maasallah cok guzel, allah im guzel,mutlu gunlerde kullanmayi nasip etsin.
Kiyafet konusunda bende yikayip utuleyenler arasindayim, hicte eskimedi.
Bide aldiginiz adidas ayakkabinin numarasi kac acaba?yeni dogar dogmaz ilk ayakkabisi mi olcak belirli bi aydan sonra giydirmek icin mi aldin?
ayy kızlar gelde sinirlenme yaaaa
kaynana aradı.. ki tam 9 gündür aramıyordu.. naber falan filandan sonra, gün yapıyormussun dedi evet dedim.. neden perşembe dedi, eee o gün uygun oluyorum ondan dedim.. kızım gelemez dedinapayım bi onun için onca kişi işini gücünü mü değiştircek dedim.. kadın resmen ''iyi'' deyip suratıma kapadı telefonu..!!!!
merhaba kızlar bugün dr kontrolümüz vardı hiç iyi haberlerle gelmedim
bebeğimin suyu azalmış dr bebek kendi üretemiyorsa suyu sorun vardır dedi bebek karnında ölebilir dedi yada suyun gelmiştir ama üretim devam ettiğinden düzelir dedi bende dün su gibi akıntım olduğunu söyledim alttan muayene etti ph seviyesine baktı suyun yok dedi detaylı ultrasona yolladı oradaki doktor suyun iyi dedi doktorum kan tahlilleri istedi 2 gün sonra yine göreceğim seni dedi nst yede girdim sancım çıkmadı çok şükür bebeğimin suyu azalmaya devam ederse erken doğum olurmuş bu durumdada beni üniversite hastanesine sevk etmesi gerekirmiş yoğun bakım servisi için ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedimbu arada kızım 2 kilo olmuş
bebeğimin suyu azalmış dr bebek kendi üretemiyorsa suyu sorun vardır dedi bebek karnında ölebilir dedi yada suyun gelmiştir ama üretim devam ettiğinden düzelir dedi bende dün su gibi akıntım olduğunu söyledim alttan muayene etti ph seviyesine baktı suyun yok dedi detaylı ultrasona yolladı oradaki doktor suyun iyi dedi doktorum kan tahlilleri istedi 2 gün sonra yine göreceğim seni dedi nst yede girdim sancım çıkmadı çok şükür bebeğimin suyu azalmaya devam ederse erken doğum olurmuş bu durumdada beni üniversite hastanesine sevk etmesi gerekirmiş yoğun bakım servisi için ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedimbu arada kızım 2 kilo olmuş
var canım aslında bende bunu dikkate alarak gitmiştim o hastaneye doktorumda riskli gebelik uzmanı ama neden beni sevk etmeye çalışıyor anlamış değilim :18:canım bozma moralini sakın.. bak detaylıdaki dr su iyi demiş.. bu drlar da ağızlarına geleni söylüyorlar hemen.. maşallah kızına..
bol bol sıvı tüket.. günlük su tüketimin nasıl bilmiyorum ama 3 litreden az su içme.. inşallah iyi olacak herşey, bebişin sağlıkla gelicek dünyaya..
gittiğin hastanenin yenidoğan yoğun bakımı yokmu?
ben hastane seçerken ilk bunu sorguluyorum hep..
canım o nasıl bir doktormuş, hamile bir kadınla böyle konuşulur mu? bence bir doktora daha git, ikinci bri görüş al. ondan sonra ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz.
allah yardımcınız olsun,seninde bebişininde. zamanında ve kolay doğumlar nasip etsin hepimize
Tekrar arasaydın,"tlf kapandı galiba gün Perşembe olacak "deyip kapatmaliydin.esine niye söyledin bacı ? Anneannem hep derli Cook afedersiniz şeyinizin iki dudağı varsa birini deyin birini demeyin.kesinlikle Perşembe yap.Odana girmesini istemediğin de kilitle oranın kapısını kiz.girip dagitinca iyi kadın olmuyorsun.bosver cek sınırlarını .Kimsenin dadisi degilsin evde park değil.herkes gutsun koyununu aaaaaaa cinlendim
Canım benim içini ferah tutmaya çalış, Allahtan herşey, Hiç belli olmaz dr. öyle söyledi diye olacak diye birşey yok , Dua edelim sağlıkla haftasını bekleisn bebeğimiz..
Sen bol bol su içiyor muusn ?
Bende attım,
Ya birde şu varki 8 hafta süresini kullanan bir anne 2 aylık süt kokan bebeğini bırakıp işe gelince çok mu verimli çalışacak , Kadın istihdamını düşünüyorlarda anne - bebek ilişkisini aile birliğini düşünmüyorlar mı ? psikolojisi bozulan anne zaten sürekli işten ayrılma düşüncesi ile gidip gelecek, Ki araştırmalar da en çok istifaların doğum sonrası yaşandığını ortaya çıkarmış...
Of offf şu olay bi sonuçlansın , Bi çocuğa yemek ısmarlıcam
oğlumun yatağını ekleyimm.. birde arabamız..
fotolar iyi değil.. daha kapsamlı halleri foto makinesinde.. ama kablom yok :)) en azından yatağımızı görün..
Eki Görüntüle 631227 Eki Görüntüle 631230
ayakkabı 19 numara canım bilmiyorum ki ne zaman giydirilir =))) kociş almış geçen ben converse sipariş ettim ankaradan sivasta baby star yokayakkabı normal satılanlardan almam kıyafette yokturda ayakkabıda marka takıntım var ayak sağlığı için kaliteli ayakkabı şart buda ilk andan itibaren şart bence
yıkayacagım bende elbiseleri bugün belki yorgun olursam hafta sonu yada cuma aksamdan yıkar sabaha kadar kurur sabahta ütülerim
ahh o eşimin anası olmayacaktı o telefonu alır çok güzel hallederdim de işte.. kocama dua etsin..
ben ters bişey yapınca snyede kocamı arıyolar zaten.. tuncss böle böle yaptı diye.. ahhh arkadaşım ahh nelerle uğraşıyoruz şu halimizle.. deli oluyorum..
ya işte kızına uydurduğun günde kalkıp gelmez o ben biliyorum.. bin nazlanıyor her zaman.. her gün olacağında aynı tantanayı yaşıyoruz biz.. gideceği herkese aynı sıkıntıları yaşatıyor görümcem.. sorunlu bi tip..
güle güle kullanın canım.. odanız ne güzel büyük ve ferahmış.. büyük odaları seviyorum ben yaaa.. Adidaslarına bayıldımmmm
ahh be dünürüm. dün akşam dayımın eşi bir tepsi börek gönderdi.. el açması hemidebende yanına tatlı bişey yapıcam.. inat ettim.. bu umursamazlıklarına bende umursamaz davranıcam ve bu kadar şey çıkarıcam.. kusura bakmasınlar.. karnım burnumda ben evimin işlerini yapamıyorum
cnm benim hiç korkma benim kuzenimde bu yüzden erken doğum yaptı paşa gibi oluşu şimdi 3 yaşında ki düşün 3 sene öncesi tıp hergün ilerlior hiç canını sıkma doktorda bana kalırsa abartmış biraz başka bir doktora görün bence bak diğer doktor iyi demiş
perilous
canım usg kilo konusunda + - 500 gr farkedebiliyor.. onu dert etme sen.. haftası ile uyumlu ise ölçümlerinin kiloya pek takılma derim..
rahat ol tatlım.. bebişinin hareketlerinde azalma vs hissedersen hiç çekinme hemen acile git kontrol ettir.. aklında kalmasın.. ama çok da tedirginlik yaşama bebişini de üzme..
ahh o eşimin anası olmayacaktı o telefonu alır çok güzel hallederdim de işte.. kocama dua etsin..
ben ters bişey yapınca snyede kocamı arıyolar zaten.. tuncss böle böle yaptı diye.. ahhh arkadaşım ahh nelerle uğraşıyoruz şu halimizle.. deli oluyorum..
ya işte kızına uydurduğun günde kalkıp gelmez o ben biliyorum.. bin nazlanıyor her zaman.. her gün olacağında aynı tantanayı yaşıyoruz biz.. gideceği herkese aynı sıkıntıları yaşatıyor görümcem.. sorunlu bi tip..
güle güle kullanın canım.. odanız ne güzel büyük ve ferahmış.. büyük odaları seviyorum ben yaaa.. Adidaslarına bayıldımmmm
ahh be dünürüm. dün akşam dayımın eşi bir tepsi börek gönderdi.. el açması hemidebende yanına tatlı bişey yapıcam.. inat ettim.. bu umursamazlıklarına bende umursamaz davranıcam ve bu kadar şey çıkarıcam.. kusura bakmasınlar.. karnım burnumda ben evimin işlerini yapamıyorum
Egomego, herşey çok güzel ama özellikle spor ayakkabıya bayıldım
Tuncss, padişah yatağımız halısı çok uyumlu. eminim çok güzel bir oda olacak
mail adreslerini paylaşırsanız hepimiz mail atalım. bugün bir asi günümdeyim:)
Tekrar arasaydın,"tlf kapandı galiba gün Perşembe olacak "deyip kapatmaliydin.esine niye söyledin bacı ? Anneannem hep derli Cook afedersiniz şeyinizin iki dudağı varsa birini deyin birini demeyin.kesinlikle Perşembe yap.Odana girmesini istemediğin de kilitle oranın kapısını kiz.girip dagitinca iyi kadın olmuyorsun.bosver cek sınırlarını .Kimsenin dadisi degilsin evde park değil.herkes gutsun koyununu aaaaaaa cinlendim
3 çocuk yap demeyi bilir keşişbütün gazetelerde başbakan müjdeleri ardı ardına verdi, yok milyonları sevindiren haberler.... şeklinde başlıklar vermişler. bir heves okuyorum hepsini. Tırt. Bizden haber falan yok. Çok sinirlendim ya.Başbakan akp grup toplantısında sıralamış yapacaklarını. Hamilelere yönelik ses yok ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?