2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ayakkabı 19 numara canım bilmiyorum ki ne zaman giydirilir =))) kociş almış geçen ben converse sipariş ettim ankaradan sivasta baby star yok ayakkabı normal satılanlardan almam kıyafette yokturda ayakkabıda marka takıntım var ayak sağlığı için kaliteli ayakkabı şart buda ilk andan itibaren şart bence
yıkayacagım bende elbiseleri bugün belki yorgun olursam hafta sonu yada cuma aksamdan yıkar sabaha kadar kurur sabahta ütülerim

Tekrar arasaydın,"tlf kapandı galiba gün Perşembe olacak "deyip kapatmaliydin.esine niye söyledin bacı ? Anneannem hep derli Cook afedersiniz şeyinizin iki dudağı varsa birini deyin birini demeyin.kesinlikle Perşembe yap.Odana girmesini istemediğin de kilitle oranın kapısını kiz.girip dagitinca iyi kadın olmuyorsun.bosver cek sınırlarını .Kimsenin dadisi degilsin evde park değil.herkes gutsun koyununu aaaaaaa cinlendim

bütün gazetelerde başbakan müjdeleri ardı ardına verdi, yok milyonları sevindiren haberler.... şeklinde başlıklar vermişler. bir heves okuyorum hepsini. Tırt. Bizden haber falan yok. Çok sinirlendim ya. Başbakan akp grup toplantısında sıralamış yapacaklarını. Hamilelere yönelik ses yok ama.

Slm kızlarrrr.. Şimdi doktordan geldimmm.. Oğluşum bebişimm 2040 gr olmşş.. herşeyi iyiymişş suyu eşi vs... Doğum pozisyonunuda almşş ( almasa olmuyodu ) herşey normal dedi.. Allah hepimizi bi an önce kurtarsında şu merakla beklediğimiz doğum hikayelerimizi okuyalımm

canım bozma moralini sakın.. bak detaylıdaki dr su iyi demiş.. bu drlar da ağızlarına geleni söylüyorlar hemen.. maşallah kızına..
bol bol sıvı tüket.. günlük su tüketimin nasıl bilmiyorum ama 3 litreden az su içme.. inşallah iyi olacak herşey, bebişin sağlıkla gelicek dünyaya..
gittiğin hastanenin yenidoğan yoğun bakımı yokmu?
ben hastane seçerken ilk bunu sorguluyorum hep..

canım o nasıl bir doktormuş, hamile bir kadınla böyle konuşulur mu? bence bir doktora daha git, ikinci bri görüş al. ondan sonra ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz.
allah yardımcınız olsun,seninde bebişininde. zamanında ve kolay doğumlar nasip etsin hepimize

Canım benim içini ferah tutmaya çalış, Allahtan herşey, Hiç belli olmaz dr. öyle söyledi diye olacak diye birşey yok , Dua edelim sağlıkla haftasını bekleisn bebeğimiz..
Sen bol bol su içiyor muusn ?

var canım aslında bende bunu dikkate alarak gitmiştim o hastaneye doktorumda riskli gebelik uzmanı ama neden beni sevk etmeye çalışıyor anlamış değilim :18:

canım 2 gün sonra yine aynı şeyleri söylerse ki o zaman sevk yapacaktır başka doktora giderim
bu arada şimdi detaylı usg ye baktımda ona görede 1640 gr mış bebeğim:18: ama 1 hafta önde bebeğim ölçümlere göre

eğer kocamı arayıp hemen demezsem bunları bir anda telefonu suratına kapatan ben oluverirdim..!! maalesef böyle bir huyları var bunların..
onunla muhattap olmamak adına bi daha aramadım.. ararsam kavga ederdim tutamazdım kendimi biliyorum çünki..
kız düşünsene bebeyi ortalığa salıyor, bi de fırça atıyor ne ilgilenmiyonuz çocuğumla diye.. işer,sıçar biz temizlicez o lak lak yapcak.. eline yağlı yağlı yicekler verilir o ellerle heryer ellenir.. halılara dökülür.. ben peşinde elleme, dökme diyen bi tip.. adım pimpirikliye çıkıyor onların yüzünden.. ama kusura bakmasınlar yaa.. yemek adabı denen bişey var.. altına bi bez serersin yerde yer.. ya da masa adabı öğretirsin senle oturur masada yer.. yok bunlar geze geze yiyolar.. bi de ben pimpiriklenince sürekli ettikleri tek laf var ''senin olsun onu da görcez'' görün bakalım.. ahhh voltajım ahhh.. kız keleşini ödünç verirsin bana perşembe günü dimi?
bu arada ananen çok haklı.. bende eşimde olsa herşeyi anlatmama taraftarıyım ama onun ailesi ile ilgili her yaşadığımı konuştuğumu anında anlatıyorum yoksa onlar değiştiriyorlar herşeyi..

Canım benim içini ferah tutmaya çalış, Allahtan herşey, Hiç belli olmaz dr. öyle söyledi diye olacak diye birşey yok , Dua edelim sağlıkla haftasını bekleisn bebeğimiz..
Sen bol bol su içiyor muusn ?

içiyorum canım suyu bol bol içiyorum bebeğimin 3-4 gündür hareketleride azalmıştı

cnm çok haklısın senin benim sağlığım önemli değil çalışan kesim hep ezilen kesim işte senin yawrun kimin umrunda ha başındaki amir memur anlayışlı olursa ne ala ben ogun gripten odada kıvrandım ahlaya vahlaya masaya yatıorum falan adam bi kere noldu bak sende hamilesin revire gidelim falan yok işte anlayış herkes amir memur olamıor

merhaba kızlar hazırlıklar tamamlanmış maşallahn
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
ben oda yapmıyorum bir yıl sonra falan nasip olursa beşik aldım
malum benim kaynanada hala bebek için bir çift çorap bile almadı birde tek oğlu ve ilk çocucugumuz
neyse beşigi ben alıyım oğluuumm dedi gecenlerde şaşırdık bizde
ben de eşime fırsat bu fırsat alıyım demişken alalım hemen çıksın aradan dedim
hafta sonu almaya karar verdik demez mi siz kredi kartıyla çekin ben öderim :S
aldıgımız beşik bin tl modakodan aldık fiyatlar ortalama bu civarda
iyi güzel eşim eve gelince anneme beşiği 700 tlye aldım diyecem dedi kalanını ben öderim
neymiş pahalı diye laf ederrmiş meğer mahalle aralarındaki bebek mağazalarına beşiklere bakmış fiyatlar 600 700 tlymiş
üç kurusun hesabını yapıyorlar bide imkanları olmasa anlarım
benim ailem herşeyi karşılıyor hiç lafını etmiyorlar bu kaynana neyin hesabını yapıyor..
almasa bundan iyiydi valla şimdi heryerde beşik aldım diye havasından durulmaz bide
valla çok sinirlendim

Yataginiz cok guzel, haliyla uyumu ayri bi guzellik katmis, guzel gunlerde kullanin.

Convers ve adidas zaten en guzel ikili bebek ayakkabilarinda, bencede kiyafet o kadar sorun degil ama ayakkabi kesinlikle iyi olmali, bende yenidogan adidas ayakkabi var, 1 tane daha begendim onuda almak istiyorum ama iste acaba giyebilcek mi benim aldigim ilk 3 aylik kiyafetlerinin cogu ayakli tulum cunku kararsiz kaldim o yuzden.
Simdiden kolay gelsin sana, zaten minicikler hemencecik bitiyo

cnm benim hiç korkma benim kuzenimde bu yüzden erken doğum yaptı paşa gibi oluşu şimdi 3 yaşında ki düşün 3 sene öncesi tıp hergün ilerlior hiç canını sıkma doktorda bana kalırsa abartmış biraz başka bir doktora görün bence bak diğer doktor iyi demiş

egomego

ben çamaşırları ''haci şakir granül sabun''la yıkadım.. yumuşatıcı kesinlikle kullanmadım.. kimyasaldan max uzaklıkta kalmak istedim.. mis mis kokmadı kıyafetler ki zaten bence kokusuz kalmaları daha mantıklı.. bebeğin alerjisi filan olabilir.. ama tertemiz oldular.. herşeyini yıka.. ben özellikle hastane çıkışını yıkadıktan sonra yumuşacık buldum.. birde varsa makinenin ayarı, sıkma devrini düşük tut.. o zaman çok kırışmıyorlar ütülemesi de pek kolay.. minik minikler zaten.. fırt fırt bitiveriyor.. ama kesinlikle herşeyini yıkamalısın..

perilous

canım usg kilo konusunda + - 500 gr farkedebiliyor.. onu dert etme sen.. haftası ile uyumlu ise ölçümlerinin kiloya pek takılma derim..
rahat ol tatlım.. bebişinin hareketlerinde azalma vs hissedersen hiç çekinme hemen acile git kontrol ettir.. aklında kalmasın.. ama çok da tedirginlik yaşama bebişini de üzme..

bunlar nasıl can verecek ya şimdi yapıolar ediolar kendilerine bir minderlik yer bırakmıolar elden ayaktan düştümü gelin bakmıo oluo başta onu yaptık bunu yaptık demiolar sende anlat kocana annen bugun bana böle böle yaptı die

çok sağolun kızlar verdiğiniz moral ve güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkür ederim inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir...

Tatlım sağol efet odam büyük bı bu kadar daha fotonun geri kalan kısmında var orda yüklüğüm var ama o yüzden o tarafı cekmedim ama kötü tarafı dikdörtgen kare olsa koyduğun yakısırda böyle bi garip hiç içime sinmedi oda zaten daha baksana tablo aldım yerde bilmem ne orda burda daha odayla hiç ilgilenmedim ki çünkü maddi çok açılamıyorum istediklerimle neye elimi atsam gerek yok bu aşamada deniyor bıraktırılıyor sinir oldum hiç bişiye dokunmadım o yüzden
kaynana olayına gelince de ben onları allaha havale ediyorum bişi demiyorum beni bi kez aramadılar bide bana trip atıyorlar görümcem terbiyesizliğin had safasına ulasınca eşim payladı bunları bi güzel simdi de yapmacık yapmacık kaynanam arıyor yine görümcek aramadı hiç aramasın da hiç luzüm yok kaynanam da aramsın hiç istemiom bu zamana kadar aramamış bebek dogmaya yakın sahiplenmesin cocugumu neyse olayı anlatayım gecen aramış ki beni bebek için alışverişe çıktık ne anlarsın bu laftan bebeğe bişiler alacaklar elbise bakıyoruz dedi diyorum çüş bebeğin cinsiyeti unutmuşlar bebek erkek dedim ne elbisesi anne dedi ki kendimize bebek doğduğu gün giymek için elbise almaya çıktık demez mi bide bebek için alışveriş demez mi bi çöp bile almadılar iki yelek örmüş bide atlet tulum alacakmış bohcayla merasimle getirecekmiş sinir oluyorum eskiden kociş gideim küsüolar diodu simdi teklif bile etmiyor bilior dellendiğimi kız sürekli bebek ölecekmiş gibi konusuo delleniom odayı niye simdiden kurdurdunuz bişi olursa dayanamazsın masraf yapmayın bi kesin doğsunda öyle alın simdiden almayın kafayı yedirio bebek dogsun patlayacağım ama görecekler herkes haddini bilsin canım aaa =)

teşekkür ederiz damam dur vereyim mail adresini

yürü beeeee voltajı kim tutar her eve lazım ne voltaj =)

3 çocuk yap demeyi bilir keşiş

Emin olmadan, once detayliya yollamadan neden konusup seni endiselendirir ki doktorun?
Allah im miniklerimizi korusun, sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin.insAllah hersey yolundadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…