onların varlığı bile bela.. bişey almıyor aramıyor kaynana diyenlere üzülüyorum bırakın almasın aramasın niye zorla onlarla olmak istiyorsunuz 2 kuruşluk şey alırlar sizi satın aldık zannederler.. bizim araba ortalık malı oldu yeni aldık sıfır kendi arabasını sattı bizimkinden inmiyor.. hergün dua ediyorum kaza yapsada burunlarından getirsem diye.. evde oğlu var büyük manyak kullanıyor diye kötü arabasını sattı bizim yeni araba ortada bizden çok kullanıyorlar.. bugünde bir sürü planım vardı benim m.. eşim tuttu işim yok dedi verdi.. dışarda yağmur benim cinler tepemde.. yanımda oğlum bir yere gidemiyorum..
Eki Görüntüle 633606 Eki Görüntüle 633604
Gobişimin şimdiki hali kızlar:)
Nasıl çok kilo almış mıyım?
Hanipekss perden cok güzel ben seviyorum yeşili cok.
Cümleyi devirmesinde
Ofpufya nickin tam benlik aslında :) halılarını en geç 2 haftaya yikat çıkar aradan demedi deme.
Dmt bende aynı durumdayım artık hissediyorum gelecek.her an su sel çıkacak gibi birde göbeğim aynen sarktı 2-3 hafta dayanması lazım kızımın
Ersnilim dün vadiyi gördüm zap yaparkene kulağını cinlattim gulumsettin beni seviyom ben seni gıı
Yalnız resim 4 hafta diyor :)) ona göre .
Yine saçma sapan açıklama yapıyorlar, insanın yüreğine indiriyorlar. Bize bilmediğimiz şeyler söyleyin artık Allah aşkına, adam gibi bir karar alın.
Faruk elik'ten doum izni mjdesi! | GAZETE VATAN
Hanipekss perden cok güzel ben seviyorum yeşili cok.
Cümleyi devirmesinde
Ofpufya nickin tam benlik aslında :) halılarını en geç 2 haftaya yikat çıkar aradan demedi deme.
Dmt bende aynı durumdayım artık hissediyorum gelecek.her an su sel çıkacak gibi birde göbeğim aynen sarktı 2-3 hafta dayanması lazım kızımın
Ersnilim dün vadiyi gördüm zap yaparkene kulağını cinlattim gulumsettin beni seviyom ben seni gıı
Yalnız resim 4 hafta diyor :)) ona göre .
a
maşallah göbüşe. büyüyecek tabi kocaman delikanlı var orada annesi
ilk defa bu siteden alışveriş yaptım cnm bakalım 2-3 gun içinde kargom gelckmiş duruma göre sanada haber veririm :)
Yine saçma sapan açıklama yapıyorlar, insanın yüreğine indiriyorlar. Bize bilmediğimiz şeyler söyleyin artık Allah aşkına, adam gibi bir karar alın.
Meryem yazını alıntıda gördüm önceki sayfalar açılmıyor yine
Eksik dua etme canım kaza bela isteme bakarsın duan kabul olur kaza olur ama sizdeyken olur
Rabbim hayırlı bir çıkar yolu versin bende tahammül edemem araba mevzusuna.
kızlar işte perdemizin son hali:
Eki Görüntüle 633646 Eki Görüntüle 633647 [ /çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah iyi günlerde....bebek çantalarınızı aldınız mı ben almayı düşünüyorum da nereden alabilirim fikriniz var mı
hayırlı cumalar arkadaşlar Allah tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
voltajım Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda gider misafirin
hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda versin Rabbim hayırlı zamanda yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
bi de arkadaşlar yıkanabilen bebek bezi kullanan ya da kullanmayı düşünen var mı aranızda biliyorum hepiniz yoğunsunuz ama belki kullanan vardır sormak istedim ben ciddi şekilde düşünüyorum da..
Kızlar sancıdan oldum bittim(
Su sag böbreğime bıçak saplasam acımaz(((
Bugun birde sagı solu supurup sildim malum misafirim var her yan minik minik kıl iğrenç birsey.
Yatak serilen yerde mutlaka tozda oluyor ayyy baydı beni galiba sıkılıyorum artık.
Daha birkez teyzem arayıp demedi ne yapıyorsun nasilsin 2 çocuklu hamilesin yük.
Hiç saldim çayıra mevlam kayira.dun aksam dedim artık tas çatlasa 6 haftam yok bile.kaynanam gelecek ve benim evim 90 m2.tek bir kanepem açılıyor. Her sabah 2 saat basında kalk kalk kalk en sinir oldugum şey.
Ne zamana kadar çekeceğim ki.dedi ben cocukları doğumda avuturum ,al vur ya.bahtsiz bedeviye tur döndürürüm ben ne bicim is((
Daha yüzümü yıkamadan afedersiniz elimde canasir suyu klozet fircaliyorum huyumuda bilirler yani.
Hamileliğim boyunca hiç bu hafta kadar bulantım olmadı(
dün sabah söz verdi,yemek ondan olacaktı...hediye almicaktık birbirimize kızımıza çok masraf yaptık diye...ben ondan önce geldim eve,sürpriz yapıyım diye o yorgun halimle pasta yaptım...yarım saat sonra geldi,hiiiiç masa hazırlamada falan gözü yok...yemeği de ben hazırladım,yedik...hediye almadık,sözünü tutmadın,bari azıcık yürüyüş yapalım el ele dedim...maç izlicekmiş beyfendi,gidemedik...ot gibi bi sevgiler günü geçirdik yani...
özel günlerde erkeklerin gıcıklıkları üstünde oluyo gerçekten
Günaydın yine unuttum
Kızlar biz sevgililer gunu falan kutlamayız ters bize falan.
Dün esim elinde bir kutuyla geldi,Gülüyor öyle .
Mikrodalga fırın almış cok yoruluyorsun kolaylaştırman lazım dedi.her defasında derdi bana Fuzuli gelirdi duymasın da
Benim evim küçük diye almamıştım hakikaten yerim yok yani neyse ayarladık aksam birşeyler.devami yok bu kadar çünkü kapı çaldı balkabagina dondü hersey
Canım o bezden kullanmıştık kardesime o vakitler hazır bez nadirdi18 yıl evvel.
Coook yıkadım kaynattim her seklini bilirim :)
Birde cok emici olmaz canım her yarım saate yenile o vakitler ucgen musamba vardi,musambasi terletir falan.
Ne gunlerdi :))
Hee omu,bildim onu hani citcitli falan dimi bu kezde yanlış tahmin etmeyeyim decanım ondan değil link eklemeyi de bilmiyorum ama adı bu:Baby Neo Yeni Nesil Bebek Bezi
canım ben dün özel mesaj göndermiştim.Kızlar laterneyle görüşen oldu mü?
Bellimi ameliyat gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?