Canım nasılsın,nerelerdesin? Özledik...
benim doktorum en son kontrole gittiğimde 19 şubatta gel raporunu yazayım demişti,
baktım 33. haftaya denk geliyo.
benim ablam park yatak almıştı, yan kenarlıklar takılmıyo ona ahşap olmadığı için,
ama yiğenim uyurken parmakları hep o filesine takıldıkça uyanmış yatamamış, o yüzden bana, park yatak alacaksan da kenarlık al mutlaka dedi
Ben haftaya çalışabilir raporunu alacağım..37 haftaya kadar çalışacaktım ama 35 hafta yeter diye karar verdim dün akşam..azıcık da evde dinleneyim,ev işlerimi,hazırlıklarımı yapayım..kocişle böle karar verdik dün..
ay ben kötü bişey yaptım.
sırtım ağrıyor diye uzanmıştım kapıya biri geldi.
çocuk sesinden kimin geldiğini anladım yanında başka biri daha vardı.
defalarca zile bastı açmadım kapıyı. komşularımızdan biri sohbeti muhabbeti bana hiç uymaz.
hamile kadına çat kapı gelinir mi dağınıklığım olur dimi ama? haklısın deyin nolur nolur içimde hiç rahat değil.
defalarca zile bastı açmadım kapıyı. komşularımızdan biri sohbeti muhabbeti bana hiç uymaz.
hamile kadına çat kapı gelinir mi dağınıklığım olur dimi ama? haklısın deyin nolur nolur içimde hiç rahat değil.
Canimmm bende özlüyorum okumaya çalışıyorum sürekli ama telden yazmak zor oluyor.
Ben birinci donem bitince izne ayrıldım evdeyim ama hiç hayal ettigim gibi olmuyoro yüzden çalışan arkadaslar dert etmeyin.. Uyku zaten coktan vedalasti benimle esim giderken uyanıyorum azıcık atıştırıyorum. Sonra bu aralar sardığım BI kitap var biraz okuyorum. Ardından temizlik valla çalışırken evde temizlenmesi gereken bu kadar alan olduğunun farkında değildim bu sabah koridorda fayanslarin arasını fircalarken buldum kendimi nasıl bir hırsla yaptıysam ellerim su toplamış :)
Bu arada mergencim ben 66 kilo oldum canım. İnşallah 70 i geçmem doguma kadar
çok utandım şimdi :26: şaka yapmıyorum canım ya.yaaaaaaaaa tam vazgeçiyorum sonra yine aklıma bir sebep düşüyor :) ben alayım en iyisi :)))
35 te alabiliyor muyuz ki?
Şaka yapıyorsun değil mi? İnanmıyorum sanaaaaaaaa
dağınıklığımda vardı canım. öğlen bulaşıkları lavaboda duruyor. oğlumun kıyafetlerini yıkadım oturma odasında çamaşırlıkta asılı.(başka asacak yerim yok) salon dersen halılar toplu karyola orda boya kokusundan durulmuyor. kendim de iyi değilim. kapının arasında sırtıma masaj yapıp duruyorum. off yine de üzüldüm ya açsamıydım acaba:26:canım ne diye dert ediyorsun ki sen hamilesin durumun müsait olmayabilir. açmamakta çok haklısın zaten uzanıyormuşsun.
ne kadar oturacağı belli değil ikram vs derken daha çok yorulacaksın. bebeğine de yazık sana da hiiiç sıkma canını bende olsam açmazdım o an valla.
Canimmm bende özlüyorum okumaya çalışıyorum sürekli ama telden yazmak zor oluyor.
Ben birinci donem bitince izne ayrıldım evdeyim ama hiç hayal ettigim gibi olmuyoro yüzden çalışan arkadaslar dert etmeyin.. Uyku zaten coktan vedalasti benimle esim giderken uyanıyorum azıcık atıştırıyorum. Sonra bu aralar sardığım BI kitap var biraz okuyorum. Ardından temizlik valla çalışırken evde temizlenmesi gereken bu kadar alan olduğunun farkında değildim bu sabah koridorda fayanslarin arasını fircalarken buldum kendimi nasıl bir hırsla yaptıysam ellerim su toplamış :)
Bu arada mergencim ben 66 kilo oldum canım. İnşallah 70 i geçmem doguma kadar
Dertsizim hiç üzme kendini haber versinler bir zahmet gelmeden. Hem ben de artık hiç bir komşuya acmıyorum saçma sapan gebelik ve dogum hikayeleri yüzünden mahvettiler psikolojimi ohh şimdi kafam rahat. Bosver millet için üzülmeyi sendeay ben kötü bişey yaptım.sırtım ağrıyor diye uzanmıştım kapıya biri geldi.çocuk sesinden kimin geldiğini anladım yanında başka biri daha vardı.defalarca zile bastı açmadım kapıyı. komşularımızdan biri sohbeti muhabbeti bana hiç uymaz.hamile kadına çat kapı gelinir mi dağınıklığım olur dimi ama? haklısın deyin nolur nolur içimde hiç rahat değil.
aynen canımhamileyim dediğimde herkes hatta günahını almayayım ama bana öyle geldi kayınvalidemle kayınpederim bile tepki vermedi sevinç şaşkınlık akıllarında herkesin hesap yaptığı belli oluyor Allahtan düğün gecesi adetliydim... yoksa tam adetin gelmesine 3 gün kala evlenip döllenme olduğunu düşünsene Rabbim biliyor içimizi eşimiz biliyor ya hiç önemi yok... hepsine
Bende yazayım mergencim kilomu da şikayet edenler utansınn..
53 kilo hamile kalmıştım 71 kilo oldum..varmııııııı benim kadar alaann??..siz hiç üzülmeyin bakın bana beterin de beteri var diyin..
Doğuma kadar kaç kilo olurum kim biliiiirrrrrrrr.........
bırak temizliği aaaa aç müge anlıyı sonra su gibiyi esra erolu felan miskin miskin bi sağına dön bi soluna dön
Hanipeks kuzum o dediğine insanın tahammül gücü yetmiyor :)) sınır sistemin bozuluyor o muge anlı denen kadinda. BI de şeyi anlamadım yasal mi bu rogramlar resmen sorguya falan çekiyor insanları Cok Cok rahatsız etti beni :)Zapzup kiz aynı hayalleri kuruyordum çalışırken miskinlikte bir yerden sonra sıkıyor göreceksin sende izne çıkınca ..Senle dertsizin verdigi tarifleri yapıyorum iste evde boşluktan onlarda kilo olarak donüyor normal dogum olmayacağı için de kiloyu sallamıyor doktor artık :)))özledik seni ya ama sen dinlenmek yerine fayans mı temizliyorsun şaştım resmen ah senin yerinde olaydım uzanaydım koltuğa açaydım tv yi tembellik edeydim ahhhhh ahhhh yorma kendini bebeği sıkıştırma tatlım dikkat et
çok utandım şimdi :26: şaka yapmıyorum canım ya.
dağınıklığımda vardı canım. öğlen bulaşıkları lavaboda duruyor. oğlumun kıyafetlerini yıkadım oturma odasında çamaşırlıkta asılı.(başka asacak yerim yok) salon dersen halılar toplu karyola orda boya kokusundan durulmuyor. kendim de iyi değilim. kapının arasında sırtıma masaj yapıp duruyorum. off yine de üzüldüm ya açsamıydım acaba:26:
35 te alabiliyor muyuz ki?
iSTEDİĞİN ZAMAN RAPORU DEĞİŞTİRİYOR DOKTOR...BEN MESELA 32 HAFTADA ÇALIŞABİLİR ALACAĞIM,SONRA İSTEDİĞİN ZAMAN DEĞİŞTİRİRİZ DEMİŞTİ DOKTORUM...BENDE 35 HAFTADA GİDİP DOĞUM İZNİ İÇİN RAPOR ALACAĞIM TEKRAR..
kilomu değiştirebilirsin canım 74,5 yap13 kilo aldım şu ana kadar 61,5 kilo ile başladım şu anda 74,5 sizler kaç kilo oldunuz yazın bakim de kendimi yanlız hissetmeyeyim o kadar dikkat ettim 12 kilo ile bitmedi hamilelik kısmet böyleymiş ne yapak yiyek yiyek şişek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?