2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar ben en son kontrole 8+1 de gitmiştim. doktorum o zaman 1 ay sonra ikili test için randevu verdi. 1 ay çok uzun bir süre değil mi? 1 ayın dolmasını beklemden yine gitsem mi acaba?

tatlım ilk aylarda eğer herşey normal seyrediyorsa 3 yada 4 hafta da bir çağırıyor doktor.. ikili test için 12. haftaya girmiş olman iyi olur,bebişinin cinsiyeti de belirginleşir hem. heyecanını anlıyorum,bebişini çok özlemişsindir ama dayanabilirsen azcık daha doktorunun dediği tarihte git

İkili test 12 14 haftaları arasında yapılıyor canım.
Doğru zaman vermiş yani bence doktorun.
sağol canım ya içimi rahatlattın. zaten zar zor bir doktor buldum. hala tedinginliğim vardı.
inşallah beslenme listesi bana da verir. doktorum yaşlı biraz. öyle liste falan vermez gibime geliyor ama bakıcaz.
en fazla 14 kilo alabileceğimi, aylara göre almam gereken kiloyuda söyledi belki verir diyorum ama offf 8 ekimde sorarım artık.

Ben daha ikili testten çıktından hemen sonra bebeğimi yine görmek istedim.
Seni çok iyi anlıyorum ama doktorun verdiği tarih normal.
Bak zaman su gibi akıp gidecek göreceksin bebişini hayırlı haberlerle döneceksin.
Benim doktorum ayda bir yada iki kilo normal dedi.Ben şu ana kadar hiç almadım çok şükür.
Bakalım devamında ne yapcaz.Liste verirse paylaşırsın Benim doktorum verirse bende paylaşırım.

beklemek çok zor canım ya. ikili test falan yapılcak ya bi de inşallah bir sorun çıkmaz. böyle beklemek daha da zor oluyor.

aslında ben florya - bağlarda biniyorum ve haramidereye kadar maksimum 15-20 dk. iş yerimde oluyorum o yönden sorunum yok ama arada nerden baksan arada 9 durak var inidi bindiler yapılıo mahvoluyorum. kışın bu sıkıntım 2ye katlancak biliorum.

tamam canım verirse ben de paylaşırım.

Metrobüs iterse 3 dura olsun bence çok zor ya.
Birden harra hurra yapıyorlar.Bayan,yaşlı çocuk umurlarında değil.
Aman dikkat et kendine.

sinirlenmekte haklısın sedacım..insanlar çok anlayıssız..benim dısardan hamişliğim belli olmaya başladı..bunu gören sayın yolcular karnıma bakıp kafasını çevirmeye başladı.sarışın bakımlı hatun görseler onlardan kibarları olmazdı sanırım
Hiç sorma o derdi yaa ben bide sivastayım sivasın kışı ne demek bilir misinizz

AYY OLSUN BEKLERİZZZZ

ahh canım Allah yardımcın olsun..çalışanlara servis sağlamaları gerek aslında..ama malesef

kızlar bende çalışıyorum cumartesi günleri kontrolüme gidiyorum en azından fazla söz edemiyorlar ama hala patronum hamile olduğumu bilmiyor bilmesinide istemiyorum mazallah yerime hemen birini bulur falan çok fena :)

kızlar bende çalışıyorum cumartesi günleri kontrolüme gidiyorum en azından fazla söz edemiyorlar ama hala patronum hamile olduğumu bilmiyor bilmesinide istemiyorum mazallah yerime hemen birini bulur falan çok fena :)

ee ne demişler patron var patroncuk var..uyuz oluyorum çıkarcı patronlara

İzninde ne yapmayı düşünüyorsun canım ?
Sonuçda işi birine göstermen gerekecek 4 ay olmucaksın.
Benim müdürüm hamileykende bizim elemanımızsın kendine hi sıkıntı yapma ben sana sözünü veriyorum istediğin gibi izin alabilirsin dedi.
Ne ilk nede son olacaksın desteğiz sana dedi.İşde kurumsal firmada çalışmanın faydası :)

bir ssat ofiste olmıyayım adam patron çıldırıyor doğum iznimde napıcak bilmiyorum çokda umrumda değil aslında üffffffffffff çok zor ya hem çalış hemde hamile ol

ARKADAŞLAR DÜN AKŞAMÜSTÜNDEN BU YANA YAZDIKLARINIZI ANCA BİTİREBİLDİM. ) MAŞALLAH HEPİNİZDEN HABERLER GÜZEL. CEVAP YAZINCA SON SAYFAYA GEÇTİĞİM İÇİN BULUNDUĞUM YERİ KAYBEDİYORUM TOPLU CEVAP YAZARIM DİYORUM BU SEFER DE TEK TEK UNUTUYORUM :)

İKİLİ TESTİ İYİ ÇIKAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM TEKRAR :) DARISI BAŞIMIZA.

ersnil CANIM HARİKA ÇIKMIŞ BEBİŞ. NE İYİ ETMİŞSİN DE RESMİ KOYMUŞSUN MAŞALLAH.

mergen İKİZLER İÇİN BEN DE ÇOK HEYECANLANIYORUM SENİN KEYFİN NEŞEN VE MUTLULUĞUN HEYECANIN BİZİMKİLERİN 2 KATI OLSA GEREK İNSAN HANGİSİNİ SEVECEĞİNİ MINCIKLAYACAĞINI ŞAŞIRIR VALLAHİ. MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.

hanipeks DÜNKÜ STRESLİ GÜNÜ GÜZEL BİR ŞEKİLDE ATLATMANA ÇOK SEVİNDİM. EŞİN VE KAYINVALİDEN DE GÖRDÜLER DEMEK NE GÜZEL OLMUŞ :) ÇOK ŞÜKÜR. ÇOK DA GÜZEL YAZMIŞ ANLATMIŞSIN DUYGULANDIM. KIZ ERKEK FARK ETMEZ CANIM CAN ONLAR CAN :) CANLARIMIZ BİZİM . AMA BEN DE MERAKTAYIM NE YALAN SÖYLEYİM. :)

ARKADAŞLAR DÜN AKŞAMÜSTÜNDEN BU YANA YAZDIKLARINIZI ANCA BİTİREBİLDİM. ) MAŞALLAH HEPİNİZDEN HABERLER GÜZEL. CEVAP YAZINCA SON SAYFAYA GEÇTİĞİM İÇİN BULUNDUĞUM YERİ KAYBEDİYORUM TOPLU CEVAP YAZARIM DİYORUM BU SEFER DE TEK TEK UNUTUYORUM :)

İKİLİ TESTİ İYİ ÇIKAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM TEKRAR :) DARISI BAŞIMIZA.

ersnil CANIM HARİKA ÇIKMIŞ BEBİŞ. NE İYİ ETMİŞSİN DE RESMİ KOYMUŞSUN MAŞALLAH.

mergen İKİZLER İÇİN BEN DE ÇOK HEYECANLANIYORUM SENİN KEYFİN NEŞEN VE MUTLULUĞUN HEYECANIN BİZİMKİLERİN 2 KATI OLSA GEREK İNSAN HANGİSİNİ SEVECEĞİNİ MINCIKLAYACAĞINI ŞAŞIRIR VALLAHİ. MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.

hanipeks DÜNKÜ STRESLİ GÜNÜ GÜZEL BİR ŞEKİLDE ATLATMANA ÇOK SEVİNDİM. EŞİN VE KAYINVALİDEN DE GÖRDÜLER DEMEK NE GÜZEL OLMUŞ :) ÇOK ŞÜKÜR. ÇOK DA GÜZEL YAZMIŞ ANLATMIŞSIN DUYGULANDIM. KIZ ERKEK FARK ETMEZ CANIM CAN ONLAR CAN :) CANLARIMIZ BİZİM . AMA BEN DE MERAKTAYIM NE YALAN SÖYLEYİM. :)

benim servisim vardı ilk işe başladığım 1 sene boyunca servisle gidip geldim süper de oluyodu ama sonra bi olaylar oldu iki densiz yüzünden servis kalktı onun yerine yol parası alıyoruz. aslında hamile olmasaydım şu an hala aldığım para işime gelio olurdu ama şimdi öyle değil keşke servis gelse tekrardan.

ne güzel senin adına hep böyle olur inşallah benim böyle bir şansım yok işyerindeki arkadaşlar destek oluyorlar sağolsun ve bende yaptığım işi şimdiden anlatmaya çalışıyorum onlar yerime kimsenin bakmasını istemiyorlar ama zor benim işim anlık ve dikkat istiyor ve üzerimde çok fazla sorumluluk var normalde yerime birini alsalar bile öğrenmesi işi oturtması zaman alır ben yıllarımı verdim sanırım 4 ay kullanmıycam bakalım ne kadar dayanabilirsem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…