2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bugun işde son günüm pazartesi rapor vericem

Oğluşda hissediyor sevincimi heral içimde kıpır kıpır.
Şuan karnımı görseniz her yanım ayrı hareket ediyor.
Çok farklı bir duygu

Geçen hafta cuma günü ben de böyle pek mutluydum :)
İzni düşünmek bile mutlu ediyor insanı.
Hayırlı olsun canikom, şimdiden iyi dinlenmeler.

günaydın kızlar.. hayırlı cumalar.. bugün bütün kayınbaba ve kaynanalardan nefret ediyorum allah hepsini bildiği gibi yapsın baş belaları...

Ben de var canım bu durum, o kadar baskı var ki alt tarafımda, o bölgedeki kemiklerim sızlıyor sürekli. Ayağa kalktığımda ilk 5-6 adımda yürüyemiyorum bildiğin.
Hal böyle olunca ben de herhalde bebek çok aşağı indi diye düşündüm, geçen hafta cumartesi doktordaydık, tahmin ettiğim gibi mi acaba diye sordum doktora, yoo normal seviyede inmiş dedi. Tırstım tabi, şimdiden bana bu kadar baskı hissi veriyorsa, demek ki doğum zamanında neler yaşayacağız. Allah yardımcımız olsun..

Bu arada dün bikini bölgesi temizlik işini halledeyim dedim, koca göbeğimden göremiyorum zaten kaç saatimi aldı bilmiyorum, takıntılarım var ağdacıya da gidemiyorum. Neyse o bölgenin, böyle bir rengi koyulaşmış, baskıdan herhalde kan oturmuş gibi. Sizde de var mı böyle bir durum?

Bugun işde son günüm pazartesi rapor vericem

Oğluşda hissediyor sevincimi heral içimde kıpır kıpır.
Şuan karnımı görseniz her yanım ayrı hareket ediyor.
Çok farklı bir duygu

bizim her halimizi böyle hissediyorlarsa çok gergin bir kızım olacak demektir:) vay halime
izninde hayırlı olsun canım. tadını çıkar son haftaların

günaydın kızlar.. hayırlı cumalar.. bugün bütün kayınbaba ve kaynanalardan nefret ediyorum allah hepsini bildiği gibi yapsın baş belaları...

hayırdır canım, ne oldu böyle seni çileden çıkardılar

Voltajım sen ne sabırlı, ne güçlü bir hatunsun yaa.
Ben kendime zor bakıyorum, değil bir de senin gibi haftalardır misafir üstüne misafir.
Durumda çok feci yaa, bişey desen bi türlü demesen sabredilecek gibi değil.
En iyisi annen yada anneannen halletsinler bi şekilde..

Son düzenleme:
onların varlığı bile bela.. bişey almıyor aramıyor kaynana diyenlere üzülüyorum bırakın almasın aramasın niye zorla onlarla olmak istiyorsunuz 2 kuruşluk şey alırlar sizi satın aldık zannederler.. bizim araba ortalık malı oldu yeni aldık sıfır kendi arabasını sattı bizimkinden inmiyor.. hergün dua ediyorum kaza yapsada burunlarından getirsem diye.. evde oğlu var büyük manyak kullanıyor diye kötü arabasını sattı bizim yeni araba ortada bizden çok kullanıyorlar.. bugünde bir sürü planım vardı benim m.. eşim tuttu işim yok dedi verdi.. dışarda yağmur benim cinler tepemde.. yanımda oğlum bir yere gidemiyorum..

Huhuuu egocukmegocuk, hayırlı olsun, güle güle kullan :)
Elinde paralansın vee bizde seni seviyoruz, pofuduk poğaçanı da ilk fırsatta deneyeceğim.

voltaj canım yaaa baksanda kıymet bilmezler yeğene bakmasanda en iyisi gönder gitsin... en başından sen çekmeden kötü ol.. yazık yaaa. sende iki çocuk daha var çocukla hamile olmak daha zor. bence düşünme gönder..

burda herkes yemekte kurufasulye var diye dışarı gitti, bi ben kaldım kızımla ofiste, midem o kadar kötü yanıyo ki, kuru ekmekle ton balığı yedim, balık bitti, bastırsın diye ekmeğe talim

sağol canım kızım 2000 gr 42 cm doktorumun ultrasonuna göre
maşallah kızına çok güzel daha da iyi olsun işallah bende merakla yarını bekliyorum yarın gideceğiz fırsat bulursam girer yazarım buraya

pardon canım ya anladım şimdi demek istediğini belki oğlunu kucağına aldığından olabilir

Geçen hafta cuma günü ben de böyle pek mutluydum :)
İzni düşünmek bile mutlu ediyor insanı.
Hayırlı olsun canikom, şimdiden iyi dinlenmeler.

Çok saol tatlım...
Evin tadını çıkarıcam artık kısmetse :)

bizim her halimizi böyle hissediyorlarsa çok gergin bir kızım olacak demektir:) vay halime
izninde hayırlı olsun canım. tadını çıkar son haftaların

Teşekkürler canım...
Hissediyorlar tabi kuzucum relax ol,prensesde mutlu olsun :)

Hanipeksss bayıldım şekerim çok ama çok tatlı olmuş :)
Güle güle kullanın inşallah.

Hanipekss perden cok güzel ben seviyorum yeşili cok.
Cümleyi devirmesinde

Ofpufya nickin tam benlik aslında :) halılarını en geç 2 haftaya yikat çıkar aradan demedi deme.

Dmt bende aynı durumdayım artık hissediyorum gelecek.her an su sel çıkacak gibi birde göbeğim aynen sarktı 2-3 hafta dayanması lazım kızımın

Ersnilim dün vadiyi gördüm zap yaparkene kulağını cinlattim gulumsettin beni seviyom ben seni gıı
Yalnız resim 4 hafta diyor :)) ona göre .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…