2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar

herkes uyuyamamaktan şikayetçi bense uyumaktan şikayetçiyim.
akşam 8 de yattım sabah 7de uyandım 8 de tekrar yattım 9.30da uyandım.
bu ne uyku böyle anlamadım :26: lavaboya falan nasıl gidiyorum hiç hatırlamıyorum.

dmtçim çok sağol canım benim.

ilk ve son kez yaptığım bebek kurabiyelerim.
çok uğraştırıcı sanırım kurabiye falan yapmayacağım.
sırtım belim mahfoldu süslemeleri öylesine yaptım çok özenmedim.

Bende uyuyamıyanlardanım canım.
Alarmın çalmasına 1 saat kala bir uyku bastırıyor ki kocişe 5 dakka diye diye ancak kalkıyorum.
Artık böyle yüz üstü sağa sola dönerek rahat rahat uyumak istiyorummm

Çok güzel olmuşlar canım.Ama gerçekden zahmetli bir iş.
Şuan için bizim harcımız değil malesef.

Senın yazdıklarını okurken bacım kaynanam aklıma geliyor.
Kaynanalarımız çok benziyor.Benimkide çok yapmacık davranıyor ve ben köpürüyorum.
Hiç tahammülüm yok rol yapan insanlara.
Gidiyoruz böyle kucaklıyor sarılıyor göbeğime bakıp nasıl oldun filan diyor.
Sinir oluyorum.Çünkü hiç böyle değildi.Ne zamanki anneme gidicem dedim,heralde çevrenin tepkisinden çekiniyor ilgili davranıyor.
Geçendede gitmessin ben kalırım dedi.Bende yok anne ben annemde rahat ederim gidicem dedim.
Aman uzak olsunlar ya...

ben gözden kaçırdım sanırım hilburu merak ettim kim doğuracak diye hayırlısıyla doğsun bebişleri sağlıkla gelsinler

ben nivea aldım canım şampuan ve bebeyağını aldım umarım memnunda kalırım

markette bebe yağını alırken bir bayan eşiyle konuşuyordu dalin ve johnson's baby şampuan kullanmışlar bebişlerinin kafasında kepek gibi yapmış komili almışlar iyi gelmiş reyonun önünde durdukları için bakamadım da sizlerinde aklında bulunsun komili bebek şampuanı da varmış kullananlarda var

Eki Görüntüle 625979

hülyamm bak bu işte çok şeker demiii
bende de var bundan pembesi yengemiz almış bizede çok şirin

afferim boya falan yok oğluşun annesini görünce zaten o nefis göğüslerden kendini alamayacak merak etme :)) çocuk aç olacak saldıracak sana annemmm sütttt diye ayy ne güzel olcak ya gözümde canlandı o anlarımız harika olacak çabuk geçsin zaman bebişlerimiz gelsin

benim çatlaklar göğüslerde ama göbekte varmı yok mu doğumdan sonra belli olacak sanırım ayy işallah olmaz ... bende bikini giyemicem diyorumeşimde mayokini giyersin diyo o daha çok dikkat çekiyor düzgün vücut istiyor bence

Bende o kadar krem sürmeme ragmen yanlarda hafif kırmızılıklar gördüm kanımca çatlıyorum
Kocişime gösterdim,o kadar olucak bebeğim hiç üzme kendini dedi...
Artık yapacak birşey yok oğluş sağlıklı gelsinde.

Ben artık kendimi çok yorgun hissediyorum.
Biran önce bitsin istiyorum

Burada herkes birbirini önceden tanıyor mu? İk defa mı tanıştınız. Ne sıcak bir ortamı var.

Çok sıkıcı bir durum. Ama rapor varsa kesinti yapmamaları lazım ya da sizin o bedeli sgkdan almanız lazım

​Kızlar benim yine vücut dengem şaştı, ellerim ayaklarım uyuştu. 25 dk sonra oğlumu göreceğim. Çok heyecanlıyım. Doktor öncesi sendromlar başladı.

sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok yorma
son aylarımız artık herana herşey olabilir için rahat etmediği zaman hemen ara doktorunu
çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık

ben hepsini sabamed aldım kızlar herkes çok memnun bu üründen
kaşıntıya en iyi vazelin iyi geliyor kızlar
benim de göbeğim çatlamaya başladı çok fena kaşınıyor 2 haftadır vazelini sürer sürmez geçiyor

Geçici işgöremezlik ödeneği hakkı

Doğumdan önceki bir yıl içinde en az doksan gün kısa vadeli sigorta primi bildirilmiş olması şartıyla kadın çalışan doğum sonrası istirahat süresine eklenen süreler de dâhil olmak üzere ücretsiz doğum izni kullandığı sürelerde SGK’dan geçici işgöremezlik ödeneği alma hakkına sahip bulunuyor. Bu ödeneği alabilmek için yatarak tedavi şartı aranmıyor.

Sigortalı kadının analığı halinde verilecek geçici iş göremezlik ödeneği, yatarak tedavilerde günlük kazancının yarısı, ayaktan tedavilerde ise üçte ikisi oluyor.

Verilen ödeneğe esas günlük kazanç, doğumun olduğu tarihten önceki oniki aydaki son üç ay içinde prime esas kazançlar toplamının bu kazançlara esas prim ödeme gün sayısına bölünmesi suretiyle hesaplanıyor.

Doğum sonrası hakları

Çocuğunun bir yaşını doldurmasına kadar kendisinin istediği saatlerde kullanmak ve çalışma saatlerinden sayılmak üzere günde bir buçuk saat süreyle süt izni alabiliyor.

Kadın işçinin isteği halinde doğum sonrası izninin bittiği tarihten itibaren 6 aya kadar ücretsiz alabiliyor.

Kadın işçi gerek bu süreler için gerekse doğum nedeniyle çalışma yaşamına ara vermesi halinde çalışmadan ve prim ödemeden geçirdiği bu sürelerin her doğum için çocuğun da yaşaması şartıyla en fazla iki yıl kadarını borçlanma hakkına sahip bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…