Bu da raflarımız, montaj edilmedi daha.
Eki Görüntüle 625877
Bir tek secilce canım sen bak, başkaları bakmasın.
Eki Görüntüle 625846 Eki Görüntüle 625847 Eki Görüntüle 625844 Eki Görüntüle 625845 Eki Görüntüle 625843
sağol canım.
boya gelmedi ki tatlım yatakta o yüzden boyanmadı öyle bekliyor salonda.gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor.
babam gidince kızmış yarın ya da cuma fabrikadan boya gelicekmiş, cuma günü de babam kargoyla göndericek artık.
albüme koyduğum karyola mağazadaki karyolaydı canım. bizimkini yeni teslim ettiler. ondada çizikler ve çatlayan yerler var o yüzden tekrar boyanması gerekiyor.albume koydugun karyoladan farkli mi bu karyola yoksa onu mu boyuyacaksiniz :26:
Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :
Ofelyam............................123
Wosgi...............................200
Dertsiz..............................200
Vilin..................................200
Lena..................................100
Naz....................................300
Tuncss................................100
Vitamin................................200
Docalan................................150
Egomego...............................100
LimonluParfe..........................200
Kızlar BH8076 arkadaşımız 100 fazladan okumuş;başlamamış yada yetiştiremeyecek olan varsa eksik okuyabilir..
canım çokkk güzel olmuş hepsi bayıldım vallahi allah güle güle kullanmayı nasip etsin....
bizde 3 kapılı 2 çekmeceli koçtaştan elbise dolabı aldık abi kardeşin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim bugün bitti işim oğlumun o kadar çok kıyafeti varmış yeni bir hastane çıkışı aldımmı tamamdır.....
birde geçmişi okuodum ilk bebeğimiz yoldaymış ama kim olduğu göremedim çok merak ediyorum bilen beni aydınlatırmı....
sağol canım.
boya gelmedi ki tatlım yatakta o yüzden boyanmadı öyle bekliyor salonda.gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor.
babam gidince kızmış yarın ya da cuma fabrikadan boya gelicekmiş, cuma günü de babam kargoyla göndericek artık.
kızlar doğum hediyesini konuşmuşsunuz benim eşimde hiçbişey almaz.
çünkü şu anki durumumuz onu gösteriyor pek bi beklentim yok.
şubat eşimin doğumgünü
mart benim
nisanda oğlumuzun doğumgünü olacak allah nasip ederse
bundan sonra doğumgünü kutlaması yemeği de yok.
hep beraber oğlumuzun doğumgününde kutlarız diyor.
benden düşebilirsin canım daha bitiremedim ....
ayy girip girip bakıyorum..
oğlum askere gidene kadar değil ama okula gidene kadar yatar bu yatakta.. çok şaşalı oldu.. böyle kral tahti gibiakşam olsun kociş eve gelsin yerleştirelim de yerlerine hemen fotolarını gönderiyim size de..
bu arada benim hala ara ara sancım oluyor.. böyle yerimden zıplatmıyor ama adet ağrısı gibi.. ayy daha doğurmiyim ya çok erken.. ama valla doğuracakmışım gibi tuhaf bir his belirdi içimde.. doktorum da yok burda.. ya bi de tecrübeli anneler, böyle o sancı gelince sanki karnımda sertlik de oluyor gibi.. bebek kol bacak gibi ama değil daha büyük bir bölgede sertlik oluyor.. bu gece de böyle devam ederse ben acilin kapıya koşarım gibi..
evet canım ya bir de netten falan alsaydım nolurdu bilmiyorum. ama mobilyacının paketleme hatası büyük ve küçük parçaları aynı naylonla sarmışlar, aralarına karton konmamış ve kutuyla tekrar paketleme yapmamışlar. küçük parça hareket ettikçe büyük parçayı çizmiş aynı zamanda küçük parçanın köşeleri büyük parçada oyuklar açmış. firma getirin biz halledelim isterseniz yenisini yapalım diyor ama burdan tekrar kargoya verilecek yine masraf. boyayı burdan mobilyacı yaparsa daha uyguna gelicek.ilk annemiz hil-bur olacak gibi görünüyor. 33. haftada şimdi ikiz bebekleri olacak. ciğer geliştirici iğne yapmışlar 2. doz
bir hafta daha bekleyelim demiş doktoru. şimdi evinde, haftaya geliyor ilk bebeklerimiz
dedesi halleder boya meselesini. ama senin yaşadığıın hepimize ders olsun. böyle şeyleri görmeden almamak lazımmış.
amin canım inşallahDertsizim fıstığım uğurlamışsın anneciğini;Allah tez vakitte hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin inşallah..
albüme koyduğum karyola mağazadaki karyolaydı canım. bizimkini yeni teslim ettiler. ondada çizikler ve çatlayan yerler var o yüzden tekrar boyanması gerekiyor.
benim eşim dürtmeyle falan yola gelmez canım.borca girdiğimziden beri hamilelik haberi, doğum günüm ve evlilik yıldönümümüzü boş geçti eşim. sevgililer günü zaten hiç yoktu.
artık doğumla telafi etmesi lazım benimkinin. normalde önem verir böyle şeylere ama ters zamana denk geldik.
sanırım eşimi biraz dürtmem iyi olacak
ayy bende de tavşanlısı var hülyamm tavşan bebeck olcak bnm ecemmgüle güle kullan canım bende bunun aycıklısı var ayaklı
anladm cnm e bebekin magazası uzak bize baya bi, ama netten bakablrm ben de bi paket alaym yenidogandanprima premium care aldım bir paket aldım bebek kilolu doğarsa kullanılmıyormuş
iki numarada 80 li paketi 29 tl sanırım onda da indirim vardı
ben ebebek magazasından aldım intten almadım
ayrıca şubat ayı içerisinde hergün bir üründe indirim var incelemenizi tavsiye ederim bazı ürünler çok uygun
anladm cnm bakayım saolsnSende Allaha emanet ol canım, kendileri sığdı bir eşi kusur kalmış. Düşüncesizlik diz boyu.
hepsiburada da primanın ıslak mendillerinde kampanya var, onada bakabilirsin canım
nane limon yapıp içsen miğdeni bastırmaz mı canım
ölüyorum hemde. bel fıtığı var ve tüm gün oturmak zorundayım, sırtımda inanılmaz ağrıyor.
doğumdan sonra geçecektir mutlaka canım sıkma bebeğini.
bazen diyorum acaba doğuma kadar hiç doktora gitmemek, tahlil yaptırmamak daha mı iyi.
kurcaladıkça moralimizi bozuyoruz boşu boşuna
kızlar hepinize hayırlı günler,
bikaç gündür sadece geçmişi okuyorum, cevap yazmak istediklerim var ama vaktim olmadı,
öksürüğüm geçti derken,tekrar burnum tıkanmaya başladı, grip yine mi geliyo bilmiyorum, gelmesin istemiyorum yaaaaa
Rabbim bizlere ve bebişlerimize sağlık sıhhat afiyet versin, sağlıklı şekilde doğuralım inşallah, bikaç bebik doğum hikayesi okudum, hemen gözler foşur foşur tabi:18::18::18:
gece sağa sola dönerken canım çok acıyo, sanki caaart diye karnımı kesiyolarmış gibi, bu sabah kalktım yataktan dolaştım evin içinde öyle tekrar girdim yatağa
ayşe hanımda maşallah şimdiden ne beni ne babasını uyutuyo geceleri
yarın akşama misafirim var benim, bugün temizlik yapıcam, yarında yemekleri, bana kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?