offf ya o kadar uykum var ki anlatamam. sabaha kadar uyanıp duruyorum bi oğlum uyanıyor hadi onu uyutuyoruz az sonra tuvalete uyan hadi git gel bu sefer kaşıntıdan uyumak iki saat sürüyor sonra uyanıyorum doğruu oğlumun odasına üstünü örtmeye. deliksiz uykuyu özledim valla. sabah erkenden kalk oğlumun üstünü değiştir çamaşır as bulaşık makinesini boşalt.
üstelik akşama misafir gelecek. kaç haftadır söylüyorlar geleceğiz diye bende nazikçe hafta sonu gelmelerinin daha iyi olacağını belirttim. kaç haftadır ses yok. dün akşam pat diye yarın akşam size gelcez diyorlar acaip canım sıkıldı. ya hamile olduğumu küçük bebeğimin olduğunu üstelikte çalıştığımı biliyorsunuz. insan hafta sonu bari ayarlar. şimdi iptal etsek uzadıkça uzayacak. bi an önce aradan çıksınlar istiyorum. ama bu yorgunlukla nolurum bilmem. sabahın köründe tuvalet banyo yıkadım akşama işim azalsın diye.
daha eve git kek yap evi süpür tozları al. ayyy çok kızgınım bugün zaten eşime sinirlendim dün akşam bu da tuzu biberi oldu.
inşallah oğlum stresli bi bebek olmaz sürekli delirme halindeyim bu aralar(
kızlar yaa ben park yatak almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum şu poset gibi çadır gibi hışır hışır olanlardan istemiyorum çok pahalı bişi de alamam kraftın vardı bi tane ama modeli mudeli ne bilmiom bana fikir verinsenize ne aldınız siz görünüşde önemli tabi =)
​bak hiç araştırmamıştım napcam diye kara kara düşünüodum. kayınvalidem sonra alırsınız dedi. ben de o kadar o da yaptık karyolası boş mu kalacak dedim. evet sonuçta hemen yatmayacak ama boş boş da çirkin duracak. hemen netten araaştırıyorum canım. umarım fiyatları da uygundur.
ne ne neyyy nolmuş neresi dolanmış ay ama park yatagın mı beşiğin mi ahşap beşik nasıl olacak o bebişkem çarparsa kenara
onlara da bayıldım ben raflara bittim onlardan istiom =)
offf ya o kadar uykum var ki anlatamam. sabaha kadar uyanıp duruyorum bi oğlum uyanıyor hadi onu uyutuyoruz az sonra tuvalete uyan hadi git gel bu sefer kaşıntıdan uyumak iki saat sürüyor sonra uyanıyorum doğruu oğlumun odasına üstünü örtmeye. deliksiz uykuyu özledim valla. sabah erkenden kalk oğlumun üstünü değiştir çamaşır as bulaşık makinesini boşalt.
üstelik akşama misafir gelecek. kaç haftadır söylüyorlar geleceğiz diye bende nazikçe hafta sonu gelmelerinin daha iyi olacağını belirttim. kaç haftadır ses yok. dün akşam pat diye yarın akşam size gelcez diyorlar acaip canım sıkıldı. ya hamile olduğumu küçük bebeğimin olduğunu üstelikte çalıştığımı biliyorsunuz. insan hafta sonu bari ayarlar. şimdi iptal etsek uzadıkça uzayacak. bi an önce aradan çıksınlar istiyorum. ama bu yorgunlukla nolurum bilmem. sabahın köründe tuvalet banyo yıkadım akşama işim azalsın diye.
daha eve git kek yap evi süpür tozları al. ayyy çok kızgınım bugün zaten eşime sinirlendim dün akşam bu da tuzu biberi oldu.
inşallah oğlum stresli bi bebek olmaz sürekli delirme halindeyim bu aralar(
benim için süper olur canım ya... hem seni de dinlendirmiş olurum.
bugün okuldan bir arkadaşı çağırdım hazır baklava yufkasından börek yapmıştım. ikramlık bişey olunca kendim çağırayım bari dedim.
iyi ki geldi valla arkadaşım biraz kendime geldim.
biraz öncede eşim aradı. şehit ablasına ingilizce anlatacakmışım.kız 29 yaşında açıköğretim 8. sınıfta okuyor. benim yerime söz vermiş. eşim ingilizce öğr. yaptı o sana 8. sınıf konularını anlatır demiş. ben sana iş buldum diyor bi de bana.iyi hoşta kızdan pek hoşlanmıyorum yüzsüz biraz. komutaaaaanııııııııımmmmmm diye diye cilveli cilveli eşimin gözünün içine bakarak konuşuyor sinir oluyorum. en son görüştüğümüzde bana 40ın çıkana kadar ben sizde kalcam dedi. sağol benim annem var kayınvalidem sana kalmaz dedim. hiç tanımadığım bekar birinin evimde ne işi var dimi ama. annesi babası allah için çok iyi insanlar yalnız bırakmamaya çalışıyoruz, hal hatır soruyoruz. oğullarının şehit haberini eşim haber vermişti ve eşimin de böyle bir haberi ilk kez verişiydi çok etkilenmiştik ikimizde. bakalım ne zaman gelecek kız. bizde yatmaya falan kalkmasa bari. müftünün evinde kalıyormuş bana onu söylüyordu.
canım ben senin yerinde olsam kek bile yapmam
ben oda yaptığım ve kasım ayı gibi odasına geçirmeyi düşündüğüm için park yatağını hesaplı seçtim. haşur huşur olanları ben de sevmiyorum. mercury marka aldım 185 tl idi. yatağını da hediye aldım. çünkü o günkü alışverişimiz 800ü bulmuştu. Sadece biraz fazla sallanıyor :)
Eki Görüntüle 631879
merhaba güzel anneler,
benim bu aralar hiç keyfim yok. yatılı bakıcı aldığımız için evdeki eski bakıcımıza yeni bir iş bulup göndermiştik. ancak yatılı bakıcı bir hafta sonunda ben annemi, köyümü ve keçilerimi özledim deyip ilk otobüsle memlekete dönünce biz dımdızlak açıkta kaldık. şimdi gelelim cinnetlere:
cinnet1: bakıcı bulamıyorum!! dün itibari ile 9 bayanla görüşmüş oldum; yarısı türk yarısı yabancı ve hiçbiri olmadı. ya sigara içiyorlar, ya çok para istiyorlar ya da fazla işveli oluyorlar!!! kafayı yemek üzereyim.
cinnet2: ananem bir süredir annemde olduğu için annem gelemiyor yardıma; bilin bakalım bu hafta oğluma kim bakıyor???? kayınvalidem!!! evin her tarafı sarı uzun saç!! banyoda tuvalette hatta yemeklerde kadının saçı çıkıyor!! ojesini makyjını sildiği pamuğu olduğu yere bırakıp gidiyor. dün akşam geç geldim biraz, bir girdim ev karanlık bu TV nin karşısında fosur fosur uyuyor, benim oğlan yumurcak tv seyrediyor; saat 20:30 ve oğluşum daha akşam yemeği yememiş! insaf dedim ya; bu çocuk 17:00 da okuldan geliyor aç, hiçmi insafın yok be kadın!!!
ay işte canım haberlerde ,izledim yarısını ama ben ağlamaya başlayınca eşim kapattı, tam anlamadım ama bu işte yatak koruyucuların kurdelelerine dolanmış, ay çarpması da var tabi, ya beni zaten aldı bi stres bi sorumluluk sıkıntısı bi iç basması, bi korku
merhaba güzel anneler,
benim bu aralar hiç keyfim yok. yatılı bakıcı aldığımız için evdeki eski bakıcımıza yeni bir iş bulup göndermiştik. ancak yatılı bakıcı bir hafta sonunda ben annemi, köyümü ve keçilerimi özledim deyip ilk otobüsle memlekete dönünce biz dımdızlak açıkta kaldık. şimdi gelelim cinnetlere:
cinnet1: bakıcı bulamıyorum!! dün itibari ile 9 bayanla görüşmüş oldum; yarısı türk yarısı yabancı ve hiçbiri olmadı. ya sigara içiyorlar, ya çok para istiyorlar ya da fazla işveli oluyorlar!!! kafayı yemek üzereyim.
cinnet2: ananem bir süredir annemde olduğu için annem gelemiyor yardıma; bilin bakalım bu hafta oğluma kim bakıyor???? kayınvalidem!!! evin her tarafı sarı uzun saç!! banyoda tuvalette hatta yemeklerde kadının saçı çıkıyor!! ojesini makyjını sildiği pamuğu olduğu yere bırakıp gidiyor. dün akşam geç geldim biraz, bir girdim ev karanlık bu TV nin karşısında fosur fosur uyuyor, benim oğlan yumurcak tv seyrediyor; saat 20:30 ve oğluşum daha akşam yemeği yememiş! insaf dedim ya; bu çocuk 17:00 da okuldan geliyor aç, hiçmi insafın yok be kadın!!!
ben de yatak odası için park yatak aldım, uyku setinin içindekilerin yüksekliği fazla değil mi?
Ben de kullanmamayı düşünmüştüm ama böyle serili halde görünce çok hoşuma gitti yatak
​
baktım canım ama 80x140 ölçüsünde var en büyük. bizim karyola 80x180
Ben bi yerde gördüm ve hoşuma gitmişti. o yüzden emin olamadım
ayyy bende dayanamıyorum ağlıyorum hemen böyle bir insan değildim hormonlar ne etkili bişi ya gerçekten bende valla çoğu şeyde çıkmazlardayım
anaaaaammm:) ben de daha karyola gelmedi ya, hiç bakmadım ölçülerine olur diye düşündüm, canım ama hani yanında komodin gibi dolaplı büyüyen beşiklerden değil mi seninki de onun iç ölçüsü de 80X140 olmaz mı ya?yanındaki komodin 40 cmdir??
Mide ağrısından ve yanmasında ölmek üzereyim..
​evet 80 x 140 ama ben almışken 80 x 180 alayım istiyorum. daha sonra büyüdüğünde bir de yeni masraf çıkacak ve bir de eskisi yer işgal edecek boşuna..
Sağol canım. Şimdi yine görüştüm eşimle.. Evet konuyu tam öğrendim Eşim zamanında sınawlardan geçemediği için parayla almş ehliyetini(( Ama bu zmna kadar nasıl yakalanmamışş şaştımm.. yarın mahkemeye çıkıcakmışş bugün nezaretteymişş maaleseff (
o fikirsiz misafirlern derdi ne gerçekten merak ediyorum yaaa nası bi azimle gelme isteğidir bu tövbe yarabbim. ben de rapor aldım bu hafta ama arkadaşlarım sağolsunlar arayıp duruyorlar evde yatıyosun artık yalnız kalma sana gelelim bize kahvaltı hazırla diye ben totomu nefes nefese kaldırıyorum artık karınca hızıyla ilerliyorum bi de onbeş kişiye kahvaltı hazırlıcam daha da hiç ilgilenmedikleri çocukları da cabası :s geçen geldiler biri de demiyoki ben doldururum kendi çayımı diye hepsi bana bardak uzatıyo daha da kabul etmem dedim. çocuklar deseniz beni delirtti halılarım meyve suyu pasta içinde kaldı eğile eğile bide onları sildim anaları da sağolsun bi mahcup falan da olmuyo ben olsam tüm halıyı utancımdan yıkardım heralde gelceklerse artık doğumdan sonra gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?