benimde oluşuo kafamda bazen dün badana yaptık okadar ortalıkda gezinmekden yoruldum akşam annemler gitti kanepeye zor attım kendimi ablası aradı ne dese beğenirsin işiniz yoksa gelin demezmi o an cinnet getiriodum az daha
yeterince yorulmamış eşin canım, bide sana sormadan misafir çağırıyo...benimde oluşuo kafamda bazen dün badana yaptık okadar ortalıkda gezinmekden yoruldum akşam annemler gitti kanepeye zor attım kendimi ablası aradı ne dese beğenirsin işiniz yoksa gelin demezmi o an cinnet getiriodum az daha
okumaya başlayınca korku kağladı içimi neyseki sonu güzel bitti canım. turp gibiymiş bebişin çok sevindim.selam kızlar iyi haftalar herkese
cuma günü yoktum bebeğimin hareketleri yoktu hissedemiyordum perşembe akşamdan cuma sabaha kadar tık yok normalde gece uyanınca bile hareketlerini hissederdim birazda bu günlerde akıntı problemi vardı suyum mu azaldı diye korktum neyse cuma sabah kalktım oturuyorum kkonuşuyorum tık yok babası konuştu tık yok tatlı yedim sabahın köründe bekliiyoruz karnımı açtım odanın ışığınıda açtık tepki gelir mi diye tepki yok ben başalıdm ağlamaya hareket etmiyor diye aklım gitti çok fena oluyor hemen kayınpederi aradı geldi atladık arabaya gittik hastaneye neyse ebe baktı falan nst de kalp atışını duyduk rahatladık öğlen doktorumuz kontrol etti o gün çok sakindi pek bi göremedim ama iyi durumu dedi 1320 gr olmuş bir hafta geriden gidiyoruz baştan beri öyle olduğu için sorun etmedim sonuçta kalp atışı var yaşıyor ama aklım gitti rabbim bebeklerimizi korusun
dedimya çok yakın yerlerde oturma durumumuz olmadığı için bu tarz problemlerimiz olmadı şimdiye kadar inşallah olmaz bundan sonrada...Kuzucum sanırım bizim şansımız eşlerimizin annelerinin huyunu iyi bilmesi.
Eşim annesini tanımasaydı belkide evde tek bırakıp habersiz berberin önünde beklediğim için ters tepki verebilirdi.
Ama onun yerine kocişim sarıldı bana,öptü kokladı elimi tuttu.Ben anlattım kociş dinledi.
Çok şükür bugunumuze.
ben de hep bu felsefe vardır. birarada olup kötü olacağımıza uzakta olalım.arada bir görüşelim. iyi olalım.hem özlem de olur. konuşacak bişeyler de buluruz. değil mi ama?
dedimya çok yakın yerlerde oturma durumumuz olmadığı için bu tarz problemlerimiz olmadı şimdiye kadar inşallah olmaz bundan sonrada...
canım sen yine de şükret ne erkekler var anasının nasıl bi cadı olduğunu bildiği halde toz kondurmayıp karısını perişan eden.
Allahım bu zorluğu yaşıyanların yardımcısı olsun canım.
Sabredebilmemin tek nedeni kocişimin anlayışlı olması.
Diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum...
Ben her zaman dua ederdim,evlilikde ki önceliğim hep farklıydı.
Sevdiğim insan olsun,hazırda evi katı yatı olmasada olur derdim.
Biz herşeyi kocişimle yaptık.Yeri geldi cebimizdeki 5 tlyi bölüşdük,yeri geldi sadece akbiller dolu olduğu için tranvaya,otobüse atlatık sadece araç içinde gezdik
Ben işden erken çıkıyordum,kocişde avcılarda çalışıyor o zamanlar.
Ben kabataşdan tranvaya biniyorum zeytinburnuna gidiyorum.Yol en az 1 saat.
Kociş avcılardan zeytinburnuna geliyor.Birlikde tranvaya biniyoruz kabataşa geri geliyor.
Karşıya geçiyoruz vapurla kociş beni otobüse bindiriyor ve ayrılıyoruz :)
Hey gidi hey ne günlerdi....
günaydın kızlar... kaynanaların en iyisi bile aynı emin olun.. sonuçta kıskanıyorlar... allaH <eşlere annelerinin kötülüklerini görmeyi nasip etsin.. valla bende doğumda kalacak yanımda şimdiden stres bastı.. o kadar uğraştım uzak kalmaya genede olmuyor lanet olsun.. allah yardımcımız olsun...
Günaydın...
Geçen cuma kontrolüm vardı biliyorsunuz kızlar...
Bebişimi gördüm.Suyumuz normal,kalp atışlarımız normal,gelişimi normal.
Oğluşum 1,5 kilo olmuş.Çok şükür yüzümüz gülerek çıkdık hastaneden
doktorum çalışmama karar verdi,yani şubat sonuna kadar işteyim.
Bende 32. haftada çıkayım dedim.Şimdilik rapor yazmıyalım ben izinden dönünde konuşalım dedi.
Çalışmanı isterim hem iznin doğumdan sonraya kalsın,hemde evde olduğunda kilo alımın hızlı oluyor dedi.
32. haftada rapor almaya kararlıydım.
Taki kayınvalidem hafta sonu bize gelen kadar.
Sonunda 5 mendil iki tanede iç zıbın almış.
Bende karar verdim çalışmaya.Kızlar ben evde olsam sürekli gelicek yanımda durucak.
Ben varya çıldırırım sabrım hiç yok
selam kızlar iyi haftalar herkese
cuma günü yoktum bebeğimin hareketleri yoktu hissedemiyordum perşembe akşamdan cuma sabaha kadar tık yok normalde gece uyanınca bile hareketlerini hissederdim birazda bu günlerde akıntı problemi vardı suyum mu azaldı diye korktum neyse cuma sabah kalktım oturuyorum kkonuşuyorum tık yok babası konuştu tık yok tatlı yedim sabahın köründe bekliiyoruz karnımı açtım odanın ışığınıda açtık tepki gelir mi diye tepki yok ben başalıdm ağlamaya hareket etmiyor diye aklım gitti çok fena oluyor hemen kayınpederi aradı geldi atladık arabaya gittik hastaneye neyse ebe baktı falan nst de kalp atışını duyduk rahatladık öğlen doktorumuz kontrol etti o gün çok sakindi pek bi göremedim ama iyi durumu dedi 1320 gr olmuş bir hafta geriden gidiyoruz baştan beri öyle olduğu için sorun etmedim sonuçta kalp atışı var yaşıyor ama aklım gitti rabbim bebeklerimizi korusun
Aman uzak olsunlar şekerim...
Herkes bir alem...az kaldı son zamanlarımız sitrese girmeyelim...
yeterince yorulmamış eşin canım, bide sana sormadan misafir çağırıyo...
Okumaya başlayınca korku kağladı içimi neyseki sonu güzel bitti canım. Turp gibiymiş bebişin çok sevindim.
Dedimya çok yakın yerlerde oturma durumumuz olmadığı için bu tarz problemlerimiz olmadı şimdiye kadar inşallah olmaz bundan sonrada...
Canım sen yine de şükret ne erkekler var anasının nasıl bi cadı olduğunu bildiği halde toz kondurmayıp karısını perişan eden.
siz bi alemsiniz zaten
Allah yuvanızda mutluluğu huzuru daim etsin
bide dioki ben onların gelmeyeceğini biliodum ondan dedim dio
Allahım yardımcın olsun canım.
Ben anneme gidicem dedim,kocişimde destekçim oldu çok şükür.
O konuda aklım rahat.
sırf gelme,gitme muhabbetine şubat sonuna kadar çalışıcam.
Martta da annemlerin yanına gidicem kısmetse.kocişde ordan gidip gelicek işe.
Merhaba benim kızım 19 Mart'ta doğdu. Şimdi 4 yaşında. Güzel bir mevsim. Kaç kişi bebeğine nisan adını koyacak acaba?
Arkadaşlar ben bir kanalda kadınlarla ilgili bir program hazırlıyorum ve bir nisan annesinin yardımına ihtiyacım var. Daha önce de yazdım ama kimse dönmedi malesef.
allah seninde yardımcın olsun canımbende kayınvalide ve sülalesinden zülüm çekenlerdenim.bu ortamdan kurtulmak için şehirdışında o yüzden işe girdim.llah ondan rzı olsun. benim işe girmeme vesile olduğu için minnettarım.
bu arada ana kucağı tarzı elektrikle veya manuel çalışan modeller var. aldınız mı onlardan.
internetten de hiç alışveriş yapma cesaretim yok.
koca göbekle de hiç alışveriş den zevk alamıyorum. çok sıkıntı veriyor,ihtiyaçları belirlemek,vs.siz napıyorsunuz?
selam kızlar iyi haftalar herkese
Anlatsam roman olur derler ya bizimkisi o hesap.
Kociş 8 ay çalışmadı askerden geldikden sonra.
İstde kalmak istedi annesi memlekete gitti.
Part time işlerle idare ediyordu oda olursa.
Doğal olarak her zaman parası olmuyordu.
Bende hiç umursamıyordum o yüzden kocişde her akşam yanımdaydı.
Öğlen yemek yemiyordum ben,akşam birlikde yiyorduk.
Teyzesinde kalıyordu ya eşim aklım onda kalıyordu karnı tok olunca içim rahat ediyordu.
Seviyorum kocişimi yaa
Merhaba kızlar...Nasılsınız?Herkes iyidir inşallah
Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,güzel bir gün ve hafta olması dileğiyle...
Kizlar iyi geceler,
Biz kocamla acildeyiz midesi tuttu dayanamadi hastaneye geldik serum yiyor simdi kuZucum benim , bende temizlik yaptim bugun yarin misafirlerim var tatlilari da aradan cikardim bilseydim daha dogrusu azicik akil olsaydi bende temizligi hali silecek kadar abartmaz tatliyi da disaridan alirdim bazen kendime kiziyorum bu huy ayni annemin huyu , kiymet bilmek yok rahatlik yok misafir sanki yabanci esimin kuzeni ve esi , ama yook ben adam olmam !!!!
selam kuzucuklar..
hepinize teşekkür ederim desteğiniz için..
kocişim akşam 6 gibi geldi eve.. gittik duvar kağıtçıları yeniden gezdik dolaştık ve aldık bakalımpazar günü usta gelecek döşeyecek inşallah.. pazartesi salı da mobilyaları isteyeceğim.. son durum budur.. hangi kağıdı aldığımı merak edenler olursa bambaşka bişey alıverdik kağıtçıya 250 tl ödedik.. 100 tl de usta alacakmış.. inşallah güzel olur..
yarın kağıdın fotosunu eklerim..
günaydın canım:) sen işlerin çoğunu bitirdin bence rahat ol tatlım
canım bu doğum parasını nasıl sadece memurlar alıyor. biraz bilgi verebilrimisin
kızlar bugün bebek arabasını aldık
bunu almaya gittik
Graco Graco Mirage Travel Bebek Arabası Pop Art | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Graco-Mirage-Travel-450 tl
eşim bunu daha çok beğendiği için bunu aldık
Chicco-Simplicity-Plus 550 tl
Chicco Chicco Simplicity Plus + Keyfit Travel Sistem Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
benim aklımda bunda kaldı
Graco Graco Ultima Travel Bebek Arabası Popart | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Graco-Ultima-Travel-500 tl
aslında aralarında pek fark yok ama...
neyse zaten iki ay pakette kalacak bende o arada unuturum
Süper, eksikler bitmiş, darısı benim başıma:) Güle güle kullanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?