Naaptın canım, nasıl oldun ???
Kızlar bomba kimin geldim.
Kovayla suyum camsilim ortada allahım biri gelseneyse ki heryer derli toplu.
Neyse esas mevzu esime Msj atmış yeğen size kopyalamak isterdim ama cok uzun.birde sinir bozucu.
Demiş ki "benim Plan'ım ise başlarken sizde kalmakti ayrı eeve çıkmam soz konusu değil yetiremem.
Bende çekiniyorum ama sende haklısın evinde kalmam doğru değil.İstersen aksam giderim zaten yüzüne bakamam daha yazarken bile gözüm doluyor vs."
Benim sarteller marteller koptu.kudurdum.ajitasyon yapmasın benden müsaade alan olmadı isteyen beni arar izah ederim dedim esime.aksam ben halleder yollarım sen canını sıkma demiş.
Benim sag kaburgam seyiriyor o gün kesin cok sinirlenirim.milletin gozu seyirir :)
Ya benim 2 cocuğum var birde bebeğim olacak ev belli nasil kalırsın heyy gidi.....
2+1 evim sadece salonda açılan koltuk var ve hergun işkence.
Kızlar dua edin nolur bir yol olsun artık ve gitsin( ben esimi cocuklarımı özledim babalariyla sakalasmalarini.eleman sıkıntısından dolayı eşimde gergin olacak ama ben ne yapayım (
Sizide baydım farkındayım ben onun kadar değilim zaar
Hakkınızı helal edin.
canım annemi aradım ama o da komşusuna gitmiş söyleyemedim canım... evdeyim geçmesini bekliyorum...
voltajj arkandayız canım hiiçç vicdan yapma bence. o sen ona hizmet ederken vicdan yapmıyorsa sen neden yapacaksın.
ayrıca öksüz değil yetim değil çalışıyo para kazanıyo neyine acıyacaksın canım.
yaa ben kocamdan hizmet gördüm mü kırk kere teşekkür ediyorum mahcubiyet hissediyorum şu halimle.
o seni düşünmüyor da daha sana güvenip işe mi giriyor.
pes doğrusu
sağol canım teşekkürler eminim sende çokk güzel bir hamile olmuşsundurkız bu nası koca göbüş, göbüşse de bi göbüş işte, süpersin ya bayıldım sana, tam istediğim beendiğim uzun boylu zayıf hamile tipi, ben de 158 cmlik duba yürümüyorum yuvarlanıyorummaşallah canım
zapzup çok hoşsun canım :))
ben de göbeğimin fotosunu koymak istedimmmmmm
sağol canım teşekkürler eminim sende çokk güzel bir hamile olmuşsundur
teşekkür ederim canım koy koy göbüşleri görelim valla son aylara gelince göbüş resmi koymak istemiyor insan ama kendini güzel hissettiğin giysiyle koy foto görelim seni de
Eki Görüntüle 637940 Eki Görüntüle 637941 Eki Görüntüle 637943 Eki Görüntüle 637946
bu bebek şekerleri nasıl sizce ben en çok kuşlu olanı beğendim çok şirin
maşallah kız sana ne güzel çıkmışsın oyy kuşu da varmışBen,kızım ve minik kuşum :))
ben gülen surat ve kuşları beğendim
merhaba kızlar bugün dr kontrolümüz vardı malum malesef suyum azdı yine artma yok aksine azalma var dr erken doğum olur dedi ciğer geliiştirici iğne verdi ilk dozu vurdurdum diğerinide yarın vurduracağım hedefimiz 34. hafta dr 34 haftaya kadar dayansa iyi dedi ama her an doğum olabilirmiş diğer kontrolümüz haftaya cuma hakkımızda hayırlısı inşallah...
:)))) kesinlikle.bu ne yüzsüzlüktür topik bezdi bu yeğenden ya hu topiğin bütün hamişlerinin kötü enerjileri yeğenin için gelsin ve bir an önce pıl pırtı toplanıp gidilsin bunu kendi istedi maalesef
Ben masumum evetZapzup maşallah canım sana,ne güzel sadece göbek yapmışsın..benim göbek de pop da şişti ben bide koca kazakları giyince oluyorum bir top..
Voltajjjjjjjj senin yiyeğinin harbiden pişkinmiş yaa..plan proje yapmış beyimiz kendince ama sizin haberiniz yok..ne ala..ohh...:
ver kız adresini bir dövüp geleyim,gerginim zaten dünden beri,atarım bari üstümden..
Neyse bence bitecek bu iş bu akşam..kurtulacaksın artık,ama yelkenleri suya indirmek yok..bırak nasıl plan yaptıysa kendine göre,şimdi de çekip gitsin..senin suçun yok bu işte..
Ay ağlarsa bogarim bacı dur gelmeden dellenecemvoltajım bütün nisan annenleri olarak arkandayız.
gözyaşı falan dökerse sakın kanma.
o kuzen bu akşam gidecek arkadaş ben çok umutluyum
eşini de tebrik ediyorum valla o da gerçekten çok sabırlıymış.
herkes bu kadar göz yummaz valla.
Cok şükür ki varsınız .komsum sana yollayim mıYuh yani voltaj, okudum okuduğuma inanamadım.
Paşaya bak yaa, oturmuş planını yapmış gayet. Düşüncesizliğin, anlayışsızlığın da bu kadarı.
Yaa benim 80 yaşındaki annenannem kızının evinde 3 günden fazla kalmaz.
Evimden başka yerde rahat edemiyorum der, nasıl kaçacağını şaşırır.
Sen hamilesin bir de, bir bardak su versen helallik istemek zorunda.
Hiç üzülme arkadaşım, ben de arkandayım.
Sen yapman gerekeni fazlasıyla yaptın.
Ben ah ben .ben az değilim kek gibi duruyorum iste.gozum ne zaman açılacak acep.hala sagmal inek gibi fosur fosur sutledim.o yeğen bu akşam o evden gidecek arkadaş:)başka yolu yok, yetti gayri, bu ne ya, bi de duygu sömürüsü yapıyo, Allah'ım ne insanlar var, yine iyi bakıyosun bak demek çocuğa ki gitmiyo haspam:)
Evet iste sahipsiz olsa neyse.caresiz olabilir ama care ben değilim.voltajj arkandayız canım hiiçç vicdan yapma bence. o sen ona hizmet ederken vicdan yapmıyorsa sen neden yapacaksın.
ayrıca öksüz değil yetim değil çalışıyo para kazanıyo neyine acıyacaksın canım.
yaa ben kocamdan hizmet gördüm mü kırk kere teşekkür ediyorum mahcubiyet hissediyorum şu halimle.
o seni düşünmüyor da daha sana güvenip işe mi giriyor.
pes doğrusu
İste bam teli bu.dandik desene oğlum yazık günah ayıp.elinde sigara sana anne gibi bakar ablan demiştir.bana ziyarete geldiklerinde arayıp derdi napiyosunuz kaynattiniz mı vs.mal misin arkadas ben uyku dinlenme diye totom kus pişiriyor.ya banane istemiyorum iste.ev benim var mı ötesi.ben çocukta değil annesinde suç buluyorum. tamam oda küçük değil ama bekar adam düşünemeyebilir annesinin bir an önce ev bak diye sıkıştırması lazımdı.
hayirlisi olsun canim insallah saglikla kucagina alirsin, 34 e kadar dayanirsiniz umarim ama 32 den sonra doganlarda sorunsuz yasiyor Allahin izniyle sikma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?