- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
Bugun işde son günüm pazartesi rapor vericem
Oğluşda hissediyor sevincimi heral içimde kıpır kıpır.
Şuan karnımı görseniz her yanım ayrı hareket ediyor.
Çok farklı bir duygu
yaa kızlar dün akşam malum bölgeye öyle bir sancı girdi ki anlatamam. 1-2 haftadır ara ara olan bişeydi ama bu sefer peşpeşe oldu. kımıldayamadım bile. eşimin ödü koptu.
ilk doğumumdan öncede böyle ağrılarım olmaya başlamıştı. sanırım artık doğumun yaklaştığını anlatıyor benim minik kuzu.
bi de son bikaç gündür sanki bebeğimin kafası hemen çıkacakmış gibi bi his oluyor ayağa kalktıkça kızlar. sürekli tuvalet hissi ve alt bölgede inanılmaz bi baskı. pazartesi doktora söyledim acaba çok mu aşağıda diye değil dedi ama bana kalırsa her an pırtlayacakmış gibi geliyor. sizde de olmaya başladı mı bunun gibi şeyler??
Bugun işde son günüm pazartesi rapor vericem
Oğluşda hissediyor sevincimi heral içimde kıpır kıpır.
Şuan karnımı görseniz her yanım ayrı hareket ediyor.
Çok farklı bir duygu
günaydın kızlar.. hayırlı cumalar.. bugün bütün kayınbaba ve kaynanalardan nefret ediyorum allah hepsini bildiği gibi yapsın baş belaları...
Kızlar sancıdan oldum bittim(
Su sag böbreğime bıçak saplasam acımaz(((
Bugun birde sagı solu supurup sildim malum misafirim var her yan minik minik kıl iğrenç birsey.
Yatak serilen yerde mutlaka tozda oluyor ayyy baydı beni galiba sıkılıyorum artık.
Daha birkez teyzem arayıp demedi ne yapıyorsun nasilsin 2 çocuklu hamilesin yük.
Hiç saldim çayıra mevlam kayira.dun aksam dedim artık tas çatlasa 6 haftam yok bile.kaynanam gelecek ve benim evim 90 m2.tek bir kanepem açılıyor. Her sabah 2 saat basında kalk kalk kalk en sinir oldugum şey.
Ne zamana kadar çekeceğim ki.dedi ben cocukları doğumda avuturum ,al vur ya.bahtsiz bedeviye tur döndürürüm ben ne bicim is((
Daha yüzümü yıkamadan afedersiniz elimde canasir suyu klozet fircaliyorum huyumuda bilirler yani.
Hamileliğim boyunca hiç bu hafta kadar bulantım olmadı(
Ne var bende bende anlamıyorum ben memlekete gidince de teyzem hiç müsait olamaz.
Arayıp deseler neyse müsaade istemeden valizle karşımda
Ya hayatım büyük yeğenim 23 yasında ,çekiniyor falan ama olmuyor.
Ben banyo yapamıyorum cinsim biraz yikanamam aynı yerde falan.kimisi kibir desede sanmıyorum.
Dayanamıyorum artık kiralar cok pahalı burda diyor ama ne yapayım ki bana mı güvendin?
Daha elektrik suyu vs var diyor gel bogma.cok çaresizim su an.eline valizini verip yollayamam da.
Annem dün gitmiş anneme demiş hele bir iki ay çalışsın bakalım ev acalım.insaf benim damarıma basarsa daha fazla yuzyuze bakılmayacak sekilde konuşurum.gerek yokki ama(
Hiç neşem yok, ben boyle değildim
kimin artık note 2 si var benim ayy çok mutlu oldummm ama kendim aldım oda ayrı ama olsun =)) saat 5de çıkışta yani gidip alacağım çok heyecanlııyım kızlar daha iyileri sizin olsun inşallah rabbim herşeyi gönlünüze göre versin ben şimdi çıkıyorum lavaboya gidiyorum çok şıkıştım benim oğluş yine sertleşti göbüşümün bi tarafı sepsert oldu böyle olunca bide idrara sıkışıyorum =)
hepinizi çok seviyorummmmm
maşallah kızına çok güzel daha da iyi olsun işallah bende merakla yarını bekliyorum yarın gideceğiz fırsat bulursam girer yazarım burayasağol canım kızım 2000 gr 42 cm doktorumun ultrasonuna göre
pardon canım ya anladım şimdi demek istediğini belki oğlunu kucağına aldığından olabilircanım biliyorum vücut doğuma hazırlıyor kendini o sancılar falan çok normal de bu benim dediğim ayağa kalktığım an kafası çıkacakmış gibi bi his.
acaba çok mu aşağıda diye düşündüm ilk oğlumda da olurdu ama bu kadar erken bu şekilde değildi o yüzden sordum.
bazıları diyor ya bebek çok aşağıya inmiş diye benimki de öyle bişey mi diye korktum çünkü maalesef oğlumu sık sık kucağıma almak zorunda kalıyorum
Geçen hafta cuma günü ben de böyle pek mutluydum :)
İzni düşünmek bile mutlu ediyor insanı.
Hayırlı olsun canikom, şimdiden iyi dinlenmeler.
bizim her halimizi böyle hissediyorlarsa çok gergin bir kızım olacak demektir:) vay halime
izninde hayırlı olsun canım. tadını çıkar son haftaların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?