2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Umutege,alıntıda gördüm fıstığım gecmis olsun.
Allahin izniyle hicbirseycigi çıkmaz insallah.son demler ,
Rabbim yardımcın olsun insallah...

bakarlar çocuklara onlar sen kafanı dinle yarım saat kafan dinlense iyidir

sırt ağrısı çeken arkadaşlar linki paylaşıyorum neler yapılması gerektiğini anlatıyor
Gebelikte Sırt Ağrısı

benim gibi kalça kemikleri ağrıyan varmı bilmiyorum ama onunla ilgilide buldum bişeyler paylaşmak istedim vücut doğuma hazırlık yapıyormuş meğer ayy işallah erken falan doğum olmaz 2 aycık daha dayan kızım
Gebelik Esnasında Pelvik Ağrı Ve Kalça Ağrısı

eskiden olsa bebeğim yakışıklı olsun, zeki olsun, uzun boylu olsun felan derdim şimdi annelik ne kadar farklı birşeymiş onu anladım
tek dileğim sağlığı sıhhati yerinde olsun.
Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin. Yüzleri gibi masum bir hayat versin.
Bebeğin seni çok seviyorum

benim kuyruk sokumum çok ağrıyor yaaa ne yapacağımı şaşırıyorum 10 dk dan fazla oturamıyorum çok ağrıyor

slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı.tombik kızımı gördüm çok şükür.1 ayda ne kadar özlemişim.1920 gr olmuş.gayet iyi gidiyo kilosu dedi.ortalama 3bucuk kg doğar diyor dr.plesentamız biraz aşagı yerleşimliydi bayağı toplanmış normal doğuma allah izin verirse engel olmaz dedi.çok mutlu oldum iş yerine 5 hafta daha calışabilir raporumu verdim.bizde haberler böyleee.birde bu ayda sadece 1kg almışım iki aydır 1 er kg alıyorum.maşallah deyin kızlar

maşallah canım sanada kızınada

voltajım kuzum geçmiş olsun tatlım
açlık şekerin iyi çıkmış inşallah tokluk da iyi çıkar..
bakalım sonuçları götürünce dr'un ne diyecek?yorgunluktan da ağrıyordur gerçi ama inşallah iltihap falan olmasın (
sonuçların çıkınca eve dönmeden yazarsın inşallah bizi merakta bırakma

olman gereken yerde olmaktansa bazen hastane bile insanın gözüne daha farklı görünebiliyor
kendin için yarım saatçik bile olsa ayır mutlaka tatlım;hemen dönme kargaşanın içine

41 kere maşallah prensesine
tabi sana da maşallah tatlım inşallah böyle devam edersin;sağlıkla kolayca dünyaya getirirsin kızını

canım bana da 75lik yapılmıştı, açlık şekrin iyi çıkmış, tokluk da iyi çıkar inşallah,
Allah yardımcın olsun canım,
bugünü kendine ayır bari, kafan dinlensin azıcık

maşallah hem sana hem de bebeğine canım,

raporu yazdırmak için doktora giderken yanında bişey götürüyo musun yoksa doktor ken di mi yazıyo çalışabilir yada çalışamaz diye?

kızlar hepinize hayırlı günler,
bikaç gündür sadece geçmişi okuyorum, cevap yazmak istediklerim var ama vaktim olmadı,
öksürüğüm geçti derken,tekrar burnum tıkanmaya başladı, grip yine mi geliyo bilmiyorum, gelmesin istemiyorum yaaaaa
Rabbim bizlere ve bebişlerimize sağlık sıhhat afiyet versin, sağlıklı şekilde doğuralım inşallah, bikaç bebik doğum hikayesi okudum, hemen gözler foşur foşur tabi:18::18::18:
gece sağa sola dönerken canım çok acıyo, sanki caaart diye karnımı kesiyolarmış gibi, bu sabah kalktım yataktan dolaştım evin içinde öyle tekrar girdim yatağa
ayşe hanımda maşallah şimdiden ne beni ne babasını uyutuyo geceleri

yarın akşama misafirim var benim, bugün temizlik yapıcam, yarında yemekleri, bana kolay gelsin

off beklemek ne zor yahu..
usta milleti işte öğlende geliriz dediler yoklar hala.. geleydiler bi an önce.. valla stresim artıyor.. çok pimpirikliyim ben sanırım

kaynanaya bi gıcık oldum.. annemlerden döneli 10 gün oldu, her gün arıyo.. geleyim mii? ihtiyaç var mı? yok diyorum saol.. ee iyi madem benimde işlerim vardı deyip kapıyor.. gıcık oluyorum.. be kadın geleyim mi diyeceğine çıkıp gelsen ölür müsün? dün akşam da eşimi aradı, mobilyalar geldi mi diyo.. eşim de yok yarın gelicek bi zahmet gel de temizliğe yardım et dedi.. dondu kaldı.. görümcem çocuğunu bırakıyor ona çarşamdan pazara kadar.. gelemem ki dedi.. gelmesin bakalım.. düşündükçe delleniyorum..

ben epey araştırdım ve prima yenidoğan aldım

ebebek de indirimde 50 adet olan paketler 19.90 tl

22 şubatta tekrar indirime giriyormuş stok yapmak isteyenlere duyrulur :)
cnm prima premium care mi yenibebek mi ? kaç tane aldın bir numaradan bi de kargo ücreti var mı ?
hülyammm hiçbşeycik yok Allahın izniyle hiç hiç korkma kaanmız gayet ii görckesn zaten kardyoloji de bşeycik çıkmıcak
Kızlar özelcan bebe Ankara ulusta eğer ankaradaysanız mağazasına da gidebilirsiniz.Ben gidiyorum arda sırada fiyatları internet sitesindekinden daha uygun oluyor.
cnm ben izmirdeym ozelcan bebe gerçekten çok iimş ankarada olsam sık sık gderdm neyse ki net alşverşi var bu sevndrici cunku ben hauck marka araba aldm en uygunu ozelcandaydı netteki çoğu siteden çok uygun gerçekten fiyatları ve çok çeşt var ....

Kızlarr merhaba,

Geçmişi hiç okuyamadım baya geride kalmışım yine , Herkesler iyidir umarım, Laternecim eşini merak ettim ? İnşallah iyiye doğru gelişmeler vardır..

Biz hafta sonu mobilyalarımızı aldık teyzeleri :) beyaz aldım, 4 kaplı istedim baya evladiyelik olacak , üstüne yüklük yaptırıyorum ki her 3 aylık dönemlerde kıyafetler kalkmak isteyecek kaldıracak yeri olsun.. Yatağını büyüyen yatak aldık , alttan dadı yatak çıkıyor , Oda hem yatak hem baza gibi eşya saklamak için kullanılır, Birde mobilyasına göre sedir yatak yaptırıyoruz. Annem -kayınvalidem artık kim kalacak olursa yer sıkıntısı olmasın diye. Babamızda dün odasını boyadı sonunda:) polisanın anti aging aldık royal lila, Rengi ona bıraktım o kadar hoşuna gitmiş ki ilk kez boya yaptı biraz tedirgindi ama sonuç güzel olmuş , bende beğenince rahatladı kocişim , Kızı için tek başına ilk işi olduğundan mıdır nedir odaya bakıp bakıp duruyor:)) Gaza geldi oturma odasına filanda geçecek galiba:))

İşte böyleeee , eksiklerimiz tamamlanıyor , zaman yaklaşıyor ben korku heyecan mutluluk mix halinde geziniyorum

güle güle kullanın canımmm

​Maşallah canım benim kuzucuğuna, ben de yarın göreceğim inş oğluşumu.

Umutege,alıntıda gördüm fıstığım gecmis olsun.
Allahin izniyle hicbirseycigi çıkmaz insallah.son demler ,
Rabbim yardımcın olsun insallah...
çoksağol canım
sanada geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler verirsin sende
inşallah canım bugün benim gibi olanların yorumlarını okudum prof.drlar cevap yazmış genelde kontrol edilerek çözülebilecek birşey olduğunu yazmışlar içim biraz rahatladı...inşallah eco sonucumuzda iyi çıkar

çok güzel olmuş canım güle güle kullanınn

pufff çok kötü yaaa. tek dertli ben değilim desene birde bu kadar çıkarmaya kilo almasam hiç fena olmaz :)
:) bende ilk 4 ay hiç kilo almadım ama şimdi 9 kilo aldım :)

Allah yüzünüze baksın canım benim inşallah güzel çıkacak sonuçları..

Çok güzelmiş güle güle kullansın kuzuş

kız yüreğine indireceksin adamın... clio istiyosun demek bide ateş kızılı doğumdan sonra kimse tutamaz artık seni atarsın bebişi clionun arkasına

hemen bakıyorum...

yarın akşama misafirim var benim, bugün temizlik yapıcam, yarında yemekleri, bana kolay gelsin
canım çok yorma kendini. dün akşamda benim vardı. bizim misafir ağırlama zamanlarımız geçiyo yavaş yavaş. bebeklerimiz daha önemli dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…