2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kiz ne gunu ben pek severim gunu
Helede ikramliysa ne yapcan bir anlat hele

illa bir şekilde çıkıyor ama anlamak lazım.

helal olsun yine yapası varmış kadının. benimkinin etini kessen kuruş çıkmaz. hadi maddi yardımı geçtim. bende eşimde çalışıyoruz sıkıntılarımız var ama iyisi olmasada kötüsünü alırız. manevi destekleri bile yok. bak 32. haftalara geldik daha nasılsın dememiştir.

yardım ederler gelenlerd, hazır şeyler al ikramlık, kendini çok yorma

bu arada bebek odasını hala göremedik

Kizlar bugun gittim doktora nst sonucu iyi cikti yorma kendini dedi ondan oldu sanirim ben de evham yaptim tabi
Yoldayim simdi haber vereyim dedim gecmise daha bakamadim heoinize tesekkurler

cnm hoşgeldin napıosun mesaj attım sana kutun doluymuş yollamadı eşin nasıl varmı hayırlı haber hep aklım sende walla

hoşbuldum tatlım.. boşalttım msj kutumu :)
eşimden şimdilik bir haber yok;yarın karaciğer tomografisi var,onun sonucuna göre ameliyat programlanacak..
bu günler de nefes darlığı ve bulantım oluyor giremiyorum
hazır eşim şehirdeyken bu akşam dr'a gideceğim inşallah hayırlı haberler ile gelirim..
benim aklımda hep sizler de fıstığım ara ara okumaya çalışıyorum neler oluyor diye

kızlar size bir sorum olacak lohusa şerbeti yapacak olan varmı;;? ben diğerinde yapmadımda bunda düşünüyorum tadını da bilmiyorum biraz alıyım deneyim seversem devam diye düşünüyorum..

hadi bakalım canım hayırlısı, inş. bebişle ilgili de hayırlı haberlerle gelirsin

Kiz ne gunu ben pek severim gunu
Helede ikramliysa ne yapcan bir anlat hele

yaa bende çok severim ama gitmeyi :)) ben gideyim hazıra konayım.. yiyeyim de yiyeyim :)))
şimdi burda yazmak ayıp olur yahu.. canı çeken filan olur.. ama illa yaz derseniz yazarım

yardım ederler gelenlerd, hazır şeyler al ikramlık, kendini çok yorma

bu arada bebek odasını hala göremedik

yoook be ne yardımı.. demediler bile uğraşma bi çay içeriz gelip de.. her arayan neler yapcan diyo.. ben de eşşeklik alıştırdım her geldiklerinde çeşit çeşit yiceklere
kıııızz odayı yerleştirmedim kii.. daha perde yok bişi yok.. öylece duruyo ortada yatak şifonyer.. dur telden çektiğimi ekleyim.. en azından modeli görün madem.. foto makinesi ile çekmiştim onun da kablosunu bulamıyom aktaramadım.. oysa oğlumun ütülediğim tüm cicilerini çekmiştim..

Benim hastane 30 tl ücret alıyor doktor da ekstra 20 tl alıyor cok övdüler dye gidiyorum doktora ama bir esprisini göremedim
Cep telini bile vermiyor dogum için mesai saatleri dısında ya da haftasonu olursa ekstra para vericez gelmesi için

Medipol üniversite hastanesi de vardı aklımda , demiştim ya esimi mide ağrısından acile götürdüm diye , götürmez olaydım hepsiyle kavga ettim , acil diyorsun seni doktora yönlendiriyorlar tek doktor önümüzde 13 hasta , hadi iki saat bekle , sonra acil katına git serum için bekle resmen 1 saate yakın serum bekledik ateşler icinde ağlayan bebekler var igne serum bekleyen aciklama paramızda rezil olduk resmen devletten beter , serum geldi bitti çıkarmaya adam yok bir dedim iki dedim kocamın kanı hortuma dolunca yine kavga ...aman dedim Allah bur daha düşürmesin buraya !!! Adamların yaptıgı açıklama eleman eksikliği var kalsın medilife gercekten oturmuş bir hastane orada dogum yapmak daha iyi olacak

nefes darlığı bendede var cnm ya boğulacak gibi oluyorum hayırlı haberlerinizi beklioruz eşininde seninde

az önce fatma şahin in web sayfasına girip oradan mail attım doğum izni ile ilgili. bakalım cevap gelecek mi:44:

az önce fatma şahin in web sayfasına girip oradan mail attım doğum izni ile ilgili. bakalım cevap gelecek mi:44:

cnm eşimde faceden sayfasını ekledi haberler gelio umarım yetişir bize özellikle şu kreş yardımı çok iyi olacak yoksa baya bi kasar biz çalışanları kreş parası

ayy kızlar gelde sinirlenme yaaaa

kaynana aradı.. ki tam 9 gündür aramıyordu.. naber falan filandan sonra, gün yapıyormussun dedi evet dedim.. neden perşembe dedi, eee o gün uygun oluyorum ondan dedim.. kızım gelemez dedi napayım bi onun için onca kişi işini gücünü mü değiştircek dedim.. kadın resmen ''iyi'' deyip suratıma kapadı telefonu..!!!!

GEEEETT PAPAZ DİYEYDİN boşver senin odanda yatacak hali yokya sen emzir uyandırmadan emzir annem diyorki göğsümü hiç kapatmazdım uyanırsanız bulup emiyordunuz ben uyuyordum dio ne alakası var gece uyanmaya yavrum gece uyanmaya bilirlermiş ama acıkırlarmış yazık değil mi o minnak midelerine

kızlar voltajım duymasın ama ben hastane çantama bardak, çatal, kaşıkta koyacağım. hatta hastane kabul ederse nevresim bile koymayı düşünüyorum.

bende o işleri anneme devrettim o halleder =)

yok vermediler sinir oldum recetesiz ilaç veremem dedi

İzne çıkıcağım kesinleştiya bu hafta bana geçmez kızlar:)
Öğlen geldim işe nerdeyse dakka sayıyorum

kız iyi yapmışsın o ne yol öyle ama baqqq hele bir evde yor öyle kendini göbeğimi atarım sırtıma gelirim =)

aynen gizli gizli yıkarım o zaman aziz bebe nin hastane çıkışımız iyi marka diyorlar ama bizim bi tekstilci tanıdık o ürünler özel yıkanıp ütülenio korkacak bişi yok demiş annemde eski giyilmiş gibi olur kıyafetler yeni yeni giydiririz orda birisinin eskisi gibi mi olsun istiosun dedi bende ne bileyim bi bildiği var dedim

yok yok gelecek nesil de göremez xxxx amca milletvekillerine ödenek çıkartsın ki bdp li milletle alakası olmadan milletvekiliyiz diye geçinenler pkk ya yardım rahat yapsın bizede 3 cocuk yapın desin yapak ki pkk öldürsün ayy cinim çıkıo

​O zaman yine genel olarak herkesin sağlığına tefriciyeye devam mı etsek?

kolay doğum için dualar var ondan okusak

benim kocişede ne lazım desem gerek var mı ki askımm dio suratına patlatasım gelio =)

bencede otur uyku çöktü bi garip oldum de kalkın erkenden bacım =)

umutegezapzup

kuzularım damam yıkayayım da bişi olarsa ya gerçekten kız bildiğim onların hepsi özel yıkanıp ütülenip paketlenio

anammmm hilbur da kurtarmış allahım ananlı babalı sağlıcaklı ömürler versin kuzulara inşallah hoşgelmişler

Kız bizim kaynanaların aramamaları,aramalarından daha iyi he...

Bizimkide neye takıldıysa artık beni aramıyor.
Kocişimi arıyor.Gerçi ödemeli atması gerekirse beni arıyor :)
Geçen yine öyle yaptıda beni evde bulamadı ya oh olsun:)

huuuu zapzup hanım ne oldu kızınızı oğlumuza yakıştıramadınız mı :44: aaaa ama belki kızın gönlü vardır bi sorsaydın
yakıştırmazmıyım şekerim yakıştırdım da biliyorsun kız evi naz evi naz yapıyoruz azıcık
sabah eşime diyorum kızımın dudakları senin gibi olsun dudakları büyük biraz dolgun olsun diyorum yok yok olmasın diyor kirpikleri senin gibi uzunn uzunn olsun diyorum kirpik olsun ama dudak olmasın diyor çok güldürüyor bu adam benim annesi gibi güzel uzun bacakları olsun diyorum olmaz istemem diyor kızına kıyamıyor kıskanç adam ama ben çok eğleniyorum

en son 1 şubatta gittim 1320 gr dı bu hafta sonu gideceğim ne kadar olmuştur bilmiyorum bu pirinç lapasını yemedim bugün söyledi voltaj ama deneyeceğim bakalım çok öanemli değil 1 haftalık gerilik ama zamanında olsun isterim tabi bebişleri büyük olanları duyuyorum çok seviniyorum ama kızım da sağlıklı olsun da
nerde olacak ameliyatı istanbul ankara karar verdiniz m ankara çok para istemişti yanlış hatırlamıyorsam işallah bir an öncew iyileşir sende iyimisin nasılsın nefes darlığı demişsin bebiş çok büyüdü ondandır az zaman kaldı dayanıcaz artık

kızlar size bir sorum olacak lohusa şerbeti yapacak olan varmı;;? ben diğerinde yapmadımda bunda düşünüyorum tadını da bilmiyorum biraz alıyım deneyim seversem devam diye düşünüyorum..

ben hiç içmedim, yapmadım ama bu şerbet süt yapıyormuş o yüzden denemek istiyorum ee mevlütte de ikram edecğim az bişey alıp denemek lazım

ilk bebeklerimiz gelmiş hayırlı uğurlu olsun. allah bizleride kurtarsın...

cnm eşimde faceden sayfasını ekledi haberler gelio umarım yetişir bize özellikle şu kreş yardımı çok iyi olacak yoksa baya bi kasar biz çalışanları kreş parası

şimdi başbakanlığada mail attım. kızlar fırsat bulursanız sizde atın. belki çok sorulursa hızlandırılmasına faydası olur

bilgiedinme@basbakanlik.gov.tr mail adresi

kız bütün kaynanalar kendini gelinlerinin yanında en güzel en hamarat dünyanın en muhteşem kadını olarak görüolar bence haspam s.. et çokta tın keyfine bak onun istediği de bu zaten seni sinir etmek sende ona inat mutlu ol ara bence sende anne suratımamı kapadın tel al öle kapatılmaz böle kapatılır de sen kapat onun suratına dinsizin hakkından imansız gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…