çok güzel mobilyalarınız iyi günlerde kullanın bebeişinde çok sevecek gğzel odasınıKızlarr merhaba,
Geçmişi hiç okuyamadım baya geride kalmışım yine , Herkesler iyidir umarım, Laternecim eşini merak ettim ? İnşallah iyiye doğru gelişmeler vardır..
Biz hafta sonu mobilyalarımızı aldık teyzeleri :) beyaz aldım, 4 kaplı istedim baya evladiyelik olacak , üstüne yüklük yaptırıyorum ki her 3 aylık dönemlerde kıyafetler kalkmak isteyecek kaldıracak yeri olsun.. Yatağını büyüyen yatak aldık , alttan dadı yatak çıkıyor , Oda hem yatak hem baza gibi eşya saklamak için kullanılır, Birde mobilyasına göre sedir yatak yaptırıyoruz. Annem -kayınvalidem artık kim kalacak olursa yer sıkıntısı olmasın diye. Babamızda dün odasını boyadı sonunda:) polisanın anti aging aldık royal lila, Rengi ona bıraktım o kadar hoşuna gitmiş ki ilk kez boya yaptı biraz tedirgindi ama sonuç güzel olmuş , bende beğenince rahatladı kocişim , Kızı için tek başına ilk işi olduğundan mıdır nedir odaya bakıp bakıp duruyor:)) Gaza geldi oturma odasına filanda geçecek galiba:))
İşte böyleeee , eksiklerimiz tamamlanıyor , zaman yaklaşıyor ben korku heyecan mutluluk mix halinde geziniyorum
Eki Görüntüle 625802 Eki Görüntüle 625800 Eki Görüntüle 625801
gösterrrrr el emeği olan şeylere bayılırım ben nasıl bişey yaptın bakalımSize oğluşuma yaptığım avizeyi göstertiyim mi?
canım 3günden fazla olunca o zman sgk dan alınıyor 2 gün olunca kimse para vermiyorİş veren rapora istinaden kesebilir ama sen sgkdan alabiliyorsun , Ben raporlu 2 ayımın parasını dün aldım , işyerim kesmemişti benimkini , onlara yatırdım, Yoksa maaşım kesintili yatmış sgk dan onlarda kesiyor
prim gününü sordum onu ne yapacaksınız diye ee onu yapmamaya çalışacağız diyor nasıl bir iştir bu ya söyleseler kesinti olacağını yıllık izinden kullanırdım zaten paraya ihtiyacımızn olduğu zamanlardayız biz yetişmek için hesap kitap yapıyoruz bunlarda nerden kessek diye bakıyorlarcanım bizde kesilmiyor normalde ama artık herşey elektronik ortamda olduğu için böyle olablirmiş.peki prim gününde eksikmi yatttı acaba:26:
bankaya eksik yattığına göre ssk prim gününde eksik olablir:26:
bende maaşı görünce şok oldum 2 günlük rapora ya hasta olan insan var kendi menfaatlerini düşünüyorlar destek yok köstekllik var her daim şanslı olsam böyle bir insanlara denk gelmezdim rabbim iyilerle karşılaştırsın insan kıymeti bilenlerle Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın nerden 2 kuruş daha para gelse kimden ne kessek diye bakıyorlar2günlük rapora bile maaş kesiyolarsa ne diyim ben onlara.. normal bi zaman olsa neyse ama hamilesin ya el insaf!
Kızlar dün akşam eşime bombaları tek tek patlattım :)
Yemek yedikten sonra sofrada birazcık oyalandık ben başladım oram ağrıyo şöyle oluyo böyle oluyo diye anlatmaya bu da dinliyordu sonra durdum şu ana kadar gerek seninle gerekse sağlık açısından yaşadıklarım sebebiyle ikinci bir çocuk yapacağımız zaman 1 değil 10 değil tam 10000 kez düşünücem dedim gözleri çıkacaktı :) İlk çocukta beklentilerim vardı romantizm açısından ilgi açısından ama olmadı ikincisinde ancak bunları yapacağından emin olursam yaparım dedim oh oh oh ooooohhhh coştumda coştum
Sonra bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim hihihi adamın yüreğine iniyordu sana ne oldu bu akşam dedi hastayım ben ilaç kullanıyorum onun etkisi herhalde dedim
Aklımda bişi var ama falan derken şu yeni clio lardan alsana bi tane ateş kırmızısı dedim hahahayttt beklentilerimi yüksek tuttuğumu bilsin :))) Evlenme teklifi edeceği zamanda aklımda bişi var diye diye tek taş için bekletip bekletip istemeye gelecekleri gün netleşince tek taş alıp evlenme teklifi ettiydi ben bilmemmi onu hep böyle konularda pintiliği tutar bunuda söyledim evlenme teklifine benzemesin sonra aman diye :))
merhaba kızlar bugün asm ye gittim ebe 9. aydamısın dediyok daha naptın 10 gün sonra 7. ay dolacak dedim ay ne bilim karnın 9 aylık gibi dedi ilk başta kızımın kalp atışını duyamadık ölecektim korkudan Allah tan duyduk sonunda bende rahatladım ebede sağolsun beni hiç telaşlandırmadı bu makinenin pillerinde bişe var yaa dedi asm deki diğer kontrolümüzde 20 martta
slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı.tombik kızımı gördüm çok şükür.1 ayda ne kadar özlemişim.1920 gr olmuş.gayet iyi gidiyo kilosu dedi.ortalama 3bucuk kg doğar diyor dr.plesentamız biraz aşagı yerleşimliydi bayağı toplanmış normal doğuma allah izin verirse engel olmaz dedi.çok mutlu oldum iş yerine 5 hafta daha calışabilir raporumu verdim.bizde haberler böyleee.birde bu ayda sadece 1kg almışım iki aydır 1 er kg alıyorum.maşallah deyin kızlar
Kızlarr merhaba,
Geçmişi hiç okuyamadım baya geride kalmışım yine , Herkesler iyidir umarım, Laternecim eşini merak ettim ? İnşallah iyiye doğru gelişmeler vardır..
Biz hafta sonu mobilyalarımızı aldık teyzeleri :) beyaz aldım, 4 kaplı istedim baya evladiyelik olacak , üstüne yüklük yaptırıyorum ki her 3 aylık dönemlerde kıyafetler kalkmak isteyecek kaldıracak yeri olsun.. Yatağını büyüyen yatak aldık , alttan dadı yatak çıkıyor , Oda hem yatak hem baza gibi eşya saklamak için kullanılır, Birde mobilyasına göre sedir yatak yaptırıyoruz. Annem -kayınvalidem artık kim kalacak olursa yer sıkıntısı olmasın diye. Babamızda dün odasını boyadı sonunda:) polisanın anti aging aldık royal lila, Rengi ona bıraktım o kadar hoşuna gitmiş ki ilk kez boya yaptı biraz tedirgindi ama sonuç güzel olmuş , bende beğenince rahatladı kocişim , Kızı için tek başına ilk işi olduğundan mıdır nedir odaya bakıp bakıp duruyor:)) Gaza geldi oturma odasına filanda geçecek galiba:))
İşte böyleeee , eksiklerimiz tamamlanıyor , zaman yaklaşıyor ben korku heyecan mutluluk mix halinde geziniyorum
aldığın avize mi, yaptığın avize mi? nasıl avize yapılır, merak ettim canımSize oğluşuma yaptığım avizeyi göstertiyim mi?
amin canım, hepsi allaha emanetçoksağ ol canım eynı şeyi bende düşündüm sabah eskiden doktor mu vardı sanki ben evde doğmuşum mesela ama şimdi herşey merak var
sonuç olarak da bunlarla karşılaşma ihtimalimiz hep olacak.allah yavrularımızı korusun:26:
Stajeri gönderdim annesi kardeşi gelmiş memleketten dedim sen git zaman geçir ailenle çok sevindi.
Bende hemencecik geldimmm
Oğluşda bende çok iyiyiz çok şükür.
Maşallah aras'ım çok hareketli.
Gece artık oğluşla konuşmaya başladım.
Oğluş 5 dk sağıma dönüyorum uslu dur tekmeleme emi gibi
Bende pazartesi çalışabilir raporumu alıcam.
Şubat sonuna kadar burdayım.
Evde dursam kaynanam gelir bende kafayı yerim
İşden çıkıncada doğru anneme gidicem kocişde artık annemden işe gidip gelicek ne yapalım.
en azından kafam rahat olucak.
Dün yemekdeydik sürekli bir şikayet hali.
Çok yoruluyorum artık dinlerken bile.Benim kendime faydam yok zaten.
Allahdan kocişim her daim anlayışlı.allahım razı olsun eşimden.
İşde böyle kızlar...Özledim sizi..
cnm prima premium care mi yenibebek mi ? kaç tane aldın bir numaradan bi de kargo ücreti var mı ?
....
çok güzel mobilyalarınız iyi günlerde kullanın bebeişinde çok sevecek gğzel odasını
gösterrrrr el emeği olan şeylere bayılırım ben nasıl bişey yaptın bakalım
canım 3günden fazla olunca o zman sgk dan alınıyor 2 gün olunca kimse para vermiyor
prim gününü sordum onu ne yapacaksınız diye ee onu yapmamaya çalışacağız diyor nasıl bir iştir bu ya söyleseler kesinti olacağını yıllık izinden kullanırdım zaten paraya ihtiyacımızn olduğu zamanlardayız biz yetişmek için hesap kitap yapıyoruz bunlarda nerden kessek diye bakıyorlar
bende maaşı görünce şok oldum 2 günlük rapora ya hasta olan insan var kendi menfaatlerini düşünüyorlar destek yok köstekllik var her daim şanslı olsam böyle bir insanlara denk gelmezdim rabbim iyilerle karşılaştırsın insan kıymeti bilenlerle Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın nerden 2 kuruş daha para gelse kimden ne kessek diye bakıyorlar
Bir tek secilce canım sen bak, başkaları bakmasın.
Eki Görüntüle 625846 Eki Görüntüle 625847 Eki Görüntüle 625844 Eki Görüntüle 625845 Eki Görüntüle 625843
ne marifetli hatunsun sen canım ellerine sağlık çok güzel olmuş
bir tek secilce canım sen bak, başkaları bakmasın.
Eki Görüntüle 625846 Eki Görüntüle 625847 Eki Görüntüle 625844 Eki Görüntüle 625845 Eki Görüntüle 625843
Zapzup canım bildiğim kadarıyla 3gün raporu işyeri, 3günden fazla olan raporu sgk öder. Hiçbir şekilde 2 günlüğünü kesememeleri lazım. Bir avukata danışmanda fayda var.
Bir tek secilce canım sen bak, başkaları bakmasın.
bende birilerine danışmayı düşünüyorum hakkımı yedirmek istemiyorum daha öncede yaptılar haksızlıklar ses etmedim ama yeter yani işyerleri anlayış gösterir hamile olana bunlar doktora gitme rapor alma para kes ne bu ya mobbing uyguluyorlar resmen geriliyorum bu sefer kızıma kötü oluyor sakin olmam lazım
tuncss, hani odanın fotoları
kandırma bizi, kaç gündür resim bekliyoruz
ne marifetli hatunsun sen canım ellerine sağlık çok güzel olmuş
cnm eline koluna sağlık çok güzel olmuş cnm
Hanipeks ne yapmışsın sen??? Bayıldım bayıldım çokk güzel olmuş:))) Güle güle kullanın.. Ben bile alır takarım bu odama bu avizeyi:))
selam kızlar
hafta sonu civil bebeye ugradım hakikaten dedikleri kadar varmış :)
kundak aldım bir tane başka magazalarda 40- 50 arası civilde 20 tlye aldım
ilgilenenlere duyrulur :)
amin canım
çok şükür ki dediğin gibi doktorlarım iyi
vede allah ne derse olur ben hep buna inanıyorum
stajeri ne kadar çok sevindirmişsindir şimdi. annesi ile vakit geçirecek ne güzel.
havada çok güzel bugün, sabahtan beri yellenmekten haller oldu, üstümü başımı yırtıcam birazdan. içerisi çok sıcak. camlar kapılar sıkı sıkı kapalı. bir pencere açsam herkez zıplıyor kapatalım diye. dayanamıyorum.
menapoz çok zor birşeymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?