egomego
canım odanız çok güzel olmuş güle güle kullanın
ben bugün yıkadım kıyafetlerini oğluşun hiçbirşey olmadı ohhh mis gibide koktular tozları da gitti.dalinin sıvı detarjanını aldım çamaşır filesine koydum yıkadım renklerine göre ayırdım üç makina çıktı.
dün etiketlerini kestim o kadar tozluydu ki saçlarım bembeyaz olmuştu.düşün artık hem bence bebeğinin sağlığından daha önemli değil tabiyki yinede sen bilirsin
tunç
seninde odan çok güzel canım benimde yerim büyük olsaydı bu tarz alırdım beşiğimi
kaynana sorunu çekenler allah yardımcınız olsun benim kafam rahat şimdilik çok şükür
Kocişle yazışıyorduk bugunde bizim ay dönümümüz hiç bişi demedim.
Bakayım kocişim hatırlıcak mı diye.
Bugun ayın 12 si bebeğim ay dönümümüz yazmış...
Seviyorum kocişimi ben ya.
Anası danası kim olursa olsun kocişim benim ya gerisi boş
egomego bacım odanıza,oğluşun cicilerine bayıldım...
Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Stajer vardı yanımda geçmişe ancak bakındım..
yok kız evde kendimi yormam.Keyif yapıcam.
Şafak 3. Artık sabah kalkmak çok zor geliyor.
Kaynanoşada katlanıyoruz ne yapalım.
En azından evlerimiz ayrı,çok şükür ki içim rahat...
Tunccs sende eklemişsin şekerim.
Paşanın beşiğine bayıldım.Çok şık duruyor ya..
Ahh yemek odamı dağıtma şansın olaydı bende oda yapardım.
Ama söz verdim kendime yaşına girmeden odası olacak oğluşun inşallah.
Ya büyük eve taşınıcaz yada yemek odasını dağıtıcaz artık kısmet.
Güle güle sağlıkla kullanın inşallah.
ayyy allahım size nasar değecek diye korkuyorum
teşekkür ederiz teyzesi çok sağoll hele yor gebertirim seni
güyaa kocişim erkenden gelecekti ve evi temizleyecekti.. hala yok ortalarda.. sabah beri çamaşır yıkıyorum.. üff valla sıkıldım artık.. kaç posta oldu saymadım sayamadım.. ama çok şükür bir nevresimler, bir beyazlar kaldı.. nevresimleri şimdi, geceden de beyazları bastırdım mı çamaşır suyuna tamamdır.. sabaha da onları asarım ohh sonra koştur mutfağa.. yarın tüm gün hazırlık yaparım ben.. markete de gitmem lazım.. aaaa bu kociş sopa istiyo..
şimdilik bana müsade.. bugün çok başınızı şişirdim.. hakkınızı helal edin.. mutfağa gideyim de yemek yapayım az.. günlerdir sokaklarda yiyoruz akşam yemeklerini.. artık sıcak bir çorba sulu bir yemek hakettik sanırım
KIZLAR YAAA(( Sabah ne güzel doktora qittim bebeğimi gördüm mutlu oldum derken az önce bi telefonla yıkıldımmmmmmmm.... Benim kocamı içeri almışlarr yaaa ehliyeti sahteymiş güya. Biri kocamın adına kendine ehliyet çıkarmışş kocamınkide sahte görünüyomuşşş.. Şimdi aradı we ben şoklardayımmm.. Nezaretteyim dedi.. Bende şaka yapııyo sanıorummm şimdi herkes gitti avukat fln çıkarmak için.. Benide aramış eşim çocukları we konuşim diyoo.. 3 yıla kadar hapis cezası warmışş bu işin şakası yokmuş yani ay inanmıorummmm.. Mahkemeye sevk etmişlerr.. Acaba bugün kalırmı orda yaaa mahkeme hemen oluyomu bilgisi olan cvp yazsınnn ilk defa başıma geçti böle biişeyyy
geçmiş olsun canım ama hiç bir fikrim yok sen doktorunu ara bi bence:26:
Hanipeks hemen doktora , şekere dikkat etmediğin için olabilir mı acaba
Hiç bir fikrim yok canım.
Bence doktorunu aramalısın.
hiç bir fikrim yok canım, ihmal etme ara doktorunu
Canım banada oluyor, vücudumun her hangi bir tarafında kan akışını bi şekilde engellesem, örneğin yatarken kolumu, elimi falan sıkıştırsam anında kalp atışımı deli gibi hissediyorum, o bölge morarmaya sanki şişmeye başlıyor. Ben de şeker çıkmadı, tansiyonum fln da normal.
Ama dediğin gibi mesela tansiyonumu bilekten ölçerken elim hemen morarıyor, damarlar şişiyor.
Şimdi yine qörüştüm hastaneye qidiyoruz gözaltı raporu alcaz beni bekleme ya sen kolaylık weerrr.. Erkenden doğurmayı denesem serbest bırakırlarmı acaba :))
​Sormadım kızlar, aramadım dru, google a yazdım. 32. hafta civarı olabiliyormuş hatta kk da forum bile açılmış dr ları o zamanda kadınlara olur yapacak bir şey yok demişler. Ama canım acıyor
Arkadaşlar ben pazar günü ykm de nike marka bu çantayı beğendim. içerisinde diklemesine duran 2 tane büyük gözü var, ve çok hafif, eşim ben de rahatça kullanırım renkli değil dedi, bir de 90 küsürden 48e düşmüştü indirim vardı tüm çantalarda. Böyle bir bebek çantası tercih ettim.
Eki Görüntüle 631409 Eki Görüntüle 631408
canım elişi falan bir hevesti geçti gitti. biz bi de tayin isticez diye şartlandırmıştık kendimizi şimdi vazgeçtik onunda etkisi oluyor canım. 1 yıl daha burda olucaz off off...canım sıkma canını sen becerikli hatunsun, el işi falan yapıyosun bildiğim kadarıyla onlarla uğraş. 2 haftadır evdeydim ya bende çok sıkıldım açıkcası... doktor rapor yazayım dedi, yok 2 hafta daha gideyim okula dedim. sonrasında nasıl olsa eve hapsolacağım.
son günlerde hiçbir şeyden mutlu olmuyorum.canım aileden uzakta olmak zor, tabi yaşayan bilir mutlaka zor bir durumdur ama dünde sıkılıyorum diyordun.
salma kendini şimdiden bunalıma girmemek lazım daha bunun loğusalığı var.
bebeklerin gelmesine az kaldı. ondan sonra etrafında kalabalık olacak, bu yaz oldukça hareketli geçecek.
benim daha önce bir ameliyatım olduğundan doğumum sezeryan olacak. 4 nisan doğum tarihimiz ozaman 38+2 oluyoruz.
şimdi bir hafta daha beklemeli miyim?
ben de can sıkıntısından sürekli roman okuyorum. ondan da sıkıldım artık hemen uykum geliyor bir anda yatağa kıvrılmış uyurken buluyorum kendimi.Bebde bende bunaldım , kayınvalidem kızım arada çık gel bu tarafa sıkılıyorsun diyor da ben orada daha cok sıkılıyorum :/
yaşıtım akraba gelinler var ama hep uzak , komşu istiyordum ya yanıma birileri taşındı paspas görünce sevinmiştim ,dün saat 12 yatak dasının yanından bir sürü erkek kahkahası konuşmaları, heralde bekar evi, şansıma ediyim ,cocuk olunca ben mı kaçarım onlar mı kaçar bilemem artık
En yakın arkadasım dostum işi bırakmış onu çağırdım gelecek inşallah cok bunaldım bu aralar, haftasonu ablam geldi hiç gitmesin istedim yalnızlık da bir yere kadar ...
Aman o zaman ye gitsin ya , ben nasıl pişmanım hamileliğinin basında o nutella kavanozlarını daha fazla tüketmedigime
demir ilacını geçe alıyorum ben uyku bastirinca canim , benim kan değerlerimi doktor cok beğeniyor arada içmesen de olur dedi vitamin falan kullanmıyorum zaten iyi ki de kullanmıyorum kazulet olurdum artık :26:
çanta gayet şık, güle güle kullan.
ben sırt çantası aldım. bebekle taşıması kolay olur diye ama bu tarz birşeyde istiyorum yine
maşallah, oyuncaklarda tamam artık tek eksik çınar. oda gününğ beklesin ağar ağar gelsin :)
dün hepsi buradadan primanın ıslak bendillerini aldım. kampanya vardı. normalde tanesi 4 lirayken orada 2.5 liraya geliyor.
iki koli aldım inşallah kullanana kadar kurumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?