Günaydın kızlar ben geldim.
Dün doktora gittim biliyorsunuz ikili test için.
allaha şükür herhangi bir sıkıntımız çıkmadı ultrasonda.
Ben bebeğimi büyümüş görünce ağlamaya başladım,içim bir tuhaf oldu.
Doktorumda bunlar sevinç gözyaşları olsun dedi.
Dedim ben olumsuz düşünüyorum hep nedense bir şey olcak diye korkuyorum.
Hiç korkma herşey normal,maşallahı var bebeğinin dedi.
O zaman içim rahatlatı.Sonra bebeğim zıpladı.
Bende dedim ki zıpladı mı bebeğim.Evet dedi doktorum.
Çok yaramaz olacak erkek bebeğimiz dedi.Ben şok:)
Evet kızlar oğluşum olucakmış hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Ne mutlu canım gözün aydın. Allah hep güzelliğini göstersin. Darısı başımıza İNŞAALLAH bizde hayırlı haberlerle döneriz.
Zıpladı demek ne hoş ya. Tahmin edemiyorum kimbilir nasıl heyecanlanmışsındır. Yüreğin hop etmiştir bebeğinle beraber.
Canım çok sevindim,Allah sağlığınızı,iyiliğinizi daim etsin inşallah.
Demek paşan olacakmış,hayırlı,uğurlu olsun,sağlıkla doğsun inş.
İnşallah durmuştur canım kanaman...güzel temennilerin için çoook teşekkür ederim,öyle güzel yazmışsın ki sanki meleğimi bir an öpüp kollamış gibi hissettim,çok sağol...
tabi ki hissetcen merak etme sen onlar nisan bebekleri baharın habercisi melekler onlar onların gelişiyle güneş içimizi ısıtacak karları eritecek onların gelişi çiçekler acacak miss gibi kokuları etrafa saçılacak meleklerimizle beraber bahar her yeri saracak onlar hayata tutunacaklar onlar pes etmez nisan bebekleri onlar bizim bebeklerimiz
Canım evet benim göbüş bariz belliSadece düşük belli pant.giyebiliyorum,diğerleri olmuyor.
Yarın hastaneye gideceğiz ikili test için,inşallah hayırlı sonuçlar vermek nasip olur,bakalım cinsiyet konusunda birşey söylecekmi doktor amcamız.:103: Gerçi geçen görüşmemizde 15-16. haftada netleşir demişti.Hayırlısı...
ayyy inşallah belli olur ya dün gittim lcw dan hamile pantolu aldım siyah çok güzel rahat pacasını falan yaptırmaya da gerek yok 36 beden aldım ama kemer takmak zorunda kaldım düşüyor var göbek ama o kadar değil tabiki tutsun ama çok hoş uygun fiyat bak bence iş yerinde hamile olmayan kızlar bile heveslendi bişi olmaz alıp giyerim falan dediler yani giyilirde bebek olduktan sonrada çok rahat ve sordum dediler ki hani aşırı kilo almazsan 9 ay olur göbek yeri geniş sonucta bacakların şişmezse olur bu hep dediler çok hosuma gitti ama ya heveslendim yada cidden güzel =)
Ne mutlu canım gözün aydın. Allah hep güzelliğini göstersin. Darısı başımıza İNŞAALLAH bizde hayırlı haberlerle döneriz.
Zıpladı demek ne hoş ya. Tahmin edemiyorum kimbilir nasıl heyecanlanmışsındır. Yüreğin hop etmiştir bebeğinle beraber.
Babasının içine doğmuş:)Eşime söylemedim ne sonucu ne cinsiyeti.
Eve giderken bir çift maviş ayakkabı aldım bebeğime.
Eşimde bizi almaya geldi yanlız dönmiyelim diye.
Sahilde oturduk yemek yiyoruz.Kendime kitap almışdım eşime gösterdim.
Sanada hediye aldım kociş dedim.Çantamdan çıkardım mavis ayakkabıları.
Eşim gördü çok şaşırdı.Erkek mi dedi.Evet kociş içine doğmuş dedim.
Sarıldı,öptü,kokladı çok mutlu oldu gözleri ışıl ışıldı.
Karnımı sevdi oğluşum benim diyor.Erkek adamın erkek oğlu olur tabi diyor:)
Sonrada dedi yok hayatım sağlklı olsun önemli olan o.
Seni kimsesiz gibi yanlız gönderdim içim gitti,cumartesine al randevuları diyor.
Bende doktorum ctesi almıyor biliyordum ama alıyormuş onada çok sevindim:)
Şimdi sadece kan testi sonuçlarını bekliyoruz.Oda ctesi kısmetse.
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/554456-2013-mart-anneleri-41-yasin-okuyor.html
Kızlar 2013 Mart annelleri,Dualarımız Sizinle bölümünde,41 Yasin okuyorlar.
Eger arzu ederseniz bizde dua topiği açabiliriz.Cumadan cumaya;Yasin suresi,Salat-ı Tefriciye,Fetih suresi,Meryem surelerini okuyabiliriz.
evettt olabilir ben arapça bilmiyorum okumayı ama arapça okunuş türkçe yazılıs varya yani yani okundugu gibi yazıyorlar ya öyle okusam olurmu
ayyy ya böyle şey anı vardır ya hani en sevinçli haber işte ayy yazamıyorum çok mutlu oldum çığlık atarda yanında ki arkadasına sarılır sarılırkende çığlık atmaya devam eder ve sağa sola devrilirsin ya işte o anı yasadım yanında olsam aynısını yapardım =) ayy ben de istiyorum bebeğimin cinsiyetini öğrenmek c.tesi randevum inş belli olur ayy tüm erkekler ya benim eşimde erkek seylerine bakıyor sürekli erkek erkek erkek dedim sağlıklı de ya o tek duam askım ama erkek olsun yaaa falan yapıyor ama ben kız çok istiyorum ayyy canım allah daim etsin mutlulugunu yaaa kızz yerim seni erkek adama da selamm onunda minik minik yerimmm zıpladı demek ayy harika ya belli oluyormu gercekten öyle ultrasonda ben suan sanki hep nokta gibi görces belli belirsiz iki artının arası diye sevces falan ama görünüyor demek =)
Evet kızlar oğluşum olucakmış hayırlısıyla sağlıkla inşallah[/QUOTE
hayırlı olsun tatlım;hem oğluşun, hem de sağlık haberleri;41 kere maşallah darısı gitmeyenlerin başına inşallah ( amin )
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/554456-2013-mart-anneleri-41-yasin-okuyor.html
Kızlar 2013 Mart annelleri,Dualarımız Sizinle bölümünde,41 Yasin okuyorlar.
Eger arzu ederseniz bizde dua topiği açabiliriz.Cumadan cumaya;Yasin suresi,Salat-ı Tefriciye,Fetih suresi,Meryem surelerini okuyabiliriz.
hoş geldin canım,bebişin hayırlı olsun;Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar günaydın..bnde 12 haftalık hamişim.dr um 9 nisan olarak söyledi tahmini doğum tarihini.şimdilik belli değil cinsiyetimiz.arife günü kısmetse öğrenicez.bu arada ESKİŞEHİR de hulusi bey doktorum.belki başka hastaları da vardır burada
Oy oy canımsın benim gözlerim doldu kız okurken.Çok teşekkür ederim canım benim.Darısı hepinizin başına.
Bende kız istiyordum eşim erkek,sevdiceğimin istediği oldu mutluyum önemli olan tek şey sağlıklı olması.
Belli oluyor tabi canım çenesi,burnu,bir ara elini net gördük,uzanmış keyfine bakıyor bizim paşa
Arada zıplıyor annesinin karnında çok yaramaz olacak belli :) Allahım bu güzel duyguları hepinize yaşamayı nasip etsin.
Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla eksiksiz noksansız bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.
günaydın güzel annişler..aklımda olsun çok sağol mergencimm..benimde çok dökülüyo..Akşamda güzel haberler alman dileğiyle..Saç dökülmesi problemi olan arkadaşlara dalin bebek şampuanını öneririm,faydasını göreceksiniz ve bebiş bebiş kokacaksınız.
Oy oy canımsın benim gözlerim doldu kız okurken.Çok teşekkür ederim canım benim.Darısı hepinizin başına.
Bende kız istiyordum eşim erkek,sevdiceğimin istediği oldu mutluyum önemli olan tek şey sağlıklı olması.
Belli oluyor tabi canım çenesi,burnu,bir ara elini net gördük,uzanmış keyfine bakıyor bizim paşa
Arada zıplıyor annesinin karnında çok yaramaz olacak belli :) Allahım bu güzel duyguları hepinize yaşamayı nasip etsin.
Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla eksiksiz noksansız bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.
ay canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun, darısı benim gibi ikili test için bej-kleyen anne adaylarının başına:)
sizlerde güzel haberler alıcaksınız Allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?