cnm eşimde faceden sayfasını ekledi haberler gelio umarım yetişir bize özellikle şu kreş yardımı çok iyi olacak yoksa baya bi kasar biz çalışanları kreş parası
ayy kızlar gelde sinirlenme yaaaa
kaynana aradı.. ki tam 9 gündür aramıyordu.. naber falan filandan sonra, gün yapıyormussun dedi evet dedim.. neden perşembe dedi, eee o gün uygun oluyorum ondan dedim.. kızım gelemez dedinapayım bi onun için onca kişi işini gücünü mü değiştircek dedim.. kadın resmen ''iyi'' deyip suratıma kapadı telefonu..!!!!
şimdi başbakanlığada mail attım. kızlar fırsat bulursanız sizde atın. belki çok sorulursa hızlandırılmasına faydası olur
bilgiedinme@basbakanlik.gov.tr mail adresi
Kız bizim kaynanaların aramamaları,aramalarından daha iyi he...
Bizimkide neye takıldıysa artık beni aramıyor.
Kocişimi arıyor.Gerçi ödemeli atması gerekirse beni arıyor :)
Geçen yine öyle yaptıda beni evde bulamadı ya oh olsun:)
yakıştırmazmıyım şekerim yakıştırdım da biliyorsun kız evi naz evi naz yapıyoruz azıcık
sabah eşime diyorum kızımın dudakları senin gibi olsun dudakları büyük biraz dolgun olsun diyorum yok yok olmasın diyor kirpikleri senin gibi uzunn uzunn olsun diyorum kirpik olsun ama dudak olmasın diyor çok güldürüyor bu adam benim annesi gibi güzel uzun bacakları olsun diyorum olmaz istemem diyor kızına kıyamıyor kıskanç adam ama ben çok eğleniyorum
şimdi başbakanlığada mail attım. kızlar fırsat bulursanız sizde atın. belki çok sorulursa hızlandırılmasına faydası olur
bilgiedinme@basbakanlik.gov.tr mail adresi
neler konuşuluyormuş peki bizim için umut var mı? yararlanabilir miyiz sence
boş ver o sinir olsun. okadar kişiyi bir kişiye uyduramazsın ya haberde verilmiş gün kararlaştırılmış. çok hevesliyse kızı işlerini ayarlasın.
aman takma kafana gelmesin ikisi de gelmesin dünürüm sende keyifle misafirlerini ağırlarsın kızz çok ikram yapma yorma kendini seni düşündüğümden değil damadıma bişey olmasın :)iki çeşit yap yeter patates salatası yap kek yap tamam doymazlarsa evden getirsinlerayy kızlar gelde sinirlenme yaaaa
kaynana aradı.. ki tam 9 gündür aramıyordu.. naber falan filandan sonra, gün yapıyormussun dedi evet dedim.. neden perşembe dedi, eee o gün uygun oluyorum ondan dedim.. kızım gelemez dedinapayım bi onun için onca kişi işini gücünü mü değiştircek dedim.. kadın resmen ''iyi'' deyip suratıma kapadı telefonu..!!!!
kız bu kadar insan yıkadık ütüledik bişey olmadı seninkinlere neden olsun biz sana tavsiyede bulunduk yıkayıp yıkamamak sana kalmış mucuk tatlı insanumutegezapzup
kuzularım damam yıkayayım da bişi olarsa ya gerçekten kız bildiğim onların hepsi özel yıkanıp ütülenip paketlenio
ilk bebeklerimiz gelmiş hayırlı uğurlu olsun.allah bizleride kurtarsın...
günaydın hanımlarrrrr =)
dün 5 günlük raporumu aldım evdeyim artık...ama hala bişi yiyip içemiyorum pek leblebi süt ayran ve haşlanmış karnıbahar tüm gün yemeğim. ama en azından ilk kez gece uyanmadan uyumuşum sabaha kadar deliksiz =) midem hiç yanmadı sanırım doğuma kadar da böyle gidecek yiyeceklerim
15 günde çağırması para meraklısı olanlarda oluyor canım yaa. bir anormallik olmadığı sürece gerek yok 15 güne.. maalesef benim dr da 15 gün dedi.. nst sıklaşacak.. hiç bence gerek yok ben gitmeyeceğim... erken almasını isteyen arkadaş dr kendi için yapıyor sakın aldırma benimde sezeryan 10 nisan görünüyor sadece diğeride sezeryan olduğu için 04 de alacak izin verme.. 1 gün bile önemli yavrucuklarımıza... anne karnında zaten hazırlıksız gelecekler sancı olmadan bir anda.. sancı olsa kendilerini hazırlarlar..
Haşlama Karnıbahar bana ağır geliyor yiyebiliyorsan ne güzel, Zorluyorum ama sonra midemde bir yanma bulantı şişme gibi mix ataklar yaşıyorum, Gerçi bunu o tarz tüm sebzelerde yaşıyorum,(
Nasil para meraklısı?15. Güne ekstradan ücret mı veriyorsunuz?
Ayda bir ücretli ,kontrol ucretsizdir .bana öyle bir teklifte bulunsunlar bakalım.kızlar öyle şey olmaz .veriyorsaniz bebegide alırlar erkenden kan da takarlar kuvozde kullanırlar ...
Ayrıca 30. Hafta sonrası 15 gündür 34-36 hafta sonrası haftada birdir.
Çoğunluk olunursa işe yara bu işler haklısın...
Ben ve eşim haftasonundan beri tweeterda katıldıkları programlara yazıyorum , tweet sayfalarına yazıyorum , ama sanki bir ben yazıyormuşum gibi geliyor ,
Geçen hafta bu teklifi veren mhp li vekillermiş , Komisyon olarakta plan bütçe komisyonu ve alt komisyonlarda , Plan bütçe komisyonunu aradım ordaki adamcağızda sağolsun iyi niyetle yönlendirdi beni bizde rafta Akp den gruplara atmalısınız mail atacaksanız dediler, Benbde direk maillerine attım birkaç vekilin :))
Cok güzel canim hersey özellikle Adidas ayakkabılara bitiyorum yeğenimde de beyaz lacivertli var tam tarz oluyor güle güle giysin doruk ayaz Oglusum
Birde kıyafet yıkamasak ne demekduymamış olayım , onu ütülere de yıkasa da kaç kisi eline alıp bakıyor bilemezsin konulduğu kutu bile nereden geliyor bilinmez hersey ama hersey yıkanacak 30 derece tersten yıka dalinle sonra güzelde ütüle eskisinden daha güzel olur bacım bebeğinin saglıgından önemli degil ya eski görünecek olsa bile görünsün biberonları emzikleri kaynat neyi varsa önce hijyen tamam mı bebekiiim
aman takma kafana gelmesin ikisi de gelmesin dünürüm sende keyifle misafirlerini ağırlarsın kızz çok ikram yapma yorma kendini seni düşündüğümden değil damadıma bişey olmasın :)iki çeşit yap yeter patates salatası yap kek yap tamam doymazlarsa evden getirsinler
kız bu kadar insan yıkadık ütüledik bişey olmadı seninkinlere neden olsun biz sana tavsiyede bulunduk yıkayıp yıkamamak sana kalmış mucuk tatlı insan
evet geldi de sen nasılsın girmiyorsun pek görüşemez olduk
oğlumun yatağını ekleyimm.. birde arabamız..
fotolar iyi değil.. daha kapsamlı halleri foto makinesinde.. ama kablom yok :)) en azından yatağımızı görün..
Eki Görüntüle 631227 Eki Görüntüle 631230
kız bütün kaynanalar kendini gelinlerinin yanında en güzel en hamarat dünyanın en muhteşem kadını olarak görüolar bence haspam s.. et çokta tın keyfine bak onun istediği de bu zaten seni sinir etmek sende ona inat mutlu ol ara bence sende anne suratımamı kapadın tel al öle kapatılmaz böle kapatılır de sen kapat onun suratına dinsizin hakkından imansız gelir
neler konuşuluyormuş peki bizim için umut var mı? yararlanabilir miyiz sence
boş ver o sinir olsun. okadar kişiyi bir kişiye uyduramazsın ya haberde verilmiş gün kararlaştırılmış. çok hevesliyse kızı işlerini ayarlasın.
aman takma kafana gelmesin ikisi de gelmesin dünürüm sende keyifle misafirlerini ağırlarsın kızz çok ikram yapma yorma kendini seni düşündüğümden değil damadıma bişey olmasın :)iki çeşit yap yeter patates salatası yap kek yap tamam doymazlarsa evden getirsinler
Çoğunluk olunursa işe yara bu işler haklısın...
Ben ve eşim haftasonundan beri tweeterda katıldıkları programlara yazıyorum , tweet sayfalarına yazıyorum , ama sanki bir ben yazıyormuşum gibi geliyor ,
Geçen hafta bu teklifi veren mhp li vekillermiş , Komisyon olarakta plan bütçe komisyonu ve alt komisyonlarda , Plan bütçe komisyonunu aradım ordaki adamcağızda sağolsun iyi niyetle yönlendirdi beni bizde rafta Akp den gruplara atmalısınız mail atacaksanız dediler, Benbde direk maillerine attım birkaç vekilin :))
Bende cumhurbaşkanlığına göndercem şimdi kocişin ağzı iyi edebiyat yazpıyor ona yazdırıyorum ben göndercem yazıyor şimdi =)
evet geldi de sen nasılsın girmiyorsun pek görüşemez olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?