oğlumun yatağını ekleyimm.. birde arabamız..
fotolar iyi değil.. daha kapsamlı halleri foto makinesinde.. ama kablom yok :)) en azından yatağımızı görün..
Eki Görüntüle 631227 Eki Görüntüle 631230
günaydın kızlar bügün çok şükürki 32 haftamıza girdik haftaya doğru doktora bizim doktorumuz haftaya gel geldi sizinde mi öle oldu 32 hafta bitti ölemi gittiniz rapor için
Canım benim doktorum normalde rapor için 22 şubatta gel demişti oda 32. haftanın bitişine denk geliyor.
Sağol canım. Şimdi yine görüştüm eşimle.. Evet konuyu tam öğrendim Eşim zamanında sınawlardan geçemediği için parayla almş ehliyetini(( Ama bu zmna kadar nasıl yakalanmamışş şaştımm.. yarın mahkemeye çıkıcakmışş bugün nezaretteymişş maaleseff (
günaydın kızlar bügün çok şükürki 32 haftamıza girdik haftaya doğru doktora bizim doktorumuz haftaya gel geldi sizinde mi öle oldu 32 hafta bitti ölemi gittiniz rapor için
canım onlar ufak tefek şeyler bir kerede halledilir. yatak ve uyku seti önemli bu haftasonuda onları hallderseniz tamamdır tatlım.
biz daha arabamızı almadık. eşim belki onuda bizimkiler alır dedi ama çıt yok.arabayı ben kendim almak istiyorum. uyduruk bişey alıp getirmesinler illaki biz alıcaz derlerse de aldığımızın parasını versinler dimi ama?
Hanipeks insallah hasta
lik degildir canim yaa..benim de bogazi vurur ilk once..hemen meyve ye,ihkamur cayina yuklen canim..
Aslında sadece korkuluk koruyucu alacağım ama ayrı bulamadığım için uyku setlerine bakacağım. Yatak da siparişle geliyor ama uygun ve kaliteli yapan bir yer bulamadım. yataş, idaş vb markalarda 350tlden başlıyor. bir bebek mağazası 150 tl ye yaparız dedi ama görmediğim için yapılmışını ona da güvenemiyorum. Haftaya izinliyim çok şükür, yıllık iznimden kullanacağım. cumartesi bir düğüne katılıp akşamında mersine ailemin yanına gideceğiz, eşimde 1 hafta yıllık izninden aldı yalnız kalmayayım diye. Bir de mersinde bakacağız bakalım.
Almak isteyen bi zahmet soruversin hangi marka diye.
​Sabah daha iyi uyandım canım ama şuanda da sanki sol kulağım acıyor. ıhlamur istedim hemen yaptılar okula gelir gelmez ama o da midemi çok yakıyor.
Arkadaaşlar, oyun parkı yataklardan alanlar, siz kenar koruyucu kullanacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?