2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın arkadaşlar nasılsınız?? biz iyi kötü idare ediyoruz işte. sırt ağrıları, arada ani gelen kasık ağrıları; adet sancısına benzer sancılarla geçiyor günler malum. bi tek bu adet sancıları takılıyor kafama ilk doğumum bu tarz sancılarla başlamıştı çünkü. sanırım doğum giderek yaklaşıyor. gerçi doktorum normal bu ağrılar dedi ama olsun ilk hamileliğimde de normal normal demişti. 3 hafta erken doğurdum :))
2. hamilelik gerçekten farklı oluyormuş kızlar. ilkinde bu kadar sıkıntım yokken sadece bel ağrısından muzdaribim diye 32 hafta dolunca hemen almıştım çalışamaz raporumu. üstelik öncesinde de 2 hafta rapor kullanmıştım. şimdi bu kadar sıkıntıyla hele de sabaha kadar kaşına kaşına uykusuz kaldığım halde 5 hafta daha çalışabilmek için dua ediyorum. çünkü bebişi bırakıp işe gelmek ne kadar zor çok iyi biliyorum.

Arkadaaşlar, oyun parkı yataklardan alanlar, siz kenar koruyucu kullanacak mısınız?

ben kullanmayı düşünmüyodum cnm , bence gerek yok çünkü, bebeği göremiycem ben yatakta yatarken, ama kayınvalidem bi koruyucu almış, onu odasına kullanmak istemiyroum , şimdi o yüzden belki göstermelik misafirler gelince falan takarım oyun parkına, bi de 1 yaşında bi çocukboğulmuş ya kurdelelere takılıp çok korkuyorum şimdi, rüyalarıma giriyo

​bak hiç araştırmamıştım napcam diye kara kara düşünüodum. kayınvalidem sonra alırsınız dedi. ben de o kadar o da yaptık karyolası boş mu kalacak dedim. evet sonuçta hemen yatmayacak ama boş boş da çirkin duracak. hemen netten araaştırıyorum canım. umarım fiyatları da uygundur.

kızlar hepinize hayırlı geceler
ben geçmişi okuyana kadar herkes dağılmış,
hilbur bebeciklerine kavuşmuş, maşallah,
egomego, tuncss, hanipek odalar harika olmuş, ellerinize sağlık,

çok sağol canım benim daha iyileri sizlerin olsun

arkadaşlar yeni buldum bu sayfayı,nasipse nisanda benim de evim şenlenecek

hoşgeldinnnn armızaaaa

Günaydııın anneleeer ve tatlı bebişleriii biz yine bugün erkenciyiz :) babişi yolladık bebişin kıyafetlerini yıkıycaz bugün herkese mutlu huzurlu sağlıklı bol gülücüklü günler

yıka bak yıkamadan olmas cok kızarım sonra

oyyy allahım biran önce şifa versin kuzum benim de hstane çantam hazır değil bide erken doğum riskim var ani bişi olsa dımdızlak kalırım =)

günaydın kızlar bügün çok şükürki 32 haftamıza girdik haftaya doğru doktora bizim doktorumuz haftaya gel geldi sizinde mi öle oldu 32 hafta bitti ölemi gittiniz rapor için

ben pazartesi aldım 32 nin başıydı kuzum çünkü 32 den sonra izne ayrılmıyorsun ki 32 den itibaren ayrılıosun 32yide kapsaması gerekio gerekmio mu ben böyle biliom doktorcumda yazdı raporu valla

anammm öyle çok var allahım hayırla kurtarsın canım bişi olmaz inşallah benim amcamın kide öyleydi ehliyetini elinden aldılar onu biliom başka bişi oldu mu bilmiom

damam yıkayayım yeni cicişlerinide halledeyim hepsini albüm yapıp ekleyeceğim =)

Tesekkur ederiz teyzeleri, daha guzelleri sizin olsun.

egomego ve tuncss fistik gibi olmus odalariniz masallah nazar degmesin.

Tuna canim hafif olmalari cok iyi cantalarin. İleride de kullanilabilir hem.

kuzummcum çok teşekkür ederizzzz ==)

sağol kuzumm

sen bana niye kızdın ki ben küçücüğüm daha nasıl kıyıyon

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperlerrr bende istiom bende istiom :)

baktım canım ama 80x140 ölçüsünde var en büyük. bizim karyola 80x180

canım,ben park yatak aldım ama onun uyku setinde kenar koruyucu olmuyo dediler :26: kenarları zaten kumaş olduğu için gerek olmuyomuş :26:

Ben bi yerde gördüm ve hoşuma gitmişti. o yüzden emin olamadım

Günaydın canlar,

Kocacığımı yolcu ettikten sonra uyku tutmadı, kalktım ben de, kızlar naapmışlar akşamdan beri bakayım dedim.
Midem kazınıyor, kahvaltı yapacağım hemen, kızçemle dayanamıyoruz açlığa.

Arkadaaşlar, oyun parkı yataklardan alanlar, siz kenar koruyucu kullanacak mısınız?

Yatak odasına koymak için park yatak da aldım canım ben, uyku setinin içinde kenar koruyucusu da var.
Kullanacağım o yüzden, her tarafı yumuşacık olan bi yerde yatması daha güvenli bence.

cnm ben kullanmayacağım zaten kemarları yumuşak bide kenarlıklar oyun parkında olmuo cnm yani görüntüsü kötü oluo biraz ki gerekde yok bence yumuşak olduğu için yawrucuğun deysede bişeycik olmaz yumuşak zaten ama yinede sen bilirsin

offf ya o kadar uykum var ki anlatamam. sabaha kadar uyanıp duruyorum bi oğlum uyanıyor hadi onu uyutuyoruz az sonra tuvalete uyan hadi git gel bu sefer kaşıntıdan uyumak iki saat sürüyor sonra uyanıyorum doğruu oğlumun odasına üstünü örtmeye. deliksiz uykuyu özledim valla. sabah erkenden kalk oğlumun üstünü değiştir çamaşır as bulaşık makinesini boşalt.

üstelik akşama misafir gelecek. kaç haftadır söylüyorlar geleceğiz diye bende nazikçe hafta sonu gelmelerinin daha iyi olacağını belirttim. kaç haftadır ses yok. dün akşam pat diye yarın akşam size gelcez diyorlar acaip canım sıkıldı. ya hamile olduğumu küçük bebeğimin olduğunu üstelikte çalıştığımı biliyorsunuz. insan hafta sonu bari ayarlar. şimdi iptal etsek uzadıkça uzayacak. bi an önce aradan çıksınlar istiyorum. ama bu yorgunlukla nolurum bilmem. sabahın köründe tuvalet banyo yıkadım akşama işim azalsın diye.

daha eve git kek yap evi süpür tozları al. ayyy çok kızgınım bugün zaten eşime sinirlendim dün akşam bu da tuzu biberi oldu.

inşallah oğlum stresli bi bebek olmaz sürekli delirme halindeyim bu aralar (

ne ne neyyy nolmuş neresi dolanmış ay ama park yatagın mı beşiğin mi ahşap beşik nasıl olacak o bebişkem çarparsa kenara

toysr'us ta yüzde elli indirim vardı canım my cars ın arabalarında. Büyük kırmızı olan pilli yerde dolanıp duruyor

onlara da bayıldım ben raflara bittim onlardan istiom =)

Yatak odasına koymak için park yatak da aldım canım ben, uyku setinin içinde kenar koruyucusu da var.
Kullanacağım o yüzden, her tarafı yumuşacık olan bi yerde yatması daha güvenli bence.

ben de yatak odası için park yatak aldım, uyku setinin içindekilerin yüksekliği fazla değil mi?

Ben de kullanmamayı düşünmüştüm ama böyle serili halde görünce çok hoşuma gitti yatak

​

o fikirsiz misafirlern derdi ne gerçekten merak ediyorum yaaa nası bi azimle gelme isteğidir bu tövbe yarabbim. ben de rapor aldım bu hafta ama arkadaşlarım sağolsunlar arayıp duruyorlar evde yatıyosun artık yalnız kalma sana gelelim bize kahvaltı hazırla diye ben totomu nefes nefese kaldırıyorum artık karınca hızıyla ilerliyorum bi de onbeş kişiye kahvaltı hazırlıcam daha da hiç ilgilenmedikleri çocukları da cabası :s geçen geldiler biri de demiyoki ben doldururum kendi çayımı diye hepsi bana bardak uzatıyo daha da kabul etmem dedim. çocuklar deseniz beni delirtti halılarım meyve suyu pasta içinde kaldı eğile eğile bide onları sildim anaları da sağolsun bi mahcup falan da olmuyo ben olsam tüm halıyı utancımdan yıkardım heralde gelceklerse artık doğumdan sonra gelsinler

kızlar yaa ben park yatak almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum şu poset gibi çadır gibi hışır hışır olanlardan istemiyorum çok pahalı bişi de alamam kraftın vardı bi tane ama modeli mudeli ne bilmiom bana fikir verinsenize ne aldınız siz görünüşde önemli tabi =)

VOLTAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJ NERDESİNNNNN BENİ UNUTSUN DEMİŞSİNN NERDEEEESİNN BUNU SEN DİYEMEZSİNN NERDESİNNNN
SENİ UNUTMAK KOLAY MI =)

DÜŞÜN NASIL DERT ETTİM KIZ İSMAİL YK GİBİ İĞRENÇ BİR TARZDAN SÖYLÜOM ARABESKE BAĞLATTIN BENİ

Ben almayacağım canım . İlk zamanlar zaten donemiyor sonra donse bile sert değil kenarlar zaten..bu arada bebek çantanı Cok beğendim güle güle kullan ins.

Teşekkür ederim canım. Özledimmm

cnm raflardan bende aldım pembesini bide priz düğmesi vardı ondan aldık kokoş olacak yawrum benim

evli olandan mı aldın :) kelebeklileri sevmişti benim kociş ama perdesi kuşlu olmaz dedim :) güle güle kullanın canım. foto bekliyoruz.

onlara da bayıldım ben raflara bittim onlardan istiom =)

koçtaştan aldım canım 29.90

Bu arada dün cumhurbaşkanlığına bi yazı yazmışım bugün kabul olursa doğum izni hatta o yazının yüzü suyu hürmetine 1 yıl yapmazlarsaaaa yapmaya bilirler olabilir yani büyük uçmayalım ama ne yazı ne yazı dikkate alınmayacak bi yazı değil yani(kociş döktürmüş ben yazmışım gibi gönderdim )

ayy canım ya sorma kaç hafta oldu geleceğiz diyeli. tamam arada ben rahatsızlıklar geçirdim ama biliyorsunuz ki hamileyim giderek ağırlaşıyorum bi an önce gelin değil mi?
geçen hafta başka bi arkadaşa gittik bu kişilerle birlikte sırf gittiğimiz kadın öğretmen diye yarı yıl tatiline denk getirdiler. bi de bana bunu söylüyorlar. ee o kadın hamile değil çocuklu değil üstelik yarım gün çalışıyor buna rağmen yarı yıl tatiline denk getiriyorsunuz bu kadar düşüncelisiniz madem bana da bi zahmet hafta sonu geliverin. yook nerde.
üstelik orda gördüler ne kadar ağırlaştığımı. oğlumla bile zor ilgileniyorum. yine bugünüme çok şükür kimseye muhtaç olmadan işimi gücümü yapıyorum ama gece uykusu olmadığından akşam erken yatmaya çalışıyorum şimdi onlar gidince ortalığı topla şu bu derken saat kimbilir kaç olacak (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…