- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
perşembe günü gün var bende.. kafayı yicem ne yapacam diye.. daha bi sürü iş var evde.. ortalık toplancak temizlik olcak.. uff hazırlıklar.. bugün kocişime evi temizletsem, yarında ikramlıkları hazırlasam.. perşembe gününe bi masa hazırlamak kalsın diyorum.. zaten serviste yorulucam bari başka iş olmasın diyorum.. ama feci gözümde büyüyor..
selam güzeller muhabbetiniz bol olsun :)
Ama warya en çok hoşuma giden ne biliomusun.. Bana öyle çektirioki.. Aynı şeyleri kızınında kaynanası ona yapıoo.. Bize geldğinde ağlıo resmen annesine diyoki anne sen bu geline boş yere böyle yaptıkça aynısını bn orda çekiorumm lütfen yapma diye ağlıooo.. Ettiğini çekio yani kızıda orda.. Görümcemi sewiorum we üzülüorum ama napim kendi kızına gelince dio bnm kızım gibi gelin yok olamazda.. E biz neyizzzz biz taşın deliğindemi çıktıkk Allam yaa
benim kaynana dafena ama seninki ayrı bir olay yani bizimki hastane çıkışını akdı battaniye aldı ,havlu aldı battaniye ve havluyu benim begendiğim yerden aldı küvetini aldı alt açmasını altı ama örgü örmüş iki parça biri naylon eskiden patik örülen yünler vardı onlardan biride tüyleri kabarmış bir yünden ama seninkini duyunca iyi dedim benim cadı için geçenlerde gittik eşim masraf çok diye üzülüyor para yetmeyecek diye aslında yetiyorda babalık telaşıda sardı tabi neyse ailesinin haberi yok bebeğe alınacaklar var onlar da sıkıyor onu bende dördümüz otururken sancarda çok sıkılıyor yetmeyecek diye dedim alınacaklar var alma diyor bana dedim annesi allta kalmayı sevmez oğluna kıyamaz çıkardı para verdi ben alacaktım daha ama sen isteiğin şeyleri al diye verdi ee hep benim ailem mi düşünecek onlarda sorumluluk alsın
perşembe günü gün var bende.. kafayı yicem ne yapacam diye.. daha bi sürü iş var evde.. ortalık toplancak temizlik olcak.. uff hazırlıklar.. bugün kocişime evi temizletsem, yarında ikramlıkları hazırlasam.. perşembe gününe bi masa hazırlamak kalsın diyorum.. zaten serviste yorulucam bari başka iş olmasın diyorum.. ama feci gözümde büyüyor..
cnm hoşgeldin napıosun mesaj attım sana kutun doluymuş yollamadı eşin nasıl varmı hayırlı haber hep aklım sende walla
Kizlar bugun gittim doktora nst sonucu iyi cikti yorma kendini dedi ondan oldu sanirim ben de evham yaptim tabi
Yoldayim simdi haber vereyim dedim gecmise daha bakamadim heoinize tesekkurler
hoşbuldum tatlım.. boşalttım msj kutumu :)
eşimden şimdilik bir haber yok;yarın karaciğer tomografisi var,onun sonucuna göre ameliyat programlanacak..
bu günler de nefes darlığı ve bulantım oluyor giremiyorum
hazır eşim şehirdeyken bu akşam dr'a gideceğim inşallah hayırlı haberler ile gelirim..
benim aklımda hep sizler de fıstığım ara ara okumaya çalışıyorum neler oluyor diye
Kiz ne gunuben pek severim gunu
Helede ikramliysane yapcan bir anlat hele
yardım ederler gelenlerd, hazır şeyler al ikramlık, kendini çok yorma
bu arada bebek odasını hala göremedik
hoşbuldum tatlım.. boşalttım msj kutumu :)
eşimden şimdilik bir haber yok;yarın karaciğer tomografisi var,onun sonucuna göre ameliyat programlanacak..
hazır eşim şehirdeyken bu akşam dr'a gideceğim inşallah hayırlı haberler ile gelirim..
benim aklımda hep sizler de fıstığım ara ara okumaya çalışıyorum neler oluyor diye
az önce fatma şahin in web sayfasına girip oradan mail attım doğum izni ile ilgili. bakalım cevap gelecek mi:44:
Sagolun canlarım Rabbim sizlere göstermesin bu ağrıyı.
Birde kaynana gece uyanmaya alışmasın diye emzirme diyor:)
Onun için önce can sonra Canan :))
Benim vicdanıma ters dedim,baktım anlayası yok cvp vermedim desin Dursun.meme benim gelip tutacak halı yokya
kızlar voltajım duymasınama ben hastane çantama bardak, çatal, kaşıkta koyacağım. hatta hastane kabul ederse nevresim bile koymayı düşünüyorum.
komedi
asıl hamile göbeğini görünce veriyorlar gavisconu
arkadaşıma eşi reçetesiz gaviscon almıştı: 1 tane yetmez demiş eczacı 3 şişe vermiş.
ben bugün yeniden mide yanmam başladı evdeki de bitmek üzere yaniden başlayacağım gaviscona dedim, reçeteye ekleyeyim dedi doktor. baktım 3 kutu yazmış: ben 7 ay boyunca 1 şişeyi bitirememiştim. eczacı da bana önerilen dozda kullanılınca bir şişe 4-5 gün gider dedi.
bence başka bir eczaneden al
İzne çıkıcağım kesinleştiya bu hafta bana geçmez kızlar:)
Öğlen geldim işe nerdeyse dakka sayıyorum
anneler hep aynı heralde bnm kıyafete ikna oldu da uyku setini yıkatmadı neymiş kutudaymş yarın şifonyerm kurulcak sorna ilk işim uyku setini de yıkamak bozulmaz demi kızlar 30 derecede kısa programda fermuarlı degl cunku
ahhhhh cnmmm ahhhh bnm de derdm bu aslnda veren dr verıo vermeyen de vermıo ben artık gece uykusu uyuyamıorm odemim var acaip kaşntım var bugun gttm aile hekmne beş gunlk rapor aldm tahll yaptı drma gdnce soylucem 35.haftada ben de gdemem artık bugun drdan gelirken merdvlernlerde başım dondu olmaz artık olmuo yani çalşsam nie çalşmaym da bi anda gerçekten insan bi tuhaflaşıo derlerdi de inanmazdm 32den sonra bi anda bşey oldu bana :26::26::26:
kızlar sabah kanal d deki irfan değirmenci bugün bakanlar kurulunun toplanacağını gündemlerinden birinin de doğum iznini artırılması olduğunu söyledi. Bende sabahtan beridir gazetelere internete bakıyom var mı bir şey diye. Ama yok ne yazıkki. Bu 24 hafta meselesi olacak kesin ama. Bu işi bir pakete kapsamlı bir olaya dönüştürdüler. Bebek teşviki, kreş yardımı vs. gibi. O yüzden aylarca sürecek bir hazırlık içindeler belki. Benim korkum güzel şeyler olacak ama bizim yetişemeyeceğimiz.
​O zaman yine genel olarak herkesin sağlığına tefriciyeye devam mı etsek?
Chosy 34 veya 35. Haftada hilbur ,ikiz.iyi bile Durmuş yavrular maşallah...
Benim kızda 34 te alındı ona göreoğlum 42 yi bulunca rahatlık bende:))
Sen yine aldın birseyler,Kiz ben daha almadım da birsey ne yapacaksak artık.gecen esimi aradım dedim muayeneye aldılar nst bağlıyorlar hazırlıklı ol,
Ağzımdan su çıktı bacaklarım titredi diyorne panik adam ya.esyalari almaya gelince daha var diyordu 8 e girdik diyorum o kadar ne ara oldu diyor :))
Çok bahtiyar olucam çokk...
an ve an yayın akışıda yaparım size....
Gerçi kociş çok yakınımda oturur o zaman yazamam.
Yarın mutlu,sevindirik,mesut haberlerimi veririm....
Sancım var desem kesin bize gelir,en azından biz ona gidince erken kalkıyoruz.
birde beni aramıyor kocişimi arıyor artık.Bilse ipler benim elimde
ayy kızlar gelde sinirlenme yaaaa
kaynana aradı.. ki tam 9 gündür aramıyordu.. naber falan filandan sonra, gün yapıyormussun dedi evet dedim.. neden perşembe dedi, eee o gün uygun oluyorum ondan dedim.. kızım gelemez dedinapayım bi onun için onca kişi işini gücünü mü değiştircek dedim.. kadın resmen ''iyi'' deyip suratıma kapadı telefonu..!!!!
yakıştırmazmıyım şekerim yakıştırdım da biliyorsun kız evi naz evi naz yapıyoruz azıcıkhuuuu zapzup hanım ne oldu kızınızı oğlumuza yakıştıramadınız mı :44: aaaa ama belki kızın gönlü vardır bi sorsaydın
en son 1 şubatta gittim 1320 gr dı bu hafta sonu gideceğim ne kadar olmuştur bilmiyorum bu pirinç lapasını yemedim bugün söyledi voltaj ama deneyeceğim bakalım çok öanemli değil 1 haftalık gerilik ama zamanında olsun isterim tabi bebişleri büyük olanları duyuyorum çok seviniyorum ama kızım da sağlıklı olsun dazapzup canım senin de mi geriden geliyor bebek kaç kilo olmuş pirinç lapası yiyo musun benimki 1600 olmuş dr normal dedi ama bi de iki hafta önce alınırsa küçük olur mu ki annemin çenesinden kurtulamam valla yemedin de çocuğu büyütemedin de..off ben de mi yesem o pirinç şeysinden
nerde olacak ameliyatı istanbul ankara karar verdiniz m ankara çok para istemişti yanlış hatırlamıyorsam işallah bir an öncew iyileşir sende iyimisin nasılsın nefes darlığı demişsin bebiş çok büyüdü ondandır az zaman kaldı dayanıcaz artıkhoşbuldum tatlım.. boşalttım msj kutumu :)
kızlar size bir sorum olacak lohusa şerbeti yapacak olan varmı;;? ben diğerinde yapmadımda bunda düşünüyorum tadını da bilmiyorum biraz alıyım deneyim seversem devam diye düşünüyorum..
Kızlar Hil-bur'un kuzucukları sağlıka dünyaya gelmiş şükürler olsun.
Bebişler küvözdeymiş,
Kiloları gayet iyiymiş
Hil_bur'unda sağlık durumu iyiymiş
Allah analı,babalı büyütsün,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin inşallah...
cnm eşimde faceden sayfasını ekledi haberler gelio umarım yetişir bize özellikle şu kreş yardımı çok iyi olacak yoksa baya bi kasar biz çalışanları kreş parası
ayy kızlar gelde sinirlenme yaaaa
kaynana aradı.. ki tam 9 gündür aramıyordu.. naber falan filandan sonra, gün yapıyormussun dedi evet dedim.. neden perşembe dedi, eee o gün uygun oluyorum ondan dedim.. kızım gelemez dedinapayım bi onun için onca kişi işini gücünü mü değiştircek dedim.. kadın resmen ''iyi'' deyip suratıma kapadı telefonu..!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?