Beni bana bıraksalarBencede Voltajim ya dogumda mahremin olmayan erkegin ne is var evinde, bence ara teyzeni boyle boyle de kalamaz de kayinvalidem gelicek de, icine atip durma o kirilir bu kirilir diiye eziyetini sen mi cekcen bosver, tabi sen bilirsin ama erken dogum riskin var bide daha cok yipratiyosun kendini boyle
Cok stres oldum öyle boyle değilslm kızlar gecmişi okuyamadım fakat alıntılardan gördüm yüksek voltajı bunaltmışlar ne düşüncesiz akrabalar varya.kazık kadar herif yegen bile olsa olmaz ki.helede karnı burnunda son haftalarına girmişken.zaten kendi cocuklarının yükü yetiyordu bide yegen eksikti tam oldu.allahım sana sabır güç kuvvet onlarada akıl fikir ihsan eylesin ne diyeyim.
kızlar bizim kocişte bi numara yok her yılki gibi.biz sevgili miyiz evliyiz diyogelde bogma adamı.
dün webannemarket diye bi siteden aventin manuel pompasını lansinoh gögüs ucu kremi lansinoh süt saklama poşeti almıştım.aynı gün kargoya verdik diye msj gelmişti bugünde teslim aldım.almayı düşünenlere tavsiye ederim en uygun fiyat orada cıkmıştı arastırmıştım ve orjinal ürün cıktı iiki almışım eksiğim kalmadı gibi bişey.allahım sağlıkla kullanmayıda nasip etsin.foşur foşur sütümüz olsun inşallah
Öyle hayatım onun bir akrabası olsa esim zaten müsaade etmez yapısını biliyorum benim hatrima susuyor.dun cok gergindi ben her tarafı idare etmekten bıktım.canım valla üzülüyorum senin durumuna.
sana bişey olsa kim gelecek yanına teyzen mi bakacak sana.
kimse gelmez gelmedi diyordun zaten. onu bunu düşünme artık.
hem böyle eşinin tarafından biri geldiğinde onun ağzına da laf vermiş olacaksın.
ben geçen sene bursaya gittim 1 hafta kaldım. kaynım bizdeydi o zaman
eve döndüm planlar yapılmış kaynım bizde kalcakmış.
eşim söylediğinde yanında zank diye kaldım bişeyde diyemiyorum
ertesi gün yine aynı muhabbet, yatak odasına gidiyorum eşim gelene kadar uyuyorum
baktım olacak gibi değil 7 tane mesaj yazdım gönderdim eşime.
ben lavaboya bile giremiyorum ne diyorsun sen nerde kalacak falan diye.
eşim bidaha ağzını açmadı. tıpış tıpış gitti.
Yok hayatım yeğen için bakmış kac tane bulmuş hemen bana haber verin diye söylemiş.canım büyük bir eve çıksanızda onun yükü yine senin üzerinde olacak.
ama eşin kuzenin için baktıysa o da sıkılmış artık demekki.
Boğuldum hayatım hiç hayalim yok umudum yok moral 0.testlerim aksadiAllahim yardimcin olsun voltajim..cok fazla yukleniyorlar sana. Cevrendw anlayissiz.insan.dolu.
Insan yeri.geliyor.kendi.kardesinin yaninda istedihi gibi hareket.edemiyor. Seninki.birde yiyen.
Basinin caresine baksin canim bir sen mi varsin.iki kuzun var biri karninda.Ay insanin siniri.bozuluyor.okurken.bile.
Bitsin bugünler dua edin.selam millet..
voltajım canım Allah'ım sana nasıl bir sabır vermiş. okurken deliriyorum, empati bile yapmaya gücüm yetmiyo..
kocişim akşam 6 buçukta geldi.. oğlumun yatağını almaya gittik.. çok şükür çıktı o da aradan.. yarın getiricekler.. nevresimlerini filanda serdik mi tamamdır.. evimize geldiğimizde yatacak yeri de hazırlanmış olacak.. aklımdan çıksın da artık valla bunaldım eksiklerden..
yatağı aldıktan sonra eve gideriz diye beklerken kocişim yemeğe götürdü beni.. karnımızı doyurduk geldik evimize.. oğluşumun odasının perdelerini astık.. az sonra ütüyü çıkarıp nevresimleri ütüleyip hazırlayacağım..
sevgili kaynanacığım günlerdir bi sürü şey aldık deyip duruyormuş eşime.. eve geçerken de uğradık onları alalım diye.. aaa bi geldiii poşet; bi tane alt üst takım, iki çıtçıtlı body, iki yelek, iki de örme yelek.. ayy bi de 9-12 ay almış hepsini.. sağolsun düşünmüş de.. cümleye bakın yaaa '' seneye kışlık hiçbişey almanıza gerek, biz herşeyini aldık'' ba ba ba.. bunlarla mı geçecekmiş kış dedik eşimle.. bakıp bakıp gülüyoruz hala.. neyse artık en azından hiçbişey almadı diyemem artık
işte bizde durumlar böyle..
Bende bende hele bugun sabah abla çorap var ki dedi ya yere çarpacaktım kendimiVoltaj neden kendini paraliyorsun konus cocukla gerekirse.. Anlayisli sessiz olması senin yükünü azaltmıyor. Şimdi cocuk eve çıkayım desede belki teyzen bekle diyor olabilir. Açıkça söyle kayınvalideyi de bahane et.. Kimse kimseye acımıyor ha Cok kızıyorum böyle olunca
Bir uykusuz da burdaKalkmisken sabah namazı kılayım dedim ama artık eğilip kalkmak Cok zor oluyor bu karinla hepimize dua ediyorum ama en Cok Voltaj 'a . Allah yardımcısı olsun . O git diyemeyecek ins cocuk kendiliğinden gider bizimki de o da üzülmez .. Bi de rüya yok kabus gördüm kiz elini karnıma dayadi ( kac gundur ayni yerden dayaniyor feci can yakiyor )yine tutmaya çalıştım anam eli elime gelmesin mi karnımdan :) kendi sezeryanimi gerçekleştirdim . Esim de anlamaya çalışıyor dehsetle alttanmi geliyo üstten mi .sürekli bağırıyor nerden çıktı lan o el diye :))) uyandigima Cok sevindim :)
herkeze günaydın bende bugün oluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütü yapıp çantamı hazırlıycam ama bebek deterjanı ne alıcam bilmiyorum bana yardım edermisiniz
teşekkürler tatlım bende hacışakirin toz sabununu duydum az sonra markete gidip bakıcam inşallah bulurumBen deterjan konusunda hata yapanlardanım sakın omo baby alma tamamen durulanmıyor bu yüzden yıkanan çamaşırları tekrar elde hacı şakir sabunla yıkadım :)
bizde yemeğe gitmek için tam evden çıkacaktık personelden biri kaza yapmış eşimi aradı. eşim apar topar gitti. aradım kendinde bişey yokmuş karşı tarafta da bişey yokmuş ama maddi hasar var dedi. eşimi bekliyorum gitmeyelim dedim ama 15 dkya kadar gelirim dedi.
Ayyy dertsizzzzz((
Deme öyle lohusalikta vs yeter.anlamiyorlar gülüm yok...anneannem te Ankara'dan her saat arıyor ne yaptın nasilsin kahroluyor kızının sorumsuzluğuna
Annem demiş benim kızım hem hasta hem hamile evi küçük biliyorlar kac kere geldi teyzem.
İstanbul'daki voltajin evinin derdi sana mı düştü demiş:))
Evet demiş annemde benim cocuğum o senin gibi koyveremem demiş kalktım gittim diyor ne güle güle ne abla otur bir fikir ver yok.
Boyle bu hafta sonuna kadar beklerim en cok sonra güle güle.
Esim ev bakmış baktığına göre kızıyor ve cok asiri kiskanctir beraber buyuduk ama ne olursa olsun kardes bile sığmaz sigamaz.
slm kızlar ne çok kaynatmışsınız yine ya bugün dışardaydım hep hiç giremedim nete inşallah herkes iyidir
sevgilile gününüz kutlu olsun
ben eşime hiç birşey almadım oda bana almayacak ben almamasını söyledim
o sordu ne istiyorsun diye ama ben birşey alma sakın dedimbize hergün sevgililer günü birgüne sığdıramayız biz onu
şuanda saç baş dağınık pijamalarımla onu bekliyorum
ben kendi kendime ve oğluşuma hediyeler aldım zaten bugün
şafakkk da 50 bugün
selam millet..
voltajım canım Allah'ım sana nasıl bir sabır vermiş. okurken deliriyorum, empati bile yapmaya gücüm yetmiyo..
kocişim akşam 6 buçukta geldi.. oğlumun yatağını almaya gittik.. çok şükür çıktı o da aradan.. yarın getiricekler.. nevresimlerini filanda serdik mi tamamdır.. evimize geldiğimizde yatacak yeri de hazırlanmış olacak.. aklımdan çıksın da artık valla bunaldım eksiklerden..
yatağı aldıktan sonra eve gideriz diye beklerken kocişim yemeğe götürdü beni.. karnımızı doyurduk geldik evimize.. oğluşumun odasının perdelerini astık.. az sonra ütüyü çıkarıp nevresimleri ütüleyip hazırlayacağım..
sevgili kaynanacığım günlerdir bi sürü şey aldık deyip duruyormuş eşime.. eve geçerken de uğradık onları alalım diye.. aaa bi geldiii poşet; bi tane alt üst takım, iki çıtçıtlı body, iki yelek, iki de örme yelek.. ayy bi de 9-12 ay almış hepsini.. sağolsun düşünmüş de.. cümleye bakın yaaa '' seneye kışlık hiçbişey almanıza gerek, biz herşeyini aldık'' ba ba ba.. bunlarla mı geçecekmiş kış dedik eşimle.. bakıp bakıp gülüyoruz hala.. neyse artık en azından hiçbişey almadı diyemem artık
işte bizde durumlar böyle..
Günaydın kızlaar..
Grip ve boğaz enfeksiyonu... başım ağrıyor ve burnum tıkalı... Üstelik canım kocamın zoruyla işe geldim !!!
Hani hamileler hasta olmazmış, ben üçüncüye hasta oluyorum.
Görümcem aramış sen vitamin içmiyormusun içsen hasta olmazsın diyor..
Kaynanamın dediği lafa bak: çok banyo yapıyorsun ondan üşütüp hasta oluyorsundur.
Off yatmak battaniyenin altında tv izlemek istiyorum.. annem veya kız kardeşim de gelir bana portakal soyardı..
günaydın kızlar; bugün güne bizde baya kötü başladık. akşam erkenden uyumuşum dün kaşıntılarım çok fenaydı ne güzel uyudum derken gece uyandım 3 buçukta oturdum tv izledim örgü ördüm ama yok kaşıntılar huzur vermiyor. neyse tam yatsam mı derken 4 buçukta oğluş uyandı. aldım yanımıza yattım uykusuzluktan ama uyumadı zıpır. neyse babaya havalet ettik. uyudum uyandım uyudum uyandım derken bi öpücük eşim diyor kalk hayatım geç kalmayalım. neyse kalktık hazırlandık en rahat tişörtümü ütüledim bi de sabah sabah ki, kaşındırmasın. kahvaltı ettik bi bulantı ne yediysem çıktı. of pof demeye kalmadı. bizim ufaklık elma istemişti. bende bugünkü sersemliğimle bütün olarak verdim eline. karnı tok yemez diye. o da yemeye kalkmış tabi becerememiş kabuk boğazına takılmış. çıkaramıyor da parmağımı soktm falan çıkardı. ağladı diye kucağıma almıştım. birden tepemden aşağı ne yediyse çıkarsın mı. Allahım o an çıldırmak istedim. her şeyim yıkanmış ütülenmemiş. zaten fazla bi seçeneğim de yok. kaşıntıdan dolayı sürekli penye giyiyorum. pantolonlar kirlide. Allahtan uydurdum bişeyler üstüme. ama şu an bütün sinirim tepemde birisi öte git dese patlayacağım sanki. offff artık çok ağırım yaa hareket etmek bile zor gelirken sürekli hareket halindeyim. bazen diyorum derdin neydi ki çalışabilir raporu aldın((
sağol canım evet yardım ettiler servise sağolsunlar. zaten onlar gelene kadar ben fazlasıyla yorulmuştum yemek kek bulaşık ortalık toplama derken. bi de oğlumun huysuzluğu tutunca mecbur yardım ettiler. ama tabi sonrasında bulaşıklar vs. derken haşatım çıktı.
vallahi tarihin uzamasına üzülmedim desem yalan olur. hem izne çıkış sürem uzamış oldu, hemde kendimi tarihe şartlandırmıştım.
kızım daha fazla gelişecek diye teselli buluyorum
QUOTE]
valla bende bi 10 gün önce alır diye umutlanıyordum ne yalan söyleyim aklımda 4 -5 nisan vardı. 8 nisan diyince hayal kırıklığına uğradım. ne de olsa son günler çok çok ağır oluyor insan. ama olsun bebişimin iyiliği için diyorum bende :))
Allah yardım etsin kolaylık versin canım. çok üzülüyorum valla sana. ben 1 tane çocukla zor yetişiyorum sen bi de misafir ağırlıyorsun. bayan olsa yine neyse de. erkek ne kadar yakın olsa hamilelikte kocadan başkası çekilmiyor. kimse rahatını bozmuyor olan sana oluyor. bana kalırsa en kısa zamanda çaresine bak. üzülüyorsun biliyorum ama şu dönem senin başkasını düşüneceğin bi dönem değil canım. senin gerginliğin çocukların için de iyi değil.
canım senin kaşıntın hangi bölgelerde? yoksa genel mi??
canım allah yardımcın olsun, gerçekten sinir bozucu bir gece ve sabah olmuş.
raporunu istediğin zaman değiştirebilirsin
teşekkürler tatlım bende hacışakirin toz sabununu duydum az sonra markete gidip bakıcam inşallah bulurum
​saol tatlım araştıracağım bebeğimiz için hangisi iyiyse o olsun tabi herşey onlar içinCanım ben deterjan alacağım zaman internetten biraz araştırmıştım omo baby i de hacı şakir toz sabun makinada erimiyor zamanla makinayı bozuyor diye yorumlar gördüğüm için tercih etmiştim .Dalin in sıvı deterjanı var kullanan arkadaşlar memnunsa bence onu tercih et :)
günaydın kızlar dün gittik doktora ama gelip burada yazamadım dr muayene etti bugün daha iyi dedi suyum 2 gün öncesine göre daha iyi görünüyordu kan testlerimde temiz çıktı doktor dedi sana 2 ihtimalden bahsetmiştim 1.si bebekte problem vardır ondan su azalmıştır enfeksiyon vardır erken doğum olur 2.si ise suyun sızdığı için azalmıştır ama suyun yenilenir çoğalır seninki bunlardan 2.si çıktı dedi senin bahsettiğin akıntı ile suyun sızmıştır muhtemelen dedi suyun arttığına göre erken doğumdan bahsetmeyiz artık bundan sonra bir müddet haftada bir kontrole alacağım seni sıkı takip edersek daha iyi olur dedi ve biz babamızla mutlu mesut ayrıldık oradan dün birde sevgililer günüydü bize güzel bir hediye oldu çok şükür Allah'a
herkeze günaydın bende bugün oluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütü yapıp çantamı hazırlıycam ama bebek deterjanı ne alıcam bilmiyorum bana yardım edermisiniz
günaydın kızlar dün gittik doktora ama gelip burada yazamadım dr muayene etti bugün daha iyi dedi suyum 2 gün öncesine göre daha iyi görünüyordu kan testlerimde temiz çıktı doktor dedi sana 2 ihtimalden bahsetmiştim 1.si bebekte problem vardır ondan su azalmıştır enfeksiyon vardır erken doğum olur 2.si ise suyun sızdığı için azalmıştır ama suyun yenilenir çoğalır seninki bunlardan 2.si çıktı dedi senin bahsettiğin akıntı ile suyun sızmıştır muhtemelen dedi suyun arttığına göre erken doğumdan bahsetmeyiz artık bundan sonra bir müddet haftada bir kontrole alacağım seni sıkı takip edersek daha iyi olur dedi ve biz babamızla mutlu mesut ayrıldık oradan dün birde sevgililer günüydü bize güzel bir hediye oldu çok şükür Allah'a
Aaumut hayirdir insallah,mumkunse yeğenimin gideceğine çıkar rüyan.
Dmt_ sana da Rabbim yardım etsin evlada her türlü katlaniyorsun.bu başka birsey ya bulantilarim hat safhada kahvaltım sadece 3 zeytin bitti
teşekkürler tatlım bende hacışakirin toz sabununu duydum az sonra markete gidip bakıcam inşallah bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?