2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

araba bu küçük bir eşya değilki. çok önemli birşey olmadığı sürece istenmez.
keşke eşine önceden söyleseydin, dışarı çıkıcam işlerim var diye

Eki Görüntüle 633606 Eki Görüntüle 633604

Gobişimin şimdiki hali kızlar:)

Nasıl çok kilo almış mıyım?

maşallah göbüşe. büyüyecek tabi kocaman delikanlı var orada annesi

ben olsam bu kadar canlı renkleri bir araya getirmeye cesaret edemezdim. eline sağlık vallahi cıvıl cıvıl bir oda oldu herşeyi ile

Voltajım ben o nick i evlilik hazırlıkları esnasında bulmuştum hatırası var yani :))

Bende seni seviyomm voltajımmm :)
Sorma birde kaynanamda izledi kocişim.Artık belli bir saatten sonra.
Reklam filan beklemeden hadi kalkıyoz dedim Kocişde mecbur geldi peşimden

Dimi ama göbişim aşağıda duruyor sanki.
Allahım hayırlısını nasip etsin.Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.

Artık yolda beni gören herkes acıyarak bakıyor bana

Geçen otobüsde bir çocuk burda hamile bayan var ayakda yer verirmisiniz dedi.
Bütün gözler bana döndü.Kıpkırmızı oldum,yerin dibine girsem iyiydi.
Hiç alışık değilim,o yüzden kendimi eve kapatmaya karar verdim

a

maşallah göbüşe. büyüyecek tabi kocaman delikanlı var orada annesi

Her geçen gün büyüyüp güçleniyoruz teyzesi

ilk defa bu siteden alışveriş yaptım cnm bakalım 2-3 gun içinde kargom gelckmiş duruma göre sanada haber veririm :)

canım mina bebe den alışveriş yapmştım fiyatlar cok uygun kargom gelince sana haber veririm dedim 6-7 gün boyunca kargom gelmeyince esim arayıp nedenini sordu önce teslim edilmiş kargonuz dendi biz itiraz edince arastrdılar ve kargolarının taşorn firma oldugunu grevde olduklrı için teslim edilmediği sölendi ertesi gün kargomuzun gelcgi sölendi fakat gene gelmeynce bizde arayıp paramızı karta iade edin dedik paramızı karta iade ettiler yani anlıcagın bu siteden alışveriş yapmanı terch etmem :) uygun fiyata anne ve bebek alışveriş siteleri varsa bildiğiniz sölermisiniz

hayırlı cumalar arkadaşlar Allah tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
voltajım Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda gider misafirin
hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda versin Rabbim hayırlı zamanda yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
bi de arkadaşlar yıkanabilen bebek bezi kullanan ya da kullanmayı düşünen var mı aranızda biliyorum hepiniz yoğunsunuz ama belki kullanan vardır sormak istedim ben ciddi şekilde düşünüyorum da..

Meryem yazını alıntıda gördüm önceki sayfalar açılmıyor yine
Eksik dua etme canım kaza bela isteme bakarsın duan kabul olur kaza olur ama sizdeyken olur
Rabbim hayırlı bir çıkar yolu versin bende tahammül edemem araba mevzusuna.

doğru söylüyorsun canım bi an sinirle dedim sen söyleyince fark ettim.. teşekkür ederim..

Canım o bezden kullanmıştık kardesime o vakitler hazır bez nadirdi18 yıl evvel.
Coook yıkadım kaynattim her seklini bilirim :)
Birde cok emici olmaz canım her yarım saate yenile o vakitler ucgen musamba vardi,musambasi terletir falan.
Ne gunlerdi :))

Ben günaydın diyemeden öğlen oldu bile,tam geçmişi okudum yazıcam derken ablam aradı,biz netten bişeyler alıyoruz sende bak diye,hemen girdim baktık öyle aldık..bazılarını almış önceden gelmiş bile bana fotoları gönderdi..Nehir hanımın kreasyonu diye..:))
Ancak dönebildim size..Hepiniz iyisinizdir umarım..

Voltajım Allah kurtarsın canım seni bu durumdan..inşallah hayırlısı olur hakkında...zor valla,ben oğluma kocama zor yetişiyorum,senin halini hiç düşünemiyorum..

Maç söz konusu olunca bambaşka bir şeye dönüşüyorular..benimki de işten aradı daha dün maç var diye.oğlanın ödevlerini bana bırakacağı belliydi,nitekim de öyle oldu,maç da seyredemedi körüllll körüll uyudu,herşey bana kaldı..

ne iyi etmiş...gene de pratik oluyor..ben önceden karşıydım mikrodalga olayına ama bazen de çok lazım oluyor gerçekten..güle güle kullanın..

canım ondan değil link eklemeyi de bilmiyorum ama adı bu:Baby Neo Yeni Nesil Bebek Bezi

canım ondan değil link eklemeyi de bilmiyorum ama adı bu:Baby Neo Yeni Nesil Bebek Bezi
Hee omu,bildim onu hani citcitli falan dimi bu kezde yanlış tahmin etmeyeyim de
Eğer ondansa biraz cis egitiminde falan daha verimli gibi.sen bilirsin canım ama eziyet sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…