2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hadi bakalım canım,güle güle git ve bebişini doya doya izle :) yarın hayırlı haberlerini bize yazmayı ihmal etme

Saç dökülmesi problemi olan arkadaşlara dalin bebek şampuanını öneririm,faydasını göreceksiniz ve bebiş bebiş kokacaksınız.

Benimde çok dökülüyor ama saçlarım boyalıydı ondan kremsiz şampuanlar çok zor açıyor saçımı ya da illa serum kullanıyorum, senin saçında boya varmıydı ve de dalin iyi geldi?

Saç dökülmesi problemi olan arkadaşlara dalin bebek şampuanını öneririm,faydasını göreceksiniz ve bebiş bebiş kokacaksınız.

Benimde çok dökülüyor ama saçlarım boyalıydı ondan kremsiz şampuanlar çok zor açıyor saçımı ya da illa serum kullanıyorum, senin saçında boya varmıydı ve de dalin iyi geldi?

günaydın güzel anne adayları,

nasılsınız bakalım? yaşası ilk ben günaydın dedim:)
ben de mide çok fena, dün serviste yanımda kız tobby fıstık yiyodu bi canım çekti, aldım biraz yedim ama sonra akşam tavuk da yiyince olan oldu, yattım zaten hemen, ne eşimle ilgilenebiliyorum ne evle, ne yemekle böle vasıfsız kifayetsiz bi kadın oldum kendimi çok kötü hissediyorum
midem hala kötü, sabahki menüm, grissini ve krem peynir

günaydın tatlım aynen bende öyle zaten eşim yaz sezonu olduğu için geç geliyor bende yemeğini masaya hazırlayıp erkenden yatıyorum cnm hiç bi iş yapmak istemiyor çok tembel oldum ya ne ev işi ne eşimle ilgileniyorum geçecek demi bu hal

günaydııın :) kusmalar biticek azıcık daha sabret.... valla 12. haftadan sonra bıçak gibi kesilir derler ya bana aynen öyle oldu .. bende kahvaltı bile edemezdiim. sadece kokuya hassasiyet var o kadar ... gerçi bünyeye de bağlıymış bazılarının ki 9ay kusmalarla devam ediyomuş..

ah canım ne güzel sen yine yemeğini yapıp önüne koyabiliyosun ben onu da yapamıyorum, mutfağa giremiyorum ki zaten, kendi yaptığım yemeği de yiyemiyorum, saolsun herşeyi yapıyo elinden geldiğince ama ona yazık tabi kıyamıyorum bi de, erkek sonuçta nereye kadar ve nası yapıcakl, inş. geçer bu hal ben bile kendimden sıkıldım yani:)
kışlıkları çıkardım güya hepsini yıkıyorum, evimde de balkon yok, evin her yeri çamaşırmutfak desen almış başını gidiyo, offf çok fena çok

aman boşver bizim durumumuz belli eşlerde biraz sabredecek artık ne yapalım allahtan anlayışlılar bide öyle olmasa ne yapardık

aman boşver bizim durumumuz belli eşlerde biraz sabredecek artık ne yapalım allahtan anlayışlılar bide öyle olmasa ne yapardık

evet canım kesinlikle ya, çok şükür yani, ben de hep ona dua ediyorum valla

Canım benim şuanda önemli olan senin ve bebişin iyi olması,bunun dışında hiçbir şeyin önemi yok inan...

Zaten yıllardır yemek,temizlik derken evin tüm sorumluluklarını yerine getiriyorduk ve getireceğizde...

9 ay bize aynı bedende eşlik eden bebeklerimize olan sorumluluğumuzun keyfini çıkartalım doyasıya,hersey bir şekilde hallolur.

Son düzenleme:
hadi bakalım canım,güle güle git ve bebişini doya doya izle :) yarın hayırlı haberlerini bize yazmayı ihmal etme

Canım çok teşekkür ederim,inşallah.Randevumuz akşam,sabırsızlıkla bekliyorum....

Canım benim saçımda boya yok,o yüzden gayet rahat açıyor...:44:

çok güzel bi şehir eskişehirli olan başka bi şehirde yaşayamaz ben seviyorum şahsen

öyle oluyor alışıyorsun havasına suyuna ben izmirliyim ama suan sivasta yaşıyorum izmir cennetim benim burda en çok aradıgım o mis gibi iyot kokusu varya ne kadar uzak olursan ol denize çek içine havayı mis gibi deniz kokusu mis gibi görüntü ayrı zaten yeşil ve mavinin en güzel uyumu izmirde görünüyor bide fethiye yi çok seviyorum havası falan orasıda harika en güzel de tekneyle açılacaksın abi akvaryum koyuna orda yüz en derin yerde bile dip görünüyor mis gibi deniz =)ayhh bu yaz gidemedim denize uzun soluklu içimde gidiyor yazarken allahım hepimizin maddi skıntılarını atlatmayı nasip et =)

misss bak bodrum da perfect yani orayada bayılıorum ya ben ege ve akdenize bayılıorum diğer yerlerde yerimi garipsiyorum yasıyorum ama nasıl yasıyorum =)

bende valla ama emzirmek cok kalori yaktırıyormuş sürekli emzireceğim tabi ki allah izin verdikce =)ya göbek sevmiyorum ben de azıcık kilo alayım sadece göbek çıkıyor sinir oluyorum benim koçişte dalga geciyor göbekli sinir oluorum =)

Günaydın kızlar ben geldim.

Dün doktora gittim biliyorsunuz ikili test için.
allaha şükür herhangi bir sıkıntımız çıkmadı ultrasonda.
Ben bebeğimi büyümüş görünce ağlamaya başladım,içim bir tuhaf oldu.
Doktorumda bunlar sevinç gözyaşları olsun dedi.
Dedim ben olumsuz düşünüyorum hep nedense bir şey olcak diye korkuyorum.
Hiç korkma herşey normal,maşallahı var bebeğinin dedi.
O zaman içim rahatlatı.Sonra bebeğim zıpladı.
Bende dedim ki zıpladı mı bebeğim.Evet dedi doktorum.
Çok yaramaz olacak erkek bebeğimiz dedi.Ben şok:)
Evet kızlar oğluşum olucakmış hayırlısıyla sağlıkla inşallah

,

ay canım benim valla iyi geldi moral verdiniz, saol canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…