canım valla ben çok sıkılıyorum evde. daha önce çalışıyordum o zaman vakit nasıl geçiyor anlamıyordum.dertsiz şekerim korkutma beni.
Bak bende bu hafta çıkıcam izne,benimde oturduğum yerde hiç arkadaşım yok.
Binadakilerle karşılaşırsak günaydın,iyi akşamlar diyip geçiyoruz
Evde sıkılır mıyım ki
gorkemre mira hanıma söyle,daha gelmesinin zamanı var.
Kendini hiç sitrese sokma,çıkman gerekirse bebişinin sağlığı için çıkıcaksın.
Onca şey yaşadık artık sona geldik.Biraz daha sabır...
Âmin canım benim.aslinda görünen kisim kendimi bir bıraksam tuz gibi dağılırım .Cogu şey mecburiyetten.Yaşamış görmüş tecrübeli bacım benim...
Sen hepimize örneksin şekerim...
Yazdığın her kelime bizim için çok önemli.
Çok güçlüsün mesela,gelen gidenin bitmiyor.
İki minik kuzucuğun yanında diğeri göbişinde hala uğraşıyorsun.
Benim ilk bebişim, evde'de rahatım.Öyle gelen giden çok olmaz.
Ona ragmen bazen yorgunlukdan kendimi nasıl yatağa attığımı bilmiyorum.
Allahım yardımcın olsun...
benim için süper olur canım ya... hem seni de dinlendirmiş olurum.ahh dertsizim ah, gel sen benim yerime çalış, ben de evde senin yerine sıkılayım
ahh canım bırak kursu market bile yok ki burda. kabartma tozu ararsın bulamazsın o derece yani. eşim göndermez ki canım. bir çorap bile bulamaz illaki eline vericem. akşam eve gelince yanında oturtur, mutfakta bulaşıklarım bile kalır çoğu zaman. onunda anlatacak, paylaşacak kimsesi olmayınca işe ilgili konuları bile bana anlatır. yapacak bişey yok mecburen katlanıcam canım.hamilelikte çok ilerledi yoksa annenler arabayla gelmişlerdi, onlarla gidip bir ki hafta kalıp gelirdin.
oralarda halk eğitimlerin falan kursları yok mu. anne bebek eğitimi, yemek kursu, takı kursu gibi. senide çok yormayıp zaman geçrimeni sağlayacak birşeyler bulunabilir mi?
hanipeks tatlım sen de güle güle kullan çantanı. benim çantamda buna benziyor. arkadaşım hediye almıştı.oyuncaklar bile hazır eksiğiniz kalmadı galiba.
Tuncss O'dan cok hoş ya cok begendim.rengi tam benlik keske ben yatsam ordaönüme bakır kaplarla meyve getirsen cariyeler raks etse:)))
Egomego seninde O'dan cok güzel ama abartmayacağım kizginim sana cok
Hanipeks gecmis olsun canım sabahtan beri firsat olmadı.seninde raflar oyuncaklar çantalar ...
Beni evlâtlık alın gıı
canım onlar ufak tefek şeyler bir kerede halledilir. yatak ve uyku seti önemli bu haftasonuda onları hallderseniz tamamdır tatlım.
Canım var daha eksiğimiz. Bir takım pijama ben aldım, bir takım da kayınvalidem alıp gönderdi eşimle, bir tane gecelik alsam yeter sanırım. göğüs kremim yok, pedi almıştım. Alt pedi yok. Bebek bakım ürünlerini almadım. beşiğimizin yatağı yok. uyku setim yok, koruyucu lazım çünkü. off saysam daha bir sürü eksik çıkar...
Esmer_lover,
Ehliyet ısinin fazla sakası olmuyor.benide vakti zamanında polisler almaya geldi,esim olmadan gitmemistim hatta:))
mahkemeye çıkardılar kucagimda cocukla,evrakta sahtecilikten.
Şimdi sürücü kursu benim gittiğim donemde bir kac kisiye muayene olmadan ücretle saglık raporu almış dolayısıyla o donem o kurstan ehliyet alanlar yargılanmıştı.
Tüm raporlarımı goturunce dogrulugu ispatlaninca hakim teyzem serbest bıraktı:)
Serbest birakilabilir ama adres degisikligi sehir dısı vs yapmayacak dan diye geliyorlar.Beklemeyin,gittiği kurs Yada trafik şubeden geçerli belgeler çıkarın .gecmis olsun.
siz kaynana ben hem kaynana hem de daha çok kayınpeder derdi var, nerelere gideyim:)
geçen hafta kayınvalidem ağlaya ağlaya aradı perşembe eve haciz gelicek, sizde para var mı die, biz kara kara düşüyoken nası alcaz çocuğun beşiğini diye, eşim aradı avukatı kayınpeder 6000 lira kredi çekmiş ödememiş, gerçekten haciz gelicekmiş, babasını aradı eşim, bi yerden borç bul, kredi iste birinden falan diye yok diyo adam ben konuşamam siz halledin, cumaya erteledi, ben istemedim eşimin konuşmasını kimseyle babasının borcu için, çünkğ o zmn bizim üstümüze kalıcak, babası herkesten istemiş zamanında ödememiş, yüzü yok, şimdi eşim yüzünü düşürüp milletten istiycek ben nie yere bakiyim istemiyorum aramıycaksın dedim, saolsun dinledi, babasına da laf geçiremedi, cuma geldi çattı, avukat aradı, eve haciz geliyo haberiniz olsun die, eşim de gelsin napiiym belki babama ders olur bıktım dedi ( bu arada biz de sürekli onun adına kredi çekip durduk, hep biz ödedik son aylarda) sonra yine dayanamadı, aradı annesini babamın haftalığnı al kendinize bi 50 TL ayırın gerisini avukata yatırın ben konuşcam dedi, avukatı aradı yalvardı yakardı kabul ettirdi, avukat saolsun kabul etmiş, 2.5 ayda bitirmek kaydıyla borcu, şimdi sürekli arıyo kayınvalidem eşimin teyzesi, biz nası geçinicez bu 50 tlye bütün hafta kirayı nası ödeyelim falan filan....bunaldım çok, hele eşim, Allah ona peygamber sabrı vermiş herhalde, cuma günü hissedemedim bebeğimi ağlaya ağlaya koştum asmye kalp atışları yavaş dedi hemşire bi şeye mi üzüldün dedi, yaa dedim hem de neye neye...
Arkadaşlar ben pazar günü ykm de nike marka bu çantayı beğendim. içerisinde diklemesine duran 2 tane büyük gözü var, ve çok hafif, eşim ben de rahatça kullanırım renkli değil dedi, bir de 90 küsürden 48e düşmüştü indirim vardı tüm çantalarda. Böyle bir bebek çantası tercih ettim.
Eki Görüntüle 631409 Eki Görüntüle 631408
Sağol canım. Şimdi yine görüştüm eşimle.. Evet konuyu tam öğrendim Eşim zamanında sınawlardan geçemediği için parayla almş ehliyetini(( Ama bu zmna kadar nasıl yakalanmamışş şaştımm.. yarın mahkemeye çıkıcakmışş bugün nezaretteymişş maaleseff (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?