2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ayy hadi tebrik ederim tatlım,hep mutluluk ifadeleri kullanman dileğiyle

valla benimde aklıma geiyo hep. bende metrobüsü üst geçici kullanıorum o karda kışta allah yardımcımız olsun kızlar. :18::18:
bende kısmetse pazartesi ikili teste gidiyorum şans dileyin nolur.

güle güle git hayırlı haberler ile gel inşallah.. pazartesiye de çok var,sana heyecandan günler geçmek bilmez şimdi

ayyyy canım çok sağooolll beni de merak edermiş :) vallahi bütün herkes aynı anda iş istedi açamadım. Naber nasılsınız ufak ufak okuyorum.

nemu3455 ne yaptı acep bugun ikili testi vardı diye hatırlıyorum.
Muhtemelen tüm gün izinlidir.
Nazda henüz gelmedi,işleri yoğun kanımca.

benimde bu aralar azaldı gibi yani biraz daha iyiyim.

ben her sabah metrobüsü kullanıyorum ve her seferinde malum merdiven çıkıp iniyorum her çıktığımda o merdivenleri ruhumu teslim edicek gibi oluyorum o kadar yavaş çıkmama rağmen tıkanıp kalıyorum. ama bu sabah resmen tansiyonum düştü işyerine kendimi zor attım. ben haramiderede çalışıyorum yeni metrobüs geldi bu tarafa biliyosunuz ve allahın cezası yürüyen merdivenleri hala çalıştırmadılar. metrobüs yollarının benim bildiğim kadarıyla dümdüz olması şarttır ama gel görki her sabah langur lungur gelip akşam langurlungur gidiyorum çok sık oturmak için yer bulamıyorum ve ne hikmetse bütün erkeker oturuyolar ve uyku pozisyonunda oluyolar sırf kalkıp yer vermek için. o kadar terbiyesiz insanlar var ki (asla kendim için söylemiyorum yanlış anlamayın hepimiz hamileyiz tabi)hamile bayanlara, yaşlı teyzelere bile yer vermiyolar. haksızsam haksızsın deyin lütfen. ben böyle şeyler yüzünden niçin zarar göriyim ki niye doğmamış çocuklarımız yaşlı amca teyzeler zarar görsün ki. metrobüs şöförlerinin ani frenlerini söylemiyorum bile.

ay çok pis gaza geldim sinirlendim kusura bakmayın kızlar.

katinamm benimde yolum uzun.Metroya yokuş aşağı inmem lazım.
Eşim dedi ki metroya kadar ben seni bırakırım.Ama sonrası metro ve deniz yolum var.
Vapura kadar yine yurucem ama bu sefer düzlük.Buz filan tutarsa ne yaparım hiç bilmiyorum.
Allahım yardımcımız olsun gerçekden.

laterne canım canın her ne çektiyse bence kesinlikle yemelisin.
Kendini zorlamana hiç ama hiç gerek yok.
Benimde mide bulantılarım azaldı şükür.
Ama ben tatlı yiyemiyorum.Ptesi kısmetse listeli beslenmeye geçicem.

kızlar ben en son kontrole 8+1 de gitmiştim. doktorum o zaman 1 ay sonra ikili test için randevu verdi. 1 ay çok uzun bir süre değil mi? 1 ayın dolmasını beklemden yine gitsem mi acaba?

Hiç sorma o derdi yaa ben bide sivastayım sivasın kışı ne demek bilir misinizz

Yok canım cinsiyetlerimiz henüz belli değil Doktorum 15-16 haftada söyleriz dedi,bekleyeceğiz... :97:

AYY OLSUN BEKLERİZZZZ

ayyyy canım çok sağooolll beni de merak edermiş :) vallahi bütün herkes aynı anda iş istedi açamadım. Naber nasılsınız ufak ufak okuyorum.

Canım normalde gelirdin biliyorum o yüzden meraklandım bende.
İyi olmana çok sevindim :) İyiyiz çok şükür karnımızı doyurduk geldik oğluşumla:)

canım beslenme listeni doktorun mu verdi?

canım benımde geç döllenme durmum var.senın ne kadar gecikmeli?benim bu konu hakkında baya bı kafam karışık.çevremde bu şekilde hamılelık yaşayanda hiç yok.hesaplara göre benım eglım yaklaşık 2 hafta gecıkecekmış.yanı ben normalde reglı olduğum tarıhden yaklaşık 3-4 gun once hamıle kalmış oluyorum.kafam hala karışık anlıyacağın.normalde bekledığım regl tarıhınden 1 hafta sonra beta hcg 44 çıktı.doktor daha bı kaçgunluk bu dedi.

senınkı nekadar geç döllenme?doktorun bu konu hakkında neler dedı?

Valla o kadar haklısın ki.Metrobüs kullanıyorsun demek allahım yardımcın olsun allahım sabır versin.
Ben çok şükür hamiş kaldığımda bizim kadıköy kartal metrosuda açıldı.Yolum kadıköye kadar sadece 22 dk.
Otobüsle 1 saat,1 saat 15 dk yı bulurdu.Metrodan indikden sonrada vapura binip karşıya geçiyorum.
Oda yine benim şansıma akşamları 6 yı beklerdim.5:30 da çıkıyorum.Şuan 5:40 da var 20 dkda ordan kazandık.
Ulaşım rahatladı gibi.Ama kışın ne yaparım hiç bilmiyorum.Zira metrodan sonra yine yolum var sabahları eşim bırakırda akşamları nasıl yürürüm bilmiyorum.
Dolmuşa binsem çok kalabalık oluyor allah yardımcımız olsun.

Slm kızlar ancak yazabildim yazdıklarınızı okumayı yeni bitirdim çünkü herkesin bu gün bi asabiliği var gibi geldi bana

kızlar ben en son kontrole 8+1 de gitmiştim. doktorum o zaman 1 ay sonra ikili test için randevu verdi. 1 ay çok uzun bir süre değil mi? 1 ayın dolmasını beklemden yine gitsem mi acaba?

İkili test 12 14 haftaları arasında yapılıyor canım.
Doğru zaman vermiş yani bence doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…