2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Mucizelerim onlar benim canım

Öyle bir anda geldikler ki dünyama şükürler olsun.

Çok teşekkür ederim,Allah hepimize,yavrularımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kız çok alemsin sen ya:) Bak yinede şanslısın en azından KK açılıyor.
Ya oda olmasaydı insan çalış çalış kafayı yer.Hem sana kim okuldayken maaş vercekdi.
Artık farklı heyecanlar yaşıyoruz kuzu.Evlendik,bizi seven eşlere sahibiz,anne olucaz.
Huzurlu bir yuvaya sahibiz.Allahım olmayan herkese nasip etsin.[/QUOTE]

amaaa bende anlamıyorum ki okuldayken de cinnet geçiriyordum bölüm birincisiydim tembel öğrencide değildim ve bide popülerlerdendim ayıptır söylemesi öyle ezik silik de bir tip değildim hocalarlada kankaydık eğlenceliydi ama hep derdim ki bitiren nasıl bitirmi işkence gibi bitmiyor oku oku diyordum ama inan çok özlüyorum o günleri anam veriyordu günlük maaş anam burda alıos da ne elimize kalıyor mu bir gün sonra o zaman hep param oluyordu en azından arkadaslarım vardı sorumluluk yoktu tek stres sınav stresiydi evlilik benim ilerki hayallerimde bile yoktu okuyacaktım ama cocuk olsun anama bırakıp okula gideceğim üni ye

Çok teşekkür ederim,Allah hepimize,yavrularımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.

Amin canım benim hayırlısıyla inşallah :)
Allahım herkese yaşamayı nasip etsin.
Bizde hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah.

Kız çok alemsin sen ya:) Bak yinede şanslısın en azından KK açılıyor.
Ya oda olmasaydı insan çalış çalış kafayı yer.Hem sana kim okuldayken maaş vercekdi.
Artık farklı heyecanlar yaşıyoruz kuzu.Evlendik,bizi seven eşlere sahibiz,anne olucaz.
Huzurlu bir yuvaya sahibiz.Allahım olmayan herkese nasip etsin.[/QUOTE]

amaaa bende anlamıyorum ki okuldayken de cinnet geçiriyordum bölüm birincisiydim tembel öğrencide değildim ve bide popülerlerdendim ayıptır söylemesi öyle ezik silik de bir tip değildim hocalarlada kankaydık eğlenceliydi ama hep derdim ki bitiren nasıl bitirmi işkence gibi bitmiyor oku oku diyordum ama inan çok özlüyorum o günleri anam veriyordu günlük maaş anam burda alıos da ne elimize kalıyor mu bir gün sonra o zaman hep param oluyordu en azından arkadaslarım vardı sorumluluk yoktu tek stres sınav stresiydi evlilik benim ilerki hayallerimde bile yoktu okuyacaktım ama cocuk olsun anama bırakıp okula gideceğim üni ye

ben geçen hafta kendimi çok yormustum karnım ağrımıstı hafta içi..
sonucu aldıgımda doktorada çıkıcam söylicem doktor hanım ben kendimi çok yordum..az biraz bebişe bakalımmı iyimi diye
belki yine görürüm bebişimi..inşallah bakar doktor..

Günaydın kızlar, karnınız çatlamasın diye krem kullanmaya başladınız mı? kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Bende kullanmaya başlamak istiyorum ama kafam çok karıştı.Bir tarafta pahalı kremler, bir tarafta bebe yağı, badem yağı vb... Çok kararsız kaldım

merhaba güzel anne adayları,
ben de nisan annesi olucam kısmetse.
Rabbim bebişlerimizi sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Hepimiz keşke okul yıllarına dönsek kuzu.Sen şu anki yaşamının olumlu yanlarını gör.
Artık geçmiş geçmişde kaldı:)Bebişine söylersin okuyabildiğin kadar oku geç başla işe diye :)
Benimde evlilik hiç hayalimde yoktu ki eşimle tanıştığımda hem çalışıyor hem ünüv devam ediyordum mersine gidip geliyordum okul için.
Arkadaşlarım olmuşdu,yazlıkda kalıyorduk,sınavı kim düşünür.Sabah kalk kahvaltını yap doğru havuza :)
Ama geldi geçti işde.Şimdi kocişimlede mutluyum :) Kız kocan bırakır mı seni okula :)

günaydın cnaım hoşgeldin..ben kakao ve badem yagını sürüyorum geceleri ama bayadır koyverdim sürmüyorum..başlamam lazım bi an önce :26:

kızlar bişey sorcam cinsiyetini kaçıncı hafta öğrenebiliriz acaba herkes bana kız diyor benim içimden erkek geçiyor umarım hislerim yanıltmaz yanılırsam eşim çok kızar :) birde karnınız büyüdümü benim artık hiç kıyafetim olmuyor kiloda almadım ama karnım çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…