2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ben oğluşumu 12+1 de ikili testimde öğrendim canım.
Benim gönlümdengeçen kız,kocişimin erkekdi.İki gün önce oğluşum diye sevmeye başlamışdı içine doğmuş demek ki.
Bende kilo almadım ama benimde göbişim çıktı ve pantalonlarım sıkıyor :S

Mucizelerim onlar benim canım

Öyle bir anda geldikler ki dünyama şükürler olsun.

Çok teşekkür ederim,Allah hepimize,yavrularımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.

MERGEEEEENNN ÇOK TEBRİK EDERİM KUZUMM AYY MİNİKLER KAVGA ETMESELER BARİ HİŞTT ANNENİZİ ÜZMEYİN AĞZINIZI YERİM SİZİN=)CANIM YA HERŞEY BÖYLE GÜZEL GEÇER SORUN ÇIKMAZ İNŞALLAH

Ben birtane alcam ismini unuttum 79 liraydı ama dedi ki doğuma kadar kullanırsın aartar bile alman ürünü emin ol daha kalitelisini bulamazsın ve asla catlak olmaz dedi göbüşler çıkmaya basladı treni kaçırırsak kalcak öyle çatlaklarımız

Her şerde vardır bir hayır öyle düşün kuzucumm :)
Yerimizde olmak isteyen binlerce kadın var değerini bilelim bu anımızın
İnşallah nasip olur :)

Teşekkür ederim katinam cevapladığın için.Kimse bana bişey yazmıyo diye üzülüyodum bende...

rica ederim öyle düşünme..sen konus arkadasşarınla konusuyormus gibi..benzer durumu yada aynı konuda bilgi sahibi olan varsa cevap yazıyo..kişisel düşünme tamam canım..gebeliğin hayırlı olsun

arkadaşlar kren sera diye bi krem var...

yengem hamileliğinde kullandı dr. una sorarak..

bende dr. uma sorup kullanmayı düşünüyorum..pişik kremi esasında ama var olan çatlakları bile yokediyor...

isterseniz sizde sorun dr.unuza..

Var olan çatlakları bile mi yok ediyor.
O zaman ben doktoruma bir sorayım bakalım ne diyecek.
Gerçi krem kullanmak için daha erkende olabilir.
Ama çatlamak istemiyorummmmmmmmm :S

İşte kadınlar kulubünden bir açıklama.

kızlar benim ikinci doğumum .ilki 7yıl onceydi.ikiniicden sonra iyice arttı.cok kafama takıyordum.eşim eczanede rastgele görmüş.almış sürdüm ve daha ikinci gunden atki etti.isim vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu paylaşmayı bi borç biliyorumkrem sera ve fiyatıda çok uygun4lira.günde 6kez falan temiz cilde sürülüyo.ben deneyin derim.en derin çatlaklarım bile rengi değişti son doğumumda olanlar kayboldu.sonuçları yazalım

Tünaydınlar hanımlar

pazartesi salı çok kötüydüm,midemde çok batma oldu kıwrandırdı,hiç bukadar ağrıdığını hatırlamıyorum

salı günü de sabah kalktım bişeleer yedim,yememle kusmaya başlamam bir oldu,ama öyle böyle değil,tabi yine batma war aynı şiddettte dünle bgün yok ne batma ne kusma çok şükür

yarın dr.da randewum war test fln yapacak sanırsam inş güzel haberlerle dönerim ama neden batma oluyo onu sorcam,kocam aramış ilaç ismi wermiş aldık da 1tane içtim daha

sizce cinsiyetinide öğrenirmiyiz çok merak ediyoruz ya

kızlar bu krem hamileliktede sürülürmü acaba 5 aylık hamileyim düzenli olarak vazelin sürüyorum ama karnımda çatlaklar çıkmaya başladı şimdiden(

Buda başka bir yorum.Demek ki vazelin pek etkili değilmiş:S

Surekli takipteyim sizi..
Cogunuzu cok iyi taniyorum artik.. Ama siz beni tanimiyorsunuz :)))
Annemlerdeyim bir ayi geckin suredir. Telden baglaniyorum surekli yazamiyorum ama surekli okuyorum :)
Haftasonu artik evime donecegim orda bol bol aktif olacagim.. İnsallah kisa zamanda kaynasiriz..
İkili taramamizi yaptirdik bizde.. Tahmini dogum 4 nisandi ama sanırım o kadar beklemez.. Gecen senenin nisan annelerini filan okudum genelde martin sonuna dogum yapmis cogu..

Evet buda başka bir yorum :)

Arkadaşlar merhaba,
Bu kream sera çinko oksit içeren bir krem.Çinko ise deride onarıcı ve yenileyici olarak fayda sağlıyormuş.Ben çinko içeren kremleri hamileliğim öncesi maskelerimin içine katarak kullanıyordum ve faydasını da gördüm.Şimdi hamileyim ve doktoruma hamileliğimde de kullanabilir miyim diye sordum, kullanabileceğimi söyledi.Dolayısıyla çatlak önlemede de faydalı olacağını umuyorum ve kullanıyorum.

4 nisan benim doğum tarihim :)
Oğluşumda 4 nisanda gelse ne hoş olur.
Ama benim tahminimde o kadar uzun sürmiyeceği maşallah bizim oğluş hızlı büyüyor:)

Canım inşallah hayırlı sonuçlar alır,bebişini görür gelirsin.Aman dikkat et,yorma kendini...

Dün dedim ki doktoruma;"bazen öyle çok görmek istiyorum ki kuzularımı,bir bahane bulsamda size gelsem diye kendimi düşünmekten alamıyorum "dedim.O da sağolsun "bahaneye gerek yok,strese girme,sıra beklememek için gelmeden önce araman yeterli"dedi.Anlayış gösteriyorlar Allah razı olsun.

MERGEEEEENNN ÇOK TEBRİK EDERİM KUZUMM AYY MİNİKLER KAVGA ETMESELER BARİ HİŞTT ANNENİZİ ÜZMEYİN AĞZINIZI YERİM SİZİN=)CANIM YA HERŞEY BÖYLE GÜZEL GEÇER SORUN ÇIKMAZ İNŞALLAH

Cok teşekkür ederim canım,amin inşallah.Kardeş kardeş geçiniyorlar uslu uslu teyzesi

Çok geçmiş olsun canım benim.

Ben 12+1 de öğrendim.Erkekler kendini daha çabuk belli ediyor.
Kızlarda hani belki saklıyordur diye söylemek istemiyor.Birde cinsiyet için çok hevesli görünmeyin.
O zaman sanki illede erkek bekliyormuşsunuz izlenimi uyandırabilir.Böyle durumlarda doktorlar söylemek istemiyor pek.
Hakkınızda hayırlısı inşallah.

Canım merhaba hoşgeldin.

Hayırlı,uğurlu olsun,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Teşekkür ederim katinam cevapladığın için.Kimse bana bişey yazmıyo diye üzülüyodum bende...

Hestia canım merhaba,seninle günümüz aynı:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…