2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cnm eşimde faceden sayfasını ekledi haberler gelio umarım yetişir bize özellikle şu kreş yardımı çok iyi olacak yoksa baya bi kasar biz çalışanları kreş parası

neler konuşuluyormuş peki bizim için umut var mı? yararlanabilir miyiz sence

boş ver o sinir olsun. okadar kişiyi bir kişiye uyduramazsın ya haberde verilmiş gün kararlaştırılmış. çok hevesliyse kızı işlerini ayarlasın.

ayy resmen sinirden ağlıyorum şuan.. düşünemiyorlar duygusal olabileceğimizi..
resmen suratıma kapadı kadın yaa.. başkası olsa ben onu arar bi güzel paylardım ama işte bişey diyemiyorum.. sırf eşimle aram bozulmasın diye.. ama diz boyu bencilliklerinden bıktım artık.. görümcem nerdeyse 2 yıl olcak kapımı açtığı yok.. bi de ona uygun günde planlıcam günü.. oldu canım.. hoş kendi gelmicek ama çocuğunu annesine bıraktığı için o gelecek.. zaten yetecek imanıma.. ilgi alaka sıfır çocukla.. orayı elleme buna dokunma diye diye geçer günüm.. kimse de umursamaz.. 2 tane de eşimin teyzesinde var.. 3 yam yam bir araya gelicekler ve olan bana olacak.. sırf gün olacak diye oğlumun odasını yerleştirmedim.. biliyorum çünki çocuklar talan edecekler herşeyini..
çok daraldım bunaldım.. tahammül edemiyorum artık saçmalıklarına.. eşimi aradım o da bi tuhaf davrandı.. haftaya yap madem günü kardeşimde gelsin diyo.. ya çok meraklı olsa gelir zaten normal zamanda da.. kadının umrunda değiliz ki dedim.. bana anlatma bunları sinirleniyorum diyo.. ee o sinirleniyo ben sinirleri alınmışım zaten hiç gerilmiyorum.. töbe yaaa.. valla bütün cinlerim tepeme fışkırdı..
bi de kadın telefonda neler yapacan diyo.. demiyo ben geleyim de yapılcak işlerini yapalım.. ya da yapayım bende bişeyler.. ne yapacan..! elinin körünü yapacam..

hmmm nazlanın bakalım.. bizde bıkmadan usanmadan kapınızı aşındırırız.. bak ben kaynana maduruyum.. gelinimi el üstünde tutarım.. töbe bi kere kırmam, her dediği istediği olur tarafımdan

şimdi başbakanlığada mail attım. kızlar fırsat bulursanız sizde atın. belki çok sorulursa hızlandırılmasına faydası olur

bilgiedinme@basbakanlik.gov.tr mail adresi

Çoğunluk olunursa işe yara bu işler haklısın...

Ben ve eşim haftasonundan beri tweeterda katıldıkları programlara yazıyorum , tweet sayfalarına yazıyorum , ama sanki bir ben yazıyormuşum gibi geliyor ,

Geçen hafta bu teklifi veren mhp li vekillermiş , Komisyon olarakta plan bütçe komisyonu ve alt komisyonlarda , Plan bütçe komisyonunu aradım ordaki adamcağızda sağolsun iyi niyetle yönlendirdi beni bizde rafta Akp den gruplara atmalısınız mail atacaksanız dediler, Benbde direk maillerine attım birkaç vekilin :))

Bende cumhurbaşkanlığına göndercem şimdi kocişin ağzı iyi edebiyat yazpıyor ona yazdırıyorum ben göndercem yazıyor şimdi =)

cnm ya walla ben pek umut görmüorum ama inş yanılırım gerçekten çok iyi olacak bizim için olursa

Cok güzel canim hersey özellikle Adidas ayakkabılara bitiyorum yeğenimde de beyaz lacivertli var tam tarz oluyor güle güle giysin doruk ayaz Oglusum
Birde kıyafet yıkamasak ne demek duymamış olayım , onu ütülere de yıkasa da kaç kisi eline alıp bakıyor bilemezsin konulduğu kutu bile nereden geliyor bilinmez hersey ama hersey yıkanacak 30 derece tersten yıka dalinle sonra güzelde ütüle eskisinden daha güzel olur bacım bebeğinin saglıgından önemli degil ya eski görünecek olsa bile görünsün biberonları emzikleri kaynat neyi varsa önce hijyen tamam mı bebekiiim

aman takma kafana gelmesin ikisi de gelmesin dünürüm sende keyifle misafirlerini ağırlarsın kızz çok ikram yapma yorma kendini seni düşündüğümden değil damadıma bişey olmasın :)iki çeşit yap yeter patates salatası yap kek yap tamam doymazlarsa evden getirsinler

umutegezapzup

kuzularım damam yıkayayım da bişi olarsa ya gerçekten kız bildiğim onların hepsi özel yıkanıp ütülenip paketlenio
kız bu kadar insan yıkadık ütüledik bişey olmadı seninkinlere neden olsun biz sana tavsiyede bulunduk yıkayıp yıkamamak sana kalmış mucuk tatlı insan

ilk bebeklerimiz gelmiş hayırlı uğurlu olsun. allah bizleride kurtarsın...

evet geldi de sen nasılsın girmiyorsun pek görüşemez olduk

oğlumun yatağını ekleyimm.. birde arabamız..
fotolar iyi değil.. daha kapsamlı halleri foto makinesinde.. ama kablom yok :)) en azından yatağımızı görün..

Eklentiler

• $oda2.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $oda3.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:

Karnabahar daha fazla gaz yapmaz mı midede? ben öyle diliyorum,lahana türevi o da çünkü..:26:

İyi de canım 15 günde çağırınca her seferinde para almıyorlar ki para için olsun..1 ay içinde kaç kere çağırısa çağırsın 1 kere para alıyorlar..Benim de doktorum da 15 te bir çağırdı,o da nst ye bağlayacakları için süre kısalıyor sanırım bu haftalarda..

Haşlama Karnıbahar bana ağır geliyor yiyebiliyorsan ne güzel, Zorluyorum ama sonra midemde bir yanma bulantı şişme gibi mix ataklar yaşıyorum, Gerçi bunu o tarz tüm sebzelerde yaşıyorum, (

İşte bende gaz yapar biliyorum onu...

Kesinlikle katılıyorum...1 ay içinde istenemez başka ücret..benim özel doktorum bile almıyordu bu dönemlerde..şimdi özel hastaneye gidiyorum ssk anlaşmalı onlarda almıyorlar..

Egemogo,pek güzel olmuş canım odanız,ciiclerinize de bayıldım..güle güle kullansın oğluşun..

maasAllah cok guzel, Allah im guzel,mutlu gunlerde kullanmayi nasip etsin.
Kiyafet konusunda bende yikayip utuleyenler arasindayim, hicte eskimedi.
Bide aldiginiz adidas ayakkabinin numarasi kac acaba?Yeni dogar dogmaz ilk ayakkabisi mi olcak belirli bi aydan sonra giydirmek icin mi aldin?

Son düzenleme:

Bende attım,

Ya birde şu varki 8 hafta süresini kullanan bir anne 2 aylık süt kokan bebeğini bırakıp işe gelince çok mu verimli çalışacak , Kadın istihdamını düşünüyorlarda anne - bebek ilişkisini aile birliğini düşünmüyorlar mı ? psikolojisi bozulan anne zaten sürekli işten ayrılma düşüncesi ile gidip gelecek, Ki araştırmalar da en çok istifaların doğum sonrası yaşandığını ortaya çıkarmış...

Of offf şu olay bi sonuçlansın , Bi çocuğa yemek ısmarlıcam

merhaba kızlar bugün dr kontrolümüz vardı hiç iyi haberlerle gelmedim
bebeğimin suyu azalmış dr bebek kendi üretemiyorsa suyu sorun vardır dedi bebek karnında ölebilir dedi yada suyun gelmiştir ama üretim devam ettiğinden düzelir dedi bende dün su gibi akıntım olduğunu söyledim alttan muayene etti ph seviyesine baktı suyun yok dedi detaylı ultrasona yolladı oradaki doktor suyun iyi dedi doktorum kan tahlilleri istedi 2 gün sonra yine göreceğim seni dedi nst yede girdim sancım çıkmadı çok şükür bebeğimin suyu azalmaya devam ederse erken doğum olurmuş bu durumdada beni üniversite hastanesine sevk etmesi gerekirmiş yoğun bakım servisi için ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim bu arada kızım 2 kilo olmuş

Daha öylesine duruo hiç bişiyine dokunmadım aksam bi heves bi kaç bişiyi çekeyim dedim adidas ayakkabılarımızı da babamız almış beyaz istiyordum ben ama yokmuş bebek bi bu varmış büyük adidasa da gitmeye erinmiş =) onuda alırız sonra yok bacişkom yıkarım ben hatta bugün giderken bebek deterjanı alayım yıkayayım annem görmeden ütüleyeyim kaldırayım =) kadının aklına girmişler temiz onlar yıkarsa mahvolur diye kadın da ne yapsın hepsi cici cici olsun istiyo diğer biberonlarını kaynattım da bunu yeni aldım bu kaldı diğer kıyafetlerini yıkayacaktık sadece annem hastane çıkışını yıkamamakta ısrarcı

damam yıkayıp fotolarını da koyarım =) ama nasıl yıkanacak sadece bebek deterjanı mı yoksa baska yumusatıcı falan ekliomuyuz tek yıkayacagım anlatın ki gari yapam

aaaaaa yatağa da oda yada bittim benim daha çok eksiğim var ama kışa denk geldik işte şten çıkınca hava karanlık oluyor yorgun oluyorum sivastayım hava soguk oluyor hiç bişi yapamadım öylesine kaldı işte daha perdemiz gelmedi zebra store istiyorum eksiğimiz çok fazla oyuncaklarda benim oyuncaklarım =))oynatmam ama sadece süs oğluma yeni oyuncaklar alırım oğlum da olsa paylaşamam bu yasıma kadar hiç birine zarar vermeden getirmişim bi sn de gözlerini oysun diye oğluma veremem valla ayaz paşam kusura bakma =)

ahh o eşimin anası olmayacaktı o telefonu alır çok güzel hallederdim de işte.. kocama dua etsin..
ben ters bişey yapınca snyede kocamı arıyolar zaten.. tuncss böle böle yaptı diye.. ahhh arkadaşım ahh nelerle uğraşıyoruz şu halimizle.. deli oluyorum..

ya işte kızına uydurduğun günde kalkıp gelmez o ben biliyorum.. bin nazlanıyor her zaman.. her gün olacağında aynı tantanayı yaşıyoruz biz.. gideceği herkese aynı sıkıntıları yaşatıyor görümcem.. sorunlu bi tip..

güle güle kullanın canım.. odanız ne güzel büyük ve ferahmış.. büyük odaları seviyorum ben yaaa.. Adidaslarına bayıldımmmm

ahh be dünürüm. dün akşam dayımın eşi bir tepsi börek gönderdi.. el açması hemide bende yanına tatlı bişey yapıcam.. inat ettim.. bu umursamazlıklarına bende umursamaz davranıcam ve bu kadar şey çıkarıcam.. kusura bakmasınlar.. karnım burnumda ben evimin işlerini yapamıyorum

Egomego, herşey çok güzel ama özellikle spor ayakkabıya bayıldım

Tuncss, padişah yatağımız halısı çok uyumlu. eminim çok güzel bir oda olacak

Bende cumhurbaşkanlığına göndercem şimdi kocişin ağzı iyi edebiyat yazpıyor ona yazdırıyorum ben göndercem yazıyor şimdi =)

mail adreslerini paylaşırsanız hepimiz mail atalım. bugün bir asi günümdeyim:)

evet geldi de sen nasılsın girmiyorsun pek görüşemez olduk

iyiyim canım evde oturup duruom valla bişi yaptığım yok oğlum yine halasına gitti ağladı gidicem die bende gönülsüz olarak gönderdim yoksa küçük çapta aile faciası çıkacaktı neyse uzun mesele.. kısacası yuvarlanıp gidiorum henüz dolap almak ve oğlumun bebişlik kıyafetlerini yıkayıp ütülemek dışında bi hazırlığım yok zaten benim dışımda kimseninde umrunda değil..benimde değil valla doğurunca olursa olur olmazsa olmaz ilk hamileliğimdedki gibi maddi sorunlar başladı yine oğluma mevlüt bile yapılmadı kendi annem bursaya gidince yaptı yine öyle olucak çok hevesim vardı 40 içindeyken olsun die napalım bana bunu görmek nasip değilmiş bazı şeyler artık daha çok dokunuyor..
bugün kontrola gittim oğlum 1500kg olmuş gayet iyi sağlıklı başı aşağıya dönmüş zaten haraketlerinden anlamıştım öyle işte arada gelip haber vermeye çalışıorum kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…