2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
arkadaşlar zaten bebe pişik kremi ya banada olabilir gibi geldi krem sera..
biraz zor bulunuyor ama eczanelerde..
yinede dr sormak lazım..

bayaa bayaaa belliydi aslında bebek,k.walide kız biraz daha farklı olur erkek hemen gelişir kız et parçası gibi durur der hep ama kız istiyor bizim için kız da erkek de evlat wallaa

dr.umuz, hem k.walidemin hem de görümcemin doktoruydu prof olmuş ,söyler sanırım samimiyetimiz farklı we bizi de iyi tanır hemde bağ komşumuz sölemezse müziği sonuna kadar açar uyutmam hee

Hahahaha ay çok güldüm ya kesin söyler o zaman haydi hayırlısı :)

bende seni eski topikten tanıyorum kapanan nisan anneleri topiğinden daha doğrusu..nasıl oldun doktorun istirahat vermişti yanlış hatırlamıyosam..
biz bayramda izni 10 güne çıkarabilmek için bi kaç. c.tesi çalışıcakmışız..izin almaktan nefret ediyorum artık yaa kahretsin..nasıl alıcam sonuclarımı

cnm çok erken değilmi çatlaklar doktoruna bi krem danış bakalım ne önerecek bol bol su iç tatlım deri altını nemli tutmak çok önemli imiş bide suyu birden içme az yudumlarla sürekli iç ben elimde bardak sanki kahve içer gibi sürekli içiorum şimdilik hiç bişey yok çok şükür çarşambada doktora gidince sorucam ne kullanayım diye ama lierac die bi krem var onu öneriyor herkes bi araştır derim bitkisel bişey

Tesekkur ederim guzel anneler..
Benimde gec dollenme diye son adetimi degistirdi doktor ama son kontrolde bebek ileri cikti 5 gun.. Masallah kuzuma..
Cinsiyeti de soylemedi.. Bi sonraki kontrolde kesin konusalim dedi..

Catlaklar icin bende cok arastirdim.. Susam yagi ozellikle cok onemli.. Bir yag karisimi aldim aktardan.
Susam,kakao,hindistan cevizi,badem yaglaro var iceriginde.. Simdilik bunu kullaniyorum. Bu tamamen genetik bir durum.. Eger catlamaya musaitsek kremin en kralini da sursek bitti gitti.. Min. Catlakli saglikli hamileliklerimiz olsun..

Gebelikte vajinal akıntılar normal mi?
Vajina sürekli yenilenen bir dokudur ve eski dokular akıntı şeklinde atılır. Bu akıntı bazı kadınlarda çok az iken, bazılarında günlük ped kullanılmasını gerektirecek kadar fazla olabilir. Doğal olan bu akıntı, beyaz-sarı renktedir, genellikle kokusuzdur ve idrar yaparken yanma, ağrı ve kaşıntı gibi belirtiler görülmez. Gebelik döneminde bu doğal akıntıda artış olabilir. Ancak akıntı, koyu kıvamlı, yeşil-kahve renkli, beraberinde ağrı, yanma, kaşıntı gibi belirtiler varsa mutlaka doktorunuzun değerlendirmesi gereken bir durumdur. Enfeksiyon veya farklı bir rahatsızlığın belirtisi olabilir.

Şuan çok şükür benimde yok canım.
Ama bünyem müsait olabilirde.O yüzden şimdiden önlem almalıyım.
Bende sorayım doktoruma sonra karşılaştırırız ne demişler diye:)
Su benim elimden de düşmez alışkanlık o konuda sıkıntım yok çok şükür.

:))) tesekkur ederim canim. İyiyim cok sukur.. Dusuk tehlikesi vardi kanama olmustu.. Anneme geldim dinlenmek icin. Artik 3 ayi devirdik diye tehlike azaldi..doktorda gunluk yasantina donebilirsin dedi. Haftasonu aryik evime donecegim.. Bende durumlar boyle.. Cok sukur buyuyoruz bebegimle.. Sen nasilsin?

biz bayramda izni 10 güne çıkarabilmek için bi kaç. c.tesi çalışıcakmışız..izin almaktan nefret ediyorum artık yaa kahretsin..nasıl alıcam sonuclarımı

Böyle zamanlarda çalışıyor olmanın zorluğunu çok ciddi hissediyor insan.Hele ki cumarteside çalışmanın...

Allah yardım etsin canım,al iznini,git doktoruna bu senin en doğal hakkın...

nemu3455 ne yaptı acep bugun ikili testi vardı diye hatırlıyorum.
Muhtemelen tüm gün izinlidir.
Nazda henüz gelmedi,işleri yoğun kanımca.

Daha rahat ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmek için dikkat etmeniz gereken şeyler;
Bir canlıyı içinizde büyüterek onu dünyaya getirmek tamamen bir mucizedir. Bu da Allah’ın kadınlara bir hediyesidir. Hamilelik dönemi boyunca bir çok şeye katlandıktan sonra kucağınıza aldığınız minik yavrunuz tüm çektiklerinizin mükafatıdır. Onu kucağınıza aldığınız an çektiğiniz her türlü sıkıntı ve meşakkati unutacağınıza emin olabilirsiniz.
Hamileliğiniz boyunca her şeyin yolunda gitmesi, kısmen sizin elinizdedir. İşte bunun için size birkaç öneri;​
• Sağlığınıza dikkat edin. İyi bir gebelik geçirmenin birinci şartı, ruhen ve bedenen sağlıklı olmaktır.​
• Şunu aklınızdan hiç çıkarmayın; gebelik tamamen fizyolojik bir olaydır. Ayrıca bu devrin tadını çıkarın. Bu zevki ancak belirli sayıda yaşayabileceksiniz.​
• Yaşamınızı düzene koyun. Hamile kaldığınız andan itibaren kendiniz dışında başka bir canlıdan da sorumlu olduğunuzu unutmayın. Ona zarar verebilecek her türlü davranıştan kaçının.​
• İçilecek tek bir sigaranın dahi ona zararı olduğunu unutmayın. Ayrıca pasif içici olmaktan da uzak durun. (Sigara içilen yerlerden de uzak durun.) Unutmayın ki yanınızda içilen her 5-6 sigara sizin bir sigara içmeniz anlamına gelmektedir.
• Düzensiz yemek yeme, atıştırma gibi alışkanlıklarınız varsa bunları bir an önce bırakın.​
• Kendinizi çok yoracak bir işte çalışmamaya dikkat edin.​
• Güvendiğiniz bir doktor bulun. Gebelik takibi ve doğumun gerçekleşmesinde hasta doktor işbirliği çok önemlidir. Kişinin doktorunu sevmesi ve güvenmesi her şeyin yolunda gitmesinde önemlidir.​
• Doktorunuz dışındaki kişilere kulak asmayın. Birkaç bayan bir araya geldiğinde doğumlarından bahsetmek adet olmuştur. Özellikle de yanlarında hamile bayan varsa onları endişelendirecek olaylar anlatmaya bayılırlar. Bunun nedeni araştırıldığında, muhakkak onları da korkutan birileri olduğu görülür. Siz onlara aldırmayın ve gebelik, doğum, lohusalık konularında mutlaka bilgi edinmek için kitaplar okuyun, doktorunuza danışın.​
• Olaylara karşı daha iyimser olun..Bebeğinizin ilk aylardan itibaren sizin duygu, düşünce ve olaylar karşısındaki tutumunuzu hissettiğini bilin. Bebeğinizin ileriki yaşantısının temellerinin sizin karnınızda iken atıldığını unutmayın.​
• Sonuçta bu anın tadını çıkartın. Unutmayın şu anı hayatınızda en fazla birkaç kere yaşayabilirsiniz. Çevrenizdekilerin, özellikle de eşinizin sizi şımartmasına izin verin. Arada bir küçük nazlanmalar yapmak (mesela gece yarısı muz istemek gibi) ilginç ve zevkli olabilir) Ne dersiniz?

atlatmana sevindim canım..iyi haberler almak mutlu ediyo beni..çok şükür..
bende iyiyim canım yaa..ikili testimizi yaptırdık sonuc alıcam c.tesi bakalım bebişide görmek istiyorum ..bakalım nolucak..eve döndüğünde artık bizimlesin o zaman

canım rabbim oğluşunu sana bağışlasın benimde eşim kız diye seviyor hatta isim bile bulmuş herkese kız diyor ama bende erkek diye geçiyor sağlıklı olsunda önemli olan o ben pantolanlarımın düğmelerini kapatamıyorum şimdiden kıyafette almak istemiyorum göbişler daha çok büyüycek

canım vazelin koruyucu özellikli bir üründür ve cilt tarafından emilmez;cildini önce nemlendirmelisin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…