2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben hastane çantama hurma ve zemzem koyacam
bebeğin dogumdan sonra agzına zemzem suyu ve hurma değidiriyrlar sünnet diye biliyorum

azcık yürüyüş yapalım gelelim şimdi takalım kulaklığımızı da hava güzelken =) sonra da gelip hoşaf içicezz kızlar kaysı hoşafı için mide için çok iyii

evet bu hafta ssonu gideceğim doktora muhtemelen normal diyecektir sizde de benzer ağrılar var ama neden 32. haftada izne çıkardıklarını anladım 3 günde nasıl ağırlaştım anlatamam çalışabilir raporu alıp devam etmem lazım ne kadar dayanabilirsem benim belimde değil direk karnımda sancı gibi ağrı gibi oluyor

hadi geçmiş olsun tatlım
Tesekkurler kizlar
Tesekku ederim herkese cok sukur iyiyiz

tıpkısının aynısı belirtiler bende de var. yürümeye korkar oldum.karnımı tuta tuata yürüyorum bazen.bir de öne doğru çok sivrileşti karnım. ağrı bende de oluyor.
dün dr.kontrolum vardı.bana herşey normal dedi.

aynen canım hamileyim dediğimde herkes hatta günahını almayayım ama bana öyle geldi kayınvalidemle kayınpederim bile tepki vermedi sevinç şaşkınlık akıllarında herkesin hesap yaptığı belli oluyor Allahtan düğün gecesi adetliydim... yoksa tam adetin gelmesine 3 gün kala evlenip döllenme olduğunu düşünsene Rabbim biliyor içimizi eşimiz biliyor ya hiç önemi yok... hepsine

Kızlar canım sıkılıyor benim. Zaman geçmiyor. Ça lış mak is te mi yo rum.

bende çalışmak istemiyorum evde oturup kızıma ördüğüm baykuş şapkayı bitirmek istiyorum , nevfresim takımını dikip bitirmek istiyorum sıkıldım işteenn ama kızım için mecburum

ne yalatıon ezion sen kendin ağzında ez ben öyle yapacağım o ağza tükürme muhabbetinide açan olursa kabalasırım valla iğrenç ya

kendi ağzınız da olsa başkasının da olsa o hurmayı o bebişe verirken ne kadar mikrop vereceksiniz beraberinde biliyormusunuz?insanın dışkısında yokmuş ağzında olan mikroplar bunu da hesaplayın bence..

Bence sodaymış,hurmaymış girmeyin bu olaylara allah en güzel şeyi vermiş zaten annelere,ilk 3 gün gelen ve antibiyotik yerine geçen sarı süt...başka hiç bir şeye lüzüm yok..

günaydın kızlar bügün çok şükürki 32 haftamıza girdik haftaya doğru doktora bizim doktorumuz haftaya gel geldi sizinde mi öle oldu 32 hafta bitti ölemi gittiniz rapor için

benim doktorum en son kontrole gittiğimde 19 şubatta gel raporunu yazayım demişti,
baktım 33. haftaya denk geliyo.

Arkadaaşlar, oyun parkı yataklardan alanlar, siz kenar koruyucu kullanacak mısınız?

benim ablam park yatak almıştı, yan kenarlıklar takılmıyo ona ahşap olmadığı için,
ama yiğenim uyurken parmakları hep o filesine takıldıkça uyanmış yatamamış, o yüzden bana, park yatak alacaksan da kenarlık al mutlaka dedi

Ben haftaya çalışabilir raporunu alacağım..37 haftaya kadar çalışacaktım ama 35 hafta yeter diye karar verdim dün akşam..azıcık da evde dinleneyim,ev işlerimi,hazırlıklarımı yapayım..kocişle böle karar verdik dün..

ben de ben de, bu sandalye de her yanıma batıyo, belimin sırtımın ağrısından ölüyorum 6.5 haftam var ve nası geçicek bilmyiroum

bende çalışmak istemiyorum evde oturup kızıma ördüğüm baykuş şapkayı bitirmek istiyorum , nevfresim takımını dikip bitirmek istiyorum sıkıldım işteenn ama kızım için mecburum

benim daha 7 haftam var

Ayyy herkesss ayni moddaaaa
37. Haftaya kadar dayanirsam benim de izne cikmama 7 hafta varrr

ay ben kötü bişey yaptım.
sırtım ağrıyor diye uzanmıştım kapıya biri geldi.
çocuk sesinden kimin geldiğini anladım yanında başka biri daha vardı.
defalarca zile bastı açmadım kapıyı. komşularımızdan biri sohbeti muhabbeti bana hiç uymaz.
hamile kadına çat kapı gelinir mi dağınıklığım olur dimi ama? haklısın deyin nolur nolur içimde hiç rahat değil.

canım öncelikle çok geçmiş olsun bir sıkıntı çıkmadığına sevindim.
celestone iğneyi bende oldum canım. erken doğum riskimden ziyade bel fıtığım olduğu için. ilk hamileliğimde de bunda da bel fıtığından çok çektim ben maalesef. ilkinde de celestone iğne yaptı doktorum 1 hafta arayla 2 doz. hem erken doğarsa ciğer geliştirici olarak çok faydalı dedi. ben çok tereddütlü vurdurmuştm. oğlum 37 haftalık doğdu gerçekten de ve hiç solunum sıkıntısı çekmedi. doktorum iğnenin çok faydası oldu demişti. bunda da yine bel ağrısından muzdarip olunca 2 doz vurdurdum hatta vurulması gereken haftadan da önce vurulmak zorunda kaldım. doktorum bi sakıncası yok dedi. bende netten araştırmıştım hareketler azalıyor falan diye çokta korkmuştum ama çok şükür hiiç hareket azalması falan olmadı iki seferde de. bunda üstelik kasılmalarım olduğu için erken doğum riskim de var iğnenin faydalı olacağını düşündüm

katılıyorum sana insanın tükürüğünde çok fazla mikrop var bir makalede okudum bebeğinizi öptürmeyin diyor yanak dudak kesinlikle ne kendiniz öpün nede öptürün tükürük yoluyla bulaşan mikroplar varmış hatta biri de öpücük hastalığı bakıp inceleyebilirsiniz soda ben bu halimle sodayı asit yüzünden zor içiyorum o yavrucuk nasıl içsin boğazları acır en güzeli anne sütü doktorlar su bile vermeyin diyorlar vardır bildikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…