kızlar çok moralim bozuk.
karyolayı açtık her yerinde birşey var. çatlayan yerleri var. mobilyacının gönderdiği boyayı sürdük olmadı.
eşim mobilyacı çağırdı o da komple boyayalım diyor. o zamanda özelliği gidecek gri çizgileri koybolacak dedim yaptırmadım.
macun sürdü kurumasını bekliyorlar sonra boya sürülücek inşallah daha düzgün olur.
Artik çiş yaptiktan sonra uykum kaciyor deli oluyorum
Artik çiş yaptiktan sonra uykum kaciyor deli oluyorum
yalnız değilsiniz kızlar, resmen gece tuvalet yüzünden uyandığımda korkuya kapılıyorum. şimdi uyuyamayacağım diye. bi kaç gündür çok yoruldum da deli gibi uyudum Allahtan. ama normal günlerde bi türlü uykuya dalamıyorum aklımda binbir türlü düşünceler... ertesi günde perişan bir vücutgünaydın kızlar ben geldim geçen hafta raporluydum malum grip bol bo lyattım kalktım ama hala aynıyım ilaçda kullanıyorum ama banamısın demedi bu arada dün elifimin odasını boyadık eşyalarını yerleştirdik teyzeleri kızlar ben artık geceleri uyuyamıorum sürekli doğum aklıma gelio nasıl olacak nasıl edecek kafayı yicem bu gidişle galiba sadece bendemi var bu korku bilmiorum
Günaydııın anneeeleer ve tatlı bebişleri dün itibarıyla 3. gribimize yakalanmış bulunmaktayız Allah herkese şifa versin bol bol sağlık versin herkese mutlu günleeer :)
Günaydın Kızlar,
Grip eşimden banada bulaştı öksürmekten yan boşluklarım ağrıyorCuma günü başladı hala kuru kuru öksürmeye devam ediyorum.Cumartesi bu öksürükler yüzünden kasıklarımda ağrı oldu korktum hemen doktorumuza gittik bebiş iyimi diye bir problem yoktu Allaha Çok Şükür ... Gece uyku diye bişi kalmadı zaten 3 gündür işim gücüm öksürük işte
yalnız değilsiniz kızlar, resmen gece tuvalet yüzünden uyandığımda korkuya kapılıyorum. şimdi uyuyamayacağım diye. bi kaç gündür çok yoruldum da deli gibi uyudum Allahtan. ama normal günlerde bi türlü uykuya dalamıyorum aklımda binbir türlü düşünceler... ertesi günde perişan bir vücut
kızlar geçmiş olsun...
bende hamileliğimde normalde hiç olmadığım kadar gribe yakalandım. hepsini atlattım çok şükür. sizde bol bol meyve takviyesi ve nane limon alın.
herkeze günaydın bende uyuyamayanlardanım hepimiz yaşadığımıza göre normal az kaldı artık sabredeceğiz
Günaydın kızlar,nasılsiniz?gecmise bakamıyorum(
Hasta ve sıkıntıda olan yok insallah.ben hem hasta hem sikintidayim.o kadar stres altındayım ki anlatamam.
Son günlerde kaynana gözüme iyice batıyor ya,cocuk batıyor,gorumcemin cocuğa tavrı batıyor.hersey büyüyor gözüme.daha burdalar sali falan gitmeyecekler.zıkkımın dibine gelsinler.bana güya çalışıyor mantiyla sarma falan yaptık dolaba koyduk.buyuk hizmet!kendi dedi ben onları yalnizda yapiyorm.Sarmada kurbandan kalan et ve kemikleri vs koydum bana ağır geldi aksam cok carpintim oldu.guldu diyor sanki kazanla yemedikya en fazla 1,5 kg et vardi.sadece kemik kemirmeliymis.dun Eminönü'ne götürdük balik değilde turşu daha datliymis.cigerle iskembeyiyecekmis maksat esime yedirmekmis.bende dedim esime all,annesine baktım sende yap dedim.
Ben cok çekinirim yemeye icmeye diyorya hasss...
Bizim isler boyle boğaz boğaz...
2 gecedir su yuvarlak bağ sancısı varya et yırtılıyorgibi.2 gecedir ölümüne yasıyorum kalkıp ağladım artık geçmiyor.
Neyin nesi anlamadım.
Hepinizi öpüyor ve seviyorum...
Günaydın kızlar,nasılsiniz?gecmise bakamıyorum(
Hasta ve sıkıntıda olan yok insallah.ben hem hasta hem sikintidayim.o kadar stres altındayım ki anlatamam.
Son günlerde kaynana gözüme iyice batıyor ya,cocuk batıyor,gorumcemin cocuğa tavrı batıyor.hersey büyüyor gözüme.daha burdalar sali falan gitmeyecekler.zıkkımın dibine gelsinler.bana güya çalışıyor mantiyla sarma falan yaptık dolaba koyduk.buyuk hizmet!kendi dedi ben onları yalnizda yapiyorm.Sarmada kurbandan kalan et ve kemikleri vs koydum bana ağır geldi aksam cok carpintim oldu.guldu diyor sanki kazanla yemedikya en fazla 1,5 kg et vardi.sadece kemik kemirmeliymis.dun Eminönü'ne götürdük balik değilde turşu daha datliymis.cigerle iskembeyiyecekmis maksat esime yedirmekmis.bende dedim esime all,annesine baktım sende yap dedim.
Ben cok çekinirim yemeye icmeye diyorya hasss...
Bizim isler boyle boğaz boğaz...
2 gecedir su yuvarlak bağ sancısı varya et yırtılıyorgibi.2 gecedir ölümüne yasıyorum kalkıp ağladım artık geçmiyor.
Neyin nesi anlamadım.
Hepinizi öpüyor ve seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?