2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
haklısın hiç vicdanın sızlamasın almak zorunda değilsin yorgun olur insan evi dağınık olur çat kapı olmaz yani

yaa onu ben de yaptım çünkü yapmasam daha kötü olacaktı boşver sen senin için en iyi olanı yapmışın artık biraz da bencil olalım yahu

​şaka yapıyorum tatlım. dert ettiğin şeye bak. hadi zile basıyor haber vermeden, bir de neden ısrarla tekrar basıyor?

sanki geçenlede bir arkadaş olmuyor demişti. ben mi yanlış okudum acaba?
ohh içimi rahatlattınız kızlar. vicdan azabı çekicektim yoksa.
hanipeksim 1 kere 2 kere değil tam 7 kez zile bastı. arada kapıyıda çaldı.

oğlum olursa yekta koycaktım ben de =) bi düşün istersen =)

İlk düzenlemede eklerim canım,hoşgeldin...

Canım benim evin işi bitmez ki...

Artık ağırlaştık,yer fırçalamak vb. tehlikeli Allah korusun,dikkat et kendine...

İlk zamanlar böyle geçiyor ama max. 10 güne kadar ev moduna girersin endişe etme...

Keşke onlarda düşünme zahmetinde bulunsalardı...

Üzülmeni,kötü hissetmeni gerektirecek birsey yok canım,hata onlarda...

Kizlarrr kayinvalidem amerikada bana diyoki ben hergun bisi aliyorum burdan ama kargo cok pahali bi tane amwrikan askeri bulun ben de burdan amerikan askeri bulayim oyle daha ucu oluyo askerden askere
Iyi de nerden bulcaksam ben askeri amerikada yasayanlar vardi gercekten cok mu pahali kargo yani

sanki geçenlede bir arkadaş olmuyor demişti. ben mi yanlış okudum acaba?[/QUOTE]

OLUYOR CANIM..İSTEDİĞİN AN ÇALIŞABİLİR RAPORUNU BOZABİLİRSİN..DOKTORUNA SOR İSTERSEN GÜZELCE ANLATSIN SANA,BEN ÇOK ARAŞTIRDIM BU İZİN MUHABBETLERİNİN..BANA DA SEZERYAN OLDUĞUN İÇİN TAM 3 HAFTA KULLANMIYORSUN YANIYOR HAFTAN DEMİŞLERDİ,1 GÜN BİLE YANMIYORMUŞ AKTARILIYORMUŞ DOĞUM SONRASINA...

doğum süren çöpe gitmiyor
ablam bir ay erken doğum yaptı tüm süresi doğum sonrasına ertelendi.
arkadaşımda doğuma 3 gün kalaya kadar rapor aldı tüm süresini doğumdan sonraya erteledi.

Kızlar ya benim göbek sabah sanki 3-4 aylık akşam oluyor 9 aylık...

Sabah sanki göbeğimde tenis topu var... akşamleyin pilates topu....

sizde de öyle mi..öyle dimi..değişik bi durum ya...:44:

ayy inanmıyorum ya vallahi böyle insanlar yapar zaten hayatım klasik ben yapmayayım millet bana yapsın hesabı

canım ben de yurtdışında yaşıyorum ve emin ol ki çok pahalı kargo...belki tr den sen göndersen ptt ile nispeten daha ucuz olabilir ancak kayınvalidenin de öyle bir imkanı yok ancak yaşadığın yere gelecek bir yolcuyla gönderebilir...tek masrafsız yolu budur yani...

vALLA KARGO ÜCRETİNİ BİLMİYORUM AMA BEBEK KIYAFETLERİ ÇOK UYGUN ORDA VE ÇOK KALİTELİ...
BENİM DE HALAM ORDA OĞLUMA GETİRDİĞİ KIYAFETLERİ TEPE TEPE KULLANDIK,ŞİMDİ KIZIMDA DA KULLANICAM.GERÇİ O ALIYORMUŞ YENİLERİNİ..BİZİM 20 LİRAYA LADIĞIMIZ EFTEN PÜFTEN ŞEYLERİ ONLAR 5 LİRAYA HEMDE MARKA OLARAK BULABİLİYORLAR.OĞLUM HEP TOMMY,NİKE,ADİDAS VE CARTERS GİYDİ HALAMIN SAYESİNDE..
YİNE DE 1 KEREYE MAHSIUS DEĞİL Mİ,TOPLUCA YOLLASIN BAKALIM NE KADAR TUTACAK Kİ,FAZLA OLMAZ O KADAR..

Anladim canim bende asker filan bulamam yani yapcak bisi yok artk

poığaça tarifini yaptın mı nasıl oldu

aynen öyle akşama kadar şişiyoruz sahaa tekrar iniyoruz balon gibi olduk inip şişiyoruz:)

Evet cok ucuzmus kiyafetlerr bissuru aldim diyo ama kargo cok pahali bi anlami kalmiyo ucuz olmasinin dedi
Gercekten pahaluymis napalim artik

Son düzenleme:

canım çok normal sakın telaşlanma her bünye farklıdır ki akşamları gazdan da şişiyoruz

oğlum olursa yekta koycaktım ben de =) bi düşün istersen =)

aa sen yekta deyince yankı ismi aklıma geldi. çok hoş telaffuz etmesi.

bebek odamızı aldık çok sevinçliyim :)

hayırlı uğurlu olsunnnn

peki 32.hafta bittiğinde çalışabilir raporu aldık, sonra rahatsızlandık 2-3 gün dr raporu alabiliyor muyuz?

doğum süren çöpe gitmiyor
ablam bir ay erken doğum yaptı tüm süresi doğum sonrasına ertelendi.
arkadaşımda doğuma 3 gün kalaya kadar rapor aldı tüm süresini doğumdan sonraya erteledi.

​mümkün değil ki, sen çalışırım desen bile devlet son 3 hafta çalışmaya müsade etmiyor. işyeri ile anlaştıysa o başka tabi.

Son düzenleme:

peki 32.hafta bittiğinde çalışabilir raporu aldık, sonra rahatsızlandık 2-3 gün dr raporu alabiliyor muyuz?

ONU DOKTORUNA SOR..AMA ÇALIŞIR RAPORU VERİP DE ARKASAINDAN RAHATSIZ OLUNCA RAPOR YAZABİLİRMİ BİLMİYORUM..SANIRIM O ZMAN İZNE AYRIL RAHATSIZSAN DENİLEBİLİR..

​mümkün değil ki, sen çalışırım desen bile devlet son 3 hafta çalışmaya müsade etmiyor. işyeri ile anlaştıysa o başka tabi.[/QUOTE]

37 HAFTAYA KADAR ÇALIŞABİLİYORSUN 37 HAFTAN DOLUNCA MECBURİ DOĞUM İZNİNE AYRILIYORSUN CANIM...

​arada 2-3 günlük kaçamaklar yaparım die sordum hihihih, sağlık ocağından grip raporu felan olsun ama yaaaa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…