2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Demetim bu insanlar sayılı miydi?diger hamileliklerimde hiç denk gelmedim bunda yumurta gibi kırıldı basıma.
Madem öyle madem zor,sende her fırsatta agirlastigini ve hayatın sana zor geldigini kendine bile ağır geldigini belli et.
Tepsiye diz ver eline kalkmıyorsa çağır lütfen hiç çekinme ...

yok bacım yok bu millet yediği hormonlu yiyecekten bence artık nohut beyinli olmaya başladı nası iş anlamadım gittiğim yerde de hizmet ediyorum bana gelince de çok mu aptalım neyimm :S ya biz de onlar gibi arsızlığa yüzsüzlüğe vurcaz kesin çözüm bu

canım yaa her kadın bunları hissediyordur eminim. biz evlenir evlenmez çocuk istedik. 2 ayda hamile kaldım. bende 9 ay bunları düşündüm. oğlum 1 yaşına geldi. eşim 2. de olsun dedi ki bende istiyor istemiyor arası gel gitteydim bi seferlik ihmal sonucu hamile kaldım. ki kaza falan değil yani. bile isteye. ama 7 ay oldu Allahım affetsin neler neler düşündüm neler neler hissettim. hala daha diyorum nasıl bakıcam 2 çocuğa. tam oğlum ele avuca gelir oldu 2 çocuk nasıl olacak. üstelik çalışıyorum. ya şöyle olursa ya böyle olursa vs.. hep aklımda sorular.. sonra kızıyorum kendime bebeğimi istemiyorum gibi oluyor diyorum. Allahım affetsin. ya ona bişey olursa diye vicdan azabına kapılıyorum.
bunların hepsi hamileliğin getirdiği kuruntular canım.
doğduğu anda hepsini unutacaksın. hele biraz büyüsün inan ki onsuz nasıl yaşamışım diye şaşacaksın.

kızlarr rabbim yardım eder arada düşüncelerin gidip gelmesi tabiki normal sonuçta sorumluluk sahibi insanlarsınız doğurup doğurup atan tiplerden olmadığınız için bu korku çok normal...allahım ben evlendiğimin 2. haftası hamile kalmışımm millet oturup bana tarih hesaplıyo beni suçlandırmaya

anam boşver etrafta böyle kişiler olacağına kimse olmasın daha iyi.

beğendiğin modeli ve markayı söylesen öyle almazlar mı?

kızlar ilgilenen mesaj yazan içimi rahatlatmaya çalışan bütün arkadaşlara teşekkür ederim Allah razı olsun sizden inşallah perşembe günü hayırlı haberlerle gelirim

inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Kizlar bogazim cok aciyor, yutkunamiyorum. Gribin bir belirtisi mi bu olmasin nolur nolur

bende dün akşamdan beri öyleyim. yutkunamıyorum, gözlerim, boğazım, burnum sızlıyor.
ıhlamurun içine elma ve ayva dilimleyip kaynattım. iyi gelirmiş bakalım.
sende dene istersen

:))) ben varya keserim onu ben cok soguk ve sert gorunuslu dururum Allah'tan ama kalbim pambik kimin
Yeğenim cok saygilidir ya öyle öpçe bir tip olsa almam.esimle dizi hakkında konuşuyorduk mutfaktan yedi çıkıyordu geri girdi
Cok ezik duruyor biliyorum ama yinede evhamimi geçirmez benim

Canım benim Rabbim kolaylık versin...

Kolay değil... İnsan bir rahat nefes almak,sessizlik istiyor,geleniniz gideniniz çok oldu buara...

inş. cnm ya kucağıma alınca kesin unuturum evet doğru sölüyosun yoksa nası bakılır bunca çocuk, nası anne olunur, annelik deli bişe onun sevgisi olmasa bakılmaz kesinlikle, Allah affetsin beni de, geçicidir umarım geçer yani inş.:)saol canım valla iyi geldin:)

valla aynen öyle voltajcım resmen insanın inadına inadına karşısına çıkıyor. benim ilkinde hemen evlendin hamile kaldın acelen neydi diyen çok oldu. verdik cevaplarını oturdular. bunda da neymiş işim zormuş yanmışım bilmem ne. size ne bee keyfimin kahyası mısınız. bi de sormuyorlar mı kaza mı kendiniz mi istediniz? size nee? utanmasalar ayrıntısını soracaklar.
valla aynen dediğin gibi yapmak lazım. zaten gelen kadın kalkmıyorsa benim eşim kalkıyor hemen servise vs. yardıma. o zamanda gelen kişi utanır kalkar herhalde bi zahmet.

yok bende onları düşünmüom niyeyse ilginç ben denk geldim bi annenin doğumda ölmesine biz acildeydik üni de gece ailesi bekliyordu sonra haber geldi ki anneyi kurtaramadık diye eşinin annesinin feryadı bebeğin ne olacağı o günden beri çok moralim bozuluo efet şehitlik mertebesi cezbedio ama o bebeğin annesiz kalması onu koklayamadan ölmek kim anne gibi korur onu savunmasız kalır o bebek bakımı ağlaması herseyı geçer alışılır ama onu bensiz bırakmak düşüncesi beynimi yiyor

merhabalar kızlar dün sağlık ocağından çağırdılar çoktandır gelmediniz bi uğrayın dediler.ebe artık doğum çantanı hazırla dedi.doğum çantası hazırlayanlar neler koydular tek tek sayabilirlermi? bazı eksiklerim var onları tamamlama adına.bide hastaneye gittiğimizde direk sancı odasına mı götürüyorlar yoksa odanda mı bekliyorsun.gecelik ve pijama aldım geceliği çok iyi bişey almadım doğumda gecelikmi giyecez yoksa hastahanemi verecek doğum kıyafetini.terlik nasıl almalıyım sabo lardanmı yoksa normal bişeymi? çorap falan giyermiyiz.geceliğim diz altı ve kapalı bir bayanım gerçi insanın gözü görmüyor oanda ama uzun sabahlık almalımıyım epidural normal doğumda yürütürlermi yoksa yatarmıyım?.bu arada bi arkadaşımın hikayesini anlatayım aklıma geldi doğuma gidiyor bu arada arkadaş kapalı "başımda yemeni ama alt açık gelen görüyor giden görüyor ben yemenimi düzeltmekle uğraşıyorum diyor".çok gülmüştüm.

aman canım ya, iyi bi de bunu düşüniyim şimdi ben:)
yok yok kalbimizi bozmayalaım Allah yardım eder inş. hepimize,
hem bize hem bebeklerimize, sağ salim kucağımıza alaım inş. zamanında hayırlısıyla kolayca

bu üst baş açılması benim de çok canımı sıkıyor bi desezeryende genel anestezi olunca heryerin açılıyormuş diye duydum hemşire bi arkadaştan ben napcam onu da bilmiyorum ben uzun sabahlıklı pijama takımı aldırdım anneme terlik normal bişe aldı sabolar ağır olur sanırım bana gecelik almadım oturup kalkarken üstüm başım açılır diye iki çift de çorap koydum bi yazma bi de fazladan bir takım pijama koydum bildiklerim bu kadar ha bi de hasta bezi ya da ped gerekir mi onu hastaneye sorcam burda bi arkadaş önermişti önce sor diye o yüzden onları daha almadım

kızlar pozitif düşünceler sarsın dört bir yanımızı kötü düşünmek yok :)

canım ben koyduklarımı yaziyim ama diğer sorularının cevaplarını ben de merak ediyorum

kendim için:
3 gecelik , 1 sabahlık, bir terlik ev terliği
tek kullanımlık külot,
içine hasta bezi ya da depend alıcam
emzirme sütyeni, hamile külodu
gögüs pedi,
gögüs ucu kremi
ıslak mendil
deo-stick
lohusa tacım:)

bebek için,
2 hastane .çıkışı,
1 zıbın pijama seti,
2 çorap
hırka ve yelek
alt açma örtüsü tek kullanımlık,
bez ( alıcam)
pişik kremi,
ıslak mendil
biberon, emzik
battaniye 2 adet

başka aklıma gelmiyo valla

canım alışvieriş sitelerinde sadece korkuluk satıldığını görmüştüm. belki güzel bişey denk gelebilir. inşallah gönlüne göre bulursun. tatlım ne kadar çok düğün oluyor sizde maşallah herkes bu yıl mı evleniyor?

canım ister istemez yakın olmak zorunda kalıyorsun mesafe koyamıyorsun. istesende istemesende arada evlerine gidip ziyaret etmek zorundayız. başka ailelerede gidiyoruz ama onlar böyle değil. bu kız çok pişkin.

​kullancam canım, komidinin altı boş oraya girmez mi?
canım benimde yatağımın boyu 180 bende ona göre yatak aldım daha doğrusu yatak karyolayla birlikte satılıyordu. komidinin altına girecek. tabi montajı bir yapılsa görücem nasıl olucak ama boya kokusu çıkmadı daha.

yok canım ya benim kayınvalidemlerde mimli.
kendine bulaşık makinası almış, kaynımda kpds için kursa gidiyor.
yüksek lisans yapıyor yurt dışına gidecekmiş. almaz zaten şu an.
alsa bile uyduruk bişey alır, onu da bütün apartmana gösterir şovunu yapar öyle getirir.
ne aldığı önemli değil almış olur sadece.
düğündede aynısını yapmıştı. 5 havlu, 1 fiskos, 5 yemeni ördürmüş.
komşuları kız çeyizi yapmış sana kayınvaliden dediler.
5 havluyla çeyiz oluyorsa ne diyeyim.

gerçekten mantıksız bu insanlar allah akıl fikir versin eşine söylesen canım iptal etse kardeşine söyleyip eşim annesine gidiyor sık sık falan dese

Allahtan içim rahat canım, aynen öyle olacak eşim uygun bir dille durumumu anlatacak, onunla konuşmadan da gelemezler zaten.
Hatuna göre misafir ağırlamak kolay tabi, geçen bayramda gitmiştik. İstanbuldan eşimin amcası, ailesi ve biz gidiyoruz, geleceğimizi biliyor günler öncesinden, bayram, ev hanımı bir de çalışmıyor. Bir tas çorba yapmamış, yemek vakti geldi çay demlemiş, kestane haşladı, bisküvi, ceviz fln koydu. Şok oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…