2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım çok sevindim,Allah sağlığınızı,iyiliğinizi daim etsin inşallah.

Demek paşan olacakmış,hayırlı,uğurlu olsun,sağlıkla doğsun inş.

Ne mutlu canım gözün aydın. Allah hep güzelliğini göstersin. Darısı başımıza İNŞAALLAH bizde hayırlı haberlerle döneriz.
Zıpladı demek ne hoş ya. Tahmin edemiyorum kimbilir nasıl heyecanlanmışsındır. Yüreğin hop etmiştir bebeğinle beraber.

Babasının içine doğmuş:)Eşime söylemedim ne sonucu ne cinsiyeti.
Eve giderken bir çift maviş ayakkabı aldım bebeğime.
Eşimde bizi almaya geldi yanlız dönmiyelim diye.
Sahilde oturduk yemek yiyoruz.Kendime kitap almışdım eşime gösterdim.
Sanada hediye aldım kociş dedim.Çantamdan çıkardım mavis ayakkabıları.
Eşim gördü çok şaşırdı.Erkek mi dedi.Evet kociş içine doğmuş dedim.
Sarıldı,öptü,kokladı çok mutlu oldu gözleri ışıl ışıldı.
Karnımı sevdi oğluşum benim diyor.Erkek adamın erkek oğlu olur tabi diyor:)
Sonrada dedi yok hayatım sağlklı olsun önemli olan o.
Seni kimsesiz gibi yanlız gönderdim içim gitti,cumartesine al randevuları diyor.
Bende doktorum ctesi almıyor biliyordum ama alıyormuş onada çok sevindim:)

Şimdi sadece kan testi sonuçlarını bekliyoruz.Oda ctesi kısmetse.

Amin.Allahım hepinize iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin canım benim.
Hemde nasıl birde o kadar büyümüş ki.Burnu çenesi,bir ara oynadı elini gösterdi:)
Bende başladım ağlamaya.Doktorum cd de verdi.Bebişimin resimleri var akşam babasıyla izledik.
Eşim başa dönüp tekrar izliyor,birde diyorki burnu bana benziyor hemi fıstığım :)
Aldı beni bir gülmek tabi:)

Canım çok sevindim,Allah sağlığınızı,iyiliğinizi daim etsin inşallah.

Demek paşan olacakmış,hayırlı,uğurlu olsun,sağlıkla doğsun inş.

Amin canım benim.Darısı hepinizin başına.
Her zaman dularımdasınız.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Çok yaramaz olacak bizim paşa öyle görünüyor.Keyfi pek yerindeydi:)

ayyy ya böyle şey anı vardır ya hani en sevinçli haber işte ayy yazamıyorum çok mutlu oldum çığlık atarda yanında ki arkadasına sarılır sarılırkende çığlık atmaya devam eder ve sağa sola devrilirsin ya işte o anı yasadım yanında olsam aynısını yapardım =) ayy ben de istiyorum bebeğimin cinsiyetini öğrenmek c.tesi randevum inş belli olur ayy tüm erkekler ya benim eşimde erkek seylerine bakıyor sürekli erkek erkek erkek dedim sağlıklı de ya o tek duam askım ama erkek olsun yaaa falan yapıyor ama ben kız çok istiyorum ayyy canım allah daim etsin mutlulugunu yaaa kızz yerim seni erkek adama da selamm onunda minik minik yerimmm zıpladı demek ayy harika ya belli oluyormu gercekten öyle ultrasonda ben suan sanki hep nokta gibi görces belli belirsiz iki artının arası diye sevces falan ama görünüyor demek =)

kızlar günaydın..bnde 12 haftalık hamişim.dr um 9 nisan olarak söyledi tahmini doğum tarihini.şimdilik belli değil cinsiyetimiz.arife günü kısmetse öğrenicez.bu arada ESKİŞEHİR de hulusi bey doktorum.belki başka hastaları da vardır burada

evettt olabilir ben arapça bilmiyorum okumayı ama arapça okunuş türkçe yazılıs varya yani yani okundugu gibi yazıyorlar ya öyle okusam olurmu

evettt olabilir ben arapça bilmiyorum okumayı ama arapça okunuş türkçe yazılıs varya yani yani okundugu gibi yazıyorlar ya öyle okusam olurmu

Aynen bende öyle okuyorum canım...

Güzel,hayırlı bir paylaşım olur...

Oy oy canımsın benim gözlerim doldu kız okurken.Çok teşekkür ederim canım benim.Darısı hepinizin başına.
Bende kız istiyordum eşim erkek,sevdiceğimin istediği oldu mutluyum önemli olan tek şey sağlıklı olması.
Belli oluyor tabi canım çenesi,burnu,bir ara elini net gördük,uzanmış keyfine bakıyor bizim paşa
Arada zıplıyor annesinin karnında çok yaramaz olacak belli :) Allahım bu güzel duyguları hepinize yaşamayı nasip etsin.
Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla eksiksiz noksansız bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.

Ben çok çok isterim canım.
Allahım kabul etsin ben fırsat buldukça okuyorum.
Elimden geleni yaparım.İnanın bana ne aile ne eş ne arkadaş insan dua okudukça allaha sığındıkça içi tam anlamıyla huzur buluyor.
Korkulardan arınıp kendini daha güçlü hissediyor.

hoş geldin canım,bebişin hayırlı olsun;Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben de Fatih bey'e gidiyorum hemşerim

inşallahh hayatım yaa ayy yerim minik ellerini onun burnunu ağzını olsun erkekde çok güzel hem anneye düşkün oluyor boşver koç burcu şekerim heralde yaramaz olur yani aminn ya hepimiz bi sağlıklı kucagımıza alsaydık ve sağlıcaklı büyütsek allahım tek duamız yupppii alışveriş başlasın o zaman sende =)

Saç dökülmesi problemi olan arkadaşlara dalin bebek şampuanını öneririm,faydasını göreceksiniz ve bebiş bebiş kokacaksınız.
günaydın güzel annişler..aklımda olsun çok sağol mergencimm..benimde çok dökülüyo..Akşamda güzel haberler alman dileğiyle..

tatlım gözün aydın..banada doktor erkeğe benziyor dedi ama doktora güvenemediğim için sizlerle paylaşmadım :26:
hayırlı olsun güzel haberler 9 ay hiç bitmesin..

ay canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun, darısı benim gibi ikili test için bej-kleyen anne adaylarının başına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…