41 kere maşallah prensesine
tabi sana da maşallah tatlıminşallah böyle devam edersin;sağlıkla kolayca dünyaya getirirsin kızını
maşallah canım sanada kızınada
yok canım dr yazıyor sistemden çıkartıyorlar sende raporu alıp iş yerine veriyorsuncanım bana da 75lik yapılmıştı, açlık şekrin iyi çıkmış, tokluk da iyi çıkar inşallah,
Allah yardımcın olsun canım,
bugünü kendine ayır bari, kafan dinlensin azıcık
maşallah hem sana hem de bebeğine canım,
raporu yazdırmak için doktora giderken yanında bişey götürüyo musun yoksa doktor ken di mi yazıyo çalışabilir yada çalışamaz diye?
canım maşallah bebeğine
​Maşallah canım benim kuzucuğuna, ben de yarın göreceğim inş oğluşumu.
hiç fena fikir değilmiş, benimkini kendi haline bırakırsam bir çiçekle geçer. onuda bebeğe dokunur diye eve bile koyamam.
azıcık kulağına su kaçırmakta fayda var sanırım
helal olsun böyle anlayışlı birine denk gelmişsin. kimisi çok hödük oluyor.
anasınada kızınada maşallah canımşimdi kaçıncı haftada izne çıkıyor olacaksın.
güle güle kullanın canım
aldığın avize mi, yaptığın avize mi? nasıl avize yapılır, merak ettim canım
amin canım, hepsi allaha emanet
stajeri ne kadar çok sevindirmişsindir şimdi. annesi ile vakit geçirecek ne güzel.
havada çok güzel bugün, sabahtan beri yellenmekten haller oldu, üstümü başımı yırtıcam birazdan. içerisi çok sıcak. camlar kapılar sıkı sıkı kapalı. bir pencere açsam herkez zıplıyor kapatalım diye. dayanamıyorum.
menapoz çok zor birşeymiş :)
seelam kızlaarr.. Bende doğuma yakın 3 yaşındaki oğlum için yakınımızdaki bi kreşle görüştüm ama ay farkıyla almadılar(( yani oğlum 8 ocak 2010lu we 8 günden 2009 lu olmadığı için almadılar.. Bende arka mahallemizde bulunan sübyan kursuna werdim.. Iyimi ettim bilmiorum ama artık evde benimle oturmaktan sıkılmıştı çocukcağız.. Bide 1.5 yaşında ela'mız war onunlada pek anlaşamıyo.. Bide doğucak olanıda qöz önüne alırsakk ayyy yandm ben napcam yaa.. Benim ewim kreş gibi zaten :d:d kızlar sübyan okulu dediğimede bakmayın içini gezdim çok güzel gerçekten aynı yuwa qibi heryer resimler oyuncaaklar dolu.. Oyun saatleri yemek saatleri meywe saatleri.. Harfleri flnda öğreticeklermiş..tabi bide elif be cüz öğretckler.. Aranızda warmı böyle qönderen çocuğunu ?? Bide bu kreş işini anlamadım yaa nasıl almazlar sonuçta çalışan anneler bırakıyo 1-2 yaşındada bnm oğlum 3 yaşında koca adamm :2:
esmer_lover ben oğlumu okul yaşına kadar anaokulu yerine kreşe göndermiştim çok da memnun kaldım..
anaokulları öğrenci alırken çocuğun belli bir yaşı doldurmasını istiyor bakımı kolay olsun diye..
Evet bnmde ilk gittiğim yer kreşti ama 4 yaş öncesini alamıyolarmış.E peki çalışan anneler nasıl bırakabiliyo kreşlere. Altı bezli çocuklara bile bakıyolar normalde işlerine gelmeyeni almıyolar demekki..
eveeeettt evlenirken yaşadığım sıkıntıyı yeniden yaşıyorum şu an..
mağazada miniminnacık gözüken yatak eve gelince devasa bişey oldu.. ben kımıldatamıyorum şuanda.. adamlar öylece kurup gittiler.. akşama eşim gelince artık yerlerini değiştiricez.. en uygun hale getirip hemen fotoğraflarını ekleyeceğim.. yatağı çok beğendim. ama çoook kocamanmış yahu
tatlım çok güzel bir oda almışsınız Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
benden henüz olumlu bir gelişme yokolunca haber veririm mutlaka..
hanipeksim ellerine sağlık süper olmuş canım. perdelerinizede bayıldım bayıldım ay böyle görünce ben de oda yapmak istiyorum yaaa. güle güle kullanın tatlım.
canım çokkk güzel olmuş hepsi bayıldım vallahi allah güle güle kullanmayı nasip etsin....
bizde 3 kapılı 2 çekmeceli koçtaştan elbise dolabı aldık abi kardeşin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim bugün bitti işim oğlumun o kadar çok kıyafeti varmış yeni bir hastane çıkışı aldımmı tamamdır.....
birde geçmişi okuodum ilk bebeğimiz yoldaymış ama kim olduğu göremedim çok merak ediyorum bilen beni aydınlatırmı....
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş herşey;Çınar bayılacak odasına
çok becerikli hatunsun valla
bi de hanipeks arkdasım bayldm lambana perdelerine çok cici maşalalhh
bizim perdmz pek bi kokoş oldudaha tam oda kurlmadı şifonyeri eksk ben de eklerm buraya fotoları
bu arada saolun sorularmı hiç cvpsz bırakmıosnz bu topk sıcak geldi bana bebş gelesiye kadar burdaym o zamannnnn
sonrasında da gelrm fırsat bulrsam tabii ki :))))))))
Hanipeks Çınar'ın odası harikaaaa çok becerikli bir annesi varrrBravo valla cıvıl cıvıl oda renk uyumu süperrr
canım çok geçmiş olsun. ben de şeker yüklemesi yapmaya gittiğimde acayip stresliydim. sıka sıka bi hal oldu kendimi. normalde şekeri olmayan ben de yüksek miktarda şeker çıktı. eve alet aldım kendim ölçüyorum. ne zaman sinirlensem şekerim fırlıyor. ama benim şekerimin stresten çıktığını anladım ama her ihtimale karşı diyete başladım. doğum iznine ayrılmana az kalmış. 32. haftadan itibaren ayrılabilirsin bekleme.bebek daha önemli
afferim sana vazgeç boya falan yok ee o kocalara gelince hepsi aynı bunların koca göbüş derler şişko derler benimki duble diyor amaçları bizi kızdırmak uyma canım sen ona valla fıstık gibi hamilesin maşallah nazar değmesino kocalar kendi göbeklerine baksınlar sende ona tipin bozuldu pek bir çirkin oldun baba olunca saldın kendini de azcık da onun moreli bozulsun ben öyle yapıyorum hemen diyete giriyor 2 gün yeme içme yok sonra dayanamayıp bozuyor :))
senin kocanla uğraşman farz oldu... sende ona psikolojik baskı kur saçın döküldü göbeğin çıktı cildin pörsüdü de ciddi ciddi nasıl bozuluyor gör
seni seviyoruz o ayrı ama görünen köy klavuz istemez fidan gibi hatunsun güzelsin kıskanmasın senin güzelliğini çamur atmasın arkadaşımıza
kıııız şakamı bu :18: anacım bebiş neredebirde bana diyolar göbeğin küçük diye seninkini görseler naparlar acaba ne güzel canım yaaa şimdi sen ağırlaşmamışsındır da rahat rahat hareket ediyorsundur ne güzel yaa kıskandım
adaş olunca =) bizim doruk da çıkmaya zor etti işte höyttt dedim kalhh oğlum kalhh yerine yat galhh dedik yukarı çıktı =)
işte tatlı sanada demiştir yasak stres yok =)
aynen de işte dayanamıyorum gerçi dorukta sevmiyor tatlıyı midemi mahvediyor.seninkide doruk olacak desene :)
hiç kilo almadın mu derken =)65 kiloyum şuan 51 de hamiştim
pufff bende 58 le hamile kaldım şimdi 69doktor yavaşş çok hızlı gidiyorsun dedi. ama benim karnım fena kocaman oldu
canım ne kadar bitkisel deselerde sonunda doğal şeyler değil. iki ay daha bekle bence doğumdan sonra yaparsın. ben nineler gibi yarı yarıya beyaz saçlarımla geziyorum. hiçte rahatsız değilim. herşey kızım için :)
göbüşünede maşallah.bebeiş değilde azıcık gazın varmış gibi duruyorsun
inanmıyorum, canım ya hep kendini 32. haftaya şartlamıştı. haftayı dolduruyor bebişler geliyor.
Allahım hilburunda bebeklerinde yardımcısı olsun, sağlıkla kucağına alsın inşallah
çok sakin bugün buralar kızlar nerelere gittiniz ya bende doğum hikayelerine daldım gittim subatı okudum pek fazla yoktu ocak annelerini okudum hele bir tanesi parçaladı beni linkini paylaşayım da okuyun biraz üzücü ama allah yardımcısı olsun işallah onun
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...leri-doguruyor-dogum-hikayeleri-tablo-16.html
benim de çatlaklarım oluşmuş ama göğüslerimin altında kırmızı kırmızı çatlaklar çok kaşınıyordu zaten göbeğime yap sürerken göğüslere de sürdüm ama malesef kaçınılmaz sonla buluştuk çok kaşınıyordu kaşıdım birazda ondan oldu galiba en azından kapalı alan işallah göbekte olmazda bikiniden mahrum kalmambaşka kimde çatlak var çabuk itiraf etsin tek olamam buna inanmıyorum
Kızlar dün akşam eşime bombaları tek tek patlattım :)
Yemek yedikten sonra sofrada birazcık oyalandık ben başladım oram ağrıyo şöyle oluyo böyle oluyo diye anlatmaya bu da dinliyordu sonra durdum şu ana kadar gerek seninle gerekse sağlık açısından yaşadıklarım sebebiyle ikinci bir çocuk yapacağımız zaman 1 değil 10 değil tam 10000 kez düşünücem dedim gözleri çıkacaktı :) İlk çocukta beklentilerim vardı romantizm açısından ilgi açısından ama olmadı ikincisinde ancak bunları yapacağından emin olursam yaparım dedim oh oh oh ooooohhhh coştumda coştum
Sonra bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim hihihi adamın yüreğine iniyordu sana ne oldu bu akşam dedi hastayım ben ilaç kullanıyorum onun etkisi herhalde dedim
Aklımda bişi var ama falan derken şu yeni clio lardan alsana bi tane ateş kırmızısı dedim hahahayttt beklentilerimi yüksek tuttuğumu bilsin :))) Evlenme teklifi edeceği zamanda aklımda bişi var diye diye tek taş için bekletip bekletip istemeye gelecekleri gün netleşince tek taş alıp evlenme teklifi ettiydi ben bilmemmi onu hep böyle konularda pintiliği tutar bunuda söyledim evlenme teklifine benzemesin sonra aman diye :))
Stajeri gönderdim annesi kardeşi gelmiş memleketten dedim sen git zaman geçir ailenle çok sevindi.
Bende hemencecik geldimmm
Oğluşda bende çok iyiyiz çok şükür.
Maşallah aras'ım çok hareketli.
Gece artık oğluşla konuşmaya başladım.
Oğluş 5 dk sağıma dönüyorum uslu dur tekmeleme emi gibi
Bende pazartesi çalışabilir raporumu alıcam.
Şubat sonuna kadar burdayım.
Evde dursam kaynanam gelir bende kafayı yerim
İşden çıkıncada doğru anneme gidicem kocişde artık annemden işe gidip gelicek ne yapalım.
en azından kafam rahat olucak.
Dün yemekdeydik sürekli bir şikayet hali.
Çok yoruluyorum artık dinlerken bile.Benim kendime faydam yok zaten.
Allahdan kocişim her daim anlayışlı.allahım razı olsun eşimden.
İşde böyle kızlar...Özledim sizi..
Bir tek secilce canım sen bak, başkaları bakmasın.
Eki Görüntüle 625846 Eki Görüntüle 625847 Eki Görüntüle 625844 Eki Görüntüle 625845 Eki Görüntüle 625843
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?