Oy oy oy seninki çifte heyecan.
Çok ama çok çok sevindim canım.Darısı ikili testini yaptıracak olan diğer arkadaşların başına inşallah.
İnsan kendini muhteşem hissediyor,harika bir duygu.İsteyen herkese nasip etsin allahım inşallah.
Mucizelerim onlar benim canım
Öyle bir anda geldikler ki dünyama şükürler olsun.
Çok teşekkür ederim,Allah hepimize,yavrularımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
hayatım yorum yazdığın kutucuğun altında yoklar mı üzerine tıklaman yetiyor
cık çıkmıyor( ben de istiyorum banane
Mucizelerim onlar benim canım
Öyle bir anda geldikler ki dünyama şükürler olsun.
Çok teşekkür ederim,Allah hepimize,yavrularımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
Eki Görüntüle 519010
BACIM BU ÇIKMIYOR MU ANAA YAKIN OLSA Bİ KOŞU GELİP BAKARDIM KIZ DUR BURDAN YARDIM EDECEĞİM AMA
smilelermi çıkmıyormuş ego..
Eki Görüntüle 519010
BACIM BU ÇIKMIYOR MU ANAA YAKIN OLSA Bİ KOŞU GELİP BAKARDIM KIZ DUR BURDAN YARDIM EDECEĞİM AMA
evet bendede yok...hiç olmadı ...
amaaa bende anlamıyorum ki okuldayken de cinnet geçiriyordum bölüm birincisiydim tembel öğrencide değildim ve bide popülerlerdendim ayıptır söylemesi öyle ezik silik de bir tip değildim hocalarlada kankaydık eğlenceliydi ama hep derdim ki bitiren nasıl bitirmi işkence gibi bitmiyor oku oku diyordum ama inan çok özlüyorum o günleri anam veriyordu günlük maaş anam burda alıos da ne elimize kalıyor mu bir gün sonra o zaman hep param oluyordu en azından arkadaslarım vardı sorumluluk yoktu tek stres sınav stresiydi evlilik benim ilerki hayallerimde bile yoktu okuyacaktım ama cocuk olsun anama bırakıp okula gideceğim üni ye
Günaydın kızlar, karnınız çatlamasın diye krem kullanmaya başladınız mı? kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Bende kullanmaya başlamak istiyorum ama kafam çok karıştı.Bir tarafta pahalı kremler, bir tarafta bebe yağı, badem yağı vb... Çok kararsız kaldım
cık çıkmıyor( ben de istiyorum banane
EVETTT AMA NEDEN Kİ ACABA ANLAYAMADIM
Eki Görüntüle 519010
Yok canım çıkmıyor,
Evet canım.
merhaba güzel anne adayları,
ben de nisan annesi olucam kısmetse.
Rabbim bebişlerimizi sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Tebrik ediyorum. Aramıza hoşgeldin.
benimde iki kalp olana kadr smilelerim yoktu..
Hımm olabilir. Dün de papatyadan nilüfere geçmişim. İki kalp ne zaman olcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?