2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hanipeks fotoları göstert
bütün gece rüyama girdiler.. sen bana güya kalıplarını göndermişsin bi de yanında duvar süsleri yolluyorsun nasıl seviniyorum.. hemen oğluşuma yapmaya başladım filan..
bi uyandım ki rüyaymış

çok güzel mobilyalarınız iyi günlerde kullanın bebeişinde çok sevecek gğzel odasını

Size oğluşuma yaptığım avizeyi göstertiyim mi?
gösterrrrr el emeği olan şeylere bayılırım ben nasıl bişey yaptın bakalım
canım 3günden fazla olunca o zman sgk dan alınıyor 2 gün olunca kimse para vermiyor

prim gününü sordum onu ne yapacaksınız diye ee onu yapmamaya çalışacağız diyor nasıl bir iştir bu ya söyleseler kesinti olacağını yıllık izinden kullanırdım zaten paraya ihtiyacımızn olduğu zamanlardayız biz yetişmek için hesap kitap yapıyoruz bunlarda nerden kessek diye bakıyorlar
2günlük rapora bile maaş kesiyolarsa ne diyim ben onlara.. normal bi zaman olsa neyse ama hamilesin ya el insaf!
bende maaşı görünce şok oldum 2 günlük rapora ya hasta olan insan var kendi menfaatlerini düşünüyorlar destek yok köstekllik var her daim şanslı olsam böyle bir insanlara denk gelmezdim rabbim iyilerle karşılaştırsın insan kıymeti bilenlerle Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın nerden 2 kuruş daha para gelse kimden ne kessek diye bakıyorlar

hiç fena fikir değilmiş, benimkini kendi haline bırakırsam bir çiçekle geçer. onuda bebeğe dokunur diye eve bile koyamam.
azıcık kulağına su kaçırmakta fayda var sanırım

helal olsun böyle anlayışlı birine denk gelmişsin. kimisi çok hödük oluyor.

anasınada kızınada maşallah canım şimdi kaçıncı haftada izne çıkıyor olacaksın.

güle güle kullanın canım

Size oğluşuma yaptığım avizeyi göstertiyim mi?
aldığın avize mi, yaptığın avize mi? nasıl avize yapılır, merak ettim canım

amin canım, hepsi allaha emanet

stajeri ne kadar çok sevindirmişsindir şimdi. annesi ile vakit geçirecek ne güzel.
havada çok güzel bugün, sabahtan beri yellenmekten haller oldu, üstümü başımı yırtıcam birazdan. içerisi çok sıcak. camlar kapılar sıkı sıkı kapalı. bir pencere açsam herkez zıplıyor kapatalım diye. dayanamıyorum.
menapoz çok zor birşeymiş :)

cnm prima premium care mi yenibebek mi ? kaç tane aldın bir numaradan bi de kargo ücreti var mı ?
....

prima premium care aldım bir paket aldım bebek kilolu doğarsa kullanılmıyormuş

iki numarada 80 li paketi 29 tl sanırım onda da indirim vardı

ben ebebek magazasından aldım intten almadım

ayrıca şubat ayı içerisinde hergün bir üründe indirim var incelemenizi tavsiye ederim bazı ürünler çok uygun

canım normalde işe gitmediğin zaman kesilmiyorsa bunuda kesmemeleri lazım bunu mecburi olarak kesmişlerse eğer söyle kesilen parayı elden varsinler sana

Ben resimleri ekleyene kadar sizler de göstert demişsiniz zaten :)

beyaz kalıp hazır, üstünü ben yaptım, öğretmenlerimden biri de yardım etti.

tuncss canım daha güzelleri senin olsun :)

Zapzup canım bildiğim kadarıyla 3gün raporu işyeri, 3günden fazla olan raporu sgk öder. Hiçbir şekilde 2 günlüğünü kesememeleri lazım. Bir avukata danışmanda fayda var.

bende birilerine danışmayı düşünüyorum hakkımı yedirmek istemiyorum daha öncede yaptılar haksızlıklar ses etmedim ama yeter yani işyerleri anlayış gösterir hamile olana bunlar doktora gitme rapor alma para kes ne bu ya mobbing uyguluyorlar resmen geriliyorum bu sefer kızıma kötü oluyor sakin olmam lazım

Hanipeks ne yapmışsın sen??? Bayıldım bayıldım çokk güzel olmuş:))) Güle güle kullanın.. Ben bile alır takarım bu odama bu avizeyi:))

Hakkını yedirme gerçekten, elini verince kolunu kaptırıyorsun( Yazık ya 2 günün hesabını yapınca ne kazanacaklar, küçük hesaplar yapmaya değer mi??

ne marifetli hatunsun sen canım ellerine sağlık çok güzel olmuş

cnm eline koluna sağlık çok güzel olmuş cnm

Hanipeks ne yapmışsın sen??? Bayıldım bayıldım çokk güzel olmuş:))) Güle güle kullanın.. Ben bile alır takarım bu odama bu avizeyi:))

Teşekkür ederim kızlar, perdemde bu desenler var, aynı renklerde, bereket kuşu. inş oğlum da evimizin bereketi olur diye...

selam kızlar

hafta sonu civil bebeye ugradım hakikaten dedikleri kadar varmış :)

kundak aldım bir tane başka magazalarda 40- 50 arası civilde 20 tlye aldım

ilgilenenlere duyrulur :)

Eklentiler

• $untitled.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 41
amin canım
çok şükür ki dediğin gibi doktorlarım iyi
vede allah ne derse olur ben hep buna inanıyorum

Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.

Yarım saat erken çıkım mı dedi önce.
Fatura yatırcam dedi.Tabi ben anladım,annesi kardeşi evde.
Haklı olarak aklı onlarda.birde cumartesi gidiceklermiş.
Dedim sen şimdi çık.Kaç kere teşekkür etti.

Bizim burda klimalar çalışıyor şekerim o yönden şanslıyız.
Öğlen dışardaydım ama cidden çok güzel.
İnsanın çalışası gelmiyor.Allahım yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…