2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
merhabalar canlar..

geçmişi hızlıca gözden geçirdim..

yeni cicileri olanlar güle güle kullansın..
hasta olan ya da yakını hasta olanlara acil şifalar diliyorum..

kandiliniz mübarek olsun.. büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öper, minik kuzularımıza sağlıkla kavuşmayı dilerim..

oy oyy oy minik kuzuuu! allah nazardan saklasın; bu ultrason çekimleri beni bir garip hissettiriyor; allahın hikmetine bak. büyümüş de kocaman olmuş, iyice ortaya çıkmış yavrun. kocaman maşallah diyelim de nazar değmesin.

bulunması zor olduğu için küçükler daha pahallı canım eğer şekil değiştime imkanın varsa değiştir bencede
benim bu ölçülerden başka alma lüksüm yok o yüzden mecbur alıcam
şimdi mağazayı aradım 380 tl dedi ama uyku seti yokmuş içinde
benim sorduğuma uyku setide dahildi inşallah yanlı anlamamışımdır
birde bu modeli var bunu daha çok beğendim sanırım bu model olacak benim ki

maşallah kuzuya.. burnunu ısırasım geldi :)

ahh ahh dertsizim canım.. sabah beri aynı durumdayım.. wcye kaçkez girdiğimi bilmiyorum.. resmen stresten..
birde sabah beni 7 aydır aramayan görümcem aradı, derdi doğumu gerçekten annemlerin yanında mı yapıcam bunu öğrenmek.. kesin kaynanam sorduruyo, kendi soramadığı için.. birde hatunun derdine bak; kendi doğum günü 9 mart, annesi 10 mart, oğlu da 27 mart.. bunların haricinde bir gün seçmeliymişim.. çok meraklıyım sanki.. ayrıca doğum bu yaa ben mi karar vercem sanki gününe.. şaşkoloz..

güle güle kullanın canım, çok güzel, bende beyaz alıcam:)

geçmiş olsun canım, inşallah değildir, hayırlı haberler alırsın inşallah..

ya voltaj sende bak arkadaşlar gibi bereni, kıvancı görsen, muhteşem sülümanı gör, hürremi gör, ne işin war oralarda,
anaam için buz oldu buz, ben görsem uyuyamazdım walla..

maşallah tü tü tü.. tatarlık warmı sizde:)

sende öle yapsan olmaz demi, eşin konuşurken dese dertsizde selam söylüyo, kandilinizi kutluyo dese..

2 lahmacun 1 ayran da istiyomuş mu?

ben de oda yapmayacağım çok düşündüm ama sonunda böyle daha uygun olacagı kanısındayım
mobilya beşiklere baktım altında dört çekmeceli uygun beşikler var büyük küçük ebatlarda mevcut istege görede yapıyorlar 15 günde falan teslim ediyorlarmış

şu an çocuk odası yapsam bile en az bir iki yıl oda kullanılmıyor
o zamana kadarda allah kerim
şimdilik beşik ile idare edeceğiz :)

hey allahım yarabbim aynı tarih olsa ne olacakmış? hem senin elinde olan bişey değil bu rabbim ne zaman derse o zaman olur. dur dur sakın gelme halanın doğumgünü geçsin, babaannenin doğumgünü geçsin öyle mi gel diyecekmişsin? off bu insanları anlamak gerçekten zor yaa. ne yapsak nasıl arasak offff ?

Çok geçmiş olsun canım benim.Zor zamanlarımız allahım yardımcımız olsunç

Oy oy maşallah allahım nazarlardan sanlasın.Allahım sen çok büyüksün.
Ben ilk kez benim oğluş dahil sizinkilerin görüyorum renklilerinizi o yüzden çok farklı geliyor.

Seninde kandiln mübarek olsun canım...

Yatapı dahil değilse çok pahalı canım ya.
Keşke seninde yerini genişletebilme şansın olsaydı.
Benim 450 dediğim yatakda herşey var.Uyku seti,yatağı,cibinlik,tül vs hepsi.
Allahım yarıdmcımız olsun.Sen oda düşünüyor muydun?Bebişin ne kadar kullancak bu beşiği?

Ayy tuncss vur onu nolur vurr,
Bu sözleri söyleme cesareti nerden geliyor arkadas,
Dış kapının dış mandali sen necisin sabalak,kendi çapında koy kasaba oluyor ya.
Benim kaynanagil bebek 3 ayilikken,konustuk oda cinsiyet merakına.
Bu hafta gelecek ne yuzle geliyor bilmem.çağıran olsa yanmayacağım.esim gık diyemedi aramayacaksın dedim aramamış
İlk defa benim cocuklarımın birinin hamileliğini görecek.

chosy canım öyle derse de sıkıntı. arasam laf duyacağım, aramasam yine laf....

2 lahmacun 1 ayran da istiyomuş mu?

kız Allah iyiliğini versim emi.. vallahi krize girdim çok yaşa sen
bişey diyemedim valla.. ki daha öncesinde bir kere bana 27sinde doğurda iki çocuğu aynı günde kutlarız demişti.. dengesiz şaziye işte!!
eşim diyor ki resmen kıskanıyor daha doğmamış çocuğu.. kendisinin ve çocuğunun papucunun dama atılacağını düşünüyormuş..
ehh bir de yüzsüz bana telefonda annen ya da ablanda yanında gelsin de burda bi sürü işin olcak diyo.. eşimin kirlileri yıkancak ütülencek, bebeğinkiler.. ev temizlencek filan falan.. oldu dedim işleri güçleri yoktu zaten bekliyorlardı dedim.. tutarım bi kadın 2-3 gün gelir yaptırırım işlerimi dedim.. ya tabi o da olur diyo.. diyemedi boş boş oturuyoruz annemde bende geliveririz.. gıcık şey

Bizde dün kocişle yatağımıza yattık.
El ele tutuşuyoruz,uyucaz güya.
Sen benim bacağıam kramp gir,nasıl bağırdım birden ahh diye.
Kocişde ben bağırınca bir irkildi.El eleyiz ya nasıl hissettim.
O kadar telaşlandıki doktora gidelim diyor yatakdan kalkmaya çalışıyor.
Dedim hayatım sakin ol,kramp girdi.Bu sefer masaj yapmaya başladı bacağıma.
Hemen geçti,bu sefer başladım kahkaha ile gülmeye.Kocişim yüzünün rengi attı resmen,kıyamam

ahh voltajım sorma.. senin keleşi ödünç versene bana
bu arada benim kaynana da 25 gündür annemdeyim bir kez aramadı.. bu kız oralarda ne eder dediği yok.. eşime de diyomuş ki aramak istiyorum ama kontörüm yok.. yuhh dedim ev telefonundan ara.. çok konuşmak istiyosa çaldırsın ben ararım.. hadi hiç biri olmadı, kocasının telefonu sınırsız hat.. akşam ondan arasın.. gönlü yok işte yol yapıyo aklınca.. ama yemezler..
benimki de yüzsüz.. ne zor günlerim oldu.. ağrıdan kıvrandım, kanamadan kalkamadım yerimden.. ama hiç umursamadı.. şimdi doğacak ya yavrum anamın evinde ona dertleri.. eşime sürekli biz görmeyelim diye mi orda doğurcak diyolarmış.. ne derlerse desinler valla.. çok görmek isteyen fizana da olsa kalkar gelir..

alemsiniz yaaa
bir gece bende uykudan krampla uyandım.. ki daha 25. haftadaydım, ama inliyorum resmen.. benim saftirik koca doğuruyorum sandı, ne yapıcaz şimdi 112 mi arayım doktoru mu arayalım diyo.. öyle görünce kramp filan unuttum bastım kahkahayı..

chosy canım öyle derse de sıkıntı. arasam laf duyacağım, aramasam yine laf....

tahmin ettim canım,
benim eşimde normalde telde konuşurken kaynanam chosy nasıl der, biraz sora yine sorar, eşimde burnuma tutar telefonu
sinir olurum, iyimisin iyiyim kalıyoz öle, konuşcak bişe yok
eşime kızıyorum, napıym sorup duruyo diyo
bende bakıyorum annesi arıyo
hooop wcye, kitabımıda alıyom
bide kulak kabartıyom ne konuşuyolar die:)

şöle yapsan
- merhaba kaynana, kandiliniz mubarek olsun
- hııııh sağol gelin
- nasılsınız
- iyiyiz
- kayınbabayada selamlar, kandili kutluyorum
- he olur gelin
- iyi kandilllerrrrr

toplam :60 sn:))

(canım böle şaka yapıyorum diye yanlış anlama beni, sıkıntılı bi durum çok iyi anlıyorum, biraz olsun rahatlatırım belki diye:)

yok kızmadım canım.bizimki sen napıyon demez ki? iyiyim sağol tamam bitti.

kız çok sinir oluyorum böle tiplere, eltisi ayrı dert, görümcesi ayrı dert
bu görümcelerin ne derdi warsa kardeşlerini kıskanıyolar ya
bende yokda ablamınkinden biliyorum
2 görümce war, bi tanesi öle değil, ama diğeri of, kandil günü günaha girmiym:)
(genelde görümceler yani, forumuzdaki görümceleri tenzih ederim)

bende 2-3 gecedir, ince bi yastık koymaya başladım dizlerimin arasına, gece düşmüş heralde yastık, uyandım uzattım kolumu yatağın içinde yastık arıyorum
anladımki sora kocişin poposuymuş, mıncıkladım baya, o da zıplayıp sırtüstü döndü uykuya devam, haberi yok
ertesi gün anlattım hiç hatırlamıyom bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…