Çok geçmiş olsun canım benim.
Ben 12+1 de öğrendim.Erkekler kendini daha çabuk belli ediyor.
Kızlarda hani belki saklıyordur diye söylemek istemiyor.Birde cinsiyet için çok hevesli görünmeyin.
O zaman sanki illede erkek bekliyormuşsunuz izlenimi uyandırabilir.Böyle durumlarda doktorlar söylemek istemiyor pek.
Hakkınızda hayırlısı inşallah.
arkadaşlar zaten bebe pişik kremi ya banada olabilir gibi geldi krem sera..
biraz zor bulunuyor ama eczanelerde..
yinede dr sormak lazım..
bayaa bayaaa belliydi aslında bebek,k.walide kız biraz daha farklı olur erkek hemen gelişir kız et parçası gibi durur der hepama kız istiyor bizim için kız da erkek de evlat wallaa
dr.umuz, hem k.walidemin hem de görümcemin doktoruydu prof olmuş ,söyler sanırım samimiyetimiz farklı we bizi de iyi tanır hemde bağ komşumuz sölemezse müziği sonuna kadar açar uyutmam hee
bende seni eski topikten tanıyorumSurekli takipteyim sizi..
Cogunuzu cok iyi taniyorum artik.. Ama siz beni tanimiyorsunuz :)))
Annemlerdeyim bir ayi geckin suredir. Telden baglaniyorum surekli yazamiyorum ama surekli okuyorum :)
Haftasonu artik evime donecegim orda bol bol aktif olacagim.. İnsallah kisa zamanda kaynasiriz..
İkili taramamizi yaptirdik bizde.. Tahmini dogum 4 nisandi ama sanırım o kadar beklemez.. Gecen senenin nisan annelerini filan okudum genelde martin sonuna dogum yapmis cogu..
biz bayramda izni 10 güne çıkarabilmek için bi kaç. c.tesi çalışıcakmışız..izin almaktan nefret ediyorum artık yaa kahretsin..Canım inşallah hayırlı sonuçlar alır,bebişini görür gelirsin.Aman dikkat et,yorma kendini...
Dün dedim ki doktoruma;"bazen öyle çok görmek istiyorum ki kuzularımı,bir bahane bulsamda size gelsem diye kendimi düşünmekten alamıyorum "dedim.O da sağolsun "bahaneye gerek yok,strese girme,sıra beklememek için gelmeden önce araman yeterli"dedi.Anlayış gösteriyorlar Allah razı olsun.
Cok teşekkür ederim canım,amin inşallah.Kardeş kardeş geçiniyorlar uslu uslu teyzesi
kızlar bu krem hamileliktede sürülürmü acaba 5 aylık hamileyim düzenli olarak vazelin sürüyorum ama karnımda çatlaklar çıkmaya başladı şimdiden(
Buda başka bir yorum.Demek ki vazelin pek etkili değilmiş:S
cnm çok erken değilmi çatlaklar doktoruna bi krem danış bakalım ne önerecek bol bol su iç tatlım deri altını nemli tutmak çok önemli imiş bide suyu birden içme az yudumlarla sürekli iç ben elimde bardak sanki kahve içer gibi sürekli içiorum şimdilik hiç bişey yok çok şükür çarşambada doktora gidince sorucam ne kullanayım diye ama lierac die bi krem var onu öneriyor herkes bi araştır derim bitkisel bişey
Ben sorucam doktoruma canım olumlu yorumlar var gibi.
Benim bünye çatlaga müsait ne kadar az olursa o kadar iyi.
bende seni eski topikten tanıyorumkapanan nisan anneleri topiğinden daha doğrusu..nasıl oldun doktorun istirahat vermişti yanlış hatırlamıyosam..
biz bayramda izni 10 güne çıkarabilmek için bi kaç. c.tesi çalışıcakmışız..izin almaktan nefret ediyorum artık yaa kahretsin..nasıl alıcam sonuclarımı
Bana da iyi gibi geldi.Ben alıp denemeyi düşünüyorum.Bir zararı olmaz sanırım.
biz bayramda izni 10 güne çıkarabilmek için bi kaç. c.tesi çalışıcakmışız..izin almaktan nefret ediyorum artık yaa kahretsin..nasıl alıcam sonuclarımı
:))) tesekkur ederim canim. İyiyim cok sukur.. Dusuk tehlikesi vardi kanama olmustu.. Anneme geldim dinlenmek icin. Artik 3 ayi devirdik diye tehlike azaldi..doktorda gunluk yasantina donebilirsin dedi. Haftasonu aryik evime donecegim.. Bende durumlar boyle.. Cok sukur buyuyoruz bebegimle.. Sen nasilsin?
Ben oğluşumu 12+1 de ikili testimde öğrendim canım.
Benim gönlümdengeçen kız,kocişimin erkekdi.İki gün önce oğluşum diye sevmeye başlamışdı içine doğmuş demek ki.
Bende kilo almadım ama benimde göbişim çıktı ve pantalonlarım sıkıyor :S
Böyle zamanlarda çalışıyor olmanın zorluğunu çok ciddi hissediyor insan.Hele ki cumarteside çalışmanın...
Allah yardım etsin canım,al iznini,git doktoruna bu senin en doğal hakkın...
kızlar bu krem hamileliktede sürülürmü acaba 5 aylık hamileyim düzenli olarak vazelin sürüyorum ama karnımda çatlaklar çıkmaya başladı şimdiden(
Buda başka bir yorum.Demek ki vazelin pek etkili değilmiş:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?