Pekı cnm knunun dgstgnı şylyolar 6 ay faln
Ay kizlar çınarın cicilerini ütülüyorum çok güzel bir duyguymuş. Allahım isteyen herkese nasip etsin inş
çok ağarlaşmadan tüm işlerini tamamladın maşallah
darısı başıma
merhaba arkadaşlar,benım canım sıkkın ,bebeğimin eşi biraz aşağıdaymış ve hıc kalkmdan yatmamı ıstedı cok korkuyorum daha 30.haftamdayım,boyle sorun yasan varmı yada bılgınız varmı.
hanipeks tatlım kolay gelsin ütüye başlamışsın maşallah
bebeci canım çok geçmiş olsun. tatlım biz canımızın kıymetini bilmiyoruz ben de senin gibiyim. herşeyi kendim yapmak istiyorum herşeye yetişmek istiyorum ama maalesef hamileyken olmuyormuş canım ya. sen de bundan sonra yorma kendini bitanem.Kizlar iyi geceler,
Biz kocamla acildeyiz midesi tuttu dayanamadi hastaneye geldik serum yiyor simdi kuZucum benim , bende temizlik yaptim bugun yarin misafirlerim var tatlilari da aradan cikardim bilseydim daha dogrusu azicik akil olsaydi bende temizligi hali silecek kadar abartmaz tatliyi da disaridan alirdim bazen kendime kiziyorum bu huy ayni annemin huyu , kiymet bilmek yok rahatlik yok misafir sanki yabanci esimin kuzeni ve esi , ama yook ben adam olmam !!!!
Kizlar iyi geceler,
Biz kocamla acildeyiz midesi tuttu dayanamadi hastaneye geldik serum yiyor simdi kuZucum benim , bende temizlik yaptim bugun yarin misafirlerim var tatlilari da aradan cikardim bilseydim daha dogrusu azicik akil olsaydi bende temizligi hali silecek kadar abartmaz tatliyi da disaridan alirdim bazen kendime kiziyorum bu huy ayni annemin huyu , kiymet bilmek yok rahatlik yok misafir sanki yabanci esimin kuzeni ve esi , ama yook ben adam olmam !!!!
canım çok şükür halletmişsiniz. sen de bu hafta rahat bir nefes alırsın artık. fotoğrafları merak ediyorum canım.selam kuzucuklar..
hepinize teşekkür ederim desteğiniz için..
kocişim akşam 6 gibi geldi eve.. gittik duvar kağıtçıları yeniden gezdik dolaştık ve aldık bakalımpazar günü usta gelecek döşeyecek inşallah.. pazartesi salı da mobilyaları isteyeceğim.. son durum budur.. hangi kağıdı aldığımı merak edenler olursa bambaşka bişey alıverdik kağıtçıya 250 tl ödedik.. 100 tl de usta alacakmış.. inşallah güzel olur..
yarın kağıdın fotosunu eklerim..
şimdi çıkıyorum ben, kociş yanına bekler beni.. tv izleyeceğiz az ve sonra uyuruz..
iyi geceler hepinize..
yarın görüşürüz
secilce, dmt çok sağolun kızlar. anneme iltihaplı romatizma demişlerdi. iltihaplı romatizmada kullanılan ilaçlar kortizonluymuş ve birçok yan etkileri varmış. annem zaten diyabet, tansiyon ve kalp hastası bir de bu ilaçları kullansaydı nolurdu bilmiyorum. ama çok şükür sadece kireçleme çıktı.kıkırdakları güçlendirici ilaç verdi. inşallah faydası olur.
dmtçim çok geçmiş olsun tatlım ya. inşallah sonuçların iyi çıkar. dualarımız seninle bitanem.
selaaammm..
bugun daha iyiyim sanirim.. doktordan geldik.. surup ve pastil verdi bana..
bebise de baktik.. kuzuuummm koca adam olmus.. 45cm boyu 2100gr da kilosu.. masallah
simdi yatip dinlenecegim bol bol.. iyi olmam oglumun odasini hazirlamam lazim.. ogleden sonra duvar kagidi almaya gitcez.. halletmek istiyorum artik herseyi..
kızlarrrrrrrrrr karyolamız geldiiiiiiiiiiiii
ama yatak odasına nasıl sığacak çok büyük gibi görünüyor gözüme.
yataktan yuvarlanıp beşiğe öyle ulaşıcam gibi duruyor.
güya ölçüpte gittik bakalım açınca nasıl olacak.
kargoda köşeleri falan biraz çizilmiş çok moralim bozuldu. pıtpıtları yırtılmış.
firmayı aradım paketlemenizi hiç beğenmedim sizin gibi firmaya hiç yakıştıramadım
en azından köşelerine köşelik koysaydınız hem şehir dışına gideceğini biliyordunuz
insan biraz özen gösterir neresi olursa olsun bursa içinde bir yerde olsa paketlemeniz ona da uygun değil dedim.
adam boya göndericek özür dileye dileye bir hal oldu.
kızlaar sanırım üşüttüm içim yanıyo öksürüyorum çoook(
ohhh maşallah çok tatlısınız kıızınla birlikte maşallah
Esracım bulantıları dr'a sormak hiç aklıma gelmedi( yapabileceği bşy yok nasılsa diye kabullendim
Perilous tatlım bence de inşallah yeniden başlamaz bulantılar
gerçi bu defa çok farklı bulanıyor benim;önce nefes alamıyorum ateş basıyor ve birden çıkarma ihtiyacı hissediyorum.. sonra rahatlıyorum :)) ama gün içinde 2-3 kez oluyor
Kizlarrrrrr
İmdat.benim sabrım cok değil galiba,asiri bunaldım.gorumcenin oglu beni hasta ediyor,
Bu kadar cins huy nasil olur anlamıyorum.yemek yemesinden midem bulanıyor.yavas demiyorlar.sakir sukur cappirtilar,sicrayanlar cabası.revami bu bana bu halde.hele Zehra'ya bile o kadar kaba davranıyor ki cus.sakir sakir oynamasi hele manyak mi deli mi,hayretler icindeyim.zaten itici bir tip,bir kere sevesim gelmiyor.doverim bunu ben.diger eltim dovmuste bahsi geçiyor,benim evimde nasil döver diyor kaynana.ohhh dedim ya,o evine sigdirmamisti bizi.simdi diğer gelin sıkaa sıkaaa oturuyor.
İcim soğumuyor ama olsun.her laf acilista babasina cok benziyor diyorum.babasi 2 yildir aramiyor bile.haftaya öteki gorumcemde geliyormuş 2 çocukla.
Yatacakmista yerden cekiniyormus yuh ya.benden cekin kemcik.ay cok şiştim ben.ve okul açılmadan 1 gün önce gidecekler.benim sabrimi cok zorluyor.bugun tlf k.baba sali gunu gelin diyor.oglunla gelinin asla salmak diyorlar dedi.kendimi tutuyorum ama bugun biraz yüzüm düşük durdum.benim yüzüm düşünce cocuklarim ve esim bile tahammül edemez bunları siz duşunun.kinusmak için laf filan açmalar ya bı gidin öf.esim hiç aksam geliyor sabah gidiyor cok muhabbetli degİl.hafta sonu geçir pzts,salı defol iste.
Amaan boyle bir tatil istememiştim ki ben
Allah'a emanet olun,bana dua edin Rabbim kolaylık versin ve sükunet .basim beynim felç.
teyzeleri işte kızımın odası
daha eksikleri bitmedi ama yine de ekledim...
usta duvar kağıdımızı çok kötü yaptığı için bayanacak yerlerimiz var,perdemiz değişecek,avizemiz yok,allah kocişlerimize bol para versin
Eki Görüntüle 621930 Eki Görüntüle 621931 Eki Görüntüle 621932 Eki Görüntüle 621933 Eki Görüntüle 621934 Eki Görüntüle 621936 Eki Görüntüle 621937 Eki Görüntüle 621938
en sondakide koç burcu olacak kızımın koçu
kızlar günaydın,
ya size bişe sorcam, bi türlü hastane çıkışı beenip alamadım, şimdi beendim bi tane ama kadife, 20 nisan bdt, çok sıcak mı olur sizce?
ağzına yüreğine sağlık canım, amin2013 Nisan annelerinin eşleri ve bilhassa laterneciğimizin eşinin sağlığı için okuduğumuz 12 000 İhlası Şerifimizi,laterne arkadaşımızın okuduğu 7 kenzül arşı,okuduğum Yasini şerif, Mülk süresi, Nebe süresi, Cuma süresi, Duhan süresi, Vakıa Süresi, Fetih süresi, Rahman Süresi, Kıyamet Süresi ve diğer ayetlerle birlikte bağışlamasını yaptım arkadaşlar.
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin, bizlere dermansız dert vermesin, tüm eşlerimize ve laternemizin eşine de şifalar ihsan etsin. (AMİN)
selam canlar..
bugün kocişle atıştık biraz.. ben odayı boyayalım diyorum, o ise kağıt yapalım diyor.. seneye taşınma ihtimalimiz çok yüksek ve o nedenle o kadar para vermek istemiyorum.. duvar kağıdı 900 tl tutuyor.. küçücük oda.. ne gerek var diyordum.. dün gittik kağıtçıya herşey güllük gülistanlık ben seçtim beğendim.. iş ödeme kısmına gelince benimki 900ü duyunca bi an vazgeçti.. sırf yapmış olmak için gidip abuk subuk kağıtlar seçmeye başladı.. bende madem istediğim olmayacak kalk gidiyoruz dedim ve eve geldik.. akşam hiç konu açılmadı.. bugün ise kapışıverdik.. bi geliyo boya alalım diyo, bi geliyo duvar kağıdı diyo artık çok sinirlenmeye başladım..
bi yandan mobilyacı artık teslimat yapmak istiyo sıkıştırıp duruyo.. onlar arayınca da ne var gelsin yerleştirelim odaya sonra boyarız demeye başladı.. ben biliyorum o mobilyalar gelirse o oda asla boyanmaz.. öylece kalır.. off çok savsaklıyo herşeyi.. iyice bunaltı gelmeye başladı bana..
bende endişeleniyorum bi an önce olsun bitsin hazır olsun herşey diyorum.. heran herşey olabilir sonuçta artık 32 hafta oldu.. şu an kociş evde olsa boğabilirim o derece sinirliyim
yaa biz daha kiyafetten baska hicbisey almadikesime kalsa martta aliriz simdi daha erken evde yer yok diyor hakli ama garantisi yokki 16 nisana kadar bekleyeceginin
su park yataga bakip duruyorum netten bi turlu karar veremedim 6-7 kiloya kadar yatirilir deniyo aciklamasinda yani ortalama 6 aylik olana kadar bebek, ben 2 yasina kadar park yatakta yatirdim diyenleri duydum nasil oluyo o is o zaman :26:
size de aklimdaki modelleri gostereyim de bir fikir verin bana
1. ve 2. graconun modelleri aralarindaki fark ilk modelde alt kademe olmasi, alt kademede 9 kiloya kadar yatirilir diyor, alt kademe de cok asagida insan oraya egilirken beli kopar yahu:26:
3. su Chicconun modeli daha saglam duruyor ama, ustteki oyuncaklar kullanissiz geldi bana surekli tak cikar mi yapilcak
Eki Görüntüle 622417
Eki Görüntüle 622418
Eki Görüntüle 622419
esracım, park yataklar çift kademeli olusa 3-4 yaşına kadar yatabiliyo ama çocuktan çocuğa değişiyo, bide alt açma yeri çok işe yarıyo ilk aylar,1. ve 2. model güzel
benim yiğenim hiç rahat edemedi, beşiğe koyunca ağlıyodu şimdi 3,5 yaşında sürekli ablamlarla yatıyomuş,
o da bana getiricek park yatağı, bakıcam bende eğer çocuk rahat edemzse başka alternatifler düşünücem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?