2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
merhaba arkadaşlar,benım canım sıkkın ,bebeğimin eşi biraz aşağıdaymış ve hıc kalkmdan yatmamı ıstedı cok korkuyorum daha 30.haftamdayım,boyle sorun yasan varmı yada bılgınız varmı.

merhaba arkadaşlar,benım canım sıkkın ,bebeğimin eşi biraz aşağıdaymış ve hıc kalkmdan yatmamı ıstedı cok korkuyorum daha 30.haftamdayım,boyle sorun yasan varmı yada bılgınız varmı.

ben şu an 2. hamileliğim yaşıyorum. bana da dr.24.haftada plasenta previa teşhisi koydu. yani aynı senin gibi çocuğub eşi aşağıda dedi.
biraz dikkat et dedi. yorulma.sık sık dinlen. kanaman olursa hemen gel dedi. onun dışında bir problem olmAZ DEDİ. ben dr.öyle dedikten sonra yürüyüşü de bıraktım. affedersiniz wc de ıkınmaya da cesaretim kalmadı.
ama istersen plasenta previa adlı topiği de inceleyebilirsin.
bir de senin eşinin yerleşim durumu da önemli. 3-4 çeşiti var.rahim ağzını tam mı kapatıyor. ucu mu dayanıyor. yoksa sadece yaklaştı mı.
benim ki 1. evreymiş. yani yaklaşmış.
henüza kanamam da olmadı.herkesde kanama olacak diye bir durum da yok.
tabi konuyu hafife de almamak lazım.sadece bilinçli olup baştan tedbiri almak lazım....

Kizlar iyi geceler,
Biz kocamla acildeyiz midesi tuttu dayanamadi hastaneye geldik serum yiyor simdi kuZucum benim , bende temizlik yaptim bugun yarin misafirlerim var tatlilari da aradan cikardim bilseydim daha dogrusu azicik akil olsaydi bende temizligi hali silecek kadar abartmaz tatliyi da disaridan alirdim bazen kendime kiziyorum bu huy ayni annemin huyu , kiymet bilmek yok rahatlik yok misafir sanki yabanci esimin kuzeni ve esi , ama yook ben adam olmam !!!!

selam kuzucuklar..

hepinize teşekkür ederim desteğiniz için..

kocişim akşam 6 gibi geldi eve.. gittik duvar kağıtçıları yeniden gezdik dolaştık ve aldık bakalım pazar günü usta gelecek döşeyecek inşallah.. pazartesi salı da mobilyaları isteyeceğim.. son durum budur.. hangi kağıdı aldığımı merak edenler olursa bambaşka bişey alıverdik kağıtçıya 250 tl ödedik.. 100 tl de usta alacakmış.. inşallah güzel olur..
yarın kağıdın fotosunu eklerim..

şimdi çıkıyorum ben, kociş yanına bekler beni.. tv izleyeceğiz az ve sonra uyuruz..

iyi geceler hepinize..

yarın görüşürüz

bebeci canım çok geçmiş olsun. tatlım biz canımızın kıymetini bilmiyoruz ben de senin gibiyim. herşeyi kendim yapmak istiyorum herşeye yetişmek istiyorum ama maalesef hamileyken olmuyormuş canım ya. sen de bundan sonra yorma kendini bitanem.

hanipeks tatlım kolay gelsin.

hali silmek mi bu halinle niye ugrastin supur sil toz al yeter iste, sahsen ben ole yapcam benim de pazar kahvaltiya misafirim var

gecmis olsun esine

canım çok şükür halletmişsiniz. sen de bu hafta rahat bir nefes alırsın artık. fotoğrafları merak ediyorum canım.

voltajımmmm yormasınlar seni ama
çok kızarım ben onlara

rana hanıma da maşallah, vaktinde gelsin kuzucun inşallah

ersnil canım, çantaların hepsi güzel ama bebek için sanki çok ufak geldi bana, battaniye 1-2 yedek kıyafet bez, krem, ısalk mendil falan hepsi sığmaz sanki onun içine

umutege kendi doktorundan şaşma canım, sanki az endişe ediyomuşuz gibi bi de bilip bilmeden en kötüsünü söyleyip, kurdu düşürüyolar sonrada ben uzman değilim diyolar,
uzman değilsen endişe de ettirme kardeşim yaaaa

dertsiz canım annende iltihaplı çıkmamış oolmasına çok sevindim, gerçekten çok zor bi hastalık üstelik dediğin gibi ilaçlar iç organlara çok zarar veriyo, çok geçmiş olsun canım

dmt cim çok geçmiş olsun canım yaaa nedir bu böyle sürekli bi hastane atraksiyonu içindesin, inşallah bebeğin sağlıklı şekilde doğsun, çoğu gitti azı kaldı inşallah

maşallah paşamız kocaman olmuş, Rabbim nazarlardan korusun

canım güle güle kullan inşallah, stres yapma herşey hallolur
kızlaar sanırım üşüttüm içim yanıyo öksürüyorum çoook (

geçmiş olsun canım,bu sene grip salgını daha bi kuvvetli sanki, ya da hamileyiz diye bu kadar sarstı bizi,
bol bol ıhlamur papatya zencefil iç bal karıştırıp, öksürük benim de hala geçmedi, şurup verdi doktor içiyorum ama dışarı çıkınca soğukta çok artıyo malesef
ohhh maşallah çok tatlısınız kıızınla birlikte maşallah

laternacım keşke doktoruna söyleseydin, şu anki opsikolojinden de oluyodur büyük ihtimal, eşine acil şifalar inşallah

amaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn
gitsinler gelmesinler mümkünse, gıcık çocuklara hiç sabrım yok offff,
eşine söyle canım, yatıracak yerin de yok hem bide 2 çocuklugörümcede gelmek istiyyomuş offf Allahım
kadına bi rahat verin, tatilde bebişleriyle olsun, dinlensin

çok beğendim canım, güle güle kullansın, harika olmuş

kızlar günaydın,

ya size bişe sorcam, bi türlü hastane çıkışı beenip alamadım, şimdi beendim bi tane ama kadife, 20 nisan bdt, çok sıcak mı olur sizce?

istanbul mayıs da bile serin oluyo canım, bence kullanırsın,
baharda dışarısı benim evden sıcak oluyo

ağzına yüreğine sağlık canım, amin

canım bir yıl sonra taşınacaksın madem boya işine bile girme, sticker la idare et amannnn boşver

esracım, park yataklar çift kademeli olusa 3-4 yaşına kadar yatabiliyo ama çocuktan çocuğa değişiyo, bide alt açma yeri çok işe yarıyo ilk aylar,1. ve 2. model güzel
benim yiğenim hiç rahat edemedi, beşiğe koyunca ağlıyodu şimdi 3,5 yaşında sürekli ablamlarla yatıyomuş,
o da bana getiricek park yatağı, bakıcam bende eğer çocuk rahat edemzse başka alternatifler düşünücem artık

Ben de arastirdim sonra baya, ust kademede 3 ay yatabiliyomus sadece onu kaldirinca altindaki kademede yatar uzun sure deniliyo. ama bana cok alcak geldi, egilmesi zor olur, gozlede gormek lazim tabi

Muhtemelen 1. Modeli alicaz, 6 ay idare etse bizi yeter tasindiktan sonra karyola besik alip oda yapicam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…