2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar kimler hastane çantasını hazırladı ??

Ben bugün hazırlamaya karar verdim bakalım yine üşenmezsem tabii :)Aslında herleyimiz ütülendi hazır ama valize tıkıştırıp kırışsınlar istemiyorum bir iki eksiğimiz kaldı oda terlik,havlu kağıt,gecelik,göğüs kremi ve pişik kremi onlarıda bu haftasonu tamamlayacağız kısmetse :)

herkeze günaydın bende bugün oluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütü yapıp çantamı hazırlıycam ama bebek deterjanı ne alıcam bilmiyorum bana yardım edermisiniz

Beni bana bıraksalar ((Rabbim bir sebep versin hatta yatılı misafir bile raziyim .
Cok stres oldum öyle boyle değil hele bugun artık bittim.
Öyle hayatım onun bir akrabası olsa esim zaten müsaade etmez yapısını biliyorum benim hatrima susuyor.dun cok gergindi ben her tarafı idare etmekten bıktım.
canım büyük bir eve çıksanızda onun yükü yine senin üzerinde olacak.
ama eşin kuzenin için baktıysa o da sıkılmış artık demekki.
Yok hayatım yeğen için bakmış kac tane bulmuş hemen bana haber verin diye söylemiş.
Boğuldum hayatım hiç hayalim yok umudum yok moral 0.testlerim aksadi(
Bitsin bugünler dua edin.
Kaynananinda eline saglık daha yapmasın yeter yazık .
Bende bende hele bugun sabah abla çorap var ki dedi ya yere çarpacaktım kendimi((( esim aksam görür çorabını ve sinir olur bende çamaşırları bile ayrı yikarken ne demek aynı çorap hangi dagdan indin (

Evet evet insallahhhh

Aaumut hayirdir insallah,mumkunse yeğenimin gideceğine çıkar rüyan.

Dmt_ sana da Rabbim yardım etsin evlada her türlü katlaniyorsun.bu başka birsey ya bulantilarim hat safhada kahvaltım sadece 3 zeytin bitti

herkeze günaydın bende bugün oluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütü yapıp çantamı hazırlıycam ama bebek deterjanı ne alıcam bilmiyorum bana yardım edermisiniz

Ben deterjan konusunda hata yapanlardanım sakın omo baby alma tamamen durulanmıyor bu yüzden yıkanan çamaşırları tekrar elde hacı şakir sabunla yıkadım :)

Ben deterjan konusunda hata yapanlardanım sakın omo baby alma tamamen durulanmıyor bu yüzden yıkanan çamaşırları tekrar elde hacı şakir sabunla yıkadım :)
teşekkürler tatlım bende hacışakirin toz sabununu duydum az sonra markete gidip bakıcam inşallah bulurum

Günaydın yine unuttum
Kızlar biz sevgililer gunu falan kutlamayız ters bize falan.
Dün esim elinde bir kutuyla geldi,Gülüyor öyle .
Mikrodalga fırın almış cok yoruluyorsun kolaylaştırman lazım dedi.her defasında derdi bana Fuzuli gelirdi duymasın da
Benim evim küçük diye almamıştım hakikaten yerim yok yani neyse ayarladık aksam birşeyler.devami yok bu kadar çünkü kapı çaldı balkabagina dondü hersey

mahçup olacağına birde sanane mi demiş
sen yine hiç birşey söyleme, teyzende anlamıştır yapamadığını. bir iki hafta daha bekle. kendiliğinden gidecektir

maşallah emekli oldun bizi unuttun. çok gezme dinlen biraz :)

maşallah eksikler tamamlanmış, artık benimde kendime gelip doğru düzgün el atmam lazım ama kıyafetlerin çoğu annemde. alındığı zamanlarda burada kalsın doğuma yakın burada yıkar ütüleriz demişti. zaten onda kalıcam bir süre. şimdi el sürdürmüyor bana. daha yıkamak için erkenmiş. ben izne çıkınca yapılacakmış hepsi.

bu arada gününüz nasıl geçti. geldi mi görümcen

geçmiş olsun canım, artık hafta sonu güzel dinlenirsin. ben elma ve ayva kaynatıp içtim. içine biraz ıhlamurda atmıştım. boğazıma iyi geldi.

günaydın bacışlar ve bebişlerrr =))) hepinize hayırlı cumalar....
bugün uyudum uyandım sürekli ben de üstüne bi de bebişim sanki çıkıp gelecekmiş gibi hareketler yaptı durdu hatta bi ara bekledim kesin geliyo galiba tuh çantam da hazır değil falan diye ama sonra durdu. kahvaltı yaptık güya da bi haşlanmış yumurta beyazı bi tane galeta. bugün gidip bi de elektrik faturası araba bondrolünün ücretini yatırcam.eşim bugüne bırakmış köyde çalışınca yetişemiyo.ve yağmur var. çarşı desen taaa zımın dibinde burdan geçen otobüsler üniden geldği için tıklım tıklım geliyo almıyolar yürücem artık...daha yerleri silcem yıkamadan gelen halıları sermeye...

teşekkürler tatlım bende hacışakirin toz sabununu duydum az sonra markete gidip bakıcam inşallah bulurum

Canım ben deterjan alacağım zaman internetten biraz araştırmıştım omo baby i de hacı şakir toz sabun makinada erimiyor zamanla makinayı bozuyor diye yorumlar gördüğüm için tercih etmiştim .Dalin in sıvı deterjanı var kullanan arkadaşlar memnunsa bence onu tercih et :)

günaydın kızlar dün gittik doktora ama gelip burada yazamadım dr muayene etti bugün daha iyi dedi suyum 2 gün öncesine göre daha iyi görünüyordu kan testlerimde temiz çıktı doktor dedi sana 2 ihtimalden bahsetmiştim 1.si bebekte problem vardır ondan su azalmıştır enfeksiyon vardır erken doğum olur 2.si ise suyun sızdığı için azalmıştır ama suyun yenilenir çoğalır seninki bunlardan 2.si çıktı dedi senin bahsettiğin akıntı ile suyun sızmıştır muhtemelen dedi suyun arttığına göre erken doğumdan bahsetmeyiz artık bundan sonra bir müddet haftada bir kontrole alacağım seni sıkı takip edersek daha iyi olur dedi ve biz babamızla mutlu mesut ayrıldık oradan dün birde sevgililer günüydü bize güzel bir hediye oldu çok şükür Allah'a

Zapzup 2 gündür diyemedim
Şapkan cok seker eline saglık maharetli hatun.
Tütünden yapamadım tül bulamadım bulduğum an yapacagım ahdim var ama sayende forumda kac kisi senin tutuden yapmış
Ben şapkayı gözleri yumuklardan yapmak isterim zehracik için cok artiz duruyor yakışır pitirima.

​saol tatlım araştıracağım bebeğimiz için hangisi iyiyse o olsun tabi herşey onlar için

canım çok sevindim, çok çok geçmiş olsun, en güzel sevgililer günü hediyesini almışsınız işte, süper çok sevindim:)

ben daha yıkamadım ama hacışakirin toz sabununu alırım.
birde dalin sıvı sabun alıp memnun kalanlarda çok

süper canım, çok sevindim. en güzel hediyeyi almışsın.

Aaumut hayirdir insallah,mumkunse yeğenimin gideceğine çıkar rüyan.

Dmt_ sana da Rabbim yardım etsin evlada her türlü katlaniyorsun.bu başka birsey ya bulantilarim hat safhada kahvaltım sadece 3 zeytin bitti

evladaın her derdi çekiliyor tabi canım ama hamileliğin bu kadar ilerlediği zamanda insanı zorluyor sen üstüne bi de yatılı misafir ağırlıyorsun onu demek istemiştim. Allah yardımcın olsun canım. bişeyler yemeye çalış güçlü ol çocukların sana ihtiyacı var

canım bence toz sabun alma ben ilk çocuğumda hacı şakir toz sabunla yıkadım ekstra durulama yaptım. kuruttuum ütülemeye geçtim çırptıkça tozlar döküldü. ki ölçülü koymuştum. hadii topladım hepsini yeniden durulattım kaç sefer uğraştım. ama hiiç içime sinmedi. sonra hemen dalin sıvı deterjan aldım rahat ettim

canım çok sevindim suyunun normale dönmesine. inşallah bi daha gelmez başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…