2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
tuncss canım karyolaya bayıldım çok güzel güle güle kullanın. kıyafetleri de bekliyoruz tatlım.

egemego aldıklarınızı iyi günlerde kullanın canım

hanipeks tatlım sen de güle güle kullan çantanı. benim çantamda buna benziyor. arkadaşım hediye almıştı.oyuncaklar bile hazır eksiğiniz kalmadı galiba.

canım valla ben çok sıkılıyorum evde. daha önce çalışıyordum o zaman vakit nasıl geçiyor anlamıyordum.

canım elişi falan bir hevesti geçti gitti. biz bi de tayin isticez diye şartlandırmıştık kendimizi şimdi vazgeçtik onunda etkisi oluyor canım. 1 yıl daha burda olucaz off off...

son günlerde hiçbir şeyden mutlu olmuyorum.
haftaiçi öğlen yemeği, akşam yemeği hazırla, sil, süpür, yıka
haftasonu merkezde kahvaltı,alışveriş sonrada yemek yiyip geri geliyoruz.her hafta aynı şeyler...

ben de can sıkıntısından sürekli roman okuyorum. ondan da sıkıldım artık hemen uykum geliyor bir anda yatağa kıvrılmış uyurken buluyorum kendimi.[/QUOTE]

hamilelikte çok ilerledi yoksa annenler arabayla gelmişlerdi, onlarla gidip bir ki hafta kalıp gelirdin.
oralarda halk eğitimlerin falan kursları yok mu. anne bebek eğitimi, yemek kursu, takı kursu gibi. senide çok yormayıp zaman geçrimeni sağlayacak birşeyler bulunabilir mi?

Âmin canım benim.aslinda görünen kisim kendimi bir bıraksam tuz gibi dağılırım .Cogu şey mecburiyetten.
Zaman geçtikçe oluşuyor bazı seyler Yada vakti zamanında cok vurulmuş basımıza ses etmeyelim diye:)
Allah huzurunu bozmasın hayatım ...

Tuncss O'dan cok hoş ya cok begendim.rengi tam benlik keske ben yatsam orda önüme bakır kaplarla meyve getirsen cariyeler raks etse:)))

Egomego seninde O'dan cok güzel ama abartmayacağım kizginim sana cok

Hanipeks gecmis olsun canım sabahtan beri firsat olmadı.seninde raflar oyuncaklar çantalar ...
Beni evlâtlık alın gıı

ahh dertsizim ah, gel sen benim yerime çalış, ben de evde senin yerine sıkılayım
benim için süper olur canım ya... hem seni de dinlendirmiş olurum.

bugün okuldan bir arkadaşı çağırdım hazır baklava yufkasından börek yapmıştım. ikramlık bişey olunca kendim çağırayım bari dedim.
iyi ki geldi valla arkadaşım biraz kendime geldim.

biraz öncede eşim aradı. şehit ablasına ingilizce anlatacakmışım.kız 29 yaşında açıköğretim 8. sınıfta okuyor. benim yerime söz vermiş. eşim ingilizce öğr. yaptı o sana 8. sınıf konularını anlatır demiş. ben sana iş buldum diyor bi de bana.iyi hoşta kızdan pek hoşlanmıyorum yüzsüz biraz. komutaaaaanııııııııımmmmmm diye diye cilveli cilveli eşimin gözünün içine bakarak konuşuyor sinir oluyorum. en son görüştüğümüzde bana 40ın çıkana kadar ben sizde kalcam dedi. sağol benim annem var kayınvalidem sana kalmaz dedim. hiç tanımadığım bekar birinin evimde ne işi var dimi ama. annesi babası allah için çok iyi insanlar yalnız bırakmamaya çalışıyoruz, hal hatır soruyoruz. oğullarının şehit haberini eşim haber vermişti ve eşimin de böyle bir haberi ilk kez verişiydi çok etkilenmiştik ikimizde. bakalım ne zaman gelecek kız. bizde yatmaya falan kalkmasa bari. müftünün evinde kalıyormuş bana onu söylüyordu.

ahh canım bırak kursu market bile yok ki burda. kabartma tozu ararsın bulamazsın o derece yani. eşim göndermez ki canım. bir çorap bile bulamaz illaki eline vericem. akşam eve gelince yanında oturtur, mutfakta bulaşıklarım bile kalır çoğu zaman. onunda anlatacak, paylaşacak kimsesi olmayınca işe ilgili konuları bile bana anlatır. yapacak bişey yok mecburen katlanıcam canım.

hanipeks tatlım sen de güle güle kullan çantanı. benim çantamda buna benziyor. arkadaşım hediye almıştı.oyuncaklar bile hazır eksiğiniz kalmadı galiba.

Canım var daha eksiğimiz. Bir takım pijama ben aldım, bir takım da kayınvalidem alıp gönderdi eşimle, bir tane gecelik alsam yeter sanırım. göğüs kremim yok, pedi almıştım. Alt pedi yok. Bebek bakım ürünlerini almadım. beşiğimizin yatağı yok. uyku setim yok, koruyucu lazım çünkü. off saysam daha bir sürü eksik çıkar...

Allah seni napmasın 5 dak önce öğretmenin birine estim gürledim bağırdım, ortalığı yıktım. masama geçtim yazını okudum sesli güldüm. şimdi ne düşündü o öğretmen. Töbe töbe

canım onlar ufak tefek şeyler bir kerede halledilir. yatak ve uyku seti önemli bu haftasonuda onları hallderseniz tamamdır tatlım.

biz daha arabamızı almadık. eşim belki onuda bizimkiler alır dedi ama çıt yok.arabayı ben kendim almak istiyorum. uyduruk bişey alıp getirmesinler illaki biz alıcaz derlerse de aldığımızın parasını versinler dimi ama?

Sağol canım. Şimdi yine görüştüm eşimle.. Evet konuyu tam öğrendim Eşim zamanında sınawlardan geçemediği için parayla almş ehliyetini (( Ama bu zmna kadar nasıl yakalanmamışş şaştımm.. yarın mahkemeye çıkıcakmışş bugün nezaretteymişş maaleseff (

Ahh canım yaaa..Senin iş de zor..sabır taşı olsa çatlar..

hariiikkaaaa..benim de pumadan bu tarz doğum çantam...çok rahat oluyor iyi yapmışsın,güle güle kullan..

Geçmiş olsun canım.işte zamanında yapılan düşüncesizce işler şimdilerde canınızı yakıyor..İnşallah tez vakitte atlatırsınız..üzme sende kendini fazla,allah daha büyük sıkıntı vermesin..bunu da atlatırsınız..

kızlar ilgilenen mesaj yazan içimi rahatlatmaya çalışan bütün arkadaşlara teşekkür ederim Allah razı olsun sizden inşallah perşembe günü hayırlı haberlerle gelirim

egomego odanız çok güzel maşallah, güzel güzel uyusun bebeğiniz, dolaba ayrıca bayıldım, güle güle kullanın..
tuncss, canım sizinde beşik maşallah çok güzel, tam prens sizinki:)

PeriLous;2 gün sonraki sonuçlar inşallah ii çıkar canım, içimiz rahatlar..
esmer_lover üzülme canım hallolur inşallah, ne denir bu durumlarda bilmiyorum ama geçmiş olsun..
hanipeks ; herşeyi düşünmüşsün maşallah, çok güzel olmuş odanız, sarı raftaki garfield burgerdanmı:) bizde de war öle bi oyuncakda, yeğenim verdi oğluşumuza:))
Yuksek_Voltaj; senin bilmediğin bişe war mı?? (kız ankaralı sen " ankaranın bağlarını" seviyonmu, mıstafa onu sölemiş akşam, ben arkadaşa gitmiştim, şimdi izliyom netten:))

bu arada bizde beşik ve şifonyer aldık ikeadan, odayı boşaltıp boyucaz bu hafta sonu inşallah, koçtaştan boyamızı aldık, mutlu mavi ama nası çıkıcak bilmiyorum
perde ve halı alıcam daha
nası halledicem, ne zaman yapıcam bilmiyorum
cuma günü kontrolümüz war, doğum iznimde başlıyo, ama hemen çıkarsam haziranda okula dönmem gerek, en azından 2 hafta daha çalışıym, seminer döneminde bakarız diyorum, bide diyorum bu arada doğum izinleri artarsa boşuna çalışmış olucam uyuz oluyorum

Tuncss o ne guzel besik kiz padisah tahti gibi tam, gule gule kullanin halinizla da cok uyumlu duvar kagitlariylada super olur, turkuaz cok guzel olmus

Hanipekscim senin oglusun odasi da super farkli bi havasi olmus, simdiden oyuncaklarini dusunmussunuz masallah :)

Egomegocum sen de cok guzel hazirlamissin oglusun odasini, kiyafetler de cok cici ekleyemediklerini cozunurluklerini dusurup ekle :)

Bizimkinin hala bi yatagi bile yok, sizinkilere bakip hevesleniyorum oyle :))

Tesekkur ederiz teyzeleri, daha guzelleri sizin olsun.

egomego ve tuncss fistik gibi olmus odalariniz masallah nazar degmesin.

Tuna canim hafif olmalari cok iyi cantalarin. İleride de kullanilabilir hem.

Hanipeks insallah hasta
lik degildir canim yaa..benim de bogazi vurur ilk once..hemen meyve ye,ihkamur cayina yuklen canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…