran da istiyomuş mu?
Ayy tuncss vur onu nolur vurr,
Bu sözleri söyleme cesareti nerden geliyor arkadas,
Dış kapının dış mandali sen necisin sabalak,kendi çapında koy kasaba oluyor ya.
Benim kaynanagil bebek 3 ayilikken,konustuk oda cinsiyet merakına.
Bu hafta gelecek ne yuzle geliyor bilmem.çağıran olsa yanmayacağım.esim gık diyemedi aramayacaksın dedim aramamış
İlk defa benim cocuklarımın birinin hamileliğini görecek.
Bizde dün kocişle yatağımıza yattık.
El ele tutuşuyoruz,uyucaz güya.
Sen benim bacağıam kramp gir,nasıl bağırdım birden ahh diye.
Kocişde ben bağırınca bir irkildi.El eleyiz ya nasıl hissettim.
O kadar telaşlandıki doktora gidelim diyor yatakdan kalkmaya çalışıyor.
Dedim hayatım sakin ol,kramp girdi.Bu sefer masaj yapmaya başladı bacağıma.
Hemen geçti,bu sefer başladım kahkaha ile gülmeye.Kocişim yüzünün rengi attı resmen,kıyamam
chosy canım öyle derse de sıkıntı. arasam laf duyacağım, aramasam yine laf....
yok kızmadım canım.bizimki sen napıyon demez ki? iyiyim sağol tamam bitti.tahmin ettim canım,
benim eşimde normalde telde konuşurken kaynanam chosy nasıl der, biraz sora yine sorar, eşimde burnuma tutar telefonu
sinir olurum, iyimisin iyiyim kalıyoz öle, konuşcak bişe yok
eşime kızıyorum, napıym sorup duruyo diyo
bende bakıyorum annesi arıyo
hooop wcye, kitabımıda alıyom
bide kulak kabartıyom ne konuşuyolar die:)
şöle yapsan
- merhaba kaynana, kandiliniz mubarek olsun
- hııııh sağol gelin
- nasılsınız
- iyiyiz
- kayınbabayada selamlar, kandili kutluyorum
- he olur gelin
- iyi kandilllerrrrr
toplam :60 sn:))
(canım böle şaka yapıyorum diye yanlış anlama beni, sıkıntılı bi durum çok iyi anlıyorum, biraz olsun rahatlatırım belki diye:)
kız Allah iyiliğini versim emi.. vallahi krize girdim çok yaşa sen
bişey diyemedim valla.. ki daha öncesinde bir kere bana 27sinde doğurda iki çocuğu aynı günde kutlarız demişti.. dengesiz şaziye işte!!
eşim diyor ki resmen kıskanıyor daha doğmamış çocuğu.. kendisinin ve çocuğunun papucunun dama atılacağını düşünüyormuş..
ehh bir de yüzsüz bana telefonda annen ya da ablanda yanında gelsin de burda bi sürü işin olcak diyo.. eşimin kirlileri yıkancak ütülencek, bebeğinkiler.. ev temizlencek filan falan.. oldu dedim işleri güçleri yoktu zaten bekliyorlardı dedim.. tutarım bi kadın 2-3 gün gelir yaptırırım işlerimi dedim.. ya tabi o da olur diyo.. diyemedi boş boş oturuyoruz annemde bende geliveririz.. gıcık şey
Bizde dün kocişle yatağımıza yattık.
El ele tutuşuyoruz,uyucaz güya.
Sen benim bacağıam kramp gir,nasıl bağırdım birden ahh diye.
Kocişde ben bağırınca bir irkildi.El eleyiz ya nasıl hissettim.
O kadar telaşlandıki doktora gidelim diyor yatakdan kalkmaya çalışıyor.
Dedim hayatım sakin ol,kramp girdi.Bu sefer masaj yapmaya başladı bacağıma.
Hemen geçti,bu sefer başladım kahkaha ile gülmeye.Kocişim yüzünün rengi attı resmen,kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?