merhaba maşallah kızın büyümüş senin hangi kanal ne programı acaba nasıl bişey soracaksın sor elimden geldiğince cevaplarım :)Merhaba benim kızım 19 Mart'ta doğdu. Şimdi 4 yaşında. Güzel bir mevsim. Kaç kişi bebeğine nisan adını koyacak acaba?
Arkadaşlar ben bir kanalda kadınlarla ilgili bir program hazırlıyorum ve bir nisan annesinin yardımına ihtiyacım var. Daha önce de yazdım ama kimse dönmedi malesef.
Zapzup okurken içim fena oldu, çünkü aynı şeyi ben de yaşıyorum, hareket hissedemediğim de elim ayağıma dolaşıyor, resmen panik oluyorum. Hastaneye gitmekle en iyisini yapmışsın, için rahat etmiş en güzeli:) Gözünaydın canım.. Sanırım daha sakin olmalıyız. Ama ben de başaramıyorum. Haftasonu dr.um bir öneride bulundu ama ben bunu uygularsam daha çok panik olurum, o yüzden uygulamayacağım. Ama size anlatayım eğer uygulamak isterseniz fikir olsun. Dr.um dedi ki günde üç tane yarım saatlik dilim belirle, sabah örneğin 9.00-9.30, öğlen 15.00-15.30, akşam 21.00-21.30 gibi. Sen seç dedi. Bu aralıklar kaç tane hareket hissettiğini yaz, eger hareket hissetmezsen de 0 yaz. Gün sonunda topla. Örneğin o gün bu saatlerde 40 hareket saydın, diğer günler bu hareket %50 oranında azalmadığı müddetçe bir sorun yoktur dedi. Böyle yaparsan sabah hareket etmedi ya da akşam hareket etmedi diye boşuna telaş etmezsin dedi. Ama ben bunu uygularsam daha çok panik yaparım:)) Yine de bilginiz olsun.
biz iyiyiz çok şükür canım sen ve kuzucukların nasılsınızzz
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl oldu eşin?
Teşekkür ederim canım , amin, sana da güç kuvvet diliyorum zor işmiş tek tek ayrıntıyla uğraşmak.
Kizlarrrrrrrrrrrrr :)
Telefondan gecmisi okumak Cok zor oluyorumarım ters birseyler yoktur..
Bugun kontrolum vardı. Kızım sonunda dönmüş ama kordonu hala boynunda .. Bunun dısında kilosu 2 kg olmuş doktorumuz gidişattan Cok memnun .. 17 Mart'ta kavuşacağız inşallah prensesimize .. Ve Bugun ilk kez nst ye girdik :)
Evde olmak cok guzel , dinleniyorum..
Simdilik boyle iste. :)))
ne güzel valla eve hazırlık yapıcam iki çocukla yemek muhabbeti olmasın diye koymaya korkuyorum dolaba hiç düşünmez bu kadın 2 çocukla nasıl yemek yapacak diye ayy neler beni strese sokuyor bir bilsen valla annesinde kalanlara nasıl imreniyorum anlatamam annem çok yaşlı zavallım bakamaz bana bakar yavruya bakamaz o yüzden el mahkum tek duam erken ayağa kalkıyım bunları evden gönderiyim..
canım allah bozmasın inşallah mutluğunuzu hiç
allah hepimize mutlu mesut yaşamayı nasip etsinn
Hanipeks, Somewherecold güzel günlerde kullansın bebişler yeni eşyalarını
kızlar çok moralim bozuk.
karyolayı açtık her yerinde birşey var. çatlayan yerleri var. mobilyacının gönderdiği boyayı sürdük olmadı.
eşim mobilyacı çağırdı o da komple boyayalım diyor. o zamanda özelliği gidecek gri çizgileri koybolacak dedim yaptırmadım.
macun sürdü kurumasını bekliyorlar sonra boya sürülücek inşallah daha düzgün olur.
bende dün marmara forum da bi bebek mağazasında baktım graco modellerine, en çok ultima yı beğendim 759tl ydi % 11 indirimle 680 e geliyodu, mirage modeli de 600 e geliyo, bi de 3. model vardı ona da 550 dedi,
aziz bebe de graconun ultima modelini 580 dedi dedi kadın,
anlamıyorum heryerde fiyatlar ararsı uçurum
Eki Görüntüle 623594 Eki Görüntüle 623595 Eki Görüntüle 623596 Bizde bugün paşama bunları aldık martın 15inde gönderin dedim evde durup toz olcagına..hepsini 150 tl ye aldık ayaklı cerceve 70 adet. uygunmu aldım pahallımı aldım bilmiyorum aldık artık :)
Bugun kontrolum vardı. Kızım sonunda dönmüş ama kordonu hala boynunda .. Bunun dısında kilosu 2 kg olmuş doktorumuz gidişattan Cok memnun .. 17 Mart'ta kavuşacağız inşallah prensesimize .. Ve Bugun ilk kez nst ye girdik :)
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba guzel annisler bizim keyfimiz yerinde dr kontrolumuz vardi. Kizim buyumus 1500 gr 38,5 cm olmus. O kadar hareketliki masallah dr amcasi zor aldi olcumlerini :) dogum pozisyonu almis kafa asagida ... Bizden haberler boyle hepimize guzel gunler optum bebislerinizi ...
Dr uma sordum 35. Haftada asprini, 37. Haftada igneyi birakicaz dedi
allah seninde yardımcın olsun canım
ben aldım anakucağı pille çalışıyor çok beğendim hem küçük olduğu için yerde kaplamıyor
yaz bebeği olacağı için eşimle cumartesi kahvaltıya falan gidince çok rahat götürebilirizzz
eğer netten alamıyorsan haşimişcan alt geçidi var sırf bebek arabaları ve böyle şeylerin satıldığı yer
benim ki işte canım
Eki Görüntüle 624049
çok geçmiş olsun canım benimde oluyor bazen böyle korkularım
ama senin ki baya bir hareket etmemiş nasıl korkmuşsun allah bilir
allah hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
bizimde yarın akşam kontrolumuz var inşallah kalp atışlarımız düzelmiştir:26:
Allahım bu zorluğu yaşıyanların yardımcısı olsun canım.
Sabredebilmemin tek nedeni kocişimin anlayışlı olması.
Diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum...
Ben her zaman dua ederdim,evlilikde ki önceliğim hep farklıydı.
Sevdiğim insan olsun,hazırda evi katı yatı olmasada olur derdim.
Biz herşeyi kocişimle yaptık.Yeri geldi cebimizdeki 5 tlyi bölüşdük,yeri geldi sadece akbiller dolu olduğu için tranvaya,otobüse atlatık sadece araç içinde gezdik
Ben işden erken çıkıyordum,kocişde avcılarda çalışıyor o zamanlar.
Ben kabataşdan tranvaya biniyorum zeytinburnuna gidiyorum.Yol en az 1 saat.
Kociş avcılardan zeytinburnuna geliyor.Birlikde tranvaya biniyoruz kabataşa geri geliyor.
Karşıya geçiyoruz vapurla kociş beni otobüse bindiriyor ve ayrılıyoruz :)
Hey gidi hey ne günlerdi....
selam kızlar iyi haftalar herkese
cuma günü yoktum bebeğimin hareketleri yoktu hissedemiyordum perşembe akşamdan cuma sabaha kadar tık yok normalde gece uyanınca bile hareketlerini hissederdim birazda bu günlerde akıntı problemi vardı suyum mu azaldı diye korktum neyse cuma sabah kalktım oturuyorum kkonuşuyorum tık yok babası konuştu tık yok tatlı yedim sabahın köründe bekliiyoruz karnımı açtım odanın ışığınıda açtık tepki gelir mi diye tepki yok ben başalıdm ağlamaya hareket etmiyor diye aklım gitti çok fena oluyor hemen kayınpederi aradı geldi atladık arabaya gittik hastaneye neyse ebe baktı falan nst de kalp atışını duyduk rahatladık öğlen doktorumuz kontrol etti o gün çok sakindi pek bi göremedim ama iyi durumu dedi 1320 gr olmuş bir hafta geriden gidiyoruz baştan beri öyle olduğu için sorun etmedim sonuçta kalp atışı var yaşıyor ama aklım gitti rabbim bebeklerimizi korusun
Günaydın...
Geçen cuma kontrolüm vardı biliyorsunuz kızlar...
Bebişimi gördüm.Suyumuz normal,kalp atışlarımız normal,gelişimi normal.
Oğluşum 1,5 kilo olmuş.Çok şükür yüzümüz gülerek çıkdık hastaneden
doktorum çalışmama karar verdi,yani şubat sonuna kadar işteyim.
Bende 32. haftada çıkayım dedim.Şimdilik rapor yazmıyalım ben izinden dönünde konuşalım dedi.
Çalışmanı isterim hem iznin doğumdan sonraya kalsın,hemde evde olduğunda kilo alımın hızlı oluyor dedi.
32. haftada rapor almaya kararlıydım.
Taki kayınvalidem hafta sonu bize gelen kadar.
Sonunda 5 mendil iki tanede iç zıbın almış.
Zıbınlardan biride pembe renkDedim ben bunu oğluşa giydirmem anne.
Param varken aliyim dedim değiştiririm rengini dedi.İyi dedim sen bilirsin.
Sürekli bir şikayet hali.Neymiş efendim dedemler bizden gittikden sonra kayınvalidemde kaldı.
Eve gidince çok üşümüş,ev soğukmuş.Bilseymiş dedemin az kalacağını bizde kalırmış.
Çok hasta olmuş vsvs.anlattı anlattı durdu.
Kocişimde o gün işden çıkışda traş olmaya gitti.
Yok bana zaman geçmiyor.Artık böyle ağladım ağlıcam durumundayım herşeye karışıyor.
Kocişim çıkmış anne ben önüne gidiyorum dedim,çıkdım evden.
Halbuki kocişin haberi yok.
Gittim berberin önünde kendimi göstermeden bekledim.
Kociş çıkınca şok oldu.
Dedim dayanamadım evde durmaya çıkmam gerekiyordu.
Birlikde el ele yürüyüp eve geri döndük.Allahdan eşim anlayışlı.
Sakinleştirdi beni.
Bende karar verdim çalışmaya.Kızlar ben evde olsam sürekli gelicek yanımda durucak.
Ben varya çıldırırım sabrım hiç yok
günaydın kızlar ben geldim geçen hafta raporluydum malum grip bol bo lyattım kalktım ama hala aynıyım ilaçda kullanıyorum ama banamısın demedi bu arada dün elifimin odasını boyadık eşyalarını yerleştirdik teyzeleri kızlar ben artık geceleri uyuyamıorum sürekli doğum aklıma gelio nasıl olacak nasıl edecek kafayı yicem bu gidişle galiba sadece bendemi var bu korku bilmiorum
gunaydin canlar..
mutlu hastaliklardan uzak bir hafta diliyorum..
tum hastalara sifalar tez zamanda insallah..
voltaj canim valla cok sabirlisin!! empati bile yapmaya tahammul edemedim.. gicik seylrr!!
bize gelince bizde uyuyamayanlardaniz! aksam sevgili kaynanacigim ve kayinpedercigim cinlerimi tepeme cikartti ve cikip gittiler.. ben arkalarindan sinir harbi aglama krizi ve en sonunda da uykusuz bir gece gecirdim..
Günaydın...
Geçen cuma kontrolüm vardı biliyorsunuz kızlar...
Bebişimi gördüm.Suyumuz normal,kalp atışlarımız normal,gelişimi normal.
Oğluşum 1,5 kilo olmuş.Çok şükür yüzümüz gülerek çıkdık hastaneden
doktorum çalışmama karar verdi,yani şubat sonuna kadar işteyim.
Bende 32. haftada çıkayım dedim.Şimdilik rapor yazmıyalım ben izinden dönünde konuşalım dedi.
Çalışmanı isterim hem iznin doğumdan sonraya kalsın,hemde evde olduğunda kilo alımın hızlı oluyor dedi.
32. haftada rapor almaya kararlıydım.
Taki kayınvalidem hafta sonu bize gelen kadar.
Sonunda 5 mendil iki tanede iç zıbın almış.
Zıbınlardan biride pembe renkDedim ben bunu oğluşa giydirmem anne.
Param varken aliyim dedim değiştiririm rengini dedi.İyi dedim sen bilirsin.
Sürekli bir şikayet hali.Neymiş efendim dedemler bizden gittikden sonra kayınvalidemde kaldı.
Eve gidince çok üşümüş,ev soğukmuş.Bilseymiş dedemin az kalacağını bizde kalırmış.
Çok hasta olmuş vsvs.anlattı anlattı durdu.
Kocişimde o gün işden çıkışda traş olmaya gitti.
Yok bana zaman geçmiyor.Artık böyle ağladım ağlıcam durumundayım herşeye karışıyor.
Kocişim çıkmış anne ben önüne gidiyorum dedim,çıkdım evden.
Halbuki kocişin haberi yok.
Gittim berberin önünde kendimi göstermeden bekledim.
Kociş çıkınca şok oldu.
Dedim dayanamadım evde durmaya çıkmam gerekiyordu.
Birlikde el ele yürüyüp eve geri döndük.Allahdan eşim anlayışlı.
Sakinleştirdi beni.
Bende karar verdim çalışmaya.Kızlar ben evde olsam sürekli gelicek yanımda durucak.
Ben varya çıldırırım sabrım hiç yok
selam kızlar iyi haftalar herkese
cuma günü yoktum bebeğimin hareketleri yoktu hissedemiyordum perşembe akşamdan cuma sabaha kadar tık yok normalde gece uyanınca bile hareketlerini hissederdim birazda bu günlerde akıntı problemi vardı suyum mu azaldı diye korktum neyse cuma sabah kalktım oturuyorum kkonuşuyorum tık yok babası konuştu tık yok tatlı yedim sabahın köründe bekliiyoruz karnımı açtım odanın ışığınıda açtık tepki gelir mi diye tepki yok ben başalıdm ağlamaya hareket etmiyor diye aklım gitti çok fena oluyor hemen kayınpederi aradı geldi atladık arabaya gittik hastaneye neyse ebe baktı falan nst de kalp atışını duyduk rahatladık öğlen doktorumuz kontrol etti o gün çok sakindi pek bi göremedim ama iyi durumu dedi 1320 gr olmuş bir hafta geriden gidiyoruz baştan beri öyle olduğu için sorun etmedim sonuçta kalp atışı var yaşıyor ama aklım gitti rabbim bebeklerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?