2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
allahım şu an eşimi boğmak istiyorum. yemek yokmuş akşama kadar bekle merkeze gideriz diyor ya

Canım yaaa normalde bile insan o kadar saat aç bekleyemez sen hamilesin birde. Bildiğim kadarıyla komşularla da aran yoktu.
Un falan varsa fırında birşeyler uydur.. Bu mesafeden de akıl vermek gibi oluyor ama canım ya...

ah canım ya ne zor biyerdesin sen öyle aç kalma
kahvaltılık falan atıştır bari

kızlar dondurucudan tiksindiğim şeyden çıkardım çözdürüyorum napayım artık istifrada etsem yicem.

doğu bile iyiydi ya bir sipariş veriyorduk siniyle getiriyordu adamlar. burda hiçbişey yok.

hiç dert etme, mutlaka çok güzel olacaktır.

Başka bir doktora daha gittik, o da ilaç verdi, 10 gün kullan tekrar bakalım dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Hala yoğunum, ve depresyondayım

​koçtaş -4 duvara yetecek kadar (odam büyük) bebekler için özel antibakteriyel boya, rulo, kesme fırçası, kova, merdiven, koruyucu bantlar hepsi 119 tl tuttu, koçtaş indirimimiz vardı , olmasaydı 130 felan tutuyordu.

kızlar aranızda çalışanlar var galiba doğum izninden doğum parasından falan haberi olan varmı

Canım işe yeni başladın sanırım, hakedebilmen için doğum öncesi en az 120 günlük sigortanın yatıyor olması lazım.

Dost kazığı diye buna derler. Aynı top burada 60 Tl şekerim,

Evet cnm raporun bıttgı zaman alysun galba kaç gün bu izın daha belli degl galba

doğum öncesi ve sonrası toplam 16 hafta

baya uyguna almışsınız canım

Hayır tatlm yeni baslamadm 5 senedr clısyorum sanırım hakedyrum

dertsizim doyurdun mu karnını??acil durumlar için sen birer porsiyon yedek at dolaba tatlım
bebiş olunca da emzirdiğin için ani acıkmalar yaşayacaksın pratik şeyler bulunsun mutlaka elinin altında;yemek yapamayacağın anlar olacak

Hayır tatlm yeni baslamadm 5 senedr clısyorum sanırım hakedyrum

Başka bir arkadaşla karıştırdım o zaman canım kusuruma bakma,

en az 120 gün sigortan yatmalı, 32. haftada mutlaka eğer çalışacaksan çalışabilir raporu olmak zorundasın, çalışmayacaksan da çalışamaz raporu alıp işyerine bildirmelisin, 1 gün bile geçmemeli.

doğum parasını sadece memurlar alıyor diye biliyorum

izin esnasındaki maaşının (brüt sanırım) 3te 2sini de 4 ayın sonunda toplu olarak alıyorsun. İşyerinle anlaşadabilirsin. onlar izinliyken sana maaş verir, sen de toplu aldığında işyerine iade edersin.

yaa biz daha kiyafetten baska hicbisey almadik esime kalsa martta aliriz simdi daha erken evde yer yok diyor hakli ama garantisi yokki 16 nisana kadar bekleyeceginin

su park yataga bakip duruyorum netten bi turlu karar veremedim 6-7 kiloya kadar yatirilir deniyo aciklamasinda yani ortalama 6 aylik olana kadar bebek, ben 2 yasina kadar park yatakta yatirdim diyenleri duydum nasil oluyo o is o zaman :26:

size de aklimdaki modelleri gostereyim de bir fikir verin bana

1. ve 2. graconun modelleri aralarindaki fark ilk modelde alt kademe olmasi, alt kademede 9 kiloya kadar yatirilir diyor, alt kademe de cok asagida insan oraya egilirken beli kopar yahu:26:

3. su Chicconun modeli daha saglam duruyor ama, ustteki oyuncaklar kullanissiz geldi bana surekli tak cikar mi yapilcak

evet canım karnımı doyurdum eşimin karnınıda doyurdum. o kadar çok kızdım ki eşime sonra da pişman oldum sabah beraber kahvaltı etmiştik ondan başka bişey yememiş.yemek yemeğe vaktim olmadı diyor. bişeyler atıştırdı tekrar gitti. aslında dolabımda hep hazır bişeyler oluyordu ama hem öğlen hem akşam yemeğe gelince hepsini tüketmişiz. tekrar stok yapmak lazım.

Ay kizlar çınarın cicilerini ütülüyorum çok güzel bir duyguymuş. Allahım isteyen herkese nasip etsin inş

evet canım 0,4 lük kullanıyorum . son aya kadar devam demişti hamilelik başlangıcında sormuştum. ayın 4 ünde kontrolüm var sorar ,sana yazarım. ama bildiğim kadarıyla sonuna kadar devam edicez:44:
Canım daha yeni gördüm yorumunu,bugünlerde pek geçmişi takip edemiyorum.İğneyi 0.4 lük mü kullanıyorsun?Birde iğne ve hapı ne zaman keseceğini doktorunla görüştünü?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…