ya kaçmayın bak
ben geliyom herkescikler gidiyo
başka yerden konuşup benimi kandırıyonuz leyynnn
Canım evet benim göbüş bariz belliSadece düşük belli pant.giyebiliyorum,diğerleri olmuyor.
Yarın hastaneye gideceğiz ikili test için,inşallah hayırlı sonuçlar vermek nasip olur,bakalım cinsiyet konusunda birşey söylecekmi doktor amcamız.:103: Gerçi geçen görüşmemizde 15-16. haftada netleşir demişti.Hayırlısı...
Saç dökülmesi problemi olan arkadaşlara dalin bebek şampuanını öneririm,faydasını göreceksiniz ve bebiş bebiş kokacaksınız.
Saç dökülmesi problemi olan arkadaşlara dalin bebek şampuanını öneririm,faydasını göreceksiniz ve bebiş bebiş kokacaksınız.
Canım mrk ettim şimdi ben bunu,benim saçlar boyalıda kremsiz yada serumsuz zor taranıyor,dalin sertlik yapmıyor mu? İçinde kremsi bir yapı var mı ?
kıs biliyorum tabi,nerdeyse 2 ay oldu farkındayım yani:)) birçoğumuz is yerinden giriyor sadece, o yüzden saat 5 ten sonra çok kisi arama forumda:)
günaydın güzel anne adayları,
nasılsınız bakalım? yaşası ilk ben günaydın dedim:)
ben de mide çok fena, dün serviste yanımda kız tobby fıstık yiyodu bi canım çekti, aldım biraz yedim ama sonra akşam tavuk da yiyince olan oldu, yattım zaten hemen, ne eşimle ilgilenebiliyorum ne evle, ne yemekle böle vasıfsız kifayetsiz bi kadın oldum kendimi çok kötü hissediyorum
midem hala kötü, sabahki menüm, grissini ve krem peynir
günaydın güzel anne adayları,
nasılsınız bakalım? yaşası ilk ben günaydın dedim:)
ben de mide çok fena, dün serviste yanımda kız tobby fıstık yiyodu bi canım çekti, aldım biraz yedim ama sonra akşam tavuk da yiyince olan oldu, yattım zaten hemen, ne eşimle ilgilenebiliyorum ne evle, ne yemekle böle vasıfsız kifayetsiz bi kadın oldum kendimi çok kötü hissediyorum
midem hala kötü, sabahki menüm, grissini ve krem peynir
günaydın tatlım aynen bende öyle zaten eşim yaz sezonu olduğu için geç geliyor bende yemeğini masaya hazırlayıp erkenden yatıyorum cnm hiç bi iş yapmak istemiyor çok tembel oldum ya ne ev işi ne eşimle ilgileniyorum geçecek demi bu hal
ah canım ne güzel sen yine yemeğini yapıp önüne koyabiliyosun ben onu da yapamıyorum, mutfağa giremiyorum ki zaten, kendi yaptığım yemeği de yiyemiyorum, saolsun herşeyi yapıyo elinden geldiğince ama ona yazık tabi kıyamıyorum bi de, erkek sonuçta nereye kadar ve nası yapıcakl, inş. geçer bu hal ben bile kendimden sıkıldım yani:)
kışlıkları çıkardım güya hepsini yıkıyorum, evimde de balkon yok, evin her yeri çamaşırmutfak desen almış başını gidiyo, offf çok fena çok
aman boşver bizim durumumuz belli eşlerde biraz sabredecek artık ne yapalım allahtan anlayışlılar bide öyle olmasa ne yapardık
ah canım ne güzel sen yine yemeğini yapıp önüne koyabiliyosun ben onu da yapamıyorum, mutfağa giremiyorum ki zaten, kendi yaptığım yemeği de yiyemiyorum, saolsun herşeyi yapıyo elinden geldiğince ama ona yazık tabi kıyamıyorum bi de, erkek sonuçta nereye kadar ve nası yapıcakl, inş. geçer bu hal ben bile kendimden sıkıldım yani:)
kışlıkları çıkardım güya hepsini yıkıyorum, evimde de balkon yok, evin her yeri çamaşırmutfak desen almış başını gidiyo, offf çok fena çok
Eki Görüntüle 518235 Güzel haberler alıp,verebileceğimiz iyi,hayırlı birgün olması dileğiyle
hadi bakalım canım,güle güle git ve bebişini doya doya izle :) yarın hayırlı haberlerini bize yazmayı ihmal etme
Benimde çok dökülüyor ama saçlarım boyalıydı ondan kremsiz şampuanlar çok zor açıyor saçımı ya da illa serum kullanıyorum, senin saçında boya varmıydı ve de dalin iyi geldi?
çok güzel bi şehir eskişehirli olan başka bi şehirde yaşayamaz ben seviyorum şahsen
İstanbulu bende hiç sevemedim bodrum gibi bı yerde doğup büyüdükten sonra gerçi hiçbir yeri beğenmezdim herhalde
O yüzden neredeyse İstanbul dısında olabilecek bahcesehirde oturmayı tercih ettim burası İstanbul gib degil çok şükür ama birçok yere uzak mesela seker malzemeleri almam için Eminönü'ne gitmek istesem 1 saatten fazla sürer herhalde o da trafik yoksa(
çok hoş ya benimki daha öyle demeye başlamadı ama oda şişman olsan sen seni spora gönderirim diyordu önceden ben zayıf birisiyim evlenmeden önce 32-34 bedendim evlenince kilo aldım 36 beden oldum hep zayıf alıştı 36 bedendim ama hafif göbüşüm vardı şişko diyordu koca göbek diyordu doğumdan sonra veremezsem artık spor salonundan çıkamam heralde :)
,Canım benim şuanda önemli olan senin ve bebişin iyi olması,bunun dışında hiçbir şeyin önemi yok inan...
Zaten yıllardır yemek,temizlik derken evin tüm sorumluluklarını yerine getiriyorduk ve getireceğizde...
9 ay bize aynı bedende eşlik eden bebeklerimize olan sorumluluğumuzun keyfini çıkartalım doyasıya,hersey bir şekilde hallolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?