sağol canım teşekkürler işallah senin kontrolde iyi geçer kalp atışları normal çıkarçok geçmiş olsun canım benimde oluyor bazen böyle korkularım
ama senin ki baya bir hareket etmemiş nasıl korkmuşsun allah bilir
allah hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
bizimde yarın akşam kontrolumuz var inşallah kalp atışlarımız düzelmiştir:26:
Kizlarrrrrrrrrrrrr :)
Telefondan gecmisi okumak Cok zor oluyorumarım ters birseyler yoktur..
Bugun kontrolum vardı. Kızım sonunda dönmüş ama kordonu hala boynunda .. Bunun dısında kilosu 2 kg olmuş doktorumuz gidişattan Cok memnun .. 17 Mart'ta kavuşacağız inşallah prensesimize .. Ve Bugun ilk kez nst ye girdik :)
Evde olmak cok guzel , dinleniyorum..
Simdilik boyle iste. :)))
günaydın kızlar ben geldim geçen hafta raporluydum malum grip bol bo lyattım kalktım ama hala aynıyım ilaçda kullanıyorum ama banamısın demedi bu arada dün elifimin odasını boyadık eşyalarını yerleştirdik teyzeleri kızlar ben artık geceleri uyuyamıorum sürekli doğum aklıma gelio nasıl olacak nasıl edecek kafayı yicem bu gidişle galiba sadece bendemi var bu korku bilmiorum
Günaydııın anneeeleer ve tatlı bebişleri dün itibarıyla 3. gribimize yakalanmış bulunmaktayız Allah herkese şifa versin bol bol sağlık versin herkese mutlu günleeer :)
Günaydın Kızlar,
Grip eşimden banada bulaştı öksürmekten yan boşluklarım ağrıyorCuma günü başladı hala kuru kuru öksürmeye devam ediyorum.Cumartesi bu öksürükler yüzünden kasıklarımda ağrı oldu korktum hemen doktorumuza gittik bebiş iyimi diye bir problem yoktu Allaha Çok Şükür ... Gece uyku diye bişi kalmadı zaten 3 gündür işim gücüm öksürük işte
keşke canım ya bazen steteskop alsak mı diyorum onunla duyulabilir diyorlar ya çok sağol işallah korkutmaz beni bir daha çok zor annelik ya daha doğmadığı halde nasıl endişe ediyoruz doğunca üzerine titrerizkeşke evde kalp atışlarını dinleyebilecğimiz
uygun fiyatlı bir ürün olsa da
böyle sıkıntılar yaşamasak
geçmiş olsun canım
yaptım canım hareket etmedi yine de sabah sabah baklava yedim ağır şerbetli sonuçta otyurdum bekliyorum konuşuyoruz bir taraftan hadi kızım prensesim hareket et kıpırda diye tık olmayınca çok korktum içimde boşluk gibi hissettim rabbim hayyırlısıyla onu benim kucağıma almamı nasip etsin hepimiz alalım da bu merak endişe bitsinvoltaj bana bebek oynamadığında çikolata yiyip soluna yatdinlen demişti. bende işe yaramıştı azda olsa oynuyor öyle yapınca. seninde aklında olsun canım
.
merhaba maşallah kızın büyümüş senin hangi kanal ne programı acaba nasıl bişey soracaksın sor elimden geldiğince cevaplarım :)
hareket saymıyorum onu takip edemem dediğin gibi daha çok takıntı yapar insanda ama çok uzun süre hareketsiz kalınca o zman meraklanıyorum benim korktuğum suyun azalması hareket azalınca acaba suyum mu azaldı diyorum ama bol bol su içiyorum kızıma bişey olmasın diye hafta sonu çamaşırlarının hepsini yıkadım anneannemiz ütüledi biraz ben ütüledim herşey hazır gibi çantamızı da yerleştirip beklemeye geçicez zaman daha var ama çanta hazır olsun zararı olmaz
Maleef kişisel mail atamıyorum. Henüz 100 mesaj yazmamışım. Öyle diyor forum kuralları.
Benim mail adresim hskoken@yahoo.com. Bana bir mail atabilirseniz (size zahmet olacak ama) kurumsal ve kişisel bilgilerimi yollayayım ve konuşalım inş.
Maşallah kuzucuğuna canım benim, benim kontrolüm bu hafta perşembe ya da cuma, ben de çok özledim yavrumu.Günaydın...
Geçen cuma kontrolüm vardı biliyorsunuz kızlar...
Bebişimi gördüm.Suyumuz normal,kalp atışlarımız normal,gelişimi normal.
Oğluşum 1,5 kilo olmuş.Çok şükür yüzümüz gülerek çıkdık hastaneden
doktorum çalışmama karar verdi,yani şubat sonuna kadar işteyim.
Bende 32. haftada çıkayım dedim.Şimdilik rapor yazmıyalım ben izinden dönünde konuşalım dedi.
Çalışmanı isterim hem iznin doğumdan sonraya kalsın,hemde evde olduğunda kilo alımın hızlı oluyor dedi.
selam kızlar iyi haftalar herkese
cuma günü yoktum bebeğimin hareketleri yoktu hissedemiyordum perşembe akşamdan cuma sabaha kadar tık yok normalde gece uyanınca bile hareketlerini hissederdim birazda bu günlerde akıntı problemi vardı suyum mu azaldı diye korktum neyse cuma sabah kalktım oturuyorum kkonuşuyorum tık yok babası konuştu tık yok tatlı yedim sabahın köründe bekliiyoruz karnımı açtım odanın ışığınıda açtık tepki gelir mi diye tepki yok ben başalıdm ağlamaya hareket etmiyor diye aklım gitti çok fena oluyor hemen kayınpederi aradı geldi atladık arabaya gittik hastaneye neyse ebe baktı falan nst de kalp atışını duyduk rahatladık öğlen doktorumuz kontrol etti o gün çok sakindi pek bi göremedim ama iyi durumu dedi 1320 gr olmuş bir hafta geriden gidiyoruz baştan beri öyle olduğu için sorun etmedim sonuçta kalp atışı var yaşıyor ama aklım gitti rabbim bebeklerimizi korusun
Kizlarrrrrrrrrrrrr :)
Telefondan gecmisi okumak Cok zor oluyorumarım ters birseyler yoktur..
Bugun kontrolum vardı. Kızım sonunda dönmüş ama kordonu hala boynunda .. Bunun dısında kilosu 2 kg olmuş doktorumuz gidişattan Cok memnun .. 17 Mart'ta kavuşacağız inşallah prensesimize .. Ve Bugun ilk kez nst ye girdik :)
Evde olmak cok guzel , dinleniyorum..
Simdilik boyle iste. :)))
selam canlar..
yedik içtik ortalık topladık geldik oğluşumla..
mezocum hemşocum 17 mart mıerken değil mi kuzum yaa.. son günün 4 nisan benimki gibi.. benim doktor neden tarih vermiyor yahuuu.. off adapazarına dönünce ordaki ile tarih konuşuruz artık.. ama 17 mart içimi kımıl kımıl etti.. pek heyecanlı..
duvar kağıtlarımız döşendi dün.. mobilyacı ile görüştüm bugün, çarşamba öğleden sonra gelicek mobilyalar da..
ikeadaki dolaptan aldık biz geçen gün.. onu da kurdu dün akşam eşim.. bebek arabasını da.. pek sevdik her ikisini de.. evde canımız sıkıldıkça arabayı gezdiriyoruz
Sağol canım,şimdi geçmişi okurken gördüm. Biz de dün bebek arabası baktık. Graco ultima'ya da baktık, plus mıydı bilmiyorum travel system diye geçiyordu. Mothercare'de satılıyor İzmir'de, fiyatı 630 liraydı. Yani aşağı yukarı aynı fiyat canım. Ama 500 liraya satılıyorsa bu fark neden ki((
Merhaba guzel annisler bizim keyfimiz yerinde dr kontrolumuz vardi. Kizim buyumus 1500 gr 38,5 cm olmus. O kadar hareketliki masallah dr amcasi zor aldi olcumlerini :) dogum pozisyonu almis kafa asagida ... Bizden haberler boyle hepimize guzel gunler optum bebislerinizi ...
Selam Kızlar;
Veee dün kızımın odasının duvar kağıdı ve boyasını yaptık..Tek duvara kağıt döşedik (karyolanın önüne geleceği duvar) diğer duvarları boyadık.. Çok yoruldum ama değdi.. Yüzümüzde tebessümle uyuduk dün gece.. :81:
Afiyet,bal,şeker olsun,hoşgeldiniz
Allah bebeklerimiz için en hayırlı,sağlıklı zamanda nasip etsin doğumu inşallah...
Hayırlı olsun cicileriniz...Sağlıklı,neşeli günlerde,şen kahkahalarınız yükselsin inşallah şirin odanızdan...
kızlar kocişleriniz doğum hediyesi alacaklar mı?
benimki sürekli yüzük beğen der dururdu.. geçen gün baktım tek taşım yok.. sanırım ölçü için yok oldu..
benimkinde tık yok daha bakalım...
garibimin buralarda alabileceği bişey de yok, durumu vahim yani.
kız naptın kayıp mı ettin tek taşı
yoook.. her zaman aynı yere koyarım.. zaten son zamanlarda ellerim çok şişiyor takamıyorumora herşey duruyor bi tek o yok.. ses etmiyorum bakalım.. 3-5 güne yerine gelmezse eğer eşime sorarım.. ama o aldı kesin..
kaybedersem eğer kocişim vurur beni.. evlilik teklifi ettiği yüzüğüm o benimmm
kızlar gögüs pompası, süt saklama kapları, sterilizatör, buhar makinası ben bunların hiç birini henüz almadım. şimdiden almak gerekli mi yok daha sonraya bırakılabilir mi karar veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
haaa ölçü alacak adam...
benim jeton köşeli bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?