allahım şu an eşimi boğmak istiyorum. yemek yokmuşakşama kadar bekle merkeze gideriz diyor ya
ah canım ya ne zor biyerdesin sen öyle aç kalma
kahvaltılık falan atıştır bari
kızlar dondurucudan tiksindiğim şeyden çıkardım çözdürüyorum napayım artık istifrada etsem yicem.Canım yaaa normalde bile insan o kadar saat aç bekleyemez sen hamilesin birde. Bildiğim kadarıyla komşularla da aran yoktu.
Un falan varsa fırında birşeyler uydur.. Bu mesafeden de akıl vermek gibi oluyor ama canım ya...
Kızlar selam
Bebek odası için boya ve duvar kağıdı konusu benimde sıkıntım. Haftasonu alıcaz ve pazar günü hallolacak.
Yani her konuda olduğu gibi bu konuda aceleye gelecek. Eşim maalesef hiç fikir belirtmez. Hepsini bana bırakıyor. Bende pek anlamıyorum bu dekorasyon işinden.
Hemen seçip almam gerekecek ppoofff..
Kafam çok dağınık.. Herşeyi parça parça düşünüyorum, bir bütün olarak bakınca ortaya çıkan bir hiç...
kzlar ya bnm soruya cevap vermedız hala yoksa blgnız ykmu dgum iznyle parasndan
bu konu hakkında bişey bilmiyorum canım. geçmiş sayfalarda arkadaşlar bahsetmişti ama çalışmadığım için dikkat etmedimkzlar ya bnm soruya cevap vermedız hala yoksa blgnız ykmu dgum iznyle parasndan
Evet cnm raporun bıttgı zaman alysun galba kaç gün bu izın daha belli degl galbabenimm bildiğim iznin bitip iş başı yaptıktan sonra alıyorsun
Tşk edrm cnm clşmaynlarn eşlerne sadce süt parası verylar dye blyrum ya 80 ya 90 tlbu konu hakkında bişey bilmiyorum canım. geçmiş sayfalarda arkadaşlar bahsetmişti ama çalışmadığım için dikkat etmedim
canım geçmişi genellikle okuyamıyorum bu günlerde biraz kafam karışık yoksa görmezmiyim seni
eşin nasıl oldu tatlım?beline ne dediler bşy demedin?fizik tedaviye başladı mı?
senin yoğunluğun hala devam ediyor mu?yoksa kurucunuz tam gaz yükleniyor mu sana??
selam canlar..
bugün kocişle atıştık biraz.. ben odayı boyayalım diyorum, o ise kağıt yapalım diyor.. seneye taşınma ihtimalimiz çok yüksek ve o nedenle o kadar para vermek istemiyorum.. duvar kağıdı 900 tl tutuyor.. küçücük oda.. ne gerek var diyordum.. dün gittik kağıtçıya herşey güllük gülistanlık ben seçtim beğendim.. iş ödeme kısmına gelince benimki 900ü duyunca bi an vazgeçti.. sırf yapmış olmak için gidip abuk subuk kağıtlar seçmeye başladı.. bende madem istediğim olmayacak kalk gidiyoruz dedim ve eve geldik.. akşam hiç konu açılmadı.. bugün ise kapışıverdik.. bi geliyo boya alalım diyo, bi geliyo duvar kağıdı diyo artık çok sinirlenmeye başladım..
bi yandan mobilyacı artık teslimat yapmak istiyo sıkıştırıp duruyo.. onlar arayınca da ne var gelsin yerleştirelim odaya sonra boyarız demeye başladı.. ben biliyorum o mobilyalar gelirse o oda asla boyanmaz.. öylece kalır.. off çok savsaklıyo herşeyi.. iyice bunaltı gelmeye başladı bana..
bende endişeleniyorum bi an önce olsun bitsin hazır olsun herşey diyorum.. heran herşey olabilir sonuçta artık 32 hafta oldu.. şu an kociş evde olsa boğabilirim o derece sinirliyim
kızlar aranızda çalışanlar var galiba doğum izninden doğum parasından falan haberi olan varmı
Eki Görüntüle 622301 Eki Görüntüle 622302 Eki Görüntüle 622304
puantiyeli olan benim en beğendiğim oldu.. onun 5metrekarelik bir topu 150 tlcik ve 3 top gerekiyor tek bir duvar için.. diğer maviliden de 3 top o da 125 tl.. işçilik filan eklenince gerekli malzemeler filan 900 tl civarında bir hesap çıktı..
diğer soluk mavili olanı da eşim beğendi.. onu da 300 tlye filan komple odayı hallediyoruz.. bunun topları daha ucuz ve 16 metrekarelik..
eşim ben çok beğendim diyor bende soluk gibi geliyor.. çok kafam karıştı işte sırf bu kağıt yüzünden..
bir fikir alayım sizden de..
Evet cnm raporun bıttgı zaman alysun galba kaç gün bu izın daha belli degl galba
Başka bir doktora daha gittik, o da ilaç verdi, 10 gün kullan tekrar bakalım dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Hala yoğunum, ve depresyondayım
​koçtaş -4 duvara yetecek kadar (odam büyük) bebekler için özel antibakteriyel boya, rulo, kesme fırçası, kova, merdiven, koruyucu bantlar hepsi 119 tl tuttu, koçtaş indirimimiz vardı , olmasaydı 130 felan tutuyordu.
Canım işe yeni başladın sanırım, hakedebilmen için doğum öncesi en az 120 günlük sigortanın yatıyor olması lazım.
Dost kazığı diye buna derler. Aynı top burada 60 Tl şekerim,
Hayır tatlm yeni baslamadm 5 senedr clısyorum sanırım hakedyrum
Başka bir doktora daha gittik, o da ilaç verdi, 10 gün kullan tekrar bakalım dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Hala yoğunum, ve depresyondayım
​koçtaş -4 duvara yetecek kadar (odam büyük) bebekler için özel antibakteriyel boya, rulo, kesme fırçası, kova, merdiven, koruyucu bantlar hepsi 119 tl tuttu, koçtaş indirimimiz vardı , olmasaydı 130 felan tutuyordu.
Canım işe yeni başladın sanırım, hakedebilmen için doğum öncesi en az 120 günlük sigortanın yatıyor olması lazım.
Dost kazığı diye buna derler. Aynı top burada 60 Tl şekerim,
Pekı cnm knunun dgstgnı şylyolar 6 ay falndoğum öncesi ve sonrası toplam 16 hafta
baya uyguna almışsınız canım
Hayır tatlm yeni baslamadm 5 senedr clısyorum sanırım hakedyrum
evet canım karnımı doyurdum eşimin karnınıda doyurdum. o kadar çok kızdım ki eşime sonra da pişman oldum sabah beraber kahvaltı etmiştik ondan başka bişey yememiş.yemek yemeğe vaktim olmadı diyor. bişeyler atıştırdı tekrar gitti. aslında dolabımda hep hazır bişeyler oluyordu ama hem öğlen hem akşam yemeğe gelince hepsini tüketmişiz. tekrar stok yapmak lazım.dertsizim doyurdun mu karnını??acil durumlar için sen birer porsiyon yedek at dolaba tatlım
bebiş olunca da emzirdiğin için ani acıkmalar yaşayacaksın pratik şeyler bulunsun mutlaka elinin altında;yemek yapamayacağın anlar olacak
Canım daha yeni gördüm yorumunu,bugünlerde pek geçmişi takip edemiyorum.İğneyi 0.4 lük mü kullanıyorsun?Birde iğne ve hapı ne zaman keseceğini doktorunla görüştünü?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?