- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
offf ya o kadar uykum var ki anlatamam. sabaha kadar uyanıp duruyorum bi oğlum uyanıyor hadi onu uyutuyoruz az sonra tuvalete uyan hadi git gel bu sefer kaşıntıdan uyumak iki saat sürüyor sonra uyanıyorum doğruu oğlumun odasına üstünü örtmeye. deliksiz uykuyu özledim valla. sabah erkenden kalk oğlumun üstünü değiştir çamaşır as bulaşık makinesini boşalt.
üstelik akşama misafir gelecek. kaç haftadır söylüyorlar geleceğiz diye bende nazikçe hafta sonu gelmelerinin daha iyi olacağını belirttim. kaç haftadır ses yok. dün akşam pat diye yarın akşam size gelcez diyorlar acaip canım sıkıldı. ya hamile olduğumu küçük bebeğimin olduğunu üstelikte çalıştığımı biliyorsunuz. insan hafta sonu bari ayarlar. şimdi iptal etsek uzadıkça uzayacak. bi an önce aradan çıksınlar istiyorum. ama bu yorgunlukla nolurum bilmem. sabahın köründe tuvalet banyo yıkadım akşama işim azalsın diye.
daha eve git kek yap evi süpür tozları al. ayyy çok kızgınım bugün zaten eşime sinirlendim dün akşam bu da tuzu biberi oldu.
inşallah oğlum stresli bi bebek olmaz sürekli delirme halindeyim bu aralar(
Mergencim günaydın canım, benim kilom 86.7 oldu aama sen onu 88 yaz :) 1.3 kg da benden olsun helali hoş olsunNe de olsa 2 güne 88 olurum seni bidaha yormayayım :)
Canım benim
Kocamaaaan ->
Günaydıııın
Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,sorunsuz,güzel haberler alacagımız bir gün olması dileğiyle...
ay bu ara çok kötüyüm valla, korkuyorum korkuyorumnası bakçam ben bu çocuğa
Egomego gacisi ben ne dedim,
Günahını almayın da kaynana boyle diyor dedim ama sen hemen almışsın
Hayir da bırak çeksin ne aldın hafiflettin kim bilir hangi azaptan kurtuldu
Belkide bana yaptıgı birşeyin cezası gitti
günaydın kızlar bügün çok şükürki 32 haftamıza girdik haftaya doğru doktora bizim doktorumuz haftaya gel geldi sizinde mi öle oldu 32 hafta bitti ölemi gittiniz rapor için
Canım benim doktorum normalde rapor için 22 şubatta gel demişti oda 32. haftanın bitişine denk geliyor.
Arkadaaşlar, oyun parkı yataklardan alanlar, siz kenar koruyucu kullanacak mısınız?
merhaba güzel anneler,
benim bu aralar hiç keyfim yok. yatılı bakıcı aldığımız için evdeki eski bakıcımıza yeni bir iş bulup göndermiştik. ancak yatılı bakıcı bir hafta sonunda ben annemi, köyümü ve keçilerimi özledim deyip ilk otobüsle memlekete dönünce biz dımdızlak açıkta kaldık. şimdi gelelim cinnetlere:
cinnet1: bakıcı bulamıyorum!! dün itibari ile 9 bayanla görüşmüş oldum; yarısı türk yarısı yabancı ve hiçbiri olmadı. ya sigara içiyorlar, ya çok para istiyorlar ya da fazla işveli oluyorlar!!! kafayı yemek üzereyim.
cinnet2: ananem bir süredir annemde olduğu için annem gelemiyor yardıma; bilin bakalım bu hafta oğluma kim bakıyor???? kayınvalidem!!! evin her tarafı sarı uzun saç!! banyoda tuvalette hatta yemeklerde kadının saçı çıkıyor!! ojesini makyjını sildiği pamuğu olduğu yere bırakıp gidiyor. dün akşam geç geldim biraz, bir girdim ev karanlık bu TV nin karşısında fosur fosur uyuyor, benim oğlan yumurcak tv seyrediyor; saat 20:30 ve oğluşum daha akşam yemeği yememiş! insaf dedim ya; bu çocuk 17:00 da okuldan geliyor aç, hiçmi insafın yok be kadın!!!
İnanamıyorum bu insanlara yaa, ben de geçenlerde eltimle konuşuyorum telefonda, haftaya izne çıkacağım dedim saf saf. "Aaa öyle mi, eşimin bir hafta yıllık izni var, biz de boşa gitmese de nereye harcasak diye düşünüyoduk, size gelelim bari" demez mi. Farklı şehirlerdeyiz, 1 hafta yatılı gelecekler yani.
Ben de onlara hizmet etmek için izne çıkmıştım zaten :) mantığa bakar mısın. Küçük çocuğu var, kendisi de yakın zamanda yaşamış biliyor aslında ama herkes aynı düşünce de olamıyor işte malesef. İlk aylardaki gibi değiliz ki, iyice ağarlaştık, koltuktan zor kalkıyorum dediğin gibi.
Canım benim Allah kolaylık versin...
Bende benzer bir durum ile gerilmekteyim.Her karşılaştığımızda ya da tel. görüşmesinde "toplanıp,güzel bir akşam yemeğine gelmek istiyoruz size" diye diye bir hal olan bir misafir adayım var.İşin garip yanı onları yemeğe öyle çok aldım ki...Daha kendilerinde bir kahve içmişliğimiz yok,kabul etmiyor,evleri müsait olmuyormuş. Benimde durumum malum...
Kendini yorma...Olduğu kadar...
Dmt_ Allah yardımcın olsun,
Hayir bu kadinlar hiç mi hamile olmadı,hiç mi çalışmadı ,cocukları yok mu?
Anlayissiz insanlar birde hazır kurulu masaya çökerler sofra kalkarken muhabbete dalarlar kocalarını ilk görüyorlar ya.
Cocuklar vizir vizir çarpar .
Allah akıl fikir versin,insaf versin...
Cok yerinde bir soru da cvp verecekte esın.allahım aynı fikirdeyim ben koltuktan kalkamıyorum eşim birşey yaptırmamak için dört dönüyor millet haftaiçi misafirliğe hemde yemeğe geliyor bunu yapanda hanımlar bir halt var sanki hamile kadının evine gelip yemek yemeğe...valla kimse de terbiye kalmamış dün akşam eşimin arkadaşı geldi yemek yedik çay içtik ama bir yorgunum anlatamam size işten gelmişim malumunuz her yerim ağrıyor eşim ben rhat rahat yatıyım diye üst kattaki salonumuza götürdü bu salağın sevgilisi bunu aldatmış içmek istiyormuş deli olduk akşam akşam yok rakısı yok peyniri yok ıvır zıvırı derken saat 1 olmuş içkili içkili yola çıkmış eşime dedm çağır kalsın çarpacak birilerine gece gece eşim aradı gel diye salak ya içkilerini almış öyle gelmiş eşim diyor ki böyle adamın benim evimde ne işi var delimiyiz çağırıyoruz birde yataktan kalktım ona yatak hazırladım sinirlerim tepemde tabi bu arada sonra bir ara bir uyandım tekrar gitmiş saat 2 yi geçmiş ya nasıl insan bunlar ya tabi bu sabah da işteyim
Kizlar nevrim donmuş unuttum,
"günaydın"
Dün aksam cocuklari yikadim esim geldi yemek yedik toparladım heryeri oturdum dizim var tabi 20 dk. İğne oyasi yapıyordum akşamları öyle,
Neyse tam heyecan oldu vs zarrttt kapıunuttum yeğenim geldi tekrar sofra ser topla banyoyu sil (((
Ya ben daraldim hakikaten salonda yatak off.
Birde ben cok evhamliyim,2 aksamdir dusa giremiyorum
Zaten kızı yanıma alıyorum ,gündüzleri ağlıyor ben banyodayken esim erken yatıyor ,yeğen 23 yasında çocuklarla cok sakalasmasina bile müsaade etmem.kardesim bile olsa.Kotu niyetli biri değil ama beni bağlamaz. Benim yapım bu.
Daraldim cok dua edin bana...
günaydın kızlar.dün akşam yemeğinin yanında patates yediğim için gece boyu ve halada devam eden sancımla uğraşıyorum.sanırım o patatesler tıkadı beni.bir daha aynı hataya düşmeyeceğim diyorum unutup yiyorum.hiç moralim yok suratım sirke satıyor.herkes ne oldu sana diyor.akşamdan beri geçmedi.yalancı doğum sancısı zannettim gece o kadar şiddetliydi kızlar.siz siz olun yediklerinize dikkat edin aman diyeyim
Mide ağrısından ve yanmasında ölmek üzereyim..
Cok yerinde bir soru da cvp verecekte esın.
İster dar görüş ister sabit fikir olayım belkide büyük konuşayım.
İçen insan ne evime girebilir nede selam alıp veririm.Benim gözümde esfel-i safilindir...
sana da bacım ve minnaklara da anamm bi gözümde canlandılar bizimkilere üzüldüm tek başlarına 9 ay anamm allahtan hatırlamıyorlar o zamanları karanlık çağ
yok ben doğumda ölmekten korkuyorum sadece eminim bebek doğunca sanki yıllarca eğitimini almışsın gibi yıllardır anneymişsin gibi bi olay olacak allah tarafından o bakım profluğu gelecek bize =)
yok gı papaz dedim sadece onu herkese diom allahım vermes onun günahını bana hamişim ya =)bak ama hiç senin gibi düşünmemiştim daha bende kaynanamı görümcemi kesmem anamm çeksinler ben nie çekeyim onların günahını neyse sen bana kızmada benim narin hassas kalbim dayanamaz töbe töbe allahım demedim bişi =)
gaaoww ne gidecek sana yaptığının cezası kurtulablir mi o azaptankimsenin kimeye yaptığı kalmaz kul hakkı sonuçta onu vermez allah kimseye içini rahat tutt çekecekk hepsini onlarrrr
Kizlar nevrim donmuş unuttum,
"günaydın"
Dün aksam cocuklari yikadim esim geldi yemek yedik toparladım heryeri oturdum dizim var tabi 20 dk. İğne oyasi yapıyordum akşamları öyle,
Neyse tam heyecan oldu vs zarrttt kapıunuttum yeğenim geldi tekrar sofra ser topla banyoyu sil (((
Ya ben daraldim hakikaten salonda yatak off.
Birde ben cok evhamliyim,2 aksamdir dusa giremiyorum
Zaten kızı yanıma alıyorum ,gündüzleri ağlıyor ben banyodayken esim erken yatıyor ,yeğen 23 yasında çocuklarla cok sakalasmasina bile müsaade etmem.kardesim bile olsa.Kotu niyetli biri değil ama beni bağlamaz. Benim yapım bu.
Daraldim cok dua edin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?