2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bacım sen ne becerikli hatunsun ya..

benim tüm malzeler elimde olsa,elimde böyle net bir foto olsa aynısını yap deseler yine yapamam.
Maşallah çok beğendimm,allahım güle güle kullanmayı nasip etsin.

neden ya aşk olsun o kadar merak ettim paylaş dedim ama çok güzel olmuşya bayıldım şahane birşey bu
canım normalde işe gitmediğin zaman kesilmiyorsa bunuda kesmemeleri lazım bunu mecburi olarak kesmişlerse eğer söyle kesilen parayı elden varsinler sana
işe gitmediğimizdede 1 gün gitmeyince 2 gün kesiliyor öyle boktan bir iş yeri burası aferdersiniz sinirimi bozuyor bunlar benim elden falan para vermezler vercek olsalar kesmezler zaten hakkımı yiyorlarsa helal etmiyorum bende

kızlar bu gün doktora gittim.bebişim 1kg 700gr mış.normal mi??
ooo normal nedemek tosun olmuş senin ki tosun

bu arada kızlar benim hala ara ara sancım oluyor.. gaz sancısı gibi, ishal olacakmışım gibi.. ama hiçbişey yok bunlara dair.. birde kalp çarpıntım olmaya başladı.. iyice korkmaya başladım.. eşim gelince bir hastaneye gitsem diyorum.. off doktorumda İStanbula gitti izinli bu hafta..

benim tüm malzeler elimde olsa,elimde böyle net bir foto olsa aynısını yap deseler yine yapamam.

​Mesleğimin de etkisi var canım. Teşekkür ederim.

bende kızıma mendil kenarı bile öremedim daha. çok becerebildiğimde söylenemez. galiab kıızm hazırlaral büyücek.
anam daha bu kızın çeyizi olacak, onları nasıl yapıcam ben yandım

bende kızıma mendil kenarı bile öremedim daha. çok becerebildiğimde söylenemez. galiab kıızm hazırlaral büyücek.

Boşver canım, benim annem çeyiz yaptı da ne oldu, çoğu danteli evime bile sokmadım, 3-4 parça tepsi örtüsü de çekmecede öyle duruyor. Satsam alırlar mı acaba

​Mesleğimin de etkisi var canım. Teşekkür ederim.

Çok çok güzel olmuş yaa
Evet etken olabilir ama beceri şart kuzucum.

Geçmiş olsun canım,benimde arada oluyor sancım.
doktor artık normal dedi.Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş.
yinede için rahat edicekse hastaneye git derim.

Benim doktorumda izinli 15 ınde gelicek.
Gelene kadar oğluş uslu dursa diyorum bende.

Benimde elimden gelmez şekerim.

Ama hanipeksin dediği gibi annem yaptı ben hiç birini kullanmadım.
Hepsini anneme geri verdim.Kardeşimde kullanırsın diye.
Zaten artık çoğu bayan çalışıyor.Öyle dantelle filan uğraşcak zaman yok ki.
Elinde olsa serip kaldırmayada zaman yok.Vermediklerimde çekmecede duruyor

canım yediklerine dikkat et, belki gerçekten gaz sancın oluyordur

Boşver canım, benim annem çeyiz yaptı da ne oldu, çoğu danteli evime bile sokmadım, 3-4 parça tepsi örtüsü de çekmecede öyle duruyor. Satsam alırlar mı acaba

cıvıl cıvıl bir oda olmuş canım. insanın içi açılıyor.

bu arada biz 4 kız kardeşiz ben en küçüğüyüm. ablamlar çeyizlik dantellerini evlerine götürüp geri anneme vermişler. annem aynı dantellerle 4 kız gelin etti
benden sonra çeyiz alacak kız kalmadığından hepsi anneannemizde duruyor. bundanda yırrtım

pek tatlı olmuş avizeniz becerikli hatun, arabanızda hazır park halinde bekliyo bakıyorum da...

hadi bakalım sizin odayıda bekliyoruz.

canım herşey çok güzel oğlun güle güle kullansın inşallah

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

aaumut çok güldüm kaahkahalarla

eveeeettt evlenirken yaşadığım sıkıntıyı yeniden yaşıyorum şu an..
mağazada miniminnacık gözüken yatak eve gelince devasa bişey oldu.. ben kımıldatamıyorum şuanda.. adamlar öylece kurup gittiler.. akşama eşim gelince artık yerlerini değiştiricez.. en uygun hale getirip hemen fotoğraflarını ekleyeceğim.. yatağı çok beğendim. ama çoook kocamanmış yahu

ne kadar güzel olmuş odanız oğluşun burdan çıkmak istemeyecek valla harika olmuş

git doktora canım önlem amaçlı kontrol ol bakalım

aman boşver çeyizi şimdi bile kullanmıyoruz bizim kızlara kadar çeyiz olayı kalmaz

Bu da raflarımız, montaj edilmedi daha.

Eki Görüntüle 625877
odanın bitmiş haliyle genel bir foto da paylaş lütfen baya güzel bir oda olacak

oğluşumun odası geldi yuupppiii.. şimdi montaj yapılcak.. valla heyecan bastı..

sonunda merakla bekliyoruz ustalar gitmeden mobilyalarının her yerini kontrol et bizde bozuk çekmece rayı takmışlardı güven olmaz bunlara canım kontrol et öyle gönder adamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…