2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Aman uzak olsunlar şekerim...
Herkes bir alem...Az kaldı son zamanlarımız sitrese girmeyelim...

yeterince yorulmamış eşin canım, bide sana sormadan misafir çağırıyo...

okumaya başlayınca korku kağladı içimi neyseki sonu güzel bitti canım. turp gibiymiş bebişin çok sevindim.

dedimya çok yakın yerlerde oturma durumumuz olmadığı için bu tarz problemlerimiz olmadı şimdiye kadar inşallah olmaz bundan sonrada...
canım sen yine de şükret ne erkekler var anasının nasıl bi cadı olduğunu bildiği halde toz kondurmayıp karısını perişan eden.

ben de hep bu felsefe vardır. birarada olup kötü olacağımıza uzakta olalım.arada bir görüşelim. iyi olalım.hem özlem de olur. konuşacak bişeyler de buluruz. değil mi ama?

aman ne kadar uzun süre görüşmesek de konuşacak bişey bulamıyorum ben bi türlü. 10 günde bir konuşuruz, genelde onlar arar nasılsın? neler yapıyosunuz? bitti. ama eşim 2-3 günde bir konuşur.

günaydın kızlar... kaynanaların en iyisi bile aynı emin olun.. sonuçta kıskanıyorlar... allaH <eşlere annelerinin kötülüklerini görmeyi nasip etsin.. valla bende doğumda kalacak yanımda şimdiden stres bastı.. o kadar uğraştım uzak kalmaya genede olmuyor lanet olsun.. allah yardımcımız olsun...

Allahım bu zorluğu yaşıyanların yardımcısı olsun canım.
Sabredebilmemin tek nedeni kocişimin anlayışlı olması.
Diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum...

Ben her zaman dua ederdim,evlilikde ki önceliğim hep farklıydı.
Sevdiğim insan olsun,hazırda evi katı yatı olmasada olur derdim.
Biz herşeyi kocişimle yaptık.Yeri geldi cebimizdeki 5 tlyi bölüşdük,yeri geldi sadece akbiller dolu olduğu için tranvaya,otobüse atlatık sadece araç içinde gezdik
Ben işden erken çıkıyordum,kocişde avcılarda çalışıyor o zamanlar.
Ben kabataşdan tranvaya biniyorum zeytinburnuna gidiyorum.Yol en az 1 saat.
Kociş avcılardan zeytinburnuna geliyor.Birlikde tranvaya biniyoruz kabataşa geri geliyor.
Karşıya geçiyoruz vapurla kociş beni otobüse bindiriyor ve ayrılıyoruz :)

Hey gidi hey ne günlerdi....

Merhaba benim kızım 19 Mart'ta doğdu. Şimdi 4 yaşında. Güzel bir mevsim. Kaç kişi bebeğine nisan adını koyacak acaba?

Arkadaşlar ben bir kanalda kadınlarla ilgili bir program hazırlıyorum ve bir nisan annesinin yardımına ihtiyacım var. Daha önce de yazdım ama kimse dönmedi malesef.

siz bi alemsiniz zaten
Allah yuvanızda mutluluğu huzuru daim etsin

Allahım yardımcın olsun canım.
Ben anneme gidicem dedim,kocişimde destekçim oldu çok şükür.
O konuda aklım rahat.
sırf gelme,gitme muhabbetine şubat sonuna kadar çalışıcam.
Martta da annemlerin yanına gidicem kısmetse.kocişde ordan gidip gelicek işe.

Herkese selamlar arkadaşlar, iyi haftalar olsun hepimize:))

Ersnil gözünaydın, bebeğin kocaman olmuş maşallah:)) Çalışma kararı vermişsin, eğer kayınvaliden seni huzursuz edecekse belki de en doğru karar:) Yine de bakarsın yoruluyorsun, izne ayrılırsın:)

Zapzup okurken içim fena oldu, çünkü aynı şeyi ben de yaşıyorum, hareket hissedemediğim de elim ayağıma dolaşıyor, resmen panik oluyorum. Hastaneye gitmekle en iyisini yapmışsın, için rahat etmiş en güzeli:) Gözünaydın canım.. Sanırım daha sakin olmalıyız. Ama ben de başaramıyorum. Haftasonu dr.um bir öneride bulundu ama ben bunu uygularsam daha çok panik olurum, o yüzden uygulamayacağım. Ama size anlatayım eğer uygulamak isterseniz fikir olsun. Dr.um dedi ki günde üç tane yarım saatlik dilim belirle, sabah örneğin 9.00-9.30, öğlen 15.00-15.30, akşam 21.00-21.30 gibi. Sen seç dedi. Bu aralıklar kaç tane hareket hissettiğini yaz, eger hareket hissetmezsen de 0 yaz. Gün sonunda topla. Örneğin o gün bu saatlerde 40 hareket saydın, diğer günler bu hareket %50 oranında azalmadığı müddetçe bir sorun yoktur dedi. Böyle yaparsan sabah hareket etmedi ya da akşam hareket etmedi diye boşuna telaş etmezsin dedi. Ama ben bunu uygularsam daha çok panik yaparım:)) Yine de bilginiz olsun.

Çok öpüyorumm herkesi, sevgiler..

Aman uzak olsunlar şekerim...
Herkes bir alem...az kaldı son zamanlarımız sitrese girmeyelim...

bide dioki ben onların gelmeyeceğini biliodum ondan dedim dio

siz bi alemsiniz zaten
Allah yuvanızda mutluluğu huzuru daim etsin

Anlatsam roman olur derler ya bizimkisi o hesap.
Kociş 8 ay çalışmadı askerden geldikden sonra.
İstde kalmak istedi annesi memlekete gitti.
Part time işlerle idare ediyordu oda olursa.
Doğal olarak her zaman parası olmuyordu.
Bende hiç umursamıyordum o yüzden kocişde her akşam yanımdaydı.
Öğlen yemek yemiyordum ben,akşam birlikde yiyorduk.
Teyzesinde kalıyordu ya eşim aklım onda kalıyordu karnı tok olunca içim rahat ediyordu.
Seviyorum kocişimi yaa

bide dioki ben onların gelmeyeceğini biliodum ondan dedim dio

Tabi tabi...

Saol kociş ben tokum deseydin...
Madem göresi gelmiş erkenden çağırsaydıda faydaları dokunaydı...

Erkeklerde bazen çok odun oluyorlar ya...
Acaba onlar hamile kalsa durumları ne olurdu.

ne güzel valla eve hazırlık yapıcam iki çocukla yemek muhabbeti olmasın diye koymaya korkuyorum dolaba hiç düşünmez bu kadın 2 çocukla nasıl yemek yapacak diye ayy neler beni strese sokuyor bir bilsen valla annesinde kalanlara nasıl imreniyorum anlatamam annem çok yaşlı zavallım bakamaz bana bakar yavruya bakamaz o yüzden el mahkum tek duam erken ayağa kalkıyım bunları evden gönderiyim..

ne yardımı anlamadım..

allah seninde yardımcın olsun canım
ben aldım anakucağı pille çalışıyor çok beğendim hem küçük olduğu için yerde kaplamıyor
yaz bebeği olacağı için eşimle cumartesi kahvaltıya falan gidince çok rahat götürebilirizzz
eğer netten alamıyorsan haşimişcan alt geçidi var sırf bebek arabaları ve böyle şeylerin satıldığı yer
benim ki işte canım

çok geçmiş olsun canım benimde oluyor bazen böyle korkularım
ama senin ki baya bir hareket etmemiş nasıl korkmuşsun allah bilir
allah hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
bizimde yarın akşam kontrolumuz var inşallah kalp atışlarımız düzelmiştir:26:

canım allah bozmasın inşallah mutluğunuzu hiç
allah hepimize mutlu mesut yaşamayı nasip etsinn

Merhaba kızlar...Nasılsınız?Herkes iyidir inşallah
Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,güzel bir gün ve hafta olması dileğiyle...

Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl oldu eşin?

Sen akıllanmayacaksın aferim yap yap kendine eziyet et böyle...

&#8203;Hayırlı uğurlu olsun canım, açık renk daha güzel olmuş bence de, diğeri genç odasına daha uygun.

Dost kazığı işte, sana güldüm başıma geldi

günaydın canım:) sen işlerin çoğunu bitirdin bence rahat ol tatlım

Allah izin verirse son 3 haftaya kadar çalışacağım için ve başka tatilim olmayacağı için acele ettim canım.

canım bu doğum parasını nasıl sadece memurlar alıyor. biraz bilgi verebilrimisin

Biz sadece izin parası alıyoruz. Memurlar ayrıca bir kereye mahsus 180 tl gibi tam emin değilim doğum parası alıyor.

Canım kendi derdimden sana hayırlı olsun diyemedim. Güle güle kullanın canım benim.

Süper, eksikler bitmiş, darısı benim başıma:) Güle güle kullanın..

Teşekkür ederim canım , amin, sana da güç kuvvet diliyorum zor işmiş tek tek ayrıntıyla uğraşmak.

Kadın olarak iş hayatında tutunmak zor. Bunun üzerine bir de anneliği eklerseniz herşey daha da zorlaşıyor. Ben de 3,5 yaşında bir kız annesiyim. Bu süreçleri kendim de birebir yaşadım. Hamile kaldığım andan itibaren işyerinde izinle ilgili sıkıntılar oldu. Sonrasında kızımla vakit geçirmek için bir süre ücretsiz izin aldım ama bu süreçte de maddi olarak biraz zorlandım. İşe dönünce yaşadığım vicdan azabı v.s.

Bugün kadınlar anne olarak hem evde hem de işyerinde çift vardiya çalışıyor. Bu konuda, çalışan annelerin sorunlarını anlatacak bir belgesel hazırlamak istiyorum.

Belgeselin bir bölümünde hamile bir kadına yer vermek istiyorum.

Az önceki mesajımda yardım dediğim konu buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…