Günaydın...
Geçen cuma kontrolüm vardı biliyorsunuz kızlar...
Bebişimi gördüm.Suyumuz normal,kalp atışlarımız normal,gelişimi normal.
Oğluşum 1,5 kilo olmuş.Çok şükür yüzümüz gülerek çıkdık hastaneden
doktorum çalışmama karar verdi,yani şubat sonuna kadar işteyim.
Bende 32. haftada çıkayım dedim.Şimdilik rapor yazmıyalım ben izinden dönünde konuşalım dedi.
Çalışmanı isterim hem iznin doğumdan sonraya kalsın,hemde evde olduğunda kilo alımın hızlı oluyor dedi.
32. haftada rapor almaya kararlıydım.
Taki kayınvalidem hafta sonu bize gelen kadar.
Sonunda 5 mendil iki tanede iç zıbın almış.
Zıbınlardan biride pembe renkDedim ben bunu oğluşa giydirmem anne.
Param varken aliyim dedim değiştiririm rengini dedi.İyi dedim sen bilirsin.
Sürekli bir şikayet hali.Neymiş efendim dedemler bizden gittikden sonra kayınvalidemde kaldı.
Eve gidince çok üşümüş,ev soğukmuş.Bilseymiş dedemin az kalacağını bizde kalırmış.
Çok hasta olmuş vsvs.anlattı anlattı durdu.
Kocişimde o gün işden çıkışda traş olmaya gitti.
Yok bana zaman geçmiyor.Artık böyle ağladım ağlıcam durumundayım herşeye karışıyor.
Kocişim çıkmış anne ben önüne gidiyorum dedim,çıkdım evden.
Halbuki kocişin haberi yok.
Gittim berberin önünde kendimi göstermeden bekledim.
Kociş çıkınca şok oldu.
Dedim dayanamadım evde durmaya çıkmam gerekiyordu.
Birlikde el ele yürüyüp eve geri döndük.Allahdan eşim anlayışlı.
Sakinleştirdi beni.
Bende karar verdim çalışmaya.Kızlar ben evde olsam sürekli gelicek yanımda durucak.
Ben varya çıldırırım sabrım hiç yok
Biliyorsunuz dubleks ev tutalım dedik de ben çalışıcam dedi istemedi.
Kira parası aynı oluyor diye.Bir tane küçük odam var yemek odam.
İlerde oğluşun odası olucak inşallah.Herşeyim orda.Orda kalmak mı istiyor bilmiyorum.
Eşimde diyorki bugun annesiyle oturmuyor diyen.Yarında annesinin parasını yiyor diyicek.
Anlaşamıyoruz,ağlasa gitse evden.Bak kendini toparladıda annesini şimdi dışarı attı dicekler diyor.
Asla bir oturma taraftarı değil.Ben başkalarına göre hareket etmem diyor.
Kayınvalidemde eşimin tavrını biliyor,o nedenle sürekli bana anlatıyor kanımca.
Farkında değil ana,oğul arasına girmem artık.Birkaç kez eşimi ikna ettim ağzımızın payını aldık daha karışamam.
Yoruyor beni ya hemde çokk...
Defalarca anneme gidicem dedim,ağzını açıp tek kelime etmedi.
Geçen hafta sonu burdada kalırsın ben yanında dururum diyor.
İş işden çokdan geçti.
maşallah paşana canımmmm
nedir bu kaynanalardan çektiğimiz yaaa
allah yardımcın olsun canım seninde:26:
biz aynı binadayız ama benim ki merdiven inip çıkmaya üşendiği için çok sık ziyaretime gelmez diye umut ediyorumm:26::26::26::26:
Sorma kuzucum yaa...
Hani başdan böyle ilgili olsa bu kadar dokunmazdı.
Ama şimdi her hareketi yapmacık geliyor.
Yok yok ben evde duramam yani.İşden çıkdığımdada direk anneme geçicem zaten.
Kocişimde öyle yaparız dedi.Kafam rahat olur.
İnşallah inmez kuzu ya.İnsanın tahammül sınırları zorlanıyor...
canım anladığım kadarıyla kayınvelideni çok şükür eli ayağı tutuyor
bu durumda bence sende bir oturmayı kabul etmesen daha iyi olur
şu durumda bile katlanamıyorsun aynı dairede oturduğunu düşünemiyorum
birde bebek gelince durum daha farklı olacak.
ben aynı binada oturmanın sıkıntısını yapıyorum kendime karışacak falan diye aynı diarede otursak kafayı yerdim kesin
çok şükür ki eşlerimiz anlayışlı canım annelerinin huylarını biliyorlar
benim eşimde diyor ki çok karışırsa stres yaptırıyorsunuz bana sütüm gelmiyor bu yüzden dersin diyo
Kocişin çok iyi düşünmüş,bak bunu bizde kullanabilirirz :)
Bende akıllandım canım,yok teşvik etmiyorum artık kocişimi.
Bizim bir arada olmamız imkansız..Çok fazla karışıyor.
Kayınvalidem genç ya.47 yaşında.Sağlığıda gayet yerinde.
Kimseye muhtaçlığı yok çok şükür.O yüzden diyoruz gidip gelelim,birlikde yiyelim içelim ama bir arada olmaz.
Allahım yardımcımız olsun ne diyim.Seninki öyle çok sık gelip gitmiyorsa hiç korkma.
İnşallah doğumdan sonrada öyle olurda başın ağrımaz.
kızlar işte bariz dikkat çekmeye çalışıolar kıskanıolar işte kaynanalar gelinleri ama eşleriniz çok güzel düünüyor helal olsun kıymetini bilin walla çoğu bunu yapmıo çünkü
kızlar işte bariz dikkat çekmeye çalışıolar kıskanıolar işte kaynanalar gelinleri ama eşleriniz çok güzel düünüyor helal olsun kıymetini bilin walla çoğu bunu yapmıo çünkü
biz şuanda her akşam yemeği orda yiyoruz canım birde çalıştığım için gelmiyor ama evde kaldığım zaman durum tersine dönecek ben yukardan aşağı inip çıkmıcam için o yukarı çıkacaktırneyse ben eskisi gibi değilim artık eskiden ne derse susuyordum cevap vermiyordum şimdi hiç haksızlığa gelmiyorum içimden geçeni direk söylüyorum ben sonradan kendimi yiyip bitireceğime o kendine düzeltmeye çalışsın.ben herşeyi çok kafama takan biriyim istemiyorum hiç öyle tatsızlık olsun falan ama oluncada içim çok sıkılıyor:26::26:
inşallah korktuğum hiçbirşey gelmez başıma:26:
Gunaydin herkese nasilsiniz telefondan giriyorum ama surekli yazamiyorum zor oluyor kusura bakmayin herkse iyidir insallah hasta olanlara acil sifalarbiz iyiyiz dun kizimin cicilerini yikadim utuledim sanir kiyafeti biraz abartmisim :))))
birkac eksigi kaldi bakalim bi an oncd hepsi bitsin istiyorum kizimi da cokozledim daha kontrole 2 hafta varr((
Kendinize ve bebeislere iyi bakin opucuklerrrrrrr
bende kayınvalide ve sülalesinden zülüm çekenlerdenim.bu ortamdan kurtulmak için şehirdışında o yüzden işe girdim.llah ondan rzı olsun. benim işe girmeme vesile olduğu için minnettarım.
bu arada ana kucağı tarzı elektrikle veya manuel çalışan modeller var. aldınız mı onlardan.
internetten de hiç alışveriş yapma cesaretim yok.
koca göbekle de hiç alışveriş den zevk alamıyorum. çok sıkıntı veriyor,ihtiyaçları belirlemek,vs.siz napıyorsunuz?
kızlar seda'da söylemiş zaten cidden eşlerinizin kıymetini bilin. Yorumlarınızı okudumda benimki de böyle davranırmıydı acaba diye bi soru işareti oluştu kafamda:26: Bizim kayınvalide ile bir arada olma ihtimalimiz çok düşük o yüzden böyle şeyler yaşamıyoruz ama yakın olsaydık nasıl olurdu bilemem :44:
kızlar seda'da söylemiş zaten cidden eşlerinizin kıymetini bilin. yorumlarınızı okudumda benimki de böyle davranırmıydı acaba diye bi soru işareti oluştu kafamda:26: bizim kayınvalide ile bir arada olma ihtimalimiz çok düşük o yüzden böyle şeyler yaşamıyoruz ama yakın olsaydık nasıl olurdu bilemem :44:
selam kızlar iyi haftalar herkese
cuma günü yoktum bebeğimin hareketleri yoktu hissedemiyordum perşembe akşamdan cuma sabaha kadar tık yok normalde gece uyanınca bile hareketlerini hissederdim birazda bu günlerde akıntı problemi vardı suyum mu azaldı diye korktum neyse cuma sabah kalktım oturuyorum kkonuşuyorum tık yok babası konuştu tık yok tatlı yedim sabahın köründe bekliiyoruz karnımı açtım odanın ışığınıda açtık tepki gelir mi diye tepki yok ben başalıdm ağlamaya hareket etmiyor diye aklım gitti çok fena oluyor hemen kayınpederi aradı geldi atladık arabaya gittik hastaneye neyse ebe baktı falan nst de kalp atışını duyduk rahatladık öğlen doktorumuz kontrol etti o gün çok sakindi pek bi göremedim ama iyi durumu dedi 1320 gr olmuş bir hafta geriden gidiyoruz baştan beri öyle olduğu için sorun etmedim sonuçta kalp atışı var yaşıyor ama aklım gitti rabbim bebeklerimizi korusun
kızlar seda'da söylemiş zaten cidden eşlerinizin kıymetini bilin. yorumlarınızı okudumda benimki de böyle davranırmıydı acaba diye bi soru işareti oluştu kafamda:26: bizim kayınvalide ile bir arada olma ihtimalimiz çok düşük o yüzden böyle şeyler yaşamıyoruz ama yakın olsaydık nasıl olurdu bilemem :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?