2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kızlar merhaba, size taze taze kaynana muhabbeti getirdim

pazar günü benim kocam kahvaltıdan sonra annemleri falan çağıralım akşama dedi, aradı annesini, o da telefondan şöyle diyo, zahmet etmesin gelmeyelim falan, bizim ki de sanki hazırlıkları kendi yapmış gibi balık yapıcaz, kek börek de yapıcaz diyo, hapsini bana yaptırdı halbuki,
kayınvalide ağırdan alıyo hala sanki çok düşünüyomuş gibi gelmeyelim falan dedi, 2 hafta önce çağırdığımızdada gelmedi zaten, telefonu kapatınca dedim ki, bu kadar çok beni düşünüyosa yapsın getirsin zahmet olmaz hiiç dedimmmm.

neyse geldiler görümcemle kayınvalideler, karnı tokto ama yedi balıktan kekten börekten maşallah afiyet olsun
bizimki gelip demez mi annesine (hiç beklemezdim söylemesini, annesine kıyamaz, ben bişi desem annemin haberi olmasın üzülür şimdi der hep, biz üzülsek bi önemi yok geçer nasıl olsa ) anne, biliyosun kayınvalide toruna (ablamın kızına) bakıyo, doğum öncesi sonrası gelip gitmesi zor olur, 1 ay sonra gel bizde kal artık, yardımcı ol dedi .
ben şoklardayım tabi, hiç ummazdım söylemesini,
görümcem, kaynalalar yarışıyor diye laf attı ortaya, kayınvalde hiç istifini bozmadı, ne gelirim diyo ne gelmem, güldü sadece

( bikaç hafta önce komşunun kızına bakmış, o da baya zarar açmış eve, onu duyunca dedim ki annen iyileşmiş heralde, bizim çocuğada yardıma gelsin annemin gelmesi zor olur demiştim.)

sonra bizim ki dedi ki, gelinin bebek için alınacak listesi yapmış bi sürü, bi kısmını pedere göndericem o alsın dedi, yardım edin birazcık dedi, ( eşim de görüyo ki herşeyi şimdiye kadar anane aldı, teyzeler getirdi, herkes eksik tamamlama telaşında)
kayınvaldede yine ses seda yok gülüyo, insan der ki tabi oğlum bizde eksilerden almaya çalışalım yardım olsun falan diye, yok yine ses seda yok güüldü gitti kadın

sonrada der ki, ben hastaydım dışarı çıkacak halim mi vardı, eltim de öyle demişti çünkü, çok sinir oluyorum offf
güya ben sevdikleri gelinim, ilk kız torunları olacak, duyunca çok sevindiler falan amannnnn amannnnnnn

kızlar kozmetik ürünlerini hangi markalarda seçtiniz?

anne göğüs kremi ?
bebek şampuanı?
pişik kremi?
masaj yağı?
vücut kremi ya da şampuanı ya da sabunu?

anne göğüs kremi ?
bebek şampuanı?
pişik kremi?
masaj yağı?

canım ben de şampuan ve bebe yağını ersağ dan aldım
sabun-pişik kremi-pudra dalin seçtim
anne göğüs kremi daha almadım ama bebek emerken silmeye gerek olmayan bişi varmış ondan almayı düşünüyorum

anne göğüs kremi ?
bebek şampuanı?
pişik kremi?
masaj yağı?

Sampuan pisik onleyici krem nemlendirici krem sabun hepsini bubchen aldim set oLarak
Gogus kremi olarak lansinoh aldim
Pisik olursa tedavi icin sudocrem aldim

​arada 2-3 günlük kaçamaklar yaparım die sordum hihihih, sağlık ocağından grip raporu felan olsun ama yaaaa,

kıyamam ya sana ben..al tabii canım al..oluyorsa değerlendir tabii..madem doğum iznini uzatmıyolar bizde uzatacak çözümler bulacağız elbet kendimizce..

hoşgeldin canım özledik valla, gitme bi yere

gögüs kremi hariç komili
internette güzel yorumlar vardı.

Sampuan pisik onleyici krem nemlendirici krem sabun hepsini bubchen aldim set oLarak
Gogus kremi olarak lansinoh aldim
Pisik olursa tedavi icin sudocrem aldim

ben sebamed ve mustela markalarını tercih ettim canlar..

üüüüüüüüüü sormasaydım sormasaydım keşkeeee, hepiniz farklı şeyler söylediniz ama ama yaaaa

anne göğüs kremi ?
bebek şampuanı?
pişik kremi?
masaj yağı?

gögüs kremi lansinoh
şampuan küçük bi mustela numunesi var ondan alıcam yine
pişik kremi sebamed
masaj yağı töpfer (babası almış Almanya^'dan ama kullanmıycam
vücut kremi almadım, saç ve vücut şampuanı birlikte aynı zaten

anne göğüs kremi ?
bebek şampuanı?
pişik kremi?
masaj yağı?

canım ben göğüs kremi lansiroh aldım
bebek şampuanı, pişik kremi falan mustela

hoşgeldin canım özledik valla, gitme bi yere

canımmmm :)) geldim geldim ..bende özledim nasılsın sen herşey yolunda mı ? en son grip bıraktım seni.. geçmiştir tabii.. inşş..

benim kızım şu an içimde meksika dalgası yapıyor :))) soldan sağa yükseliyor yükseliyorrr iniyorr bir daha baştan. oynamak istiyor zannımca :))))

çatlağınız var mı? yada ne zaman oluşmaya başlar diye sorayım.

ay kızlar sormayın bende çatlak yok diye sevinip dururken bir bakmışımki komple çatlamışım ya. hele akşam ışığı kapattığımda tv nin ışının yansımasıyla ampul gibi oluyor göbüşüm çatlaklardannn

geçti çok şükür canım ama okul başladı ya başlar benim griplerim bel sırt ağrısı mide yanması ve uykusuzlukla geçen günler...6.5 haftam var izne geçmesini diliyorum bi an evvel,

yerim ben senin kızını ya:)

Selam kızlar ben geldim...

bu hafta izne çıkıcam ya işlerim yoğun...

Çatlak konusuna değinilmiş.
Bende çatladım bir anda.Lierac kullanmama rağmen hemde.
Benim çatlaklarımda yanlarımda kırmızı kırmız.
Göbişimde yok henüz inşallah olmaz

Mergen Dmt çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben yaptırmayayım diyordum ama şimdi sizin yorumlarınızı okuyunca yaptırsam mı oldum:26: Ben en iyisi bir dr.a daha sorayım, çünkü ne zaman içime sinmeden bişi yapsam sonra pişman oluyorum. Mergen bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim, 36. haftayı da göreceksiniz inşallah..
Zapzup, hanipeks, görkemere ben de en azından 35. haftayı zorlayayım diyordum ama dr.um 32. haftada izne çıkmamdan yana. Sağolsun dünkü olaydan sonra bana bugün 10 gün rapor da yazdı. 10 gün sonra 32. haftam başlıyor zaten. Ev günlerim başlıyor sanırım Düşündüğümden erken olacak ama belki de dinlenmem en iyisi:26:

Kendi derdime düşmüşüm [/COLOR görkememre, ycl çok geçmiş olsun, iyi olmanıza çok sevindim

Dertsiz canım en iyisini yapmışsın, o da niye o kadar ısrarla çalmış ki:44::44:

Bu arada [/COLOR Seda Hanipeks ben de o raflardan aldım koçtaştan. Benimki çiçekli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…