2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

aman kuzum artık son haftalardayız; sen kendine ayrıca dikkat et
neler yaşamıssın
allah hayırlı doğumlar versin

cnm ne güzel ya hiç panik yapmamışsın walla ben çok korkuorum şu an hastaneye bile gitmeye korkuyorum

canım ya ben aslında çok aşırı paniktim ilk hamileliğimde. 30 haftalıkken 2 damla kan geldi diye ortalığı ayağa kaldırmıştım. bu yalancı sancılar var ya kasılmalar falan onlar geldi mi ağla ağla bi hal oluyordum. sürekli doğuruyorum modundaydım. hele ben nst ye bağlanırken bi kadının doğum sancısı çektiğini görmüştüm. ağla ağla bi hal olmuştum.
ama nedense doğum yaptığım gün bi sakinlik vardı üstümde. hatta nişan geldiğinde bile 2. de eşim zorla arattı doktoru. sinirlerim alınmış gibi bi sakinlik vardı o gün bende. kanı gördüm hala rüyada gibi hiiç umursamıyorum. Allahtan hemşire kanaman olursa haber ver dedi de ben uyandım :)))

Benimkilerde anlatırdı.gelip kaynana gorumce sayar sayar daha eve varmadan postaneden ararlardi.esim erkenden bomba gibi gelirdi.hic dinlemeden.isin kötüsü ben hiç onlara cvp vermezken konuşmuyor diye bile sikayet ettiler.simdi diyorum neye eyvallah ettim neye sustum?simdi sıktıysa bir laf etsinler ne esim ne onlar tek kelam edemezler.geciyor ama gelip geçmiyor delip geçiyor.sorumluluklarini sonradan anlıyorlar.bu geldiklerinde bir hoslasti esim dedim ne oluyor?sel gidecek ona göre kuma iyi davran.amaann efkâr bastı bak o günler geldi aklıma her kavganın tarihi mih gibi aklımda.hele gelirler korkusuyla koridordan terliksiz yururdum evde oldugumu bilmesinler diye.allah bu günleri boş bırakmaz birakmiyorda bana ne denediyse kızında oldu bosattirdi ve hala yatacak yerim var gözüyle bakıyor.gorumcenin cocuğuna babasizligi aşılamış 2 yıldır gorusturmuyormus pehhh...

sizinkileri okudukça halime şükrediyorum; daha beteri de varmış; allah bizimkileri yine de başımızdan eksik etmesin

allah sabır versin canım

allah demekki sabrını verio o gun

bende aldım denemek için ama hala yapmadım canım şeker çıkınca erteledim ama şimdi yapıcam denemek için ona göre gidince alıcam
ben mevlüt için almayı düşünmüyorum eve gelenlere ikram olsun diye alıcam.
bizim mevlüt 80-90 kişi olur ayarlayamam okadarını

çok geçmiş olsun canım için inşallah iki gün sonta normal çıkar herşey
için rahat değilse başka doktorada görünmeni tavsiye ederim

cnm heralde evliliğin ilk yılları cahillik oluo kimi görsem öle dio şimdi sıkıosa bişey desin insan yıllar geçtikçe tecrübe edinio yaşı büyüyo fikirleri değişio falan ama ben şimdiden çirkefim:d

benimde plesenta previa gibi göründü haftalarca.. 29. haftada kenara çekildi dedi dr plesenta için.. ama hala risk var kanama yapabilir diyor.. o nedenle de normal doğum istersen deneyebiliriz dedi ama ben riske girmek istemiyorum.
baya metanetliymişsin.. çok şükür bebişin de sağlıkla doğmuş darısı şimdikine inşallah.. ve tabii ki hepimize..

voltajım canımmm senin hayat hikayeni dinlemek saatlerce senle sohbet etmek istiyorum.. Allah'ım bu sabırlı halinin mükafatını elbet gösterecektir.. bende unutamıyorum kavgaları, ama karşı taraf öyle yüzsüz ki hiçbişey yok gibi devam edebiliyorlar.. bu daha da dellendiriyor beni..
amaaaan can sıkmaya değmezler valla.. ama işte öyle boşvereyimle de olmuyo.. iki ucu poklu değnek misali bi durum..

Ayy valla bende bu kaynanaları okudukça halime bin şükrediyorum. bizim bu tarz sıkıntılarımız hiç olmadı şükür. sadece benim kızdığım şeyler var ama yüz yüze gelip birbirimize bişey demişliğimiz yoktur. ellerinden geldikçe el üstünde tutmaya çalışırlar o da oğullarının hatrına. bi ara oğluma bakmak için bizim olduğumuz şehre taşınacak oldular hemde bizim eve. onu da usturupluca halletmeye çalıştım. gerçi sağolsun kocam pek akılcı davranmadı ama olsun kırıldılarsa da bişey demediler bana.

egomego
canım odanız çok güzel olmuş güle güle kullanın
ben bugün yıkadım kıyafetlerini oğluşun hiçbirşey olmadı ohhh mis gibide koktular tozları da gitti.dalinin sıvı detarjanını aldım çamaşır filesine koydum yıkadım renklerine göre ayırdım üç makina çıktı.
dün etiketlerini kestim o kadar tozluydu ki saçlarım bembeyaz olmuştu.düşün artık hem bence bebeğinin sağlığından daha önemli değil tabiyki yinede sen bilirsin

tunç
seninde odan çok güzel canım benimde yerim büyük olsaydı bu tarz alırdım beşiğimi

kaynana sorunu çekenler allah yardımcınız olsun benim kafam rahat şimdilik çok şükür

canım benim plasentam da tam kapatmıyordu ama hamileliğin başında kanama yapıyordu. haftalarca bekledik çekilmesi için. 24. haftadan sonra doktorum sorun yok dedi. hatta kanaman olur bile demedi. 6 aylıkken tatile gittiğimizde eşimin memleketinde tanıdık bi doktora göründük. baktı sen normal doğum yapamazsın dedi. 32 haftada izin al kanaman olur ani hareket yapma falan dedi.
ben normal hayatıma devam ettim çok kasmadım ama çok şükür ki kanamam da hastanede oldu. evde falan olsa bu kadar metanetli olur muydum bilmem.
amin canım bütün anneler kolayca yapsın inşallah doğumunu. bebişler sağlıkla gelsin

Maşallah canım gerçekden çok güçlüymüşsün.
Ben olsaydım yerinde hastaneyi ayağa kaldırırdım.
Çok korkuyorum ben ya ne olcak hiç bilmiyorum.
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

Allahım yardımcın olsun kuzu ya.Seninki bizimkinden betermiş.
İnşallah yine üzerinize kalmaz Sende bozma moralini bebeğini düşün...

ayy bi geçeydi şu perşembe.. valla içime huzur dolucak..
çekemiyorlar bence marifetlerimizi

Geçer,geçer hiç merak etme.
Sen bebeğini düşün gerisini umursama.

Benim kocişde annesi iki tane zıbın almışdı ya.
Biri pembeydi.Oğluşa giydirmem demişdim.
Onu değiştirmiş,dün akşam verdi.

Kociş annem çok masum dio.
Dedim neden öle dedin hayatım.
Baksana zıbını değiştirdim dedi dio.
Evet hayatım pembe zıbın almışdı onu değiştirdi dedim.
Cinsiyetini bilmeden mi almış dio.
2 hafta önce almışdı hayatım,biz 12. haftada cinsiyetini öğrendik dedim.
Hiç bişi demedi daha

bu arada 2 gündür haşlanmış sebze süt ve leblebiyle sanırım midemi düzeltmeye başladım =)))))) demin de yoğurtlu pirinç lapasıyla kayısı hoşafıyla akşam yemeğimizi tamamladık bi kaç sat sonra sütle kapatırız bugünü ve inşallah dün geceki gibi deliksiz bi uyku uyurumm =)) uyumuş olmam bugun tüm gün sırıtarak neşeli gezmemi de sağladı =)

Kocişle yazışıyorduk bugunde bizim ay dönümümüz hiç bişi demedim.
Bakayım kocişim hatırlıcak mı diye.
Bugun ayın 12 si bebeğim ay dönümümüz yazmış...

Seviyorum kocişimi ben ya.
Anası danası kim olursa olsun kocişim benim ya gerisi boş

egomego bacım odanıza,oğluşun cicilerine bayıldım...

Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Stajer vardı yanımda geçmişe ancak bakındım..

yok kız evde kendimi yormam.Keyif yapıcam.
Şafak 3. Artık sabah kalkmak çok zor geliyor.
Kaynanoşada katlanıyoruz ne yapalım.
En azından evlerimiz ayrı,çok şükür ki içim rahat...

Tunccs sende eklemişsin şekerim.
Paşanın beşiğine bayıldım.Çok şık duruyor ya..
Ahh yemek odamı dağıtma şansın olaydı bende oda yapardım.
Ama söz verdim kendime yaşına girmeden odası olacak oğluşun inşallah.
Ya büyük eve taşınıcaz yada yemek odasını dağıtıcaz artık kısmet.

Güle güle sağlıkla kullanın inşallah.

kızlar içim yanıo ya sanki ağzım kuruo sürekli walla iş yerinde damacana ve wc arasında mekik dokuyorum

yangın mı dedin...
dondurma ve soğuk su.. en sevdiğim ikili..

işte benimki de tam previa değil dedi durdu.. kuzenimin eşi kadın doğumcu onlarla görüştüm ben durumu anlattım.. sakin normal doğum deneme kanamadan hayati risk bile ortaya çıkabilir dedi.. o da söyleyince direk sezeryan diyorum artık.. benimde başlangıçta kanamam olmuştu hemde ne kanama.. çok şükür yavru kuşum sımsıkı tutundu.. inşallah sağlıcakla da dünyaya getirebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…