canım çok sevindim, çok çok geçmiş olsun, en güzel sevgililer günü hediyesini almışsınız işte, süper çok sevindim:)
süper canım, çok sevindim. en güzel hediyeyi almışsın.
evladaın her derdi çekiliyor tabi canım ama hamileliğin bu kadar ilerlediği zamanda insanı zorluyor sen üstüne bi de yatılı misafir ağırlıyorsun onu demek istemiştim. Allah yardımcın olsun canım. bişeyler yemeye çalış güçlü ol çocukların sana ihtiyacı var
canım bence toz sabun alma ben ilk çocuğumda hacı şakir toz sabunla yıkadım ekstra durulama yaptım. kuruttuum ütülemeye geçtim çırptıkça tozlar döküldü. ki ölçülü koymuştum. hadii topladım hepsini yeniden durulattım kaç sefer uğraştım. ama hiiç içime sinmedi. sonra hemen dalin sıvı deterjan aldım rahat ettim
canım çok sevindim suyunun normale dönmesine. inşallah bi daha gelmez başına
ne yer silmesi bu halimizle yer mi silinir bırak kalsın Allah aşkına üzülürsün sonra.haydi bakalım yerleri silmek bizi beklerr paşa paşa silcez
batım canım çok güzel harika olur bencede hemen al yünlerini örmeye başla çok zevkli oluyor gözleri dikiş ipiyle diktim hiç belli olmuyor hem dikmesi kolay sende öyle yap canımresmi yükleyemedim. burda bir bak canım
Yazlık Örgülü Çocuk Süslemeli Şapka Modelleri | SanalKadin.Net:
kız benimkide düzeldi maşallah nazar değmesin bunlarabebekten konuşurken aşkım diye bahsetmeye başladı. banada diyor senin papucun dama atıldı artık ilk aşkım kızım sonra sen diyeyeni yeni açılmaya başladı benimki
canım benim rabbim senin yüklerini hafifletsin çok vicdanlı bir insansın kimseye gıkın çıkmıyor yaptıklarının karşılığını elbet alırsın ama kendini yorma tatlım be karınındaki bebeğe yazık teyzende bi zahmet alsın oğlunu gömtürür mü başka ev mi tutar yazık sanaKızlar sancıdan oldum bittim(
Su sag böbreğime bıçak saplasam acımaz(((
Bugun birde sagı solu supurup sildim malum misafirim var her yan minik minik kıl iğrenç birsey.
Yatak serilen yerde mutlaka tozda oluyor ayyy baydı beni galiba sıkılıyorum artık.
Daha birkez teyzem arayıp demedi ne yapıyorsun nasilsin 2 çocuklu hamilesin yük.
Hiç saldim çayıra mevlam kayira.dun aksam dedim artık tas çatlasa 6 haftam yok bile.kaynanam gelecek ve benim evim 90 m2.tek bir kanepem açılıyor. Her sabah 2 saat basında kalk kalk kalk en sinir oldugum şey.
Ne zamana kadar çekeceğim ki.dedi ben cocukları doğumda avuturum ,al vur ya.bahtsiz bedeviye tur döndürürüm ben ne bicim is((
Daha yüzümü yıkamadan afedersiniz elimde canasir suyu klozet fircaliyorum huyumuda bilirler yani.
Hamileliğim boyunca hiç bu hafta kadar bulantım olmadı(
oh ne güzel çıkmış sonuçların sevindim yanlız losyonun prospektüsünü oku hamilelere sakıncası olmasın bana grip olunca yanlış ilaç verdi doktor sende kontrol et öyle olmasın canımamazon cnm gttm dra ben bugun karacigerle ilgli bşey deglmş idrar da temz çıktı cildyeye yonlendrdi o da bi losyon verdi bi de liste verdi saknmam gereken şeyleri onemli bşey çıkmadı çok şükür
ayy eşinin işi de bitmiyor ne zaman bitiyor sizin doğu görevi bitsede kurtulsanız bu dertlerdenbizde yemeğe gitmek için tam evden çıkacaktık personelden biri kaza yapmış eşimi aradı. eşim apar topar gitti. aradım kendinde bişey yokmuş karşı tarafta da bişey yokmuş ama maddi hasar var dedi. eşimi bekliyorum gitmeyelim dedim ama 15 dkya kadar gelirim dedi.
hazır değil ama hafta soınu hazır edeceğim eşim bile hazırla demeye başladıysa kesin hazırlamalıyım o genelde acele etme boşver zman var gibi takılırKızlar kimler hastane çantasını hazırladı ??
Ben bugün hazırlamaya karar verdim bakalım yine üşenmezsem tabii :)Aslında herleyimiz ütülendi hazır ama valize tıkıştırıp kırışsınlar istemiyorum bir iki eksiğimiz kaldı oda terlik,havlu kağıt,gecelik,göğüs kremi ve pişik kremi onlarıda bu haftasonu tamamlayacağız kısmetse :)
çok deterjan koymuşsundur ondan durulanmamıştır kullanma talimatına göre yıkamadın mı bende omo sıvı kullanıyorum bebek için değil kendimize güzel yıkıyor dalin sıvı bebek deterjanı da bebek için aldım çok güzel yıkadı miss gibi olduBen deterjan konusunda hata yapanlardanım sakın omo baby alma tamamen durulanmıyor bu yüzden yıkanan çamaşırları tekrar elde hacı şakir sabunla yıkadım :)
toz deterjan alma dalin sıvı al hepimiz memnun kaldık ondan ölçü olarak yarım kapak koyuyorsun veya yarımdan biraz fazla süper yıkıyor dalin pembe yumuşatıcı da aldım yumuşacık olduteşekkürler tatlım bende hacışakirin toz sabununu duydum az sonra markete gidip bakıcam inşallah bulurum
Zapzup 2 gündür diyemedim
Şapkan cok seker eline saglık maharetli hatun.
Tütünden yapamadım tül bulamadım bulduğum an yapacagım ahdim var ama sayende forumda kac kisi senin tutuden yapmış
Ben şapkayı gözleri yumuklardan yapmak isterim zehracik içincok artiz duruyor yakışır pitirima.
canım güzel haberler almışsın ne güzel. bana da geçen hafta suyun azalmış dedi, durmadan su içiyorum bakalım bi daha ki kontrolde ne diyecek.
yaa kızlar dün akşam malum bölgeye öyle bir sancı girdi ki anlatamam. 1-2 haftadır ara ara olan bişeydi ama bu sefer peşpeşe oldu. kımıldayamadım bile. eşimin ödü koptu.
ilk doğumumdan öncede böyle ağrılarım olmaya başlamıştı. sanırım artık doğumun yaklaştığını anlatıyor benim minik kuzu.
bi de son bikaç gündür sanki bebeğimin kafası hemen çıkacakmış gibi bi his oluyor ayağa kalktıkça kızlar. sürekli tuvalet hissi ve alt bölgede inanılmaz bi baskı. pazartesi doktora söyledim acaba çok mu aşağıda diye değil dedi ama bana kalırsa her an pırtlayacakmış gibi geliyor. sizde de olmaya başladı mı bunun gibi şeyler??
bende de bazen oluyor nette araştırdım vücut kendini doğuma hazırlıyormuş ondan oluyor yani idrara sık çıkmak da bebek idrar kesesine baskı yaptığı için oluyor bebek miğdeye baskı yapınca miğde yanıyor idrar kesesine yapınca sık tuvalete çıkılıyoryaa kızlar dün akşam malum bölgeye öyle bir sancı girdi ki anlatamam. 1-2 haftadır ara ara olan bişeydi ama bu sefer peşpeşe oldu. kımıldayamadım bile. eşimin ödü koptu.
ilk doğumumdan öncede böyle ağrılarım olmaya başlamıştı. sanırım artık doğumun yaklaştığını anlatıyor benim minik kuzu.
bi de son bikaç gündür sanki bebeğimin kafası hemen çıkacakmış gibi bi his oluyor ayağa kalktıkça kızlar. sürekli tuvalet hissi ve alt bölgede inanılmaz bi baskı. pazartesi doktora söyledim acaba çok mu aşağıda diye değil dedi ama bana kalırsa her an pırtlayacakmış gibi geliyor. sizde de olmaya başladı mı bunun gibi şeyler??
ayy ne güzel haberler bunlar çok sevindim bende bol bol su içiyorum sizden duyunca su azaldığını dikkat ediyorum ama kimsenin başına gelmesin ee bebiş kaç kilo olmuş demedimi doktorunuz boyu falan kaçgünaydın kızlar dün gittik doktora ama gelip burada yazamadım dr muayene etti bugün daha iyi dedi suyum 2 gün öncesine göre daha iyi görünüyordu kan testlerimde temiz çıktı doktor dedi sana 2 ihtimalden bahsetmiştim 1.si bebekte problem vardır ondan su azalmıştır enfeksiyon vardır erken doğum olur 2.si ise suyun sızdığı için azalmıştır ama suyun yenilenir çoğalır seninki bunlardan 2.si çıktı dedi senin bahsettiğin akıntı ile suyun sızmıştır muhtemelen dedi suyun arttığına göre erken doğumdan bahsetmeyiz artık bundan sonra bir müddet haftada bir kontrole alacağım seni sıkı takip edersek daha iyi olur dedi ve biz babamızla mutlu mesut ayrıldık oradan dün birde sevgililer günüydü bize güzel bir hediye oldu çok şükür Allah'a
Canım ben dün yürüyüşe çıktığımda kızım öyle hareketlendiki kafada aşağıya baskı yaptı fırk diye çıkacak sandım yolda hatta aslında birazcıkta sevindim demekki doğum böyle fırk diye kolayca olabilir dedim :)
bende de bazen oluyor nette araştırdım vücut kendini doğuma hazırlıyormuş ondan oluyor yani idrara sık çıkmak da bebek idrar kesesine baskı yaptığı için oluyor bebek miğdeye baskı yapınca miğde yanıyor idrar kesesine yapınca sık tuvalete çıkılıyor
ayy ne güzel haberler bunlar çok sevindim bende bol bol su içiyorum sizden duyunca su azaldığını dikkat ediyorum ama kimsenin başına gelmesin ee bebiş kaç kilo olmuş demedimi doktorunuz boyu falan kaç
canım güzel haberler almışsın ne güzel. bana da geçen hafta suyun azalmış dedi, durmadan su içiyorum bakalım bi daha ki kontrolde ne diyecek.
ne yer silmesi bu halimizle yer mi silinir bırak kalsın Allah aşkına üzülürsün sonra.
yaa kızlar dün akşam malum bölgeye öyle bir sancı girdi ki anlatamam. 1-2 haftadır ara ara olan bişeydi ama bu sefer peşpeşe oldu. kımıldayamadım bile. eşimin ödü koptu.
bende de bazen oluyor nette araştırdım vücut kendini doğuma hazırlıyormuş ondan oluyor yani idrara sık çıkmak da bebek idrar kesesine baskı yaptığı için oluyor bebek miğdeye baskı yapınca miğde yanıyor idrar kesesine yapınca sık tuvalete çıkılıyor
ayy ne güzel haberler bunlar çok sevindim bende bol bol su içiyorum sizden duyunca su azaldığını dikkat ediyorum ama kimsenin başına gelmesin ee bebiş kaç kilo olmuş demedimi doktorunuz boyu falan kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?