haklısın hiç vicdanın sızlamasın almak zorunda değilsin yorgun olur insan evi dağınık olur çat kapı olmaz yani
Dertsizim hiç üzme kendini haber versinler bir zahmet gelmeden. Hem ben de artık hiç bir komşuya acmıyorum saçma sapan gebelik ve dogum hikayeleri yüzünden mahvettiler psikolojimi ohh şimdi kafam rahat. Bosver millet için üzülmeyi sende
yaa onu ben de yaptım çünkü yapmasam daha kötü olacaktı boşver sen senin için en iyi olanı yapmışın artık biraz da bencil olalım yahu
ohh içimi rahatlattınız kızlar. vicdan azabı çekicektim yoksa.​şaka yapıyorum tatlım. dert ettiğin şeye bak. hadi zile basıyor haber vermeden, bir de neden ısrarla tekrar basıyor?
sanki geçenlede bir arkadaş olmuyor demişti. ben mi yanlış okudum acaba?
kızlaarr her hazırlık tamam sayılır da isim konusu hala muallakta. çocuğun doğmasına 7 hafta kaldı. daha kesin bi ismi yok(
bi ara umut a karar vermiştik sonra içimize sinmedi.
sonra tuğrayı çok beğendim tamam dedim ya umut tuğra ya sadece tuğra.
baya da alıştırdım kendimi. ama baktım araştırdım tuğranın; padişahların kullandığı mühürden başka anlamı yok.
bende istiyorum ki anlamlı bir ismi olsun. bu sefer bu da içime sinmedi. aslında isme bayılıyorum çok hoş. ama anlamlı bir ismi olsun istiyorum kuzumun .
yani yine isimsiz kaldık
ÜYE ADI : sersav
SAT:23/07/2012
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ:29/04/2013
KAÇINCI DOĞUM 1
CİNSİYET ERKEK
BEBEĞİN İSİMİ DORUK
HAMİLE KALINAN KİLO & ŞİMDİKİ KİLO : 58-70
ŞEHİR İSTANBUL
Canimmm bende özlüyorum okumaya çalışıyorum sürekli ama telden yazmak zor oluyor.
Ben birinci donem bitince izne ayrıldım evdeyim ama hiç hayal ettigim gibi olmuyoro yüzden çalışan arkadaslar dert etmeyin.. Uyku zaten coktan vedalasti benimle esim giderken uyanıyorum azıcık atıştırıyorum. Sonra bu aralar sardığım BI kitap var biraz okuyorum. Ardından temizlik valla çalışırken evde temizlenmesi gereken bu kadar alan olduğunun farkında değildim bu sabah koridorda fayanslarin arasını fircalarken buldum kendimi nasıl bir hırsla yaptıysam ellerim su toplamış :)
dağınıklığımda vardı canım. öğlen bulaşıkları lavaboda duruyor. oğlumun kıyafetlerini yıkadım oturma odasında çamaşırlıkta asılı.(başka asacak yerim yok) salon dersen halılar toplu karyola orda boya kokusundan durulmuyor. kendim de iyi değilim. kapının arasında sırtıma masaj yapıp duruyorum. off yine de üzüldüm ya açsamıydım acaba:26:
Allahtan içim rahat canım, aynen öyle olacak eşim uygun bir dille durumumu anlatacak, onunla konuşmadan da gelemezler zaten.
Hatuna göre misafir ağırlamak kolay tabi, geçen bayramda gitmiştik. İstanbuldan eşimin amcası, ailesi ve biz gidiyoruz, geleceğimizi biliyor günler öncesinden, bayram, ev hanımı bir de çalışmıyor. Bir tas çorba yapmamış, yemek vakti geldi çay demlemiş, kestane haşladı, bisküvi, ceviz fln koydu. Şok oldum..
Kizlarrr kayinvalidem amerikada bana diyoki ben hergun bisi aliyorum burdan ama kargo cok pahali bi tane amwrikan askeri bulun ben de burdan amerikan askeri bulayim oyle daha ucu oluyo askerden askere
Iyi de nerden bulcaksam ben askeri amerikada yasayanlar vardi gercekten cok mu pahali kargo yani
Kizlarrr kayinvalidem amerikada bana diyoki ben hergun bisi aliyorum burdan ama kargo cok pahali bi tane amwrikan askeri bulun ben de burdan amerikan askeri bulayim oyle daha ucu oluyo askerden askere
Iyi de nerden bulcaksam ben askeri amerikada yasayanlar vardi gercekten cok mu pahali kargo yani
canım ben de yurtdışında yaşıyorum ve emin ol ki çok pahalı kargo...belki tr den sen göndersen ptt ile nispeten daha ucuz olabilir ancak kayınvalidenin de öyle bir imkanı yok ancak yaşadığın yere gelecek bir yolcuyla gönderebilir...tek masrafsız yolu budur yani...
poığaça tarifini yaptın mı nasıl olduHanipeks kuzum o dediğine insanın tahammül gücü yetmiyor :)) sınır sistemin bozuluyor o muge anlı denen kadinda. BI de şeyi anlamadım yasal mi bu rogramlar resmen sorguya falan çekiyor insanları Cok Cok rahatsız etti beni :)Zapzup kiz aynı hayalleri kuruyordum çalışırken miskinlikte bir yerden sonra sıkıyor göreceksin sende izne çıkınca ..Senle dertsizin verdigi tarifleri yapıyorum iste evde boşluktan onlarda kilo olarak donüyor normal dogum olmayacağı için de kiloyu sallamıyor doktor artık :)))
Kızlar ya benim göbek sabah sanki 3-4 aylık akşam oluyor 9 aylık...
Sabah sanki göbeğimde tenis topu var... akşamleyin pilates topu....
sizde de öyle mi..öyle dimi..değişik bi durum ya...:44:
vALLA KARGO ÜCRETİNİ BİLMİYORUM AMA BEBEK KIYAFETLERİ ÇOK UYGUN ORDA VE ÇOK KALİTELİ...
BENİM DE HALAM ORDA OĞLUMA GETİRDİĞİ KIYAFETLERİ TEPE TEPE KULLANDIK,ŞİMDİ KIZIMDA DA KULLANICAM.GERÇİ O ALIYORMUŞ YENİLERİNİ..BİZİM 20 LİRAYA LADIĞIMIZ EFTEN PÜFTEN ŞEYLERİ ONLAR 5 LİRAYA HEMDE MARKA OLARAK BULABİLİYORLAR.OĞLUM HEP TOMMY,NİKE,ADİDAS VE CARTERS GİYDİ HALAMIN SAYESİNDE..
YİNE DE 1 KEREYE MAHSIUS DEĞİL Mİ,TOPLUCA YOLLASIN BAKALIM NE KADAR TUTACAK Kİ,FAZLA OLMAZ O KADAR..
Kızlar ya benim göbek sabah sanki 3-4 aylık akşam oluyor 9 aylık...
Sabah sanki göbeğimde tenis topu var... akşamleyin pilates topu....
sizde de öyle mi..öyle dimi..değişik bi durum ya...:44:
oğlum olursa yekta koycaktım ben de =) bi düşün istersen =)
bebek odamızı aldık çok sevinçliyim :)
sanki geçenlede bir arkadaş olmuyor demişti. ben mi yanlış okudum acaba?
OLUYOR CANIM..İSTEDİĞİN AN ÇALIŞABİLİR RAPORUNU BOZABİLİRSİN..DOKTORUNA SOR İSTERSEN GÜZELCE ANLATSIN SANA,BEN ÇOK ARAŞTIRDIM BU İZİN MUHABBETLERİNİN..BANA DA SEZERYAN OLDUĞUN İÇİN TAM 3 HAFTA KULLANMIYORSUN YANIYOR HAFTAN DEMİŞLERDİ,1 GÜN BİLE YANMIYORMUŞ AKTARILIYORMUŞ DOĞUM SONRASINA...
doğum süren çöpe gitmiyor
ablam bir ay erken doğum yaptı tüm süresi doğum sonrasına ertelendi.
arkadaşımda doğuma 3 gün kalaya kadar rapor aldı tüm süresini doğumdan sonraya erteledi.
poığaça tarifini yaptın mı nasıl oldu
:)
aa sen yekta deyince yankı ismi aklıma geldi. çok hoş telaffuz etmesi.
hayırlı uğurlu olsunnnn
OLUYOR CANIM..İSTEDİĞİN AN ÇALIŞABİLİR RAPORUNU BOZABİLİRSİN..DOKTORUNA SOR İSTERSEN GÜZELCE ANLATSIN SANA,BEN ÇOK ARAŞTIRDIM BU İZİN MUHABBETLERİNİN..BANA DA SEZERYAN OLDUĞUN İÇİN TAM 3 HAFTA KULLANMIYORSUN YANIYOR HAFTAN DEMİŞLERDİ,1 GÜN BİLE YANMIYORMUŞ AKTARILIYORMUŞ DOĞUM SONRASINA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?