2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Arkadaşlar fotoğraflar ekleri göremiyorum. Nasıl görebiliriz?

Sende Allaha emanet ol canım, kendileri sığdı bir eşi kusur kalmış. Düşüncesizlik diz boyu.

hepsiburada da primanın ıslak mendillerinde kampanya var, onada bakabilirsin canım

Kizlar bugun 2 kere tuvalete ciktim normalde 3-4 gune bir cikarim ( pekmez icmediysem eger ) bugun niye boyle oldu anlamadim. Midem cok kotu bulaniyor suan

nane limon yapıp içsen miğdeni bastırmaz mı canım

İyi aksamlar herkese kizlar sirt agrilarim cok oluyor sizdede oluyor mu

ölüyorum hemde. bel fıtığı var ve tüm gün oturmak zorundayım, sırtımda inanılmaz ağrıyor.

doğumdan sonra geçecektir mutlaka canım sıkma bebeğini.
bazen diyorum acaba doğuma kadar hiç doktora gitmemek, tahlil yaptırmamak daha mı iyi.
kurcaladıkça moralimizi bozuyoruz boşu boşuna

iyi yapmışın ben de gittim bi tane altın kolye beğendim gösterdim eşime bana bunu al diye yüzsüz yüzsüz hediyeyi de kendim seçtim

Kizlar sizinkiler yine iyi
nisanda bizim evlilik yildonumumuz benim odun kocam kendince ikisini bir arada cikarmayi dusunuyor
hatta ilerleyen yillarda da cocugun dogum gunuyle evlilik yildonumunu ayni gunde kutlariz diyor :s
Son zamanlarda cok masrafimiz oldu adam simdi nerden yirtabilirim diye dusunuyor :))

çok kızgınım sinirliyim

grip olmuştum ve 2 gün rapor almıştım bugünde maaş günü bankamatikten çekmeye gittim kesinti yapıldığını gördüm ya kesinti olacaksa ne diye rapor alıyoruz neden var yaniya hamileyim ilaç kullanamıyorum bu durumda bile yapılan muameleye bakın taşeron olmak böyle birşey hak hukuk yok nerdeyse nefes aldığın için para kesecek adamlar yazık valla çok yazık nette de araştırdım kesinti olabilir mi diye işveren isterse kesermiş ödemek zorunda değilmiş benim gibi bu durumda olan varmı içinizde merak ediyorum işveren raporu bile olsa para kesiyormu

Hediyeler mi konuşulmuşşş ,, nasıl kaçırdım yaa, bende bunu merak ediyordum , alacaklar mı ne seçeceksiniz :))) Kayınvalide bilezik takacakmış bana , ama nasıl bişey geleck bilmem,

Eşimde alayım diyor , Başlarda bende alsın istiyordum ama baktım ki taksitler çoğaldı ödemelerde ortak hareket ediyoruz, E alacak evet ama yine ödeyecek ikimiz olucaz:) Acaba diyorum almasa mı , ama sonra bir kere yaşanıyor engellemesem mi de diyorum , Birde ne istesem ki ben öyle bilezik filan takan biri de değilim,

çoksağ ol canım eynı şeyi bende düşündüm sabah eskiden doktor mu vardı sanki ben evde doğmuşum mesela ama şimdi herşey merak var
sonuç olarak da bunlarla karşılaşma ihtimalimiz hep olacak.allah yavrularımızı korusun:26:

İş veren rapora istinaden kesebilir ama sen sgkdan alabiliyorsun , Ben raporlu 2 ayımın parasını dün aldım , işyerim kesmemişti benimkini , onlara yatırdım, Yoksa maaşım kesintili yatmış sgk dan onlarda kesiyor

canım bizde kesilmiyor normalde ama artık herşey elektronik ortamda olduğu için böyle olablirmiş.peki prim gününde eksikmi yatttı acaba:26:
bankaya eksik yattığına göre ssk prim gününde eksik olablir:26:

canım sıkma canını doktor da olumsuz konuşmamış zaten, bir çogunda karşılaşıyoruz demiş. sabah okumuştum o mesajını aklıma geldi belki bizim bebeklerimizde de var çok iyi muayene etmediği için anlaşılamıyor. sonuçta benim doktorum öle uzun süre dinlemiyo kalbini. evet kalbi atıyo falan diyo o kadar... sapasağlam doğacaklar inşallah.

2günlük rapora bile maaş kesiyolarsa ne diyim ben onlara.. normal bi zaman olsa neyse ama hamilesin ya el insaf!

ben de öyle altınlı maltınlı bişey istemiyorum. bakalım ne gelecek.... doğumdan sonra onları da konuşuruz artık :)

iyi canım hamd olsun allaha
ama ben bu korkuyla nasıl baş ederim bilmiyorum şimdi hareketlerini sık hissediyorum ama ilerleyen haftalarda bu azalacak benim hep yüreğim ağzımda olacak:26:

Canım lütfen kendine gereksiz sıkıntı yapma, o zaman geri kalan günlerin tamamen stres yüklü olur Zaten neyse ki stres yapmanı gerektirir bi durum yok, endişelenme nolur. Bebeğin çok iyi, erkek bebeklerin kalbi zaten normalde daha hızlı atıyor, dr.un da onaylamış zaten. Lütfen kendini boşu boşuna üzme Herşey yolunda, ama fetal ekoyu da çektir, için tam rahat etsin:)

88 iyi canım, 100e kadar normal diye biliyorum açlık şekeri için, kolay gelsin:)

Evet aynısı bana da olmuştu Kalp atışını bulamadılar, çok korkmuştum, sonra dr. hanım kalbin attığını ama yerini bulamadıklarını söylemişti..o gün bugündür asmye gitmiyorum sadece tetanoz için gittim. Aşı olur olmaz kaçarak uzaklaştım gel de kalp atışını dinleyelim demesinler diye:)

Size oğluşuma yaptığım avizeyi göstertiyim mi?
Evet evet göster lütfen:)))

Ay çok güldüm ya bende beklentilerimden bahsetsem kocişime hiç fena olmayacak

inşallah seninkide geçer canım doğumdan sonra
allah bizi sınamaya devam ediyor diye düşünüyorum tek yapabileceğim şey dua etmek
allah hepsini korusun inşallah

Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar.
Hepimiz risk altındayız.Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almadığımız sürece hiç birimiz tam anlamıyla rahat edemicez.
Ben iniyorum yiyenlerim sağlıkla dünyaya gelecek ve annelerini çok mutlu edecekler.
Dularımdasınız her daim,hepiniz...

Şekerim güzel çıkmış voltajımmm.İnşallah toklukda güzel çıkar.
Geçmişe bakamadım gitmişdir inşallah misafirlerin

Ebeyi tebrik ediyorum.Allahım her daim kalbi güzel insanlarla karşılaştırsın bizi inşallah.
Kuzucuğunada maşallah

Maşallah şekerim.Hem sana hemde kuzucuğuna
İnşallah herşey kalbine göre olur...

Aman kendine dikkat et canım.Fazla yorma kendini.
Ortalık salgından geçilmiyor zati.Benim dönerken canım acımıyorda artık baya zor oluyor dönmek.
Allahım yardımcımız olsun

Bu kaynanaların hepsi mi aynı.
Benimkide geçende geldi ev pırıl pırıl görüyor.
yapcak bişi var mı diyor.Madem yapmak istiyon erken gel akşam niye geliyon ki dimi.
Aman uzak olsunlar.

Canım çok çok güzeller.güle güle kullanın inşallah.

Stajeri gönderdim annesi kardeşi gelmiş memleketten dedim sen git zaman geçir ailenle çok sevindi.
Bende hemencecik geldimmm

Oğluşda bende çok iyiyiz çok şükür.
Maşallah aras'ım çok hareketli.
Gece artık oğluşla konuşmaya başladım.
Oğluş 5 dk sağıma dönüyorum uslu dur tekmeleme emi gibi

Bende pazartesi çalışabilir raporumu alıcam.
Şubat sonuna kadar burdayım.
Evde dursam kaynanam gelir bende kafayı yerim
İşden çıkıncada doğru anneme gidicem kocişde artık annemden işe gidip gelicek ne yapalım.

en azından kafam rahat olucak.

Dün yemekdeydik sürekli bir şikayet hali.
Çok yoruluyorum artık dinlerken bile.Benim kendime faydam yok zaten.

Allahdan kocişim her daim anlayışlı.allahım razı olsun eşimden.
İşde böyle kızlar...Özledim sizi..

duydunuz mu kullananız var mı? Banyo suyunda veya bonyadan çıkınca ıslakken uygulamak gerekiyormuş , Çok iyi nemlendirdiği söyleniyor , acaba bize uygun mu ?

sağol canım biraz sıkıntı yapmıştım ama şimdi daha iyiyim
allah dermansız dert vermesin :26:
dediğinizin gibi ben kendimi üzdükçe oğlumda üzülecek.doktorda aynısı dedi sen stres yaptıkça oda yapıyor rahat olmaya çalış diye :26:

çoksağol canım sayenizde daha iyiym artık iyiki varsınız hepiniz
allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımız

çoksağol canım sayenizde daha iyiym artık iyiki varsınız hepiniz
allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımız

İyi olcaksın tabi şekerim.
Hangimizin garantisi var allah aşkına.
Öyle moral bozupda yiyenimi üzmek yok.
Şanslısın ki ilgili bir doktora düşmüşsün,neler neler var.
Allahım çaresi olmayan dert vermesin yeter ki.

Zapzup canım bildiğim kadarıyla 3gün raporu işyeri, 3günden fazla olan raporu sgk öder. Hiçbir şekilde 2 günlüğünü kesememeleri lazım. Bir avukata danışmanda fayda var.

amin canım
çok şükür ki dediğin gibi doktorlarım iyi
vede allah ne derse olur ben hep buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…