günaydın cnaım hoşgeldin..ben kakao ve badem yagını sürüyorum geceleri ama bayadır koyverdim sürmüyorum..başlamam lazım bi an önce :26:
kızlar bişey sorcam cinsiyetini kaçıncı hafta öğrenebiliriz acaba herkes bana kız diyor benim içimden erkek geçiyor umarım hislerim yanıltmaz yanılırsam eşim çok kızar :) birde karnınız büyüdümü benim artık hiç kıyafetim olmuyor kiloda almadım ama karnım çıktı :)
Mucizelerim onlar benim canım
Öyle bir anda geldikler ki dünyama şükürler olsun.
Çok teşekkür ederim,Allah hepimize,yavrularımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
Günaydın kızlar, karnınız çatlamasın diye krem kullanmaya başladınız mı? kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Bende kullanmaya başlamak istiyorum ama kafam çok karıştı.Bir tarafta pahalı kremler, bir tarafta bebe yağı, badem yağı vb... Çok kararsız kaldım
evet bendede yok...hiç olmadı ...
nasıl yani olmadı kızlar bir saniye bi bakayım ya katinamcım ben kaç kalbim bilmiyorum ama açar açmaz üyeliğimi vardı hepsi hatta altta fazlası yazıyor tıklayınca ilginç şeylr cıkıyor
Hepimiz keşke okul yıllarına dönsek kuzu.Sen şu anki yaşamının olumlu yanlarını gör.
Artık geçmiş geçmişde kaldı:)Bebişine söylersin okuyabildiğin kadar oku geç başla işe diye :)
Benimde evlilik hiç hayalimde yoktu ki eşimle tanıştığımda hem çalışıyor hem ünüv devam ediyordum mersine gidip geliyordum okul için.
Arkadaşlarım olmuşdu,yazlıkda kalıyorduk,sınavı kim düşünür.Sabah kalk kahvaltını yap doğru havuza :)
Ama geldi geçti işde.Şimdi kocişimlede mutluyum :) Kız kocan bırakır mı seni okula :)
anamm kocam hemi onun yüzünden okuyamadım ben kıskandı göndermedi resim öğretmeni olacaktım simdi bu sene mezundum offf off
neyse simdi memurluk alırsam kpss den bişi cıkarsa okuma hakkımı kullanacağım =)
anamm kocam hemi onun yüzünden okuyamadım ben kıskandı göndermedi resim öğretmeni olacaktım simdi bu sene mezundum offf off
neyse simdi memurluk alırsam kpss den bişi cıkarsa okuma hakkımı kullanacağım =)
Teşekkür ederim katinam cevapladığın için.Kimse bana bişey yazmıyo diye üzülüyodum bende...
arkadaşlar kren sera diye bi krem var...
yengem hamileliğinde kullandı dr. una sorarak..
bende dr. uma sorup kullanmayı düşünüyorum..pişik kremi esasında ama var olan çatlakları bile yokediyor...
isterseniz sizde sorun dr.unuza..
evet bendede yok...hiç olmadı ...
Günaydın kızlar, karnınız çatlamasın diye krem kullanmaya başladınız mı? kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Bende kullanmaya başlamak istiyorum ama kafam çok karıştı.Bir tarafta pahalı kremler, bir tarafta bebe yağı, badem yağı vb... Çok kararsız kaldım
MUSTELA YDI SANIRIM YA KREM TATLIM MUSTELA ÇATLAK KREMİ DİE BAK ECZANEDEYDİ BENİM BAKTIGIM Bİ ARASTIR ALMAN ÜRÜNÜYSE DOĞRU HATIRLADIM DEMEKKİ
Surekli takipteyim sizi..
Cogunuzu cok iyi taniyorum artik.. Ama siz beni tanimiyorsunuz :)))
Annemlerdeyim bir ayi geckin suredir. Telden baglaniyorum surekli yazamiyorum ama surekli okuyorum :)
Haftasonu artik evime donecegim orda bol bol aktif olacagim.. İnsallah kisa zamanda kaynasiriz..
İkili taramamizi yaptirdik bizde.. Tahmini dogum 4 nisandi ama sanırım o kadar beklemez.. Gecen senenin nisan annelerini filan okudum genelde martin sonuna dogum yapmis cogu..
MUSTELA YDI SANIRIM YA KREM TATLIM MUSTELA ÇATLAK KREMİ DİE BAK ECZANEDEYDİ BENİM BAKTIGIM Bİ ARASTIR ALMAN ÜRÜNÜYSE DOĞRU HATIRLADIM DEMEKKİ
evet mustela, 79 tl ama içinde 150 ml. var. mümkün değil doğuma kadar yetmesi.Arkadaşım kullanmış çatlak olmamaış hiç.
ben geçen hafta kendimi çok yormustum karnım ağrımıstı hafta içi..
sonucu aldıgımda doktorada çıkıcam söylicem doktor hanım ben kendimi çok yordum..az biraz bebişe bakalımmı iyimi diye
belki yine görürüm bebişimi..inşallah bakar doktor..
MERGEEEEENNN ÇOK TEBRİK EDERİM KUZUMM AYY MİNİKLER KAVGA ETMESELER BARİ HİŞTT ANNENİZİ ÜZMEYİN AĞZINIZI YERİM SİZİN=)CANIM YA HERŞEY BÖYLE GÜZEL GEÇER SORUN ÇIKMAZ İNŞALLAH
Tünaydınlar hanımlar
pazartesi salı çok kötüydüm,midemde çok batma oldu kıwrandırdı,hiç bukadar ağrıdığını hatırlamıyorum
salı günü de sabah kalktım bişeleer yedim,yememle kusmaya başlamam bir oldu,ama öyle böyle değil,tabi yine batma war aynı şiddettte dünle bgün yok ne batma ne kusma çok şükür
yarın dr.da randewum war test fln yapacak sanırsam inş güzel haberlerle dönerim ama neden batma oluyo onu sorcam,kocam aramış ilaç ismi wermiş aldık da 1tane içtim daha
sizce cinsiyetinide öğrenirmiyiz çok merak ediyoruz ya
Surekli takipteyim sizi..
Cogunuzu cok iyi taniyorum artik.. Ama siz beni tanimiyorsunuz :)))
Annemlerdeyim bir ayi geckin suredir. Telden baglaniyorum surekli yazamiyorum ama surekli okuyorum :)
Haftasonu artik evime donecegim orda bol bol aktif olacagim.. İnsallah kisa zamanda kaynasiriz..
İkili taramamizi yaptirdik bizde.. Tahmini dogum 4 nisandi ama sanırım o kadar beklemez.. Gecen senenin nisan annelerini filan okudum genelde martin sonuna dogum yapmis cogu..
Teşekkür ederim katinam cevapladığın için.Kimse bana bişey yazmıyo diye üzülüyodum bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?