İşaretliydi canım. Ama onun da altında
Mesaj Editörü:
[*] Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
- Basit Editör - Sadece text alanı
- Standart Editör - Toolbar
bölümü var. Burada Basit Editör kısmı işaretliydi bende. Ben Gelişmişi işaretledim oldu yuppi
valla benimde aklıma geiyo hep. bende metrobüsü üst geçici kullanıorum o karda kışta allah yardımcımız olsun kızlar. :18::18:
bende kısmetse pazartesi ikili teste gidiyorum şans dileyin nolur.
nemu3455 ne yaptı acep bugun ikili testi vardı diye hatırlıyorum.
Muhtemelen tüm gün izinlidir.
Nazda henüz gelmedi,işleri yoğun kanımca.
güle güle git hayırlı haberler ile gel inşallah.. pazartesiye de çok var,sana heyecandan günler geçmek bilmez şimdi
dertsiz sende hoşgeldin aramıza canım bebişin hayırlı olsun.
Sağlıkla kucağına al inşallah.
sedagg sen mesajlarını okudun mu??
ya kızlar kışın napıcaz..karda kışta..benim biraz yürüme mesafem var metroya kadr ve yokuş..o zman karnımız da kocaman olcak Allah izin verirse..
çok tırsıyorum düşmekten..kaymayan bi botum da var ama korkuyorum şimdiden..:18:
Yok canım cinsiyetlerimiz henüz belli değilDoktorum 15-16 haftada söyleriz dedi,bekleyeceğiz... :97:
ayyyy canım çok sağooolll beni de merak edermiş :) vallahi bütün herkes aynı anda iş istedi açamadım. Naber nasılsınız ufak ufak okuyorum.
canım beslenme listeni doktorun mu verdi?katinamm benimde yolum uzun.Metroya yokuş aşağı inmem lazım.
Eşim dedi ki metroya kadar ben seni bırakırım.Ama sonrası metro ve deniz yolum var.
Vapura kadar yine yurucem ama bu sefer düzlük.Buz filan tutarsa ne yaparım hiç bilmiyorum.
Allahım yardımcımız olsun gerçekden.
laterne canım canın her ne çektiyse bence kesinlikle yemelisin.
Kendini zorlamana hiç ama hiç gerek yok.
Benimde mide bulantılarım azaldı şükür.
Ama ben tatlı yiyemiyorum.Ptesi kısmetse listeli beslenmeye geçicem.
Tesekkur ederim guzel anneler..
Benimde gec dollenme diye son adetimi degistirdi doktor ama son kontrolde bebek ileri cikti 5 gun.. Masallah kuzuma..
Cinsiyeti de soylemedi.. Bi sonraki kontrolde kesin konusalim dedi..
Catlaklar icin bende cok arastirdim.. Susam yagi ozellikle cok onemli.. Bir yag karisimi aldim aktardan.
Susam,kakao,hindistan cevizi,badem yaglaro var iceriginde.. Simdilik bunu kullaniyorum. Bu tamamen genetik bir durum.. Eger catlamaya musaitsek kremin en kralini da sursek bitti gitti.. Min. Catlakli saglikli hamileliklerimiz olsun..
benimde bu aralar azaldı gibi yani biraz daha iyiyim.
ben her sabah metrobüsü kullanıyorum ve her seferinde malum merdiven çıkıp iniyorum her çıktığımda o merdivenleri ruhumu teslim edicek gibi oluyorum o kadar yavaş çıkmama rağmen tıkanıp kalıyorum. ama bu sabah resmen tansiyonum düştü işyerine kendimi zor attım. ben haramiderede çalışıyorum yeni metrobüs geldi bu tarafa biliyosunuz ve allahın cezası yürüyen merdivenleri hala çalıştırmadılar. metrobüs yollarının benim bildiğim kadarıyla dümdüz olması şarttır ama gel görki her sabah langur lungur gelip akşam langurlungur gidiyorum çok sık oturmak için yer bulamıyorum ve ne hikmetse bütün erkeker oturuyolar ve uyku pozisyonunda oluyolar sırf kalkıp yer vermek için. o kadar terbiyesiz insanlar var ki (asla kendim için söylemiyorum yanlış anlamayın hepimiz hamileyiz tabi)hamile bayanlara, yaşlı teyzelere bile yer vermiyolar. haksızsam haksızsın deyin lütfen. ben böyle şeyler yüzünden niçin zarar göriyim ki niye doğmamış çocuklarımız yaşlı amca teyzeler zarar görsün ki. metrobüs şöförlerinin ani frenlerini söylemiyorum bile.
ay çok pis gaza geldim sinirlendim kusura bakmayın kızlar.
canım beslenme listeni doktorun mu verdi?
kızlar ben en son kontrole 8+1 de gitmiştim. doktorum o zaman 1 ay sonra ikili test için randevu verdi. 1 ay çok uzun bir süre değil mi? 1 ayın dolmasını beklemden yine gitsem mi acaba?
Hiç sorma o derdi yaa ben bide sivastayım sivasın kışı ne demek bilir misinizz
Slm kızlar ancak yazabildim yazdıklarınızı okumayı yeni bitirdim çünkü herkesin bu gün bi asabiliği var gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?