2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
tatlım çok güzel bir oda almışsınız Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

benden henüz olumlu bir gelişme yok olunca haber veririm mutlaka..

41 kere maşallah prensesine
tabi sana da maşallah tatlım inşallah böyle devam edersin;sağlıkla kolayca dünyaya getirirsin kızını

maşallah canım sanada kızınada

yok canım dr yazıyor sistemden çıkartıyorlar sende raporu alıp iş yerine veriyorsun

canım maşallah bebeğine

​Maşallah canım benim kuzucuğuna, ben de yarın göreceğim inş oğluşumu.

36. hafta dolup 37 ye girdiğimde izne ayrılacağım allah izin verirse

kızlar hiç bnmle ilgilenen yok yaaa (((( hiç bi kelime bile yazan yok araya kaynamış gitmiş yazım(

esmer_lover ben oğlumu okul yaşına kadar anaokulu yerine kreşe göndermiştim çok da memnun kaldım..
anaokulları öğrenci alırken çocuğun belli bir yaşı doldurmasını istiyor bakımı kolay olsun diye..

Evet bnmde ilk gittiğim yer kreşti ama 4 yaş öncesini alamıyolarmış.E peki çalışan anneler nasıl bırakabiliyo kreşlere. Altı bezli çocuklara bile bakıyolar normalde işlerine gelmeyeni almıyolar demekki..

her kreş aynı değil başka yerlere de baksaydın;yeni doğan bebekleri alan yerler bile var

laternem canım gitmedim..
sancılarım için saate bakıyorum öyle ritmik kasılmalar değil.. eşim yolda geliyor.. şu odayı bi yerleştireydim hayırlısı ile hemen valizimi hazırlıcam eğer bu gece de böyle devam ederse acile bi giderim dedim.. tırsıyorum bi yandan diğer yandan da olacak bunlar diyorum.. son bi saattir iyiyim ama.. yemek bile pişirdim yani

Iyi aksamlar kizlar;

saglik sorunu olan herkese,esleri rahatsiz olan herkese Allah tan acil sifalar dilerim,misafiri olanlara bol guc ve sabir.

Ben nisan annelerinin gobislerini merak ediyorum, bu topic altinda eklenenleri goruyorum fakat malum gecmis herzaman okunamiyor, ayri bi topic acilsa diyorum nasil sadece resimler icin?

Günaydııın anneleeer ve tatlı bebişleriii benim karnımda dün akşamdan beri bi batma var sizlerden olan var mıı ya da nedendir bileen ???

günaydın kızlar odasını yapan arkadaşlar hepsi mükemmel walla bende yaptım elifimin odasını ama bi çekip koymak nasip olmadı gece uykusuzluk bendede var işten eve gidince üzerimden tır geçmiş gibi laternem eşin umarım iyidir kızlar dün bendende azıcık kan geldi antibiyotik kullanıyorum oda çok kaşıntı yaptı kaşımıştımbende baya bi yara oldu sanırım doktora gitmedik çünkü geçti ve çok azdı zaten bendeki de çok rahatlık walla

günaydın kızlar
eskiden geçmiş oku oku bitmezdi şimdi sonlara geldikçe herkesde bi koşturmaca var sanırım fırsat olmuyor

hayırlı sabahlar kızlar:) günler geçtikçe daha bi heyecanlanıyorum doğum aklıma geliyor kızım aklıma geliyor Allahım sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin çok güzel duygular.bizde doktora gittik bebeğim aşağıya doğru dönmüş normal doğum pozisyonunu almış inşallah doğuma kadar böyle olur ben normal doğum istiyorum hayırlısıyla.37.haftama kadar çalışabilir raporuda aldım martın 5 ine kadar çalışcam sonra evdeyim:)

günaydın kızlar nasılsınız?? biz iyiyiz gibi halimize çok şükür.
dün herkeste bi kasık ağrısı varmış demek ki normal artık bunlar :)) bende öğleden sonra biraz ayakta kaldım iş yerinde akşama doğru bi baş dönmesi yorgunluk çöktü derken
eve giderken kasık ağrım başladı. azıcık yattım ama iş çoktu. kalktım yemek yaptım baya bi ayakta kaldım derken çok fena oldum sofrayı eşim hazırladı. neyse yedik falan
bulaşıkları toplamaya geçtim ama artık ayakta duracak halim kalmamıştı. sürüne sürüne topladım ve kendimi kanepeye zor attım. azıcık yatınca geçti. eşim ısrarla doktoru aramamı söyledi
ama ben aramadım. çünkü ilk oğlumda da olurdu böyle ağrılar özellikle son haftalara yaklaştıkça her gece doğuracağım diyerek yatıyordum. biraz ayakta kalınca kasıklara hatta malum bölgeye öyle bir sancı saplanıyor ki insan hemen doğuruyorum sanıyor. dinlenince de geçiyor genelde. o yüzden panik yapmamaya çalışıyorum ama bi yandan da korkuyorum erken doğum riskim olduğu için.
sabah evden çıkarken de biraz kasık ağrısı başladı ama bakalım şimdilik iyi gibiyim.
bi de dün nazar değdirdim kendime galiba kaşıntılarım akşam yine başladı gece kaşın kaşın bi hal oldum duş falan aldım ama bana mısın demedi. bende mecburen ilaç aldım sabahta sürünerek kalktım. keşke yarım saatçik uzanacak bi yer olsaydı yaa oturduğum yerde uyuyacak gibiyim (

dertsizcim allah kavuştursun canım inşallah yakında yine görürsün aileni..

bebişlerin odasını hazırlayanlar güle güle kullansın kuzular. ben daha çantamı hazırlamadım hatta kendime ne gecelik aldım ne bişey hafta sonu şu işleri bi halletsem gözümde büyüyor valla. daha önce yapmak lazımmış ama işte fırsat olmadı maalesef (

hastalara acil şifalar olsun.
laterne haberlerini bekliyoruz canım eşin nasıl oldu bizi de bilgilendirirsen çok sevinirim...

Bizde siparişi verdik başlanacak mobilyalar, Orda dediğin gibi küçük görünmüştü gözümüze, Birde odanın ölçülerini almadan gittik biz , mobilya ölçüleriyle bakınca oda biraz kalabalık olacak ki şifonyer almadım ben gereksiz diye.. Dolap çok raflı zaten. Şimdi odayı nasıl yerleştiricez endişesi sardı,

Senin sancı durumun ne alemde ? gittin mi dr.a

tatlım çok güzel bir oda almışsınız Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

benden henüz olumlu bir gelişme yok olunca haber veririm mutlaka..

Canım çok teşekkr ederiz :) İnşallah hayırlı haberler verirsin ... Şifa Allah'tan

hanipeksim ellerine sağlık süper olmuş canım. perdelerinizede bayıldım bayıldım ay böyle görünce ben de oda yapmak istiyorum yaaa. güle güle kullanın tatlım.

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş herşey;Çınar bayılacak odasına
çok becerikli hatunsun valla

Hanipeks Çınar'ın odası harikaaaa çok becerikli bir annesi varrr Bravo valla cıvıl cıvıl oda renk uyumu süperrr

Çok teşekkür ediyorum kızlar, sağolun varolun

gunaydin guzel anneler..

biz bir iki saat ortalik toplayalim geliriz.. cok kaynatmayin dicem ama kimsecikler yok pek sessiz son gunlerde buralar.. :))

UMUTEGE
bebeğimm üzülme bak hep stresten oluyor hersey sen pozitif ol hersey iyi olsun damam mı olabilir gebelikte bu bebişler bizi korkutmaya başlıyorlar ki annelik duygularımız gelişsin simdi hiç bişi olmasa olumsuz nasıl şükretces sadece şükretmemiz için ufak tefek hatırlatma problem yok kuzum böyle düşün kıymetini bilmemiz için onu daha çok hissetmemiz için annelik duygusunu doğmadan tam hissetmemiz için bize küçük süprizler yapıolar ama sonra şaka annemmm şaka diolar sen üzülmüosun damam mı

sağol canım benim normal şeker yüklemem gayet iyi hatta düşüktü bile 54 dü ama bi anda gün içinde stresten oluyormuş bizim burdakiler insan değiller eminim ama dün hastanedeydim adam bişi mi oldu hayırdır demek yerine hastaneyle tanıssınız heralde ziyarete gidiyorsunuz sürekli dio dedim sizinde ziyaret edeceğiniz zaman olur ama siz gitmeyin olur mu dedim mal adam ya

yok boyaa damam yokk oğlum doğunca hatuna bak beahh desin istiyordum ama ben
kız kocam genç maşallah saçlarına yemez göbek desen sıfır =) nerden takılayım bilemedim azıcık boydan kısa onunla vuruom hep =)

yaff büyürmüş o bu aylarda kocaman oluyormuş zaten efet hafifim ama bunun kötü yönlerini yaşıyorum eşim hiçbir işin ucunadn tutup yardım etmiyor bana sen yaparsın sen edersin hadi aslanım benim ne hatunsun dio hem işe gidion gelion evi halledion bide bana çocuk yapıyon dedim bide sana bakıom nazlandırıom onu unutmazsan dedim vafakar karım dio dedim gaza gelmem ben zor etme =)

kız bana da dikkat et dedi çok kilo almışsın dedi ama hamiş kaldığın kilo zayıf olduğu için bişi demiorum şimdilik dedi

efettttt öyle hiç bişi doğal değil ki zaten

bennn bennn aynı sorun aynı durum göğüslerde yokda göbüşün alt tarafta varlar bikinilerime veda etmek istemirum en fazla mayokini giyiniyorum oda bi kaç sefer ilginç ilginç yanmayı sefmiom =)

hahaha benle kocişin muhabbetlere dönmüş ne alacan doğum hediyesi diyorum tepki aynen bu '''bişi mi alacakmışım laaaann icat çıkartma'' dedim telefon al sefgililer günü doğum günüm ve doğum hediyesi 3üne sayarım valla dedim yok yaa dio

kuzummmm benimm iyi yapmışsın gitsin gelsin annenden ne işi var başka benim kaynana da melek kadın rolü oynuo dio ki geçen başlarda çok ihmal ettim seni paşam ama ben bakacağım sana unuttururum bende dedim maalesef ananesine sözü var o hep yanındaydı yabancılık çekmez dedim sinir oluyorum ya yalandan yapmacık yapmacık nasılsın bebiş nasıll demiolar mı çıldırıorum

aaaaaaaaaaaa süperr yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…