- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Şekere yolladı hayatım yakaladikİ bırakır mı ,
Şimdi 2. Kan idrar verdim aman ya cok gicik uykum geldi birde aciktim
Su testlerim bitsin de bende onu düşünüyorum cocuklar evde gerçi tam rahat değilim ama,
Hemen vinn
bakarlar çocuklara onlar sen kafanı dinle yarım saat kafan dinlense iyidir
sırt ağrısı çeken arkadaşlar linki paylaşıyorum neler yapılması gerektiğini anlatıyor
Gebelikte Sırt Ağrısı
benim gibi kalça kemikleri ağrıyan varmı bilmiyorum ama onunla ilgilide buldum bişeyler paylaşmak istedim vücut doğuma hazırlık yapıyormuş meğer ayy işallah erken falan doğum olmaz 2 aycık daha dayan kızım
Gebelik Esnasında Pelvik Ağrı Ve Kalça Ağrısı
slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı.tombik kızımı gördüm çok şükür.1 ayda ne kadar özlemişim.1920 gr olmuş.gayet iyi gidiyo kilosu dedi.ortalama 3bucuk kg doğar diyor dr.plesentamız biraz aşagı yerleşimliydi bayağı toplanmış normal doğuma allah izin verirse engel olmaz dedi.çok mutlu oldum iş yerine 5 hafta daha calışabilir raporumu verdim.bizde haberler böyleee.birde bu ayda sadece 1kg almışım iki aydır 1 er kg alıyorum.maşallah deyin kızlar
benim kuyruk sokumum çok ağrıyor yaaa ne yapacağımı şaşırıyorum 10 dk dan fazla oturamıyorum çok ağrıyor
Canlarım günaydın.
Ben suan hastanedeyim .malum agrilarim vardi.gelmisken,seker yüklemesini bekliyorum.75 lik yapılıyor geç kalmışım:6 yaptirmayacaktim ki Evde olmaktansa burda delinip desilmeyi tercih ettim.ac 88 çıktı az mı cok mü sormadım .
slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı.tombik kızımı gördüm çok şükür.1 ayda ne kadar özlemişim.1920 gr olmuş.gayet iyi gidiyo kilosu dedi.ortalama 3bucuk kg doğar diyor dr.plesentamız biraz aşagı yerleşimliydi bayağı toplanmış normal doğuma allah izin verirse engel olmaz dedi.çok mutlu oldum iş yerine 5 hafta daha calışabilir raporumu verdim.bizde haberler böyleee.birde bu ayda sadece 1kg almışım iki aydır 1 er kg alıyorum.maşallah deyin kızlar
Canlarım günaydın.
Ben suan hastanedeyim .malum agrilarim vardi.gelmisken,seker yüklemesini bekliyorum.75 lik yapılıyor geç kalmışım:6 yaptirmayacaktim ki Evde olmaktansa burda delinip desilmeyi tercih ettim.ac 88 çıktı az mı cok mü sormadım .
maşallah hem sana hem de bebeğine canım,slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı.tombik kızımı gördüm çok şükür.1 ayda ne kadar özlemişim.1920 gr olmuş.gayet iyi gidiyo kilosu dedi.ortalama 3bucuk kg doğar diyor dr.plesentamız biraz aşagı yerleşimliydi bayağı toplanmış normal doğuma allah izin verirse engel olmaz dedi.çok mutlu oldum iş yerine 5 hafta daha calışabilir raporumu verdim.bizde haberler böyleee.birde bu ayda sadece 1kg almışım iki aydır 1 er kg alıyorum.maşallah deyin kızlar
cnm prima premium care mi yenibebek mi ? kaç tane aldın bir numaradan bi de kargo ücreti var mı ?ben epey araştırdım ve prima yenidoğan aldım
ebebek de indirimde 50 adet olan paketler 19.90 tl
22 şubatta tekrar indirime giriyormuş stok yapmak isteyenlere duyrulur :)
hülyammm hiçbşeycik yok Allahın izniyle hiç hiç korkma kaanmız gayet iigünaydın kızlar
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
bizim dün akşam kontrolumuz vardı biliyorsunuz gittik ilk önce normaldi kalp atışlarımız ama sonra yine arada hızlı atmaya başladı:26::26:
dontorumuz bu durumun çok sık rastlanan birşey olduğunu doğumdan sonra yapılacak kontrolde devam edip etmediğene göre tedavi edibilir dedi
doğumdan sonra geçen bir durummuş genelde.
ama bizim içimizin rahat etmesi için bizi bir çoçuk kardiyoluğuna yönlendirdi. kalp ecosu çekilebilir oğluma:26:
cuma günü kontrolum var o zaman kendi doktorumla konuşup randevu alıp prof.bir doktora gideceğiz.
bizim için dua edin olurmu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allah oğlumu
cnm ben izmirdeym ozelcan bebe gerçekten çok iimş ankarada olsam sık sık gderdm neyse ki net alşverşi var bu sevndrici cunku ben hauck marka araba aldm en uygunu ozelcandaydı netteki çoğu siteden çok uygun gerçekten fiyatları ve çok çeşt var ....Kızlar özelcan bebe Ankara ulusta eğer ankaradaysanız mağazasına da gidebilirsiniz.Ben gidiyorum arda sırada fiyatları internet sitesindekinden daha uygun oluyor.
Kızlarr merhaba,
Geçmişi hiç okuyamadım baya geride kalmışım yine , Herkesler iyidir umarım, Laternecim eşini merak ettim ? İnşallah iyiye doğru gelişmeler vardır..
Biz hafta sonu mobilyalarımızı aldık teyzeleri :) beyaz aldım, 4 kaplı istedim baya evladiyelik olacak , üstüne yüklük yaptırıyorum ki her 3 aylık dönemlerde kıyafetler kalkmak isteyecek kaldıracak yeri olsun.. Yatağını büyüyen yatak aldık , alttan dadı yatak çıkıyor , Oda hem yatak hem baza gibi eşya saklamak için kullanılır, Birde mobilyasına göre sedir yatak yaptırıyoruz. Annem -kayınvalidem artık kim kalacak olursa yer sıkıntısı olmasın diye. Babamızda dün odasını boyadı sonunda:) polisanın anti aging aldık royal lila, Rengi ona bıraktım o kadar hoşuna gitmiş ki ilk kez boya yaptı biraz tedirgindi ama sonuç güzel olmuş , bende beğenince rahatladı kocişim , Kızı için tek başına ilk işi olduğundan mıdır nedir odaya bakıp bakıp duruyor:)) Gaza geldi oturma odasına filanda geçecek galiba:))
İşte böyleeee , eksiklerimiz tamamlanıyor , zaman yaklaşıyor ben korku heyecan mutluluk mix halinde geziniyorum
Eki Görüntüle 625802 Eki Görüntüle 625800 Eki Görüntüle 625801
çoksağol canımUmutege,alıntıda gördüm fıstığım gecmis olsun.
Allahin izniyle hicbirseycigi çıkmaz insallah.son demler ,
Rabbim yardımcın olsun insallah...
inşallah canım bugün benim gibi olanların yorumlarını okudum prof.drlar cevap yazmış genelde kontrol edilerek çözülebilecek birşey olduğunu yazmışlar içim biraz rahatladı...inşallah eco sonucumuzda iyi çıkarcnm prima premium care mi yenibebek mi ? kaç tane aldın bir numaradan bi de kargo ücreti var mı ?
hülyammm hiçbşeycik yok Allahın izniyle hiç hiç korkma kaanmız gayet iigörckesn zaten kardyoloji de bşeycik çıkmıcak
cnm ben izmirdeym ozelcan bebe gerçekten çok iimş ankarada olsam sık sık gderdm neyse ki net alşverşi var bu sevndrici cunku ben hauck marka araba aldm en uygunu ozelcandaydı netteki çoğu siteden çok uygun gerçekten fiyatları ve çok çeşt var ....
Kızlarr merhaba,
Geçmişi hiç okuyamadım baya geride kalmışım yine , Herkesler iyidir umarım, Laternecim eşini merak ettim ? İnşallah iyiye doğru gelişmeler vardır..
Biz hafta sonu mobilyalarımızı aldık teyzeleri :) beyaz aldım, 4 kaplı istedim baya evladiyelik olacak , üstüne yüklük yaptırıyorum ki her 3 aylık dönemlerde kıyafetler kalkmak isteyecek kaldıracak yeri olsun.. Yatağını büyüyen yatak aldık , alttan dadı yatak çıkıyor , Oda hem yatak hem baza gibi eşya saklamak için kullanılır, Birde mobilyasına göre sedir yatak yaptırıyoruz. Annem -kayınvalidem artık kim kalacak olursa yer sıkıntısı olmasın diye. Babamızda dün odasını boyadı sonunda:) polisanın anti aging aldık royal lila, Rengi ona bıraktım o kadar hoşuna gitmiş ki ilk kez boya yaptı biraz tedirgindi ama sonuç güzel olmuş , bende beğenince rahatladı kocişim , Kızı için tek başına ilk işi olduğundan mıdır nedir odaya bakıp bakıp duruyor:)) Gaza geldi oturma odasına filanda geçecek galiba:))
İşte böyleeee , eksiklerimiz tamamlanıyor , zaman yaklaşıyor ben korku heyecan mutluluk mix halinde geziniyorum
:) bende ilk 4 ay hiç kilo almadım ama şimdi 9 kilo aldım :)pufff çok kötü yaaa. tek dertli ben değilim desene birde bu kadar çıkarmaya kilo almasam hiç fena olmaz :)
günaydın kızlar
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
bizim dün akşam kontrolumuz vardı biliyorsunuz gittik ilk önce normaldi kalp atışlarımız ama sonra yine arada hızlı atmaya başladı:26::26:
dontorumuz bu durumun çok sık rastlanan birşey olduğunu doğumdan sonra yapılacak kontrolde devam edip etmediğene göre tedavi edibilir dedi
doğumdan sonra geçen bir durummuş genelde.
ama bizim içimizin rahat etmesi için bizi bir çoçuk kardiyoluğuna yönlendirdi. kalp ecosu çekilebilir oğluma:26:
cuma günü kontrolum var o zaman kendi doktorumla konuşup randevu alıp prof.bir doktora gideceğiz.
bizim için dua edin olurmu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allah oğlumu
Kızlarr merhaba,
kız yüreğine indireceksin adamın... clio istiyosun demek bide ateş kızılı doğumdan sonra kimse tutamaz artık seni atarsın bebişi clionun arkasınaKızlar dün akşam eşime bombaları tek tek patlattım :)
Yemek yedikten sonra sofrada birazcık oyalandık ben başladım oram ağrıyo şöyle oluyo böyle oluyo diye anlatmaya bu da dinliyordu sonra durdum şu ana kadar gerek seninle gerekse sağlık açısından yaşadıklarım sebebiyle ikinci bir çocuk yapacağımız zaman 1 değil 10 değil tam 10000 kez düşünücem dedim gözleri çıkacaktı :) İlk çocukta beklentilerim vardı romantizm açısından ilgi açısından ama olmadı ikincisinde ancak bunları yapacağından emin olursam yaparım dedim oh oh oh ooooohhhh coştumda coştum
Sonra bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim hihihi adamın yüreğine iniyordu sana ne oldu bu akşam dedi hastayım ben ilaç kullanıyorum onun etkisi herhalde dedim
Aklımda bişi var ama falan derken şu yeni clio lardan alsana bi tane ateş kırmızısı dedim hahahayttt beklentilerimi yüksek tuttuğumu bilsin :))) Evlenme teklifi edeceği zamanda aklımda bişi var diye diye tek taş için bekletip bekletip istemeye gelecekleri gün netleşince tek taş alıp evlenme teklifi ettiydi ben bilmemmi onu hep böyle konularda pintiliği tutar bunuda söyledim evlenme teklifine benzemesin sonra aman diye :))
merhaba kızlar bugün asm ye gittim ebe 9. aydamısın dediyok daha naptın 10 gün sonra 7. ay dolacak dedim ay ne bilim karnın 9 aylık gibi dedi ilk başta kızımın kalp atışını duyamadık ölecektim korkudan Allah tan duyduk sonunda bende rahatladım ebede sağolsun beni hiç telaşlandırmadı bu makinenin pillerinde bişe var yaa dedi asm deki diğer kontrolümüzde 20 martta
hemen bakıyorum...http://www.evim.net/de-mobilya_k9508
bebek mobilyası almamış olan arkadaşlar evim nette acayip indirimli bebek mobilyaları var mutlaka bakın ben fiyatları görünce ağzım açık kaldı kampanya bitimine 21 saat kalmış değerlendirin derim
canım çok yorma kendini. dün akşamda benim vardı. bizim misafir ağırlama zamanlarımız geçiyo yavaş yavaş. bebeklerimiz daha önemli dikkat et.yarın akşama misafirim var benim, bugün temizlik yapıcam, yarında yemekleri, bana kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?