2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Bu da raflarımız, montaj edilmedi daha.

Eki Görüntüle 625877

canım çokkk güzel olmuş hepsi bayıldım vallahi allah güle güle kullanmayı nasip etsin....
bizde 3 kapılı 2 çekmeceli koçtaştan elbise dolabı aldık abi kardeşin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim bugün bitti işim oğlumun o kadar çok kıyafeti varmış yeni bir hastane çıkışı aldımmı tamamdır.....
birde geçmişi okuodum ilk bebeğimiz yoldaymış ama kim olduğu göremedim çok merak ediyorum bilen beni aydınlatırmı....

albume koydugun karyoladan farkli mi bu karyola yoksa onu mu boyuyacaksiniz :26:

Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :

Ofelyam............................123
Wosgi...............................100
Dertsiz..............................200
Vilin..................................200
Lena..................................100
Naz....................................300
Tuncss................................100
Vitamin................................200
Docalan................................150
Egomego...............................100
LimonluParfe..........................200

Son düzenleme:
kızlar doğum hediyesini konuşmuşsunuz benim eşimde hiçbişey almaz.
çünkü şu anki durumumuz onu gösteriyor pek bi beklentim yok.
şubat eşimin doğumgünü
mart benim
nisanda oğlumuzun doğumgünü olacak allah nasip ederse
bundan sonra doğumgünü kutlaması yemeği de yok.
hep beraber oğlumuzun doğumgününde kutlarız diyor.

albume koydugun karyoladan farkli mi bu karyola yoksa onu mu boyuyacaksiniz :26:
albüme koyduğum karyola mağazadaki karyolaydı canım. bizimkini yeni teslim ettiler. ondada çizikler ve çatlayan yerler var o yüzden tekrar boyanması gerekiyor.

benden düşebilirsin canım daha bitiremedim ....

ilk annemiz hil-bur olacak gibi görünüyor. 33. haftada şimdi ikiz bebekleri olacak. ciğer geliştirici iğne yapmışlar 2. doz
bir hafta daha bekleyelim demiş doktoru. şimdi evinde, haftaya geliyor ilk bebeklerimiz

dedesi halleder boya meselesini. ama senin yaşadığıın hepimize ders olsun. böyle şeyleri görmeden almamak lazımmış.

borca girdiğimziden beri hamilelik haberi, doğum günüm ve evlilik yıldönümümüzü boş geçti eşim. sevgililer günü zaten hiç yoktu.
artık doğumla telafi etmesi lazım benimkinin. normalde önem verir böyle şeylere ama ters zamana denk geldik.
sanırım eşimi biraz dürtmem iyi olacak

canım düzenli mi giriyor sancıların:26:
sanırım dr'a gittin dönünce yaz bizi merakta bırakma sakın

evet canım ya bir de netten falan alsaydım nolurdu bilmiyorum. ama mobilyacının paketleme hatası büyük ve küçük parçaları aynı naylonla sarmışlar, aralarına karton konmamış ve kutuyla tekrar paketleme yapmamışlar. küçük parça hareket ettikçe büyük parçayı çizmiş aynı zamanda küçük parçanın köşeleri büyük parçada oyuklar açmış. firma getirin biz halledelim isterseniz yenisini yapalım diyor ama burdan tekrar kargoya verilecek yine masraf. boyayı burdan mobilyacı yaparsa daha uyguna gelicek.

Dertsizim fıstığım uğurlamışsın anneciğini;Allah tez vakitte hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin inşallah..
amin canım inşallah

benim eşim dürtmeyle falan yola gelmez canım.
bu ilçeye geldik geleli resmen mahfolduk. haftada 2,3 kez ilden birileri geliyor.öğlen arası oldu mu yandık.
eşim yemeğe götürüyor parası da hep kendi cebinden çıkıyor.
gezmemizden, yeme, içmemizden de fedakarlık yapmıyoruz öyle olunca maaşı zor yetiştiriyoruz valla.

güle güle kullan canım bende bunun aycıklısı var ayaklı
ayy bende de tavşanlısı var hülyamm tavşan bebeck olcak bnm ecemm
anladm cnm e bebekin magazası uzak bize baya bi, ama netten bakablrm ben de bi paket alaym yenidogandan
anladm cnm bakayım saolsn

kızlarrrrr bşey sorcam bebe yagı aldnzi mı aldıysanız ne marka aldnz ben almadım henuz ilk başlarda kullanlmıo die duydum ama dogum yapan üç aylık bebşi olan bi arkdasım asıl dogdgnda gerek oluo dedi losyon da alablrsn dedi fikrlerinze ihtycm var

bi de hanipeks arkdasım bayldm lambana perdelerine çok cici maşalalhh
bizim perdmz pek bi kokoş oldu daha tam oda kurlmadı şifonyeri eksk ben de eklerm buraya fotoları
bu arada saolun sorularmı hiç cvpsz bırakmıosnz bu topk sıcak geldi bana bebş gelesiye kadar burdaym o zamannnnn
sonrasında da gelrm fırsat bulrsam tabii ki :))))))))

Son düzenleme:
selamun aleykum arkadaşlar sürekli giremiyorum ama sizleri takip etmeye çalışıyorum
bebeğim beni uyutmuyor geceleri sağa sola dönmek işkence gibi 4 yastıkla uyuyorum
yan yatmaktan bıktım artık sürekli acaba bebeğimi ezdimmi diye korkuyorum
yataktan kalkarken karın kaslarımı sıkmak zorunda kalıyorum onada moralim bozuluyor acaba sıkıştırdımmı diye
bizde durum böyle geçmişi okuyamadım
sizler neler yapıyosunuz

Selam güzel anneler ve tatlı minişleriiii nasılsınızzzz
Telefondan gün içinde takip etmeye çalışıyorum fakat yazamıyorum kusura bakmayın((
Biz kızımla idare ediyoruz artık tabi ağırlaştım gün içinde işyerinde bazen zorlanıyorum ama yine de sabredeceğim 37. haftaya kadar. Kızım bu aralar çoşuyor zaman zaman nefes alamıyorum öyle çok geriyor ki canımı acıtıyor yaramaz:)))Sağ kasığıma iki gündür bıçak saplanır gibi ağrı giriyor normaldir herhaldeee
Sizler de iyisinizdir umarım ve bebişler de
Hanipeks Çınar'ın odası harikaaaa çok becerikli bir annesi varrr Bravo valla cıvıl cıvıl oda renk uyumu süperrr

canım geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine;temizlik işlerine çok kaptırdın kendini galiba zayıf düştü vücudun
Ayşe hanım sizi rahatsız edebildiğine göre iyice büyümüş demek ki 41 kere maşallah ona
çok yorma kendini,kolay gelsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…