2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım çok sevindim, çok çok geçmiş olsun, en güzel sevgililer günü hediyesini almışsınız işte, süper çok sevindim:)

süper canım, çok sevindim. en güzel hediyeyi almışsın.

sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun çok mutluyum kızımın iyi olduğunu duyduğum için

canım güzel haberler almışsın ne güzel. bana da geçen hafta suyun azalmış dedi, durmadan su içiyorum bakalım bi daha ki kontrolde ne diyecek.
haydi bakalım yerleri silmek bizi beklerr paşa paşa silcez
ne yer silmesi bu halimizle yer mi silinir bırak kalsın Allah aşkına üzülürsün sonra.

yaa kızlar dün akşam malum bölgeye öyle bir sancı girdi ki anlatamam. 1-2 haftadır ara ara olan bişeydi ama bu sefer peşpeşe oldu. kımıldayamadım bile. eşimin ödü koptu.
ilk doğumumdan öncede böyle ağrılarım olmaya başlamıştı. sanırım artık doğumun yaklaştığını anlatıyor benim minik kuzu.
bi de son bikaç gündür sanki bebeğimin kafası hemen çıkacakmış gibi bi his oluyor ayağa kalktıkça kızlar. sürekli tuvalet hissi ve alt bölgede inanılmaz bi baskı. pazartesi doktora söyledim acaba çok mu aşağıda diye değil dedi ama bana kalırsa her an pırtlayacakmış gibi geliyor. sizde de olmaya başladı mı bunun gibi şeyler??

batım canım çok güzel harika olur bencede hemen al yünlerini örmeye başla çok zevkli oluyor gözleri dikiş ipiyle diktim hiç belli olmuyor hem dikmesi kolay sende öyle yap canım

bebekten konuşurken aşkım diye bahsetmeye başladı. banada diyor senin papucun dama atıldı artık ilk aşkım kızım sonra sen diye yeni yeni açılmaya başladı benimki
kız benimkide düzeldi maşallah nazar değmesin bunlara bir haftadır falan geliyor sarılıyor karnıma kızım nasılmış konuşmadık onla falan diyor gece uyurken karnımı okşuyor çok hoşuma gidiyor dün sabah karnımda kızımın elini hissettim eşime elini ver bak eli var burda dedim oda hissetti o kadar şaşırdı ki ana elini uzatıyor diyor ayy sonunda istediğimiz gibi oldular daha da iyi olsunlar onlarda haklı zor adapte oluyorlar

canım benim rabbim senin yüklerini hafifletsin çok vicdanlı bir insansın kimseye gıkın çıkmıyor yaptıklarının karşılığını elbet alırsın ama kendini yorma tatlım be karınındaki bebeğe yazık teyzende bi zahmet alsın oğlunu gömtürür mü başka ev mi tutar yazık sana

amazon cnm gttm dra ben bugun karacigerle ilgli bşey deglmş idrar da temz çıktı cildyeye yonlendrdi o da bi losyon verdi bi de liste verdi saknmam gereken şeyleri onemli bşey çıkmadı çok şükür
oh ne güzel çıkmış sonuçların sevindim yanlız losyonun prospektüsünü oku hamilelere sakıncası olmasın bana grip olunca yanlış ilaç verdi doktor sende kontrol et öyle olmasın canım

ayy eşinin işi de bitmiyor ne zaman bitiyor sizin doğu görevi bitsede kurtulsanız bu dertlerden

hazır değil ama hafta soınu hazır edeceğim eşim bile hazırla demeye başladıysa kesin hazırlamalıyım o genelde acele etme boşver zman var gibi takılır

Ben deterjan konusunda hata yapanlardanım sakın omo baby alma tamamen durulanmıyor bu yüzden yıkanan çamaşırları tekrar elde hacı şakir sabunla yıkadım :)
çok deterjan koymuşsundur ondan durulanmamıştır kullanma talimatına göre yıkamadın mı bende omo sıvı kullanıyorum bebek için değil kendimize güzel yıkıyor dalin sıvı bebek deterjanı da bebek için aldım çok güzel yıkadı miss gibi oldu

teşekkürler tatlım bende hacışakirin toz sabununu duydum az sonra markete gidip bakıcam inşallah bulurum
toz deterjan alma dalin sıvı al hepimiz memnun kaldık ondan ölçü olarak yarım kapak koyuyorsun veya yarımdan biraz fazla süper yıkıyor dalin pembe yumuşatıcı da aldım yumuşacık oldu

sağol canım teşekkürler olsun başında bir sürü şey var zaten önemli değil tütüden kimler yaptı kız ben kaçırdım heralde dikkat edememişim ayyy çok sevindim ama benim sayemde birileri kızlarını mutlu etmiş ne güzel şapkadan yap canım çok güzel oluyor çok model var nette ben kızıma örülen örgülerin kalan iplerinden yaptım tam kıyafetlerine uygun oldu şimdi arkadaşın oğluna bişey yapıyorum oda bitsin paylaşırım

canım güzel haberler almışsın ne güzel. bana da geçen hafta suyun azalmış dedi, durmadan su içiyorum bakalım bi daha ki kontrolde ne diyecek.

sağol canım çok şükür güzel haber aldım su gerçekten çok işe yarıyor bende gitmeden önceki gün 3lt su içtim hemen bebeğimin hareketlerinde düzelme oldu zaten hissettim dr muayene ettikten sonrada söyledim farkettim düzeldiğini çok su içtim dedim dr da iyi yapmışsın su çok etkili dedi sende bol bol iç gittiğinde düzelmiş olacaktır

Canım ben dün yürüyüşe çıktığımda kızım öyle hareketlendiki kafada aşağıya baskı yaptı fırk diye çıkacak sandım yolda hatta aslında birazcıkta sevindim demekki doğum böyle fırk diye kolayca olabilir dedim :)

Selam kızlar ben geldim...

Dün kocişi vadinin en heyecanlı yerinde kaldırdım eve gidelim diye
Sinir oldu eminim ama tıpış tıpış geldi peşimden...
Hayır beyimiz vadi izliyor anneside bana dert yanıyor.Ben zaten kendime zor yetiyorum.
Yoldada surat astım.İyice gerilmiştim,sancı girdi bu sefer başladım ağlamaya.
Kocişde telaşlandı.Doğum sancısı sanmış
Yüz ifadesini görünce bu sefer başladım gülmeye...
Kızamıyorum da kocişime,çok masum oluyor.
Bir perşembeyi ve kaynana gününüde böyle atlatmış olduk.

Bugun işde son günüm pazartesi rapor vericem

Oğluşda hissediyor sevincimi heral içimde kıpır kıpır.
Şuan karnımı görseniz her yanım ayrı hareket ediyor.
Çok farklı bir duygu

bende de bazen oluyor nette araştırdım vücut kendini doğuma hazırlıyormuş ondan oluyor yani idrara sık çıkmak da bebek idrar kesesine baskı yaptığı için oluyor bebek miğdeye baskı yapınca miğde yanıyor idrar kesesine yapınca sık tuvalete çıkılıyor

ayy ne güzel haberler bunlar çok sevindim bende bol bol su içiyorum sizden duyunca su azaldığını dikkat ediyorum ama kimsenin başına gelmesin ee bebiş kaç kilo olmuş demedimi doktorunuz boyu falan kaç

evet canım ayakta kalınca çok hareketleniyorlar da ben daha oturduğum yerden kalktığım gibi sanki birden çıkıverecekmiş gibi hissediyorum. yürüyüşüm bile bi garip oldu. ilkinde bu haftalarda bu kadar yoğun değildim. belki o yüzden bu sefer daha çok hissediyorumdur diyorum ama bi yandan da korkuyorum erkenden doğuverecekmiş gibi geliyor (

sağol canım kızım 2000 gr 42 cm doktorumun ultrasonuna göre

canım yavaş yavaş siliyorum başka silecek kimse yok eşim silse arkasından bidaha yapmak zorundayım bitirdim geldim hem 2 oda sadece =)

benimde bri kaç gecedir malum bölgeye ağrı giriyor ama çok korkutacak kadar uzun sürmüyor. ayağa kalkıp biraz yürüyünce geçiyor.

canım biliyorum vücut doğuma hazırlıyor kendini o sancılar falan çok normal de bu benim dediğim ayağa kalktığım an kafası çıkacakmış gibi bi his.
acaba çok mu aşağıda diye düşündüm ilk oğlumda da olurdu ama bu kadar erken bu şekilde değildi o yüzden sordum.
bazıları diyor ya bebek çok aşağıya inmiş diye benimki de öyle bişey mi diye korktum çünkü maalesef oğlumu sık sık kucağıma almak zorunda kalıyorum

benim içimdeki dün ikindiden sonra hiç hareket etmedi
tüm gece göbeğimi dinledim zqaten uyuyamama allahın emri
işe geldi benimki de yavaş yavaş hareketlendi
oğlum galiba işkolik oldu

voltajim; karar verdim seni evlat edineceğim; evlatların da bundan sonra benim evladım

geçmişi okuyamadım o yüzden genel olarak

odalarını tamamlayanlara zoru başardınız şimdi huzurlu huzurlu bebişleri bekleyin, bebek şekerlerine karar verin
uykusuzlara vücut şimdiden uykusuzluğa kendini alıştırıyor ama umarım içerdeki de uykusuzluğa alışmıyordur
hasta olanlara bakın bu ağız tadıyla geçireceğiniz son hastalık, artık hasta olmak bile lüx olacak bize
14 şubatzedelere allah başımızdan eksik etmesin, düzelir inşallah

diyorum
herkese kolay gelsin

Bende aşağıda çok sık baskı hissediyorum canım...
Şu anda özellikle karnımın her yanı hareket ediyor.Böyle karnımın altında sanki baloncuklar patlıyor.
Çok farklı bir his.Bazende oğluş tek bir yerde oluyor o zamanda inanılmaz gergin oluyorum.
Konuşuyorum elimde hafifce dairesel hareket yapıyorum yer değiştiriyor öyle rahatlıyorum.
Artık göbişim kocaman oldu ben iyice agırlaşdım...Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Günaydın kızlar,

Ev keyfinin tadı başka yaa, izne çıkacaklar hiç düşünmeyin naapıcaz diye, dinlenmek gibisi yok.
Uzandım koltuğa, battaniyenin altındayım, mutfağım programını izliyorum :)
Her yaptıklarını canım çekiyor ama

Kızlar bende halılarımı yıkamaya vereceğim ama ne zaman versem bilemedim siz ne dersiniz

Şu an için herşey normal doğum üzerine doktorumuz 37. haftada tekrar gözden geçiririz dedi yani 37. haftaya daha 5 haftamız var ama nedense ben panik oluyorum halılar gidecek yıkanacak kuruyacak 1 haftada geri getirseler onun yerleşmesi bilmem nesi derken 2 hafta o süreç geçer ...Doktor bi de 37.haftada cart diye sezeryan derse dımdızlak kalırım ...

Benim evime 2 haftada bir ütüler ve temizlik için bayan geliyordu onuda mart başından itibaren her hafta çağırıcam kısmetse halılar yıkanınca yerleştirme işlerini yapar hiç değilse

ben perwoll sıvı deterjanla yıkadım encan, pembe olanı, üzerine hassas yazıyor, yumuşatıcı olarak da dalin kullandım mis gibi bebek gibi koktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…