doktor olayı baya sıkıntılı olmuş, inşallah son karar kıldığın doktorda doğumu gerçekleştirirsiniz
bebişine maşallah annesi
iyice dinlen yorma kendini madem çok ağrıların oluyorsa,vaktinde gelsin bebeğin inşallah canım
Bir önceki mesajda unutmuşum, herkese iyi pazarlarrr
Kızlar size bişi sormak istiyorum. Hamilelik sırasında vajinal fitil kullanan var mı? Dr.um enfeksiyonum olduğunu söyledi ve gyno-travogen isimli tek dozluk bir fitil yazdı. Bana herhangi bir rahatsızlık vermedi, tesadüfen farkedildi. Ama yine de kullanmam lazım di mi?:26: Dr.um yazdı sonuçta ama nedense içim rahat etmedi. 3 gün önce aldım hala kullanmadım
Kızlar çok afedersiniz wc'den sonra berrak ılık bir su geldi benden..böyle az birşey..panik yaptım şimdi daha çok erken değil mi
(null)
sersav canım sana da mı oldu ama idrarı böyle tutarsın ya hani bu biraz istemsiz aktı çok az birşeydi zaten umarım birdaha olmaz panik oldum çok :) enfeksiyondan dolayı da olabilir dediğin gibi
günaydınlarrr =)
erkenden kalktık biz de ama çok şükür gene uyuyorum bi haftadır geceleri alıyorum uykumu =) birazdan aile hekimine gidip rapor alcam bi 5 günlük daha sonra haftaya doğum iznim başlıyo inşallah=) her eksiğimiz bitti bugün çantamı hazırlama zamanı söz verdim kendime. ikide bir gidip kızımın beşiğini sallıyorum bi heves...içim kıpır kıpır oluyo..
cnm gunaydın sennle ne çok benzıor ya :)) ben de eşimi yollucam bugun bi beş gunlk daha rapor için haftaya da gtcm dra rapor isticem çalşamıorm dicem uykunu almana sevndm cnm benm yne hemen hemen aynı kaşntılar yne var biraz azaldı ama uyutmamaya yetıo maalesef :26:
günaydın kızlar,
nasılsınız umarım iyisinizdir hepiniz, güzel bi hafta olsun inş. hepimiz ve bebeklerimiz için,
2 gecedir hiç uyuyamıyorum,
cumartesi kontrole gittik, bebeğimin kilosu 4 gün geriden geliyo, ilk defa böle bişe oldu, 1529 kilo olmuş ancak pıtışımp.tesi de acil olarak gitmiştim o zmn zaten 1480 grdı, 4 günde sadece 50 gr almış yani, çok az , doktor 2 hafta gerilik olunca ancak şüphe ediyoruz bazı şeylerden olur arada dedi ama gel bana sor sen, uyku yok bana afakanlar basıyo, az da yemedim aslında düşünüyorum ne yaptım diye farklı yok yani, geçen hafta midem çok yandığı için normalden az yedim 1-2 gün sadece onun etkisi olmuş mudur bu kadar?ama yine de yedim yani ,aç kalmadım ki
doktora dedim zaten bu bebek öle 3.500 falan doğmıycak herhalde çünkü hep haftasıyla tam uyumlydu, (ilk defa böle bişe oldu)normal zaten 2.500-3.500 arasıdır, napıcaksın fazlasını nası çıkarmayı düşünüyosun, normal düşünüyosun herhalde dedi:)onu ne zmn konuşucaz dedim mart sonu nisan başı ancak dedi, biz ortalamada gidiyoruz şu anda bi sorun yok dedi ama geçen hafta ne yaptım da almadı bebeğim diye içim içimi yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?