2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Sen kendini zorlama şekerim.
Akşama kocişin gelsin,odayı düzeltsin.
Sende elinde foto makinesi çeker eklersinn

bizimde öyle oldu odaya koyunca kocaman yer kapladı olsun canım ama biz merakla bekliyoruz yatağınızı odanızı resmini çek paylaş hadi sen yerleştirmeye çalışma ağır o yataklar allah korusun sancın olur sonra bide

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

aaumut çok güldüm kaahkahalarla
kaynanaları kandırdık çeyizler dizilirken serdik, balayından öner dönmez hepsini toplayıp anneye iade ettik. şimdide kızıma
babası duysa parçalar beni, ben kızımı evlendirmem dayanamam diyor.

maşallah oğlun askere gidene kadar beşiğinde yatacak desene

selam kızlar bugün dr kontrolümüz vardı şükür bebiş iyi bi problem yok kulaklarımız çok kibarmış 1850 gr olmuşuz ve artık 2 haftada bir görüşeceğiz dr amcayla.. doğum tarihimizde bi problem olmazsa 04.04 olacak inşaallah... hanipeks çok hoş olmuş bebişin lambası.. birde bi arkadaş annesi dua okumuş ne okumuş onu yazarsa mutlu olurum... ilk bebişimiz gelmek üzereymiş allah hayırla kurtarsın doğum hikaayesini bekliyoruz doğum hikayelerine.. rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşaallah...

benim sezeryen tarihimde 4 nisan
38+2 de doğum, şafak saymaya başla sende :)

ayy girip girip bakıyorum..
oğlum askere gidene kadar değil ama okula gidene kadar yatar bu yatakta.. çok şaşalı oldu.. böyle kral tahti gibi akşam olsun kociş eve gelsin yerleştirelim de yerlerine hemen fotolarını gönderiyim size de..

bu arada benim hala ara ara sancım oluyor.. böyle yerimden zıplatmıyor ama adet ağrısı gibi.. ayy daha doğurmiyim ya çok erken.. ama valla doğuracakmışım gibi tuhaf bir his belirdi içimde.. doktorum da yok burda.. ya bi de tecrübeli anneler, böyle o sancı gelince sanki karnımda sertlik de oluyor gibi.. bebek kol bacak gibi ama değil daha büyük bir bölgede sertlik oluyor.. bu gece de böyle devam ederse ben acilin kapıya koşarım gibi..

doğumları duymaya başlayınca onlardan etkilendin sanırım.
daha çok zaman var, o sertlik bende de oluyor. ayaklarını üşütme dinlen. yarına kadar geçmezse gidersin doktora

allah korusun kız ne doğurması çok erken daha yat uzan dinlen geçer o zaman belki

doğumları duymaya başlayınca onlardan etkilendin sanırım.
daha çok zaman var, o sertlik bende de oluyor. ayaklarını üşütme dinlen. yarına kadar geçmezse gidersin doktora

dün akşamdan beri böyleyim.. bencede daha çok var.. ama erken doğum riskim de var benim.. plesentam rahim ağzının bi kısmını kapatmış durumda ve bebek büyüdükçe bası ile doğum başlayabilir diyor hep doktorum.. gece geçmezse hastaneye giderim artık.. aklımda kalacağına en azından gitmiş olurum...

Seelam kızlaarr.. Bende doğuma yakın 3 yaşındaki oğlum için yakınımızdaki bi kreşle görüştüm ama ay farkıyla almadılar (( yani oğlum 8 ocak 2010lu we 8 günden 2009 lu olmadığı için almadılar.. Bende arka mahallemizde bulunan sübyan kursuna werdim.. İyimi ettim bilmiorum ama artık evde benimle oturmaktan sıkılmıştı çocukcağız.. Bide 1.5 yaşında Ela'mız war onunlada pek anlaşamıyo.. Bide doğucak olanıda qöz önüne alırsakk ayyy yandm ben napcam yaa.. Benim ewim kreş gibi zaten Kızlar sübyan okulu dediğimede bakmayın içini gezdim çok güzel gerçekten aynı yuwa qibi heryer resimler oyuncaaklar dolu.. Oyun saatleri yemek saatleri meywe saatleri.. Harfleri flnda öğreticeklermiş..tabi bide elif be cüz öğretckler.. Aranızda warmı böyle qönderen çocuğunu ?? Bide bu kreş işini anlamadım yaa nasıl almazlar sonuçta çalışan anneler bırakıyo 1-2 yaşındada bnm oğlum 3 yaşında koca adamm :2:

Son düzenleme:
bazı arkadaşların eşyalarını gördüm hepsi birbirinden güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

benim de 2 gün önce kardeşim aramış eşimi bide güya annemlerle en son kavga ettim ya bana tavır koyuyo.kendisi erkek 25 yaşında son 4 yıldır arar eşimi harçlık ister yollarız gece yarısı arar şurada kaldım baran abi para yollarmısın yolllanır ayrı eve çıkcam dedi kirasını biz verdik msj atmıştı en son abla tlf ft.mı ödermisin 60 sür lira biz karı koca 25tlullanıyoruz. neyse onuda ödedim ama içten içede böyle hattı var demekki dksıda var para isteme haricinde insan ablasını ne bilim hafta bir on günde bir aramaz mı diye geçirdim.en son geçen ay yine para istemişti artık dayamayıp dedim bi kerede başka şey için ara.kapadı neyse 2 gün önce aradığında da işte babamın bi tüfeği var onun ruhsatını üstüme alcam bana ablam vek. yollasın eşim ablan rahatsız çıkamaz deyince ne var canım 2 dk iş diyomuş.hiç beni sormamış bile.beni arasa küfrü basacağımı biliyo zırt pırt eşimi aramış gün içinde tabi çalışmanın ne olduğunu bilmediğinden işyerinde bu adam sonra ararım yok ille onun işi halledilecek.dayanamdım akşam msj attım ne kadar yüzsüzsün böyle bir durumdayken sana vek.çıkaracağımı nerden biliyosun bana sordunmu devredermisin diye hem niye eşimi rahatsız ediyosun çalışıyo adam dedim cvp senin psiklojin çok bozulmuş ayrıca eşinden banane benim için bir hiç diye yazmış eşim bu msj görünce haklı olarak çok sinirlendi çünkü senelerdir verdiği emek ortada bize gelir paşa uçak parası ödenir gelir kıyafetim yok der kendisine alışveriş yapılır.yapılan anlatılmaz helal olsun ama insanın gerçekten zoruna gidiyo.
annemleri zaten yazmıştım kardeşimde böyle çıkınca şaşırmadım ama üzüldüm.annem hala aramadı ama eminim doğum geçsin atlatılsın arargelmek ister çünkü diğer ameliyatımda da öyle oldu hastç yatmadan haber verdik kadın ben çıktıktan bi hafta sonra geldi sadece 3 gün kalıp gitti.gelirkende utancında çeyiz niyetine bana üçbeş eşya getirmiş şimdi de çocuk yaşına girer beşik şiltesini filan getirir.biliyorum çok günah ama beddua etmekten kendimi alamıyorum görümcem lohusa pij. kadar almış hast. süslemesi için bi org. firmasıyla görüşüyo.benimse bunların hiçbirinde gözüm yok.geçen eşini kuzeni Allah banada seninki gibi kaynana ve görümce verseydi ne kadar şanslısın dedi tabi benim meseleleri bilmediklerindeno zaman benim ablayla anneyide alıcaksın ama diyemedim.etrafımdaki herkes sen niye hiç mutlu değilsin diyo.dün bi arkadaşım doyumsuzsun sen dedi kendisi elini burktuğunda annesi Ankaradan kalkıp gelmişti.ayda bir gelir sanki bekar gibi deepfrizi yemekle doldurur gider bebeği olduğunda 2 ay yanında kaldı onun beni anlamaması normal tabi.şimdi hast. odasında yetim gibi ortada kalıcam mevlittede bi dünya insan gelicek bi tanesi benim yakınım değil bizim bütün akrabalr memlekette yoksa dayımlar teyzemler hepsi gelir çünkü onlarda bana hak veriyo.ablam büyülerle uğraştığından annemide tamamen değiştirmiş.zaten bütün teyzelerim öyle diyo artık eski annen değil gibi huyu suyu tümde değişmiş.kendi hasta annesine 3 gün evinde bakmamak için bi dünya bahane uyduruyomuş. hep ablamın lafları ananemi de eve istemeyen o dur.babam da tek çocuk o taraftan akraba yok maalesef.eşim artık iyice sıkıldı bu hata dra gittik sedef dedi sıkıntıdan olmuş o da bu hafta resti çekti artık yeter bu konuyu tamamen kapatıyosun bi daha bana annenlerden bahsetme dedi onada kızdım ama haklı.
lütfen bana dua edin beni hiçbirşekilde düşünmeeyen bu insanları ben de düşünmeyeyeyim ve inşallah doğum zamanı tel.açıp bana kendilerini hatırlatmasınlar en büyük korkum bu zaten.çünkü onlarda lohusa kadın moralini bozmayalım fikri yok maalesef.çok korkuyorum beni o dönem araryıp sinirlendirirler diye.

canım oğlun gayet sağlıklı hepimiz buna inanıyoruz. hiç merak etme dualarımız sizinle tatlım.

güle güle kullanın canım çok güzelmiş çok beğendim.

Bu da raflarımız, montaj edilmedi daha.

Eki Görüntüle 625877
hanipeksim ellerine sağlık süper olmuş canım. perdelerinizede bayıldım bayıldım ay böyle görünce ben de oda yapmak istiyorum yaaa. güle güle kullanın tatlım.

tuncss fotoğrafları bekliyorum canım.

voltajım allah sana sabır versin. halden anlamayan insanlarla uğraşmak çok zor.

geçmişi oku oku bitiremedim ne kadar çok yazmışsınız.
bugün hiç girme fırsatım olmadı nete.
annemleri uğurladım bursaya gider gitmez mobilyacıya gittiler.
4 gündür çok alışmışım ev bomboş geliyor şu an.
arabaya binene kadar sabrettim ama küçük çocuk gibi arkalarından bakıp ağladım.
anneminde ağladığını gördüm. ne kadar zormuş gurbette olmak...

merakla bekliyoruz odanizin fotograflarini :))

o tas gibi sertlesmeler kasilma, bu donemlerde olmasi normal takip et bol su ic soluna yat hala devam ediyosa mesela 5-10 dk aralarla duzenli geliyorsa beni ara demisti doktorum

benimde gece iki kasimigimin ortasinda bi agri oldu adet sancisi gibi ilk defa oldu ben de anlamadim niye :26:

Son düzenleme:
erken doğum riskini bilmiyordum canım. ihmal etme öyleyse
inşallah aklına gelen gibi birşey değildir

canım doğumun sezeryen mi olacak, normal mi bilmiyorum ama tarihi farklı söyleyebilirsin. anladığım kadarıyla aynı şehirde değilsiniz, duyma süreçlerini biraz uzatabilirsin. bu ardaa toparlanmışta olursun.
evdeki huzursuzluk hiç bir şeye benzemez. söz konusu olan anne, abla, kardeş olunca kimse de birşey diyemez böyle zamanlarda insan sevdiklerini de yanında da istiyor.
allah yardımcın olsun canım

allah kavuştursun canım.
yatağı boyadıktan sonra nasıl oldu, kapandı mı çizik yer

bende simdiden dusunuyorum annemleri nasil yollucam diye, kardeslerimi de cok ozledim onlarda gelirse ayrilmasi cok zor olcak, havaalaninda her seferinde hungur hungur agliyoruz, gurbet cok zor

allah kavuştursun canım.
yatağı boyadıktan sonra nasıl oldu, kapandı mı çizik yer
sağol canım.
boya gelmedi ki tatlım yatakta o yüzden boyanmadı öyle bekliyor salonda.gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor.
babam gidince kızmış yarın ya da cuma fabrikadan boya gelicekmiş, cuma günü de babam kargoyla göndericek artık.

bende simdiden dusunuyorum annemleri nasil yollucam diye, kardeslerimi de cok ozledim onlarda gelirse ayrilmasi cok zor olcak, havaalaninda her seferinde hungur hungur agliyoruz, gurbet cok zor
canım ailelerimize allah sağlık sıhhat versin iyi olduklarını bilelim bize o da yeter esracım napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…