kızlar ben en son kontrole 8+1 de gitmiştim. doktorum o zaman 1 ay sonra ikili test için randevu verdi. 1 ay çok uzun bir süre değil mi? 1 ayın dolmasını beklemden yine gitsem mi acaba?
sağol canım ya içimi rahatlattın. zaten zar zor bir doktor buldum. hala tedinginliğim vardı.İkili test 12 14 haftaları arasında yapılıyor canım.
Doğru zaman vermiş yani bence doktorun.
sağol canım ya içimi rahatlattın. zaten zar zor bir doktor buldum. hala tedinginliğim vardı.
inşallah beslenme listesi bana da verir. doktorum yaşlı biraz. öyle liste falan vermez gibime geliyor ama bakıcaz.
en fazla 14 kilo alabileceğimi, aylara göre almam gereken kiloyuda söyledi belki verir diyorum ama offf 8 ekimde sorarım artık.
beklemek çok zor canım ya. ikili test falan yapılcak ya bi de inşallah bir sorun çıkmaz. böyle beklemek daha da zor oluyor.tatlım ilk aylarda eğer herşey normal seyrediyorsa 3 yada 4 hafta da bir çağırıyor doktor.. ikili test için 12. haftaya girmiş olman iyi olur,bebişinin cinsiyeti de belirginleşir hem. heyecanını anlıyorum,bebişini çok özlemişsindir ama dayanabilirsen azcık daha doktorunun dediği tarihte git
Valla o kadar haklısın ki.Metrobüs kullanıyorsun demek allahım yardımcın olsun allahım sabır versin.
Ben çok şükür hamiş kaldığımda bizim kadıköy kartal metrosuda açıldı.Yolum kadıköye kadar sadece 22 dk.
Otobüsle 1 saat,1 saat 15 dk yı bulurdu.Metrodan indikden sonrada vapura binip karşıya geçiyorum.
Oda yine benim şansıma akşamları 6 yı beklerdim.5:30 da çıkıyorum.Şuan 5:40 da var 20 dkda ordan kazandık.
Ulaşım rahatladı gibi.Ama kışın ne yaparım hiç bilmiyorum.Zira metrodan sonra yine yolum var sabahları eşim bırakırda akşamları nasıl yürürüm bilmiyorum.
Dolmuşa binsem çok kalabalık oluyor allah yardımcımız olsun.
tamam canım verirse ben de paylaşırım.Ben daha ikili testten çıktından hemen sonra bebeğimi yine görmek istedim.
Seni çok iyi anlıyorum ama doktorun verdiği tarih normal.
Bak zaman su gibi akıp gidecek göreceksin bebişini hayırlı haberlerle döneceksin.
Benim doktorum ayda bir yada iki kilo normal dedi.Ben şu ana kadar hiç almadım çok şükür.
Bakalım devamında ne yapcaz.Liste verirse paylaşırsınBenim doktorum verirse bende paylaşırım.
aslında ben florya - bağlarda biniyorum ve haramidereye kadar maksimum 15-20 dk. iş yerimde oluyorum o yönden sorunum yok ama arada nerden baksan arada 9 durak var inidi bindiler yapılıo mahvoluyorum. kışın bu sıkıntım 2ye katlancak biliorum.
sinirlenmekte haklısın sedacım..insanlar çok anlayıssız..benim dısardan hamişliğim belli olmaya başladı..bunu gören sayın yolcular karnıma bakıp kafasını çevirmeye başladı.sarışın bakımlı hatun görseler onlardan kibarları olmazdı sanırımbenimde bu aralar azaldı gibi yani biraz daha iyiyim.
ben her sabah metrobüsü kullanıyorum ve her seferinde malum merdiven çıkıp iniyorum her çıktığımda o merdivenleri ruhumu teslim edicek gibi oluyorum o kadar yavaş çıkmama rağmen tıkanıp kalıyorum. ama bu sabah resmen tansiyonum düştü işyerine kendimi zor attım. ben haramiderede çalışıyorum yeni metrobüs geldi bu tarafa biliyosunuz ve allahın cezası yürüyen merdivenleri hala çalıştırmadılar. metrobüs yollarının benim bildiğim kadarıyla dümdüz olması şarttır ama gel görki her sabah langur lungur gelip akşam langurlungur gidiyorum çok sık oturmak için yer bulamıyorum ve ne hikmetse bütün erkeker oturuyolar ve uyku pozisyonunda oluyolar sırf kalkıp yer vermek için. o kadar terbiyesiz insanlar var ki (asla kendim için söylemiyorum yanlış anlamayın hepimiz hamileyiz tabi)hamile bayanlara, yaşlı teyzelere bile yer vermiyolar. haksızsam haksızsın deyin lütfen. ben böyle şeyler yüzünden niçin zarar göriyim ki niye doğmamış çocuklarımız yaşlı amca teyzeler zarar görsün ki. metrobüs şöförlerinin ani frenlerini söylemiyorum bile.
ay çok pis gaza geldim sinirlendim kusura bakmayın kızlar.
Hiç sorma o derdi yaa ben bide sivastayım sivasın kışı ne demek bilir misinizz
AYY OLSUN BEKLERİZZZZ
tamam canım verirse ben de paylaşırım.
kızlar bende çalışıyorum cumartesi günleri kontrolüme gidiyorum en azından fazla söz edemiyorlar ama hala patronum hamile olduğumu bilmiyor bilmesinide istemiyorum mazallah yerime hemen birini bulur falan çok fena :)
kızlar bende çalışıyorum cumartesi günleri kontrolüme gidiyorum en azından fazla söz edemiyorlar ama hala patronum hamile olduğumu bilmiyor bilmesinide istemiyorum mazallah yerime hemen birini bulur falan çok fena :)
kızlar benim aklım fikrimde testte doktor ultrasonda bi sorun yok demişti ama insan gene de tedirgin oluyor
sinirlenmekte haklısın sedacım..insanlar çok anlayıssız..benim dısardan hamişliğim belli olmaya başladı..bunu gören sayın yolcular karnıma bakıp kafasını çevirmeye başladı.sarışın bakımlı hatun görseler onlardan kibarları olmazdı sanırım
ahh canım Allah yardımcın olsun..çalışanlara servis sağlamaları gerek aslında..ama malesef
İzninde ne yapmayı düşünüyorsun canım ?
Sonuçda işi birine göstermen gerekecek 4 ay olmucaksın.
Benim müdürüm hamileykende bizim elemanımızsın kendine hi sıkıntı yapma ben sana sözünü veriyorum istediğin gibi izin alabilirsin dedi.
Ne ilk nede son olacaksın desteğiz sana dedi.İşde kurumsal firmada çalışmanın faydası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?