- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #10.581
Aa belki değişirSenin kızda hakkını veriyor demek kiilk bi genişledim ben, hatta annemler kız bu herhalde dediler ama 2 haftadır falan net top gibi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa belki değişirSenin kızda hakkını veriyor demek kiilk bi genişledim ben, hatta annemler kız bu herhalde dediler ama 2 haftadır falan net top gibi
![]()
Ben öyle yaptım biraz da yürüOnlarıda denedim maalesef uyanmadı 30 dkönce mi yemem gerekiyor acaba![]()
yaa bende normalde yarın gidicektim ama bugün gidiyorum çok heyecanlıyım hareketli görmek için her yolu deniycem bugün su çikolata yürüyüş cinsiyeti de kesin öğrenicez inşallahKızlar ben bugün bebişimi görmeye gidicem çok heyecanlıyım doktor güzel kahvaltı yap öyle gel dedi benim bebe uyuyor yoksa sürekli birde istersen sen Türk kahvesi iç bence dedi inşallah uyanık olur![]()
Amin inşallah öğren gel bakalım yapcaz bisiler bakalımyaa bende normalde yarın gidicektim ama bugün gidiyorum çok heyecanlıyım hareketli görmek için her yolu deniycem bugün su çikolata yürüyüş cinsiyeti de kesin öğrenicez inşallah![]()
ay ne güzel bende hissedeceğim gün için çok heycanlıyım çok farklı bir evreye geçecekmiş gibi hissediyorum :)Günaydın güzel hamişler
Herkes umarım iyidir
Ben akşam oğluşumu hissettim ilk defaçok heyecanlandım, çok duygulandım
ayırt edemiyordum daha önce ilk defa bu kadar net ayırt ettim
![]()
Hiç tahmin edemiyorum fiyatlar çok yükselmişti en son çünkü. Mesafe de baya var. Kargo firmasını arayıp mesafe ve kg hesap ıyla fiyat öğrenmeyi dene bi benceKızlar ya arkadasım farklı bi şehirde bana bebeğinin kıyafetlerini gönderse 1 2 poşet. Kargo ne kadar tutar sizce. 400 km yol. Pahalıya mı denk gelir kendim satın almakla aynı hesap gibi mi tutar hiç böyle bi şeyler gönderen oldu mu
Sizin şehrinize gelecek bi otobüse verse daha uyguna gelebilir kargoya göreKızlar ya arkadasım farklı bi şehirde bana bebeğinin kıyafetlerini gönderse 1 2 poşet. Kargo ne kadar tutar sizce. 400 km yol. Pahalıya mı denk gelir kendim satın almakla aynı hesap gibi mi tutar hiç böyle bi şeyler gönderen oldu mu
Ben hızlı hızlı merdiven inip çıkmıştım uyuyorsa uyansın diyeKızlar ben bugün bebişimi görmeye gidicem çok heyecanlıyım doktor güzel kahvaltı yap öyle gel dedi benim bebe uyuyor yoksa sürekli birde istersen sen Türk kahvesi iç bence dedi inşallah uyanık olur![]()
Benimde aynı senin gibi gün gün ilerliyoruz hayırlı sağlıklı olsunogretmenhanim ben buraya yazmayı unuttum galiba mart sonu nisan başı doğum iki grupta da varım o yüzden :)
Sat 28 haziran
Kese 6+2
Kalp atışı 7+3
Yaş 30
1. Çocuk
Tahmini doğum tarihi 04 Nisan 2026
cinsiyet: doktor tahmini erkek ama fetalden sonra netleşecek :)
nasip bakalım 2 oğlandan sonra kız olur mu bilemedim :) bunu sağlıkla kolaylıkla doğaurayım da bakalım :)İnşallah istiyorsanız bı dahakine nasipse![]()
Chatgpt der kiKızlar ya arkadasım farklı bi şehirde bana bebeğinin kıyafetlerini gönderse 1 2 poşet. Kargo ne kadar tutar sizce. 400 km yol. Pahalıya mı denk gelir kendim satın almakla aynı hesap gibi mi tutar hiç böyle bi şeyler gönderen oldu mu
benimde aynı böyle azıcıkta yanlarda var :)Buda hamile gobusum![]()
Ben bugün feramat tbl kullanmaya başlıyorumdemir ilacı olarak ,bir aydır da d.vitamını alıyordumkızlar demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz
Doktorum feramat yazmıştıkızlar demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz
Feramat ve dvitamini bide regenesis Max kullanıyorumkızlar demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz