2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Zaman nasil hizli geciyor.. Bir gun daha bitti.. Ve ben her gecen gunde daha da heyecanlaniyorum sanirim.. İcimde tuhaf bir kipirti.. Karnimda degisik bir sanci.. Sanki yarin cok onemli bir sinava girecekmisim gibi.. Allah'im hayirlisi ile sonuna ermek nasip et..

cnm çok çok teşekkürler

bbu son dr.da karar kıldık artık nolursa olsun bu olsun güwenmek istiorum yaaaaaa

cumaya kadar kalkmak yasak sadece wc ye izin war bakalım ...zamanında gelsin kuzucuklarımız inşallah

TUNCSS dediğin gibi cnm zaman hızla geçio midemde kelebekler uçuşo heyecan endişe hepsi bi arada yaklaşıoruz ondandıııııııııır

bendekullandım hiç bir zararı olmadı sıkıntı yaratmıştı bana akıntı felan düzeldi çok şükür hepsi

Kızlar çok afedersiniz wc'den sonra berrak ılık bir su geldi benden..böyle az birşey..panik yaptım şimdi daha çok erken değil mi

bende de aynısı oldu milleti ayağa kaldırdım doktor elli bin tane afedersinz birşeyler sokup baktı ama sorun yokmuş :) ya enfeksiyon yada idrar dedi.
ama için rahat etmesi için yinede doktorunla paylaş

arkadaşlar ben primanın mavi olan paketinden aldım
mini olanından
ama çok krem kokusu geliyo
acaba bi zararı olurmu ilk zamanlarda bebişe
birde aranızda premium care yenidoğn alan varmı oda aynı şekilde krem kokuyomu
krem kokmuyosa bir pakette ondan alayım

Ofpufya canim halilariniz cok guzel,renk uyumunuz mukemmel. Bu arada sansliymissin koku olmamis :))) perdeleriniz nasil? Tuncss unkiler de cok guzel israr edin de size de gostertsin perdelerini :))

Kizlar cinar hepinize cok tesekkur ediyor, daha iyileri sizlerin olsun insssssss.

Cok renkli oldugunu soyleyen arkadaslarima katiliyorum. Mobilyalarim cok sade bir cizgide oldugu icin fazla renk kullanmayi dusunduk. Tulumuz gunduz bu kadar renkli degil hatta cok acik sari gibi duruyor altindaki gunesligi acmadan bile, acinca gun isigi ile cok daha acik duracaktir. Halisini da duz desensiz krem rengi alacagim. Sanirim daha iyi olur degil mi?

gününüz aydın olsun güzel nisan anneleri ve bebişleri:)ben artık ağırlaştığımı hissediyorum oturduğumda veya eğilip kalkarken çok zorlanıyorum. zaman azaldıkça heyecanımda artıyor:)

günaydın kızlar bende ağırlaşanlardanım artık iyice küp gibi oldum walla ayaklarım çok zorluo beni bu vucüdü taşımıor sanırım çarşamba günü kontrolümüz var heyecanla bekliorum

günaydınlarrr =)
erkenden kalktık biz de ama çok şükür gene uyuyorum bi haftadır geceleri alıyorum uykumu =) birazdan aile hekimine gidip rapor alcam bi 5 günlük daha sonra haftaya doğum iznim başlıyo inşallah=) her eksiğimiz bitti bugün çantamı hazırlama zamanı söz verdim kendime. ikide bir gidip kızımın beşiğini sallıyorum bi heves...içim kıpır kıpır oluyo..

günaydııııın
maalesef ben de ağırlaşanlardanım...toplamda 9 kilo almış bulunmaktayım ama bu bedene bu kilo fazla gelmeye başladı sanırım...inşallah çok fazla kilo almadan tamamlarız kalan haftalarımızı...yoksa daha da hantal halimi düşünemiyorum :18: birazdan ben de randevu alıcam cmt için...bakalım kızçem ne durumda hem dr'a gitmişken kalan eksiklerimizi de tamamlicaz...izne çıkıncada yıkar ütülerim artık...geçmişi okumaya yetişemiyorum,laternemden haber var mı? eşi ne yaptı? bi de mergencim kilomu 64 olarak günceller misin canım? kızımın adıda sanırım ezgi olucak

cnm gunaydın sennle ne çok benzıor ya :)) ben de eşimi yollucam bugun bi beş gunlk daha rapor için haftaya da gtcm dra rapor isticem çalşamıorm dicem uykunu almana sevndm cnm benm yne hemen hemen aynı kaşntılar yne var biraz azaldı ama uyutmamaya yetıo maalesef :26:

günaydın kızlar,

nasılsınız umarım iyisinizdir hepiniz, güzel bi hafta olsun inş. hepimiz ve bebeklerimiz için,
2 gecedir hiç uyuyamıyorum,
cumartesi kontrole gittik, bebeğimin kilosu 4 gün geriden geliyo, ilk defa böle bişe oldu, 1529 kilo olmuş ancak pıtışımp.tesi de acil olarak gitmiştim o zmn zaten 1480 grdı, 4 günde sadece 50 gr almış yani, çok az , doktor 2 hafta gerilik olunca ancak şüphe ediyoruz bazı şeylerden olur arada dedi ama gel bana sor sen, uyku yok bana afakanlar basıyo, az da yemedim aslında düşünüyorum ne yaptım diye farklı yok yani, geçen hafta midem çok yandığı için normalden az yedim 1-2 gün sadece onun etkisi olmuş mudur bu kadar?ama yine de yedim yani ,aç kalmadım ki

doktora dedim zaten bu bebek öle 3.500 falan doğmıycak herhalde çünkü hep haftasıyla tam uyumlydu, (ilk defa böle bişe oldu)normal zaten 2.500-3.500 arasıdır, napıcaksın fazlasını nası çıkarmayı düşünüyosun, normal düşünüyosun herhalde dedi:)onu ne zmn konuşucaz dedim mart sonu nisan başı ancak dedi, biz ortalamada gidiyoruz şu anda bi sorun yok dedi ama geçen hafta ne yaptım da almadı bebeğim diye içim içimi yiyo

günaydın canım benim =) paralel gidiyoruz gene bak =) allah alalh senin o kaşıntılar niye dinmedi ki? uyumadan önce duş alıp yatıyorum dinlendiriyo beni bayılıp gidiyorum. abooo sen bi de 35. haftadasın nası çalışacaksın artık. peki profilindeki resim kim? önceki bebişin mi ?

ofelyam endişelenme canım benim biz yemesek bile bebek zaten bizden fazlasıyla alıyo ne var ne yok. belki anlık bi yavaşlamadır moralini de bozma sakın bak şimdi de o etkiler falan. bak doktor da zaten söylerdi sen takibi gene elden bırakma da içini rahat tut

ben gidip alayım şu raporumu da rahatlayım. allahtan sağlık ocağı yan apartmanın altında da yoksa adım atmak zor geliyo =)

Günaydın canlar.
Ben yine yorgunum hepinize yetişen ben
24 saat online ben
Neyse size birsey diyeyim şaşırın
Kızımın herseyini aldık dün .araba ve beşik var almadım bütün kıyafetler kundakta bez car curt hepsi.320 tl tuttu esimle iddiaya girmiştim 500 tutmaz diye kazandım
Dün yıkadım güzelce utuledim.biraz keyifsizdim malum basımda yeğen hala

Bugun pijamacim gelecek ondan da pijama çamaşır alacağım finish.

Seçil kiz bugun seni gördüm öyle ruyamda.gecmiste fitili sormussun. Kesinlikle kullan hayatım. Enfeksiyon tas kum seker tansiyon hepsi erken dogumu tetikler.raflarinda konuşuyor resmen,güle güle kullan.

Ofpufya,hayatım 250-500 gr yanılma payı var unutma.Burda her söylenen kilo gercek değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…