bunlar nasıl can verecek ya şimdi yapıolar ediolar kendilerine bir minderlik yer bırakmıolar elden ayaktan düştümü gelin bakmıo oluo başta onu yaptık bunu yaptık demiolar sende anlat kocana annen bugun bana böle böle yaptı die
çok sağolun kızlar verdiğiniz moral ve güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkür ederim inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir...
Tatlım sağol efet odam büyük bı bu kadar daha fotonun geri kalan kısmında var orda yüklüğüm var ama o yüzden o tarafı cekmedim ama kötü tarafı dikdörtgen kare olsa koyduğun yakısırda böyle bi garip hiç içime sinmedi oda zaten daha baksana tablo aldım yerde bilmem ne orda burda daha odayla hiç ilgilenmedim ki çünkü maddi çok açılamıyorum istediklerimle neye elimi atsam gerek yok bu aşamada deniyor bıraktırılıyor sinir oldum hiç bişiye dokunmadım o yüzden
kaynana olayına gelince de ben onları allaha havale ediyorum bişi demiyorum beni bi kez aramadılar bide bana trip atıyorlar görümcem terbiyesizliğin had safasına ulasınca eşim payladı bunları bi güzel simdi de yapmacık yapmacık kaynanam arıyor yine görümcek aramadı hiç aramasın da hiç luzüm yok kaynanam da aramsın hiç istemiom bu zamana kadar aramamış bebek dogmaya yakın sahiplenmesin cocugumu neyse olayı anlatayım gecen aramış ki beni bebek için alışverişe çıktık ne anlarsın bu laftan bebeğe bişiler alacaklar elbise bakıyoruz dedi diyorum çüş bebeğin cinsiyeti unutmuşlar bebek erkek dedim ne elbisesi anne dedi ki kendimize bebek doğduğu gün giymek için elbise almaya çıktık demez mi bide bebek için alışveriş demez mi bi çöp bile almadılar iki yelek örmüş bide atlet tulum alacakmış bohcayla merasimle getirecekmiş sinir oluyorum eskiden kociş gideim küsüolar diodu simdi teklif bile etmiyor bilior dellendiğimi kız sürekli bebek ölecekmiş gibi konusuo delleniom odayı niye simdiden kurdurdunuz bişi olursa dayanamazsın masraf yapmayın bi kesin doğsunda öyle alın simdiden almayın kafayı yedirio bebek dogsun patlayacağım ama görecekler herkes haddini bilsin canım aaa =)
merhaba kızlar hazırlıklar tamamlanmış maşallahn
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
ben oda yapmıyorum bir yıl sonra falan nasip olursa beşik aldım
malum benim kaynanada hala bebek için bir çift çorap bile almadı birde tek oğlu ve ilk çocucugumuz
neyse beşigi ben alıyım oğluuumm dedi gecenlerde şaşırdık bizde
ben de eşime fırsat bu fırsat alıyım demişken alalım hemen çıksın aradan dedim
hafta sonu almaya karar verdik demez mi siz kredi kartıyla çekin ben öderim :S
aldıgımız beşik bin tl modakodan aldık fiyatlar ortalama bu civarda
iyi güzel eşim eve gelince anneme beşiği 700 tlye aldım diyecem dedi kalanını ben öderim
neymiş pahalı diye laf ederrmiş meğer mahalle aralarındaki bebek mağazalarına beşiklere bakmış fiyatlar 600 700 tlymiş
üç kurusun hesabını yapıyorlar bide imkanları olmasa anlarım
benim ailem herşeyi karşılıyor hiç lafını etmiyorlar bu kaynana neyin hesabını yapıyor..
almasa bundan iyiydi valla şimdi heryerde beşik aldım diye havasından durulmaz bide
valla çok sinirlendim
....kaynana olayına gelince de ben onları allaha havale ediyorum bişi demiyorum beni bi kez aramadılar bide bana trip atıyorlar görümcem terbiyesizliğin had safasına ulasınca eşim payladı bunları bi güzel simdi de yapmacık yapmacık kaynanam arıyor yine görümcek aramadı hiç aramasın da hiç luzüm yok kaynanam da aramsın hiç istemiom bu zamana kadar aramamış bebek dogmaya yakın sahiplenmesin cocugumu neyse olayı anlatayım gecen aramış ki beni bebek için alışverişe çıktık ne anlarsın bu laftan bebeğe bişiler alacaklar elbise bakıyoruz dedi diyorum çüş bebeğin cinsiyeti unutmuşlar bebek erkek dedim ne elbisesi anne dedi ki kendimize bebek doğduğu gün giymek için elbise almaya çıktık demez mi bide bebek için alışveriş demez mi bi çöp bile almadılar iki yelek örmüş bide atlet tulum alacakmış bohcayla merasimle getirecekmiş sinir oluyorum eskiden kociş gideim küsüolar diodu simdi teklif bile etmiyor bilior dellendiğimi kız sürekli bebek ölecekmiş gibi konusuo delleniom odayı niye simdiden kurdurdunuz bişi olursa dayanamazsın masraf yapmayın bi kesin doğsunda öyle alın simdiden almayın kafayı yedirio bebek dogsun patlayacağım ama görecekler herkes haddini bilsin canım aaa =)
.....
oğlumun yatağını ekleyimm.. birde arabamız..
fotolar iyi değil.. daha kapsamlı halleri foto makinesinde.. ama kablom yok :)) en azından yatağımızı görün..
Eki Görüntüle 631227 Eki Görüntüle 631230
dünürüm pek güzel olmuş be odanız bayıldım sade ve şık tam eşim ve benim tarzımız şifonyerin kulpları topuz bizimde yatağımızın şekmeceleri topuz tamam tamam dünürüm oldu bu iş verdim kızı senin oğlana :)oğlumun yatağını ekleyimm.. birde arabamız..
fotolar iyi değil.. daha kapsamlı halleri foto makinesinde.. ama kablom yok :)) en azından yatağımızı görün..
Eki Görüntüle 631227 Eki Görüntüle 631230
bol bol su iç canım işallah tehlikeli bişey olmaz detaylıya bakan doktor suyun iyi demiş demekki ciddi bir azalma yok dinlen ve bol su içmerhaba kızlar bugün dr kontrolümüz vardı hiç iyi haberlerle gelmedim
bebeğimin suyu azalmış dr bebek kendi üretemiyorsa suyu sorun vardır dedi bebek karnında ölebilir dedi yada suyun gelmiştir ama üretim devam ettiğinden düzelir dedi bende dün su gibi akıntım olduğunu söyledim alttan muayene etti ph seviyesine baktı suyun yok dedi detaylı ultrasona yolladı oradaki doktor suyun iyi dedi doktorum kan tahlilleri istedi 2 gün sonra yine göreceğim seni dedi nst yede girdim sancım çıkmadı çok şükür bebeğimin suyu azalmaya devam ederse erken doğum olurmuş bu durumdada beni üniversite hastanesine sevk etmesi gerekirmiş yoğun bakım servisi için ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedimbu arada kızım 2 kilo olmuş
egocum çok güzel odanız eşyalarınz güle güle kullansın oğluşun ben çamaşırları dalin sıvı deterjanla yıkadım 30 derecede yıkadım ölçü olarak deterjan kapağını kullanıyorsun yarıdan biraz fazla koydum ve dalinin yumaşatıcısını kullandım pembe olanı misler gibi oldu yumuşatıcı 1 kapak konuyor haydi yıka bakalım da miss gibi olsun bebişin cicileriDaha öylesine duruo hiç bişiyine dokunmadım aksam bi heves bi kaç bişiyi çekeyim dedim adidas ayakkabılarımızı da babamız almış beyaz istiyordum ben ama yokmuş bebek bi bu varmış büyük adidasa da gitmeye erinmiş =) onuda alırız sonra yok bacişkom yıkarım ben hatta bugün giderken bebek deterjanı alayım yıkayayım annem görmeden ütüleyeyim kaldırayım =) kadının aklına girmişler temiz onlar yıkarsa mahvolur diye kadın da ne yapsın hepsi cici cici olsun istiyo diğer biberonlarını kaynattım da bunu yeni aldım bu kaldı diğer kıyafetlerini yıkayacaktık sadece annem hastane çıkışını yıkamamakta ısrarcı
damam yıkayıp fotolarını da koyarım =) ama nasıl yıkanacak sadece bebek deterjanı mı yoksa baska yumusatıcı falan ekliomuyuz tek yıkayacagım anlatın ki gari yapam
aaaaaa yatağa da oda yada bittim benim daha çok eksiğim var ama kışa denk geldik işte şten çıkınca hava karanlık oluyor yorgun oluyorum sivastayım hava soguk oluyor hiç bişi yapamadım öylesine kaldı işte daha perdemiz gelmedi zebra store istiyorum eksiğimiz çok fazla oyuncaklarda benim oyuncaklarım =))oynatmam ama sadece süs oğluma yeni oyuncaklar alırım oğlum da olsa paylaşamam bu yasıma kadar hiç birine zarar vermeden getirmişim bi sn de gözlerini oysun diye oğluma veremem valla ayaz paşam kusura bakma =)
evet yeter işte yorma kendini canım benim yazık sana da aman kaynannı takma kafana kız oğluşuna yazık düşünme en önemlisi bebişler isteyen istediğini desin keyfim böyle istedi perşembe yaptım dersin çirkef insanla uğraşması zor eşinin annesi olunca lafda söylenmiyor deli oluyor insanahh be dünürüm. dün akşam dayımın eşi bir tepsi börek gönderdi.. el açması hemidebende yanına tatlı bişey yapıcam.. inat ettim.. bu umursamazlıklarına bende umursamaz davranıcam ve bu kadar şey çıkarıcam.. kusura bakmasınlar.. karnım burnumda ben evimin işlerini yapamıyorum
canım benim yaparsın mevlüt çok detaylı bişey yapma toparlarsın eşi dostu alırsın lokumunu dağıtırsın içinde kalmaz en azından hani böyle ufak tefek şeylerle yaparsın belki çocukların sağlıklı olsun önemli olan o ailen en azından bursa da yapıyor hiç olmadı değil ya maşallah oğluna güzel büyümüş benim kızda büyüyüp gidiyor giysilerimizi yıkadık ütüledik wosgi teyzemizden gelen hediyemizide astık askıya giyilmeyi bekliyor her gören çok beğeniyor çok sağol canımiyiyim canım evde oturup duruom valla bişi yaptığım yok oğlum yine halasına gitti ağladı gidicem die bende gönülsüz olarak gönderdim yoksa küçük çapta aile faciası çıkacaktı neyse uzun mesele.. kısacası yuvarlanıp gidiorum henüz dolap almak ve oğlumun bebişlik kıyafetlerini yıkayıp ütülemek dışında bi hazırlığım yok zaten benim dışımda kimseninde umrunda değil..benimde değil valla doğurunca olursa olur olmazsa olmaz ilk hamileliğimdedki gibi maddi sorunlar başladı yine oğluma mevlüt bile yapılmadı kendi annem bursaya gidince yaptı yine öyle olucak çok hevesim vardı 40 içindeyken olsun die napalım bana bunu görmek nasip değilmiş bazı şeyler artık daha çok dokunuyor..
bugün kontrola gittim oğlum 1500kg olmuş gayet iyi sağlıklı başı aşağıya dönmüş zaten haraketlerinden anlamıştım öyle işte arada gelip haber vermeye çalışıorum kendinize iyi bakın...
Nüfus artışına kreşli destek - Memurlar
"Çocuk teşviki modeli için iki ana formül masada. Hükümet nüfus artış hızını artırmak için hazırlıklarını hızlandırdı. İlk formüle göre, evden yarı zamanlı çalışan ev hanımlarına üçüncü çocuğu yapması durumunda teşvik sağlanacak. İkinci kısımda ise ortalama bir çocuğu bulunan çalışan kadınlara çocuk sayısı ayırt etmeden kreş desteği sağlanacak. Doğum sonrası izinler ise 8 haftanın üzerine çıkarılacak."
merhaba kızlar nasılsınız?? geçmişi okumayı ancak bitirebildim öğleden beri ne çok yazmışsınız :))
biz iyiyiz çok şükür bebeğimle. dün akşam kontrolümüz vardı doktor amca da çok şükür çok iyi geçti.
maşallah kuzum büyümüş 33-34 hafta civarında çıkıyor ölçümleri. kilosu 2.154 gr çıktı. iri bebekmiş ilk oğlumda hep ileri çıkardı.37 haftalık 3.700 doğmuştu.
Allah sağlık sıhhat versin de kilo boy çok önemli değil kızlar. bi de ultrasona hiç güven olmuyor.
ilkinde 36 haftalıkken kontrolde 2.500 kg dedi ki son 1 ayda sadece 400 gr almış dedi. ben o kadar üzüldüm ki gelişimi neden yavaşladı neden böyle oldu diye.
37 haftada doğum yaptım çocuk 3.700 çıktı. meğer ultrason ölçümü yanlışmış.
ölçümü küçük çıkanlar hiç üzülmeyin hatta 2. bir doktora gidin.
bu arada ben 32 haftayı gelecek hafta dolduruyorum aslında ama doktorum çalışabilir raporunu bu hafta almamı istedi. sezeryanı 39 haftalık yapmayı düşünüyor ya.
yani 18 martta izne ayrılacağım. 25 marta diye hesaplamıştım. aslında itiraz edecektim ama bende pek kendime güvenemiyordum çalışma konusunda.
böylece doğumdan önce 3 hafta evde olup dinlenebileceğim.
sezeryan tarihimiz şimdilik 8 nisan pazartesi olarak belirlendi. biz aslında 5 nisan cuma istiyoruz bizim için özel bi gün ama ne kadar içerde dursa kardır dedik eşimle.
hemde önü tatil olmasın nolur nolmaz diye düşünüyoruz. tarihte belirlenince bi heyecan kapladı içimi. sanki hemen geliverecekmiş gibi o gün.
Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.
hil_ bur arkadaşımızın gözü aydın bebişlere maşallahhh.
temmuz canım kesinlikle doktorunun söylediğini kabul etme ilk doğumda neden onun istediği tarihte 2 hafta önce aldırasın ki bebeğini.
benim zorunlu sezeryan olduğu halde 39 haftalık alacak bebeğimi.
ilk doğumumda 37 haftalık sezeryan oldum ama doğum başlamıştı. ona rağmen insan üzülüyor.
çünkü bebiş kendini doğuma hazırlamadan hopp diye çıkıveriyor dünyaya adapte olması bile zorlaşıyor.
benim doğumum başladığı halde oğlum sarılık oldu. sezeryanda bu ihtimal daha yüksek oluyor normal doğuma göre.
sen 40. haftaya girmeden sakın sezeryan olma bence.
ayy resmen sinirden ağlıyorum şuan.. düşünemiyorlar duygusal olabileceğimizi..
resmen suratıma kapadı kadın yaa.. başkası olsa ben onu arar bi güzel paylardım ama işte bişey diyemiyorum.. sırf eşimle aram bozulmasın diye.. ama diz boyu bencilliklerinden bıktım artık.. görümcem nerdeyse 2 yıl olcak kapımı açtığı yok.. bi de ona uygun günde planlıcam günü.. oldu canım.. hoş kendi gelmicek ama çocuğunu annesine bıraktığı için o gelecek.. zaten yetecek imanıma.. ilgi alaka sıfır çocukla.. orayı elleme buna dokunma diye diye geçer günüm.. kimse de umursamaz.. 2 tane de eşimin teyzesinde var.. 3 yam yam bir araya gelicekler ve olan bana olacak.. sırf gün olacak diye oğlumun odasını yerleştirmedim.. biliyorum çünki çocuklar talan edecekler herşeyini..
çok daraldım bunaldım.. tahammül edemiyorum artık saçmalıklarına.. eşimi aradım o da bi tuhaf davrandı.. haftaya yap madem günü kardeşimde gelsin diyo.. ya çok meraklı olsa gelir zaten normal zamanda da.. kadının umrunda değiliz ki dedim.. bana anlatma bunları sinirleniyorum diyo.. ee o sinirleniyo ben sinirleri alınmışım zaten hiç gerilmiyorum.. töbe yaaa.. valla bütün cinlerim tepeme fışkırdı..
bi de kadın telefonda neler yapacan diyo.. demiyo ben geleyim de yapılcak işlerini yapalım.. ya da yapayım bende bişeyler.. ne yapacan..! elinin körünü yapacam..
merhaba kızlar bugün dr kontrolümüz vardı hiç iyi haberlerle gelmedim
bebeğimin suyu azalmış dr bebek kendi üretemiyorsa suyu sorun vardır dedi bebek karnında ölebilir dedi yada suyun gelmiştir ama üretim devam ettiğinden düzelir dedi bende dün su gibi akıntım olduğunu söyledim alttan muayene etti ph seviyesine baktı suyun yok dedi detaylı ultrasona yolladı oradaki doktor suyun iyi dedi doktorum kan tahlilleri istedi 2 gün sonra yine göreceğim seni dedi nst yede girdim sancım çıkmadı çok şükür bebeğimin suyu azalmaya devam ederse erken doğum olurmuş bu durumdada beni üniversite hastanesine sevk etmesi gerekirmiş yoğun bakım servisi için ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedimbu arada kızım 2 kilo olmuş
cnm sezeryani senmi istedin doktormu karar verdi maşallah kuzuna ya ne kadar güzel önden gidior artık anneciği onu neyle besliosa
canım benim ilk hamileliğimde plasenta previa vardı. normal doğum yapamazsın demişti doktorlar. ama sonlara doğru düzeldi dedi doktorum. 37 haftayı dolduracağım gün öğlen gibi çok koyu bi akıntı geldi. önemsemedim. akşam aynı şekilde koyu yeşil bi akıntı geldi. doktoru aradım. nişan olabilir acile git dedi. gittim hemşire alttan muayene etti. 3 cm açıklık. nst ye aldılar düzensiz sancılar. nst de yatarken benden ılık ılık bi akıntı geliyor. hemşireye lavaboya gidicem deidm. tamam dedi. tam gidiyorum bi hemşire senin kanaman mı var dedi. bilmiyorum bakacağım dedim.
lavaboda bi baktım kan her yer. bende ki nasıl bir rahatlıksa kuzu kuzu geri geldim yattım. nst ye bağlandım. serum bağlandı. o arada sancıları hissetmeye başladım kanama devam. hemşire geldi kontrole. dedi sancılar düzenlenmiyor bu gece burda tutcaz kanaman olursa haber ver.
eee dedim benim zaten kanamam var. nee dedi. bi panik masaya aldı kontole. baktı kanama çok.
doktoru çağırdı. doktor da muayene etti. o arada suyum patladı. meğer plasenta ayrılması olmuş. hemen acilen sezeryana aldılar.
ben saftirik bütün hamileliğim boyunca kanamadan korkarak yaşadım. zaten ilk 3 ayım kanamayla geçti heyet raporuyla yattım ama o kanamanın plasentadan kaynaklı olduğu hiç aklıma gelmedi. sanki hastanedeyim ya nasıl olsa bişey olmaz sandım herhalde. neyse ki Allah korudu da çok ani müdahaleyle bebeğime bişey olmasan sağ salim doğdu.
ayy amma uzatmışım yaa( kusura bakma canım.
merhaba kızlar nasılsınız?? geçmişi okumayı ancak bitirebildim öğleden beri ne çok yazmışsınız :))
biz iyiyiz çok şükür bebeğimle. dün akşam kontrolümüz vardı doktor amca da çok şükür çok iyi geçti.
maşallah kuzum büyümüş 33-34 hafta civarında çıkıyor ölçümleri. kilosu 2.154 gr çıktı. iri bebekmiş ilk oğlumda hep ileri çıkardı.37 haftalık 3.700 doğmuştu.
Allah sağlık sıhhat versin de kilo boy çok önemli değil kızlar. bi de ultrasona hiç güven olmuyor.
ilkinde 36 haftalıkken kontrolde 2.500 kg dedi ki son 1 ayda sadece 400 gr almış dedi. ben o kadar üzüldüm ki gelişimi neden yavaşladı neden böyle oldu diye.
37 haftada doğum yaptım çocuk 3.700 çıktı. meğer ultrason ölçümü yanlışmış.
ölçümü küçük çıkanlar hiç üzülmeyin hatta 2. bir doktora gidin.
bu arada ben 32 haftayı gelecek hafta dolduruyorum aslında ama doktorum çalışabilir raporunu bu hafta almamı istedi. sezeryanı 39 haftalık yapmayı düşünüyor ya.
yani 18 martta izne ayrılacağım. 25 marta diye hesaplamıştım. aslında itiraz edecektim ama bende pek kendime güvenemiyordum çalışma konusunda.
böylece doğumdan önce 3 hafta evde olup dinlenebileceğim.
sezeryan tarihimiz şimdilik 8 nisan pazartesi olarak belirlendi. biz aslında 5 nisan cuma istiyoruz bizim için özel bi gün ama ne kadar içerde dursa kardır dedik eşimle.
hemde önü tatil olmasın nolur nolmaz diye düşünüyoruz. tarihte belirlenince bi heyecan kapladı içimi. sanki hemen geliverecekmiş gibi o gün.
Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.
hil_ bur arkadaşımızın gözü aydın bebişlere maşallahhh.
temmuz canım kesinlikle doktorunun söylediğini kabul etme ilk doğumda neden onun istediği tarihte 2 hafta önce aldırasın ki bebeğini.
benim zorunlu sezeryan olduğu halde 39 haftalık alacak bebeğimi.
ilk doğumumda 37 haftalık sezeryan oldum ama doğum başlamıştı. ona rağmen insan üzülüyor.
çünkü bebiş kendini doğuma hazırlamadan hopp diye çıkıveriyor dünyaya adapte olması bile zorlaşıyor.
benim doğumum başladığı halde oğlum sarılık oldu. sezeryanda bu ihtimal daha yüksek oluyor normal doğuma göre.
sen 40. haftaya girmeden sakın sezeryan olma bence.
tuncss
odanıza bayıldım, sakin dinlendirici huzurlu bir havası var
yatak gerçekten ayrı bir hava katmış
şehzade huzuruna çıkacaksınız her gün :128:
şehzadem son model arabasını da parketmiş yatağının yanına
ben oğlan çocuğu olsam bu arabada yatmam da arabayı süren olmak isterim
güzel günlerinizde sağlıkla kullanın
işçinizin sağlık durumu nasıl oldu bu arada
dünürüm pek güzel olmuş be odanız bayıldım sade ve şık tam eşim ve benim tarzımız şifonyerin kulpları topuz bizimde yatağımızın şekmeceleri topuz tamam tamam dünürüm oldu bu iş verdim kızı senin oğlana :)
evet yeter işte yorma kendini canım benim yazık sana da aman kaynannı takma kafana kız oğluşuna yazık düşünme en önemlisi bebişler isteyen istediğini desin keyfim böyle istedi perşembe yaptım dersin çirkef insanla uğraşması zor eşinin annesi olunca lafda söylenmiyor deli oluyor insan
Hiç kafana takma moralinide bozma...
Eşin bir şeylerin farkında ya önemli olan o.
Artık kocişlerimizde bıkıyor annesinin yaptıklarını dinlemekden.
Onlar ne yapsınlar,atsan atılmaz satsan satılmaz...
Yap günü perşembe günü kitle girilmesini istemediğin odaları oh mis..
Benim kaynanada aynı böyle.Misafir gelcek ya tüm gün aramaz.
Akşama bende bir şey yapim mi diye arar.
Bende inadına yorulsamda herşeyi hazırlıyorum dört dörtlük şok geçiriyor.
Amann uzak olsunlar bizden helede şu dönemde başka bir şey istemiyorum...
Bizim kendimize yeticek gücümüz yok birde milletle uğraşıyoruz...
kızlar kaynalarınızın yaptıklarını duyunca şok geçiriyom. nasıl kadınlar bunlar ya. ben kaynanamı severim. kendi halinde iyi kadındır. hatta acırım bir çok konuda ona. pek gün görmemiş kadıncağız. eskiden falan çok ezilmiş. ayrı şehirlerdeyiz birde. çok sık görüşemiyoz. doğuma gelecek oda. ama tek çöp almamış alsa söylerdi zaten. ama maddi anlamda çok zor durumda kayınpederim. bazı sıkıntıları var. parası olsa alır biliyorum. birde biz üç kız kardeşiz. diğer kardeşleriminde kayınvalideleri iyidir. severler kaynanalarını. ya onu bırak annem babanemi çok sever mesela. hep der allah için hiç bir kötülüğünü görmedim bugüne kadar diye. siz böyle anlatınca valla garibime gidiyor. Neyse kıçımı kaşıyayımda nazar falan değmesin.
maşallah bebişine, böyle kiloları duyunca çok mutlu oluyorum büyüyorlar diye. yarın bakalım benim kızım ne kadar olmuş?
şimdi sezeryen 39. fatda olunca sen 35. haftanın bitiminde mi izne çıkacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?