2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım ben senin yerinde olsam kek bile yapmam

ben oda yaptığım ve kasım ayı gibi odasına geçirmeyi düşündüğüm için park yatağını hesaplı seçtim. haşur huşur olanları ben de sevmiyorum. mercury marka aldım 185 tl idi. yatağını da hediye aldım. çünkü o günkü alışverişimiz 800ü bulmuştu. Sadece biraz fazla sallanıyor :)

merhaba güzel anneler,

benim bu aralar hiç keyfim yok. yatılı bakıcı aldığımız için evdeki eski bakıcımıza yeni bir iş bulup göndermiştik. ancak yatılı bakıcı bir hafta sonunda ben annemi, köyümü ve keçilerimi özledim deyip ilk otobüsle memlekete dönünce biz dımdızlak açıkta kaldık. şimdi gelelim cinnetlere:

cinnet1: bakıcı bulamıyorum!! dün itibari ile 9 bayanla görüşmüş oldum; yarısı türk yarısı yabancı ve hiçbiri olmadı. ya sigara içiyorlar, ya çok para istiyorlar ya da fazla işveli oluyorlar!!! kafayı yemek üzereyim.

cinnet2: ananem bir süredir annemde olduğu için annem gelemiyor yardıma; bilin bakalım bu hafta oğluma kim bakıyor???? kayınvalidem!!! evin her tarafı sarı uzun saç!! banyoda tuvalette hatta yemeklerde kadının saçı çıkıyor!! ojesini makyjını sildiği pamuğu olduğu yere bırakıp gidiyor. dün akşam geç geldim biraz, bir girdim ev karanlık bu TV nin karşısında fosur fosur uyuyor, benim oğlan yumurcak tv seyrediyor; saat 20:30 ve oğluşum daha akşam yemeği yememiş! insaf dedim ya; bu çocuk 17:00 da okuldan geliyor aç, hiçmi insafın yok be kadın!!!

uygun uygun canım biri 70 diğeri 100 civarı, zaten yaylı yatak önerilmiyomuş, yani yatak bebeğin şeklini almalıymış ilk başta bebek yatağın değil, o yüzden pahalısına gerek yok:)

bu arada bebek telsizi aldık kızlar netten gittigidiyor.dan weewll marka dün geldi denedik eşimle gayet güzel ve kullanışlı

ne ne neyyy nolmuş neresi dolanmış ay ama park yatagın mı beşiğin mi ahşap beşik nasıl olacak o bebişkem çarparsa kenara

onlara da bayıldım ben raflara bittim onlardan istiom =)

ay işte canım haberlerde ,izledim yarısını ama ben ağlamaya başlayınca eşim kapattı, tam anlamadım ama bu işte yatak koruyucuların kurdelelerine dolanmış, ay çarpması da var tabi, ya beni zaten aldı bi stres bi sorumluluk sıkıntısı bi iç basması, bi korku

ay yok artık ya ya valla sinir oluyorum gelen misafire de kimse kusura bakmasın, zaten var ya yaptığımız o kadar kıymetliymiş ki, bizim yemeğimizden yiyenin helallik istemesi lazımmış,

kayınvalidem de eşime laf sokup duruyo, biz göremiycez herhalde evinizi çocuğun odasını falan diye, taşınalı 3 ay oldu ya, çağırdım aslında onları bi kere ama gelemediler, sonra da biz sana haber veririz dediler, geçen hafta sonu çağırıcaktım, haciz olayları olduğu için,uzak kalmak istedim, kadın o arada laf sokuyo ya, işine baksana sen, o arada benle uğraşıyosun

işte bu tarz insanlar karşı tarafın vicdanını kendini acındırarak sömüren aciz insanlar kuzum valla anlattığın kadarına yorum yapıyorum kocişinle bi ciddi konuş ve mümkünse uzak tut kendinden de kocişinden de eşin üzülüyordur ve o yüzden merhametli davranıyordur eminim sen söyle mesafe koysun soğuk davransın çeker oda kendini inşallah arsız değilse ayy nasıl sinirlendim kalkıp gelesim var

aaa çok beğendim bakalım burda bulabilecek miyim ben işe başlayana kadar kullanacağım sonra anneme göndereceğim annem bakacak ya orda da yatağı olsun oğlusumun

ıyyy gözümde kaynananı hayal ettim de boğasım geldi neyse sen sabır çek yemek yapmaya mı erinio yap dolaba koy ojesi bozulmassa bi zahmet ısıtıp yedirsin çocuğa anamm kıyamam ver ben bakarım ona

ayyy bende dayanamıyorum ağlıyorum hemen böyle bir insan değildim hormonlar ne etkili bişi ya gerçekten bende valla çoğu şeyde çıkmazlardayım

cinnet 1: olanla ölene çare yok bitanem. unut gitsin.

cinnet 2: ya kayınvaliden de olmasaydı? sen yapar koyarsın yemeğini dolabına. güzelce de rica edersin. ha yapmıyorsa da yapacak bir şey yok. bu geçici bir durum ve sakin ol. Şuan durumu kurtaracaksın ama bunu en sağlıklı şekilde geçirmeye çalış. yıpratma kendini.

Yüksekliği fazla değil tatlım, daha yerleştiremediğimden evde de yer olmadığından, bebişin tüm eşyaları park yatağın içinde park yatak da salonun bir kenarında duruyor. Kalktım bir daha baktım şimdi, koruyucular yükseklik olarak tam ebatında. Yine de yatağını, çarşafını, yastığını koyunca nasıl olur bilemiyorum ama sıkıntı yaratmaz gibi gözüküyor.

Bizim park yatak da caminonun aşağıdaki modeli,

Uyku seti de şevval bebe diye bir marka.

baktım canım ama 80x140 ölçüsünde var en büyük. bizim karyola 80x180

Ben bi yerde gördüm ve hoşuma gitmişti. o yüzden emin olamadım

anaaaaammm:) ben de daha karyola gelmedi ya, hiç bakmadım ölçülerine olur diye düşündüm, canım ama hani yanında komodin gibi dolaplı büyüyen beşiklerden değil mi seninki de onun iç ölçüsü de 80X140 olmaz mı ya?yanındaki komodin 40 cmdir??

Günaydıııın

Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,sorunsuz,güzel haberler alacagımız bir gün olması dileğiyle...

ayyy bende dayanamıyorum ağlıyorum hemen böyle bir insan değildim hormonlar ne etkili bişi ya gerçekten bende valla çoğu şeyde çıkmazlardayım

ay bu ara çok kötüyüm valla, korkuyorum korkuyorumnası bakçam ben bu çocuğa

​evet 80 x 140 ama ben almışken 80 x 180 alayım istiyorum. daha sonra büyüdüğünde bir de yeni masraf çıkacak ve bir de eskisi yer işgal edecek boşuna..

​evet 80 x 140 ama ben almışken 80 x 180 alayım istiyorum. daha sonra büyüdüğünde bir de yeni masraf çıkacak ve bir de eskisi yer işgal edecek boşuna..

e peki canım sen o kenardaki komodini kullanmıycak mıısn?onu çıkarıp karyola olarak mı kullanıcaksın?

Gecmis olsun canım ,onu pek bilmiyorum ama ehliyeti alınır veya gerekli sınava tekrar alınıp verilir.iste vakti zamanında yapılmış en büyük hata trafik kazalarına cok şaşırmamak gerek.
Para cezasiylada çıkabilir ...

Mergencim günaydın canım, benim kilom 86.7 oldu aama sen onu 88 yaz :) 1.3 kg da benden olsun helali hoş olsun Ne de olsa 2 güne 88 olurum seni bidaha yormayayım :)

İnanamıyorum bu insanlara yaa, ben de geçenlerde eltimle konuşuyorum telefonda, haftaya izne çıkacağım dedim saf saf. "Aaa öyle mi, eşimin bir hafta yıllık izni var, biz de boşa gitmese de nereye harcasak diye düşünüyoduk, size gelelim bari" demez mi. Farklı şehirlerdeyiz, 1 hafta yatılı gelecekler yani.
Ben de onlara hizmet etmek için izne çıkmıştım zaten :) mantığa bakar mısın. Küçük çocuğu var, kendisi de yakın zamanda yaşamış biliyor aslında ama herkes aynı düşünce de olamıyor işte malesef. İlk aylardaki gibi değiliz ki, iyice ağarlaştık, koltuktan zor kalkıyorum dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…