kıııız şakamı bu :18: anacım bebiş neredebirde bana diyolar göbeğin küçük diye seninkini görseler naparlar acaba ne güzel canım yaaa şimdi sen ağırlaşmamışsındır da rahat rahat hareket ediyorsundur ne güzel yaa kıskandım
Merhaba canlar,
Ben tam tekmil herseye devam...
Artık sıkıntıya bile alıştım .yarin diğer gorumce eşi ve 2 cocugu ile geliyor,nerde yatacaklar acaba?
2 benm,2 bunun,1 digerinin=5,5 cocuk
Kaynana,2gorumce,ben ,esim,enişte=6 kisi
Birlik beraberlik yasasın orum karım olduk ne mutlu .
Cumaya donecekler galiba.persembe bile donseler raziyim...
Gecmise bakamadim sifir,Laternem nasil lütfen bana Msj atın ...öptüm Allah'a emanet olun...
he bu arada ıslak mendil stoguna başladm bez almadım daha çok da almıcam cunku blıorz numara mevzusu var bi tane yenidogan alrm şimdlk sonra gelsn kuzu klosuna boyuna gore stoklama yaparm
ıslak mendl uni baby aldm üç paket iki paket de primanın yenidoganını aldm
huggies yenidogan da çok iimş arkdaslarm kullanıo...
Kizlar bugun 2 kere tuvalete ciktim normalde 3-4 gune bir cikarim ( pekmez icmediysem eger ) bugun niye boyle oldu anlamadim. Midem cok kotu bulaniyor suan
İyi aksamlar herkese kizlar sirt agrilarim cok oluyor sizdede oluyor mu
günaydın kızlar
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
bizim dün akşam kontrolumuz vardı biliyorsunuz gittik ilk önce normaldi kalp atışlarımız ama sonra yine arada hızlı atmaya başladı:26::26:
dontorumuz bu durumun çok sık rastlanan birşey olduğunu doğumdan sonra yapılacak kontrolde devam edip etmediğene göre tedavi edibilir dedi
doğumdan sonra geçen bir durummuş genelde.
ama bizim içimizin rahat etmesi için bizi bir çoçuk kardiyoluğuna yönlendirdi. kalp ecosu çekilebilir oğluma:26:
cuma günü kontrolum var o zaman kendi doktorumla konuşup randevu alıp prof.bir doktora gideceğiz.
bizim için dua edin olurmu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allah oğlumu
iyi yapmışın ben de gittim bi tane altın kolye beğendim gösterdim eşime bana bunu al diye yüzsüz yüzsüz hediyeyi de kendim seçtim
Kizlar sizinkiler yine iyi
nisanda bizim evlilik yildonumumuz benim odun kocam kendince ikisini bir arada cikarmayi dusunuyor
hatta ilerleyen yillarda da cocugun dogum gunuyle evlilik yildonumunu ayni gunde kutlariz diyor :s
Son zamanlarda cok masrafimiz oldu adam simdi nerden yirtabilirim diye dusunuyor :))
Sende Allaha emanet ol canım, kendileri sığdı bir eşi kusur kalmış. Düşüncesizlik diz boyu.
hepsiburada da primanın ıslak mendillerinde kampanya var, onada bakabilirsin canım
nane limon yapıp içsen miğdeni bastırmaz mı canım
ölüyorum hemde. bel fıtığı var ve tüm gün oturmak zorundayım, sırtımda inanılmaz ağrıyor.
doğumdan sonra geçecektir mutlaka canım sıkma bebeğini.
bazen diyorum acaba doğuma kadar hiç doktora gitmemek, tahlil yaptırmamak daha mı iyi.
kurcaladıkça moralimizi bozuyoruz boşu boşuna
çok kızgınım sinirliyim
grip olmuştum ve 2 gün rapor almıştım bugünde maaş günü bankamatikten çekmeye gittim kesinti yapıldığını gördüm ya kesinti olacaksa ne diye rapor alıyoruz neden var yaniya hamileyim ilaç kullanamıyorum bu durumda bile yapılan muameleye bakın taşeron olmak böyle birşey hak hukuk yok nerdeyse nefes aldığın için para kesecek adamlar yazık valla çok yazık nette de araştırdım kesinti olabilir mi diye işveren isterse kesermiş ödemek zorunda değilmiş benim gibi bu durumda olan varmı içinizde merak ediyorum işveren raporu bile olsa para kesiyormu
çok kızgınım sinirliyim
grip olmuştum ve 2 gün rapor almıştım bugünde maaş günü bankamatikten çekmeye gittim kesinti yapıldığını gördüm ya kesinti olacaksa ne diye rapor alıyoruz neden var yaniya hamileyim ilaç kullanamıyorum bu durumda bile yapılan muameleye bakın taşeron olmak böyle birşey hak hukuk yok nerdeyse nefes aldığın için para kesecek adamlar yazık valla çok yazık nette de araştırdım kesinti olabilir mi diye işveren isterse kesermiş ödemek zorunda değilmiş benim gibi bu durumda olan varmı içinizde merak ediyorum işveren raporu bile olsa para kesiyormu
2günlük rapora bile maaş kesiyolarsa ne diyim ben onlara.. normal bi zaman olsa neyse ama hamilesin ya el insaf!çok kızgınım sinirliyim
ben de öyle altınlı maltınlı bişey istemiyorum. bakalım ne gelecek.... doğumdan sonra onları da konuşuruz artık :)Hediyeler mi konuşulmuşşş ,, nasıl kaçırdım yaa, bende bunu merak ediyordum , alacaklar mı ne seçeceksiniz :))) Kayınvalide bilezik takacakmış bana , ama nasıl bişey geleck bilmem,
Eşimde alayım diyor , Başlarda bende alsın istiyordum ama baktım ki taksitler çoğaldı ödemelerde ortak hareket ediyoruz, E alacak evet ama yine ödeyecek ikimiz olucaz:) Acaba diyorum almasa mı , ama sonra bir kere yaşanıyor engellemesem mi de diyorum , Birde ne istesem ki ben öyle bilezik filan takan biri de değilim,
iyi canım hamd olsun allaha
ama ben bu korkuyla nasıl baş ederim bilmiyorum şimdi hareketlerini sık hissediyorum ama ilerleyen haftalarda bu azalacak benim hep yüreğim ağzımda olacak:26:
Canlarım günaydın.
Ben suan hastanedeyim .malum agrilarim vardi.gelmisken,seker yüklemesini bekliyorum.75 lik yapılıyor geç kalmışım:6 yaptirmayacaktim ki Evde olmaktansa burda delinip desilmeyi tercih ettim.ac 88 çıktı az mı cok mü sormadım .
merhaba kızlar bugün asm ye gittim ebe 9. aydamısın dediyok daha naptın 10 gün sonra 7. ay dolacak dedim ay ne bilim karnın 9 aylık gibi dedi ilk başta kızımın kalp atışını duyamadık ölecektim korkudan Allah tan duyduk sonunda bende rahatladım ebede sağolsun beni hiç telaşlandırmadı bu makinenin pillerinde bişe var yaa dedi asm deki diğer kontrolümüzde 20 martta
Evet evet göster lütfen:)))Size oğluşuma yaptığım avizeyi göstertiyim mi?
Kızlar dün akşam eşime bombaları tek tek patlattım :)
Yemek yedikten sonra sofrada birazcık oyalandık ben başladım oram ağrıyo şöyle oluyo böyle oluyo diye anlatmaya bu da dinliyordu sonra durdum şu ana kadar gerek seninle gerekse sağlık açısından yaşadıklarım sebebiyle ikinci bir çocuk yapacağımız zaman 1 değil 10 değil tam 10000 kez düşünücem dedim gözleri çıkacaktı :) İlk çocukta beklentilerim vardı romantizm açısından ilgi açısından ama olmadı ikincisinde ancak bunları yapacağından emin olursam yaparım dedim oh oh oh ooooohhhh coştumda coştum
Sonra bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim hihihi adamın yüreğine iniyordu sana ne oldu bu akşam dedi hastayım ben ilaç kullanıyorum onun etkisi herhalde dedim
Aklımda bişi var ama falan derken şu yeni clio lardan alsana bi tane ateş kırmızısı dedim hahahayttt beklentilerimi yüksek tuttuğumu bilsin :))) Evlenme teklifi edeceği zamanda aklımda bişi var diye diye tek taş için bekletip bekletip istemeye gelecekleri gün netleşince tek taş alıp evlenme teklifi ettiydi ben bilmemmi onu hep böyle konularda pintiliği tutar bunuda söyledim evlenme teklifine benzemesin sonra aman diye :))
işallah ekoda güzel çıkar için rahatlar benim bebişiminde kalbinde beyaz leke var 3aydır hep gittiğimde soruyorum geçti mi diye geçmemiş ama tehlikeli bir duyy çok gğlrum yok demişti kdoğum doktorumuz ayrıca kalp doktorumuzda bebeklerde olur dedi normal dedi sizinkide öyle birşey olsun riskli bir durum olmasın işallah
inşallah seninkide geçer canım doğumdan sonra
allah bizi sınamaya devam ediyor diye düşünüyorum tek yapabileceğim şey dua etmek
allah hepsini korusun inşallah
Canlarım günaydın.
Ben suan hastanedeyim .malum agrilarim vardi.gelmisken,seker yüklemesini bekliyorum.75 lik yapılıyor geç kalmışım:6 yaptirmayacaktim ki Evde olmaktansa burda delinip desilmeyi tercih ettim.ac 88 çıktı az mı cok mü sormadım .
merhaba kızlar bugün asm ye gittim ebe 9. aydamısın dediyok daha naptın 10 gün sonra 7. ay dolacak dedim ay ne bilim karnın 9 aylık gibi dedi ilk başta kızımın kalp atışını duyamadık ölecektim korkudan Allah tan duyduk sonunda bende rahatladım ebede sağolsun beni hiç telaşlandırmadı bu makinenin pillerinde bişe var yaa dedi asm deki diğer kontrolümüzde 20 martta
slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı.tombik kızımı gördüm çok şükür.1 ayda ne kadar özlemişim.1920 gr olmuş.gayet iyi gidiyo kilosu dedi.ortalama 3bucuk kg doğar diyor dr.plesentamız biraz aşagı yerleşimliydi bayağı toplanmış normal doğuma allah izin verirse engel olmaz dedi.çok mutlu oldum iş yerine 5 hafta daha calışabilir raporumu verdim.bizde haberler böyleee.birde bu ayda sadece 1kg almışım iki aydır 1 er kg alıyorum.maşallah deyin kızlar
kızlar hepinize hayırlı günler,
bikaç gündür sadece geçmişi okuyorum, cevap yazmak istediklerim var ama vaktim olmadı,
öksürüğüm geçti derken,tekrar burnum tıkanmaya başladı, grip yine mi geliyo bilmiyorum, gelmesin istemiyorum yaaaaa
Rabbim bizlere ve bebişlerimize sağlık sıhhat afiyet versin, sağlıklı şekilde doğuralım inşallah, bikaç bebik doğum hikayesi okudum, hemen gözler foşur foşur tabi:18::18::18:
gece sağa sola dönerken canım çok acıyo, sanki caaart diye karnımı kesiyolarmış gibi, bu sabah kalktım yataktan dolaştım evin içinde öyle tekrar girdim yatağa
ayşe hanımda maşallah şimdiden ne beni ne babasını uyutuyo geceleri
yarın akşama misafirim var benim, bugün temizlik yapıcam, yarında yemekleri, bana kolay gelsin
off beklemek ne zor yahu..
usta milleti işte öğlende geliriz dediler yoklar hala.. geleydiler bi an önce.. valla stresim artıyor.. çok pimpirikliyim ben sanırım
kaynanaya bi gıcık oldum.. annemlerden döneli 10 gün oldu, her gün arıyo.. geleyim mii? ihtiyaç var mı? yok diyorum saol.. ee iyi madem benimde işlerim vardı deyip kapıyor.. gıcık oluyorum.. be kadın geleyim mi diyeceğine çıkıp gelsen ölür müsün? dün akşam da eşimi aradı, mobilyalar geldi mi diyo.. eşim de yok yarın gelicek bi zahmet gel de temizliğe yardım et dedi.. dondu kaldı.. görümcem çocuğunu bırakıyor ona çarşamdan pazara kadar.. gelemem ki dedi.. gelmesin bakalım.. düşündükçe delleniyorum..
Kızlarr merhaba,
Geçmişi hiç okuyamadım baya geride kalmışım yine , Herkesler iyidir umarım, Laternecim eşini merak ettim ? İnşallah iyiye doğru gelişmeler vardır..
Biz hafta sonu mobilyalarımızı aldık teyzeleri :) beyaz aldım, 4 kaplı istedim baya evladiyelik olacak , üstüne yüklük yaptırıyorum ki her 3 aylık dönemlerde kıyafetler kalkmak isteyecek kaldıracak yeri olsun.. Yatağını büyüyen yatak aldık , alttan dadı yatak çıkıyor , Oda hem yatak hem baza gibi eşya saklamak için kullanılır, Birde mobilyasına göre sedir yatak yaptırıyoruz. Annem -kayınvalidem artık kim kalacak olursa yer sıkıntısı olmasın diye. Babamızda dün odasını boyadı sonunda:) polisanın anti aging aldık royal lila, Rengi ona bıraktım o kadar hoşuna gitmiş ki ilk kez boya yaptı biraz tedirgindi ama sonuç güzel olmuş , bende beğenince rahatladı kocişim , Kızı için tek başına ilk işi olduğundan mıdır nedir odaya bakıp bakıp duruyor:)) Gaza geldi oturma odasına filanda geçecek galiba:))
İşte böyleeee , eksiklerimiz tamamlanıyor , zaman yaklaşıyor ben korku heyecan mutluluk mix halinde geziniyorum
Eki Görüntüle 625802 Eki Görüntüle 625800 Eki Görüntüle 625801
canım sıkma canını doktor da olumsuz konuşmamış zaten, bir çogunda karşılaşıyoruz demiş. sabah okumuştum o mesajını aklıma geldi belki bizim bebeklerimizde de var çok iyi muayene etmediği için anlaşılamıyor. sonuçta benim doktorum öle uzun süre dinlemiyo kalbini. evet kalbi atıyo falan diyo o kadar... sapasağlam doğacaklar inşallah.
2günlük rapora bile maaş kesiyolarsa ne diyim ben onlara.. normal bi zaman olsa neyse ama hamilesin ya el insaf!
ben de öyle altınlı maltınlı bişey istemiyorum. bakalım ne gelecek.... doğumdan sonra onları da konuşuruz artık :)
duydunuz mu kullananız var mı? Banyo suyunda veya bonyadan çıkınca ıslakken uygulamak gerekiyormuş , Çok iyi nemlendirdiği söyleniyor , acaba bize uygun mu ?
çoksağol canım sayenizde daha iyiym artık iyiki varsınız hepiniz
allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımız
İyi olcaksın tabi şekerim.
Hangimizin garantisi var allah aşkına.
Öyle moral bozupda yiyenimi üzmek yok.
Şanslısın ki ilgili bir doktora düşmüşsün,neler neler var.
Allahım çaresi olmayan dert vermesin yeter ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?