2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar netten bebek şekerlerine bakayım dedim karşıma bu sayfa çıktı inanılmaz güzel şeyler bayan kendisi yapıyor siparişte alıyor fiyatlar koymuş bir bakın yapmak isteyene de fikir olur harika şeyler var bende acaba keçeden bebek şeeri yapsam mı diye düşünmeye başladım arkasına magnet yapıştırırım süper olur bir bakın bakalım beğenecekmisiniz
ecerce dükkan: KAPI SÜSLERİ

buda blog sayfası
ecerce: İSİMLİ YATAK BAŞI, KAPI VE DUVAR SÜSÜ

o yeğen bu akşam o evden gidecek arkadaş:)başka yolu yok, yetti gayri, bu ne ya, bi de duygu sömürüsü yapıyo, Allah'ım ne insanlar var, yine iyi bakıyosun bak demek çocuğa ki gitmiyo haspam:)

voltajj arkandayız canım hiiçç vicdan yapma bence. o sen ona hizmet ederken vicdan yapmıyorsa sen neden yapacaksın.
ayrıca öksüz değil yetim değil çalışıyo para kazanıyo neyine acıyacaksın canım.
yaa ben kocamdan hizmet gördüm mü kırk kere teşekkür ediyorum mahcubiyet hissediyorum şu halimle.
o seni düşünmüyor da daha sana güvenip işe mi giriyor.
pes doğrusu

ben çocukta değil annesinde suç buluyorum. tamam oda küçük değil ama bekar adam düşünemeyebilir annesinin bir an önce ev bak diye sıkıştırması lazımdı.

sağol canım teşekkürler eminim sende çokk güzel bir hamile olmuşsundur

zapzup çok hoşsun canım :))

ben de göbeğimin fotosunu koymak istedimmmmmm

teşekkür ederim canım koy koy göbüşleri görelim valla son aylara gelince göbüş resmi koymak istemiyor insan ama kendini güzel hissettiğin giysiyle koy foto görelim seni de

bu bebek şekerleri nasıl sizce ben en çok kuşlu olanı beğendim çok şirin

Ben,kızım ve minik kuşum :))

Eklentiler

• $image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 52
  • $image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 49

ben gülen surat ve kuşları beğendim

Ben,kızım ve minik kuşum :))
maşallah kız sana ne güzel çıkmışsın oyy kuşu da varmış nazar değmesin

ben gülen surat ve kuşları beğendim

ayy evet gülen yüzde çok güzel hem basit acaba bebek şekeri olarak güzel olurmu ki hanipeks gibi bende kendim mi yapsam diyorum tabi yetiştirmek mesele arkasına magnet yapıştırıp güzel olur sanki

merhaba kızlar bugün dr kontrolümüz vardı malum malesef suyum azdı yine artma yok aksine azalma var dr erken doğum olur dedi ciğer geliiştirici iğne verdi ilk dozu vurdurdum diğerinide yarın vurduracağım hedefimiz 34. hafta dr 34 haftaya kadar dayansa iyi dedi ama her an doğum olabilirmiş diğer kontrolümüz haftaya cuma hakkımızda hayırlısı inşallah...

hayirlisi olsun canim insallah saglikla kucagina alirsin, 34 e kadar dayanirsiniz umarim ama 32 den sonra doganlarda sorunsuz yasiyor Allahin izniyle sikma canini

bu ne yüzsüzlüktür topik bezdi bu yeğenden ya hu topiğin bütün hamişlerinin kötü enerjileri yeğenin için gelsin ve bir an önce pıl pırtı toplanıp gidilsin bunu kendi istedi maalesef
:)))) kesinlikle.
Ben masumum evet bana sormadılar .
Ay ağlarsa bogarim bacı dur gelmeden dellenecem
Cok şükür ki varsınız .komsum sana yollayim mı
o yeğen bu akşam o evden gidecek arkadaş:)başka yolu yok, yetti gayri, bu ne ya, bi de duygu sömürüsü yapıyo, Allah'ım ne insanlar var, yine iyi bakıyosun bak demek çocuğa ki gitmiyo haspam:)
Ben ah ben .ben az değilim kek gibi duruyorum iste.gozum ne zaman açılacak acep.hala sagmal inek gibi fosur fosur sutledim.
Evet iste sahipsiz olsa neyse.caresiz olabilir ama care ben değilim.
ben çocukta değil annesinde suç buluyorum. tamam oda küçük değil ama bekar adam düşünemeyebilir annesinin bir an önce ev bak diye sıkıştırması lazımdı.
İste bam teli bu.dandik desene oğlum yazık günah ayıp.elinde sigara sana anne gibi bakar ablan demiştir.bana ziyarete geldiklerinde arayıp derdi napiyosunuz kaynattiniz mı vs.mal misin arkadas ben uyku dinlenme diye totom kus pişiriyor.ya banane istemiyorum iste.ev benim var mı ötesi.

Tuncss saclarını yolacam.terligim nerde.gel he is var dadin olarim aşçın olarım.

Kızlar cok sagolun.arabadan sonra yediğim en iyi kazık.su an yüreğim güm güm.cok heyecan yaptım.esim bir gelseydi.tepkisi nasil.gerilmesek en sevdiği seyleri yaptım ay cok garibim.
Ah anam attın bir dag ardına ,gel gor kızın neler yaşıyor.cok kızgın oda ama bende çaresizim.

hayirlisi olsun canim insallah saglikla kucagina alirsin, 34 e kadar dayanirsiniz umarim ama 32 den sonra doganlarda sorunsuz yasiyor Allahin izniyle sikma canini

inşallah canım 34 dolarsa bizim için tamamdır çok korkuyorum kızımın doğup yoğun bakım ,küvözde kalmasından en fazla 36 haftaymış en geç 36 da alınacak bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…