2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben yaticam artik,oglusum uyumak uzere,bende ondan firsat bulmusken azicik tv seyredeyim yemekten sonra sekerleme yapmistim onlar kocisle odev yaparken, biraz geç yatsam da olur

kızlar hepinize hayırlı geceler
ben geçmişi okuyana kadar herkes dağılmış,
hilbur bebeciklerine kavuşmuş, maşallah,
egomego, tuncss, hanipek odalar harika olmuş, ellerinize sağlık,

Günaydııın anneleeer ve tatlı bebişleriii biz yine bugün erkenciyiz :) babişi yolladık bebişin kıyafetlerini yıkıycaz bugün herkese mutlu huzurlu sağlıklı bol gülücüklü günler

Kızlaaaar herkese günaydın :)

Dün biraz ağrım vardı akşam acile gittim nst ye bağladılar Allaha şükür sancı ağrı bişi çıkmadı ama neredeyde yarım saat bebişimin kalbini ve hareketlerini dinledim çok güzeldi :)

Ama ağrım henüz geçmedi bugün kendi doktoruma gideceğim işi astım yine gitmişkende rapor isticem canım doktorumdan artık hiç işe gidesim yok Zaten dün akşamki korku bana yetti şu ağrı bir geçsin ilk iş hastane çantamı hazırlicam ...

günaydın kızlar bügün çok şükürki 32 haftamıza girdik haftaya doğru doktora bizim doktorumuz haftaya gel geldi sizinde mi öle oldu 32 hafta bitti ölemi gittiniz rapor için

günaydın kızlar bügün çok şükürki 32 haftamıza girdik haftaya doğru doktora bizim doktorumuz haftaya gel geldi sizinde mi öle oldu 32 hafta bitti ölemi gittiniz rapor için

Canım benim doktorum normalde rapor için 22 şubatta gel demişti oda 32. haftanın bitişine denk geliyor.

günaydın kızlarrrrr =) işe gitmiyorum ama erken kalkmak iyi geliyo onu farkettimm..buarada ben da 32. haftanın bitiminde gitcem doktora o zaman gel demişti bana o zamana kadar da raporla idare ediyorum 5+5le

hay allah yaa geçmiş olsun canım

canım,ben geçen perşembe gitmiştim dr'a...ultrasona göre 33. haftaya girmişsin ama sat'a göre daha 4 günün var,4 gün deyip geçme onlar sana çok lazım olacak,pzt günü gel öyle veriyim raporunu dedi...yani sat'a göre 32 hafta bitince (pzt günü) aldım çalışabilir raporumu ben...ben 5 hafta daha çalışmak istemiyorum,3 hafta sonra bırakmayı düşünüyorum raporu ona göre verseniz olmaz mı dedim? olmuyomuş...ama dr dedi ki,3 hafta sonra gel,bi bahane yazar çalışması uygun değildir diye rapor veririm ben sana...sanırım ben öyle yapıcam...sadece 3 haftamı doğum sonrasına aktarmış olucam böylece

günaydın teyseleri
çok yoğun geçiyo günler...kızımıza oda hazırlicaz diye tadilat yaptık evde,artık bitti sayılır her şey...usta peşinde koşmaktan yorulduk babamızla...dün perdemiz de takıldı...samsuna gidince avize alıcaz,tamam olucak kızımızın odası
geçmişi biraz okudum,bitiremedim ama kvlerin yaptıklarını okudukça şok oldum niye böyle yapıyolar,hiç mi allah korkusu yok içlerinde anlamadım allah ıslah etsin inşallah...benimki de karışanlardan ama son zamanlarda eşimle onu dinlemediğimizden pek karışamıyo tefriciyeler eşime de kvye de yaradı,artık yormuyolar beni
odalar hazırlanmaya devam ediyo,nisan bebekleri çok şanslı,yine çok güzel odalar hazırlanmış güle güle kullansın kuzucuklar
babamızı yolcu ettik,kahvaltımızı yapalım da gelelim

doğumdan önce 8 haftada iznimizi başlatabiliyoruz. yani 40 hafta sayılan doğum evresinin son sekiz haftası 32. haftanın bitiminde başlamaktadır.banada 19 şubatta çalışabilir raporu verecek.ama ne kadar çalışıbilirim onu bilmiyorum şiddetli bel ağrılarım daha şimdiden başladı.2012 nisan anneleri kısmına baktımda 10-12 temmuz satı olanlar nisan 2-5 arası normal doğumla bebeklerine kavuşmuşlar doktorun dediğine göre 16 nisan ama kesinlikle 15 gün öncesinden beklemeye başlıyacaz.

Aslında sadece korkuluk koruyucu alacağım ama ayrı bulamadığım için uyku setlerine bakacağım. Yatak da siparişle geliyor ama uygun ve kaliteli yapan bir yer bulamadım. yataş, idaş vb markalarda 350tlden başlıyor. bir bebek mağazası 150 tl ye yaparız dedi ama görmediğim için yapılmışını ona da güvenemiyorum. Haftaya izinliyim çok şükür, yıllık iznimden kullanacağım. cumartesi bir düğüne katılıp akşamında mersine ailemin yanına gideceğiz, eşimde 1 hafta yıllık izninden aldı yalnız kalmayayım diye. Bir de mersinde bakacağız bakalım.

Almak isteyen bi zahmet soruversin hangi marka diye.

Hanipeks insallah hasta
lik degildir canim yaa..benim de bogazi vurur ilk once..hemen meyve ye,ihkamur cayina yuklen canim..

​Sabah daha iyi uyandım canım ama şuanda da sanki sol kulağım acıyor. ıhlamur istedim hemen yaptılar okula gelir gelmez ama o da midemi çok yakıyor.

cnm ben yatak olayını araştırdım, lateks yatak öneriyolar, gerçek lateks çok pahalı onu almak zor ama işbir yatak diye markada kardelen ve babybed die iki model var, çakma lateks gibi bişe, kullananlar da memnun kalmış, ben birini park yatak için, ötekini de karyola için almaya karar verdim, bi bakabilirsin istersen

docalan canım senin de oğluşun çınar olacaktı değil mi? hastane kurabiyeleri ve hediyelik şekerlerle ilgili ne düşünüyorsun. Ben çınar ağacının yaprağını figür olarak kullanmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…