2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
inşallah canım 34 dolarsa bizim için tamamdır çok korkuyorum kızımın doğup yoğun bakım ,küvözde kalmasından en fazla 36 haftaymış en geç 36 da alınacak bebeğim

ciger gelistirici igne de olmussun bisey olmaz Allahin izniyle kuveze girse bile cabuk cikar, bak ikizler 32 de dogdu masallah nasil sagliklilar, icini ferah tut canim Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Sakin ol fıstığım.daha ilk olduğu için sana serum takviyesi yaparlar.sakin suyu bitti diye erken almalarına müsaade etme.zehrami öyle aldılar.34. Hafta diye sartlamasin seni Rabbim safi sıfatıyla tecelli etsin...duayla...

canım doktor yapılacak birşey yok sürekli takip edeceğiz dedi seni hastaneyede yatırabilirim ama bir faydası olmaz sadece yatarsın dedi zehra kaçıncı haftasında doğmuştu canım?

stres yapma kendine sakına Allah yardımcınız olur merak etme çok zor biliyorum ama bu günlerde gececek inan...

Canim hic sucluluk duygusuna kapilma. Eskidenmis o isler . Artik sartlar baska . Sen ona evinin kapisini acmissin, buyukluk etmissin. Nankorluk etmesin, hiiiiii gittikten sonrada senin lafini etmesin . Insallah seni daha fazla uzmez ve helallik alir tesekur eder gider .

canım doktor yapılacak birşey yok sürekli takip edeceğiz dedi seni hastaneyede yatırabilirim ama bir faydası olmaz sadece yatarsın dedi zehra kaçıncı haftasında doğmuştu canım?

Ama benle beraber olup serum takviyesiyle bekleyenler oldu.ben sezaryenliyim diye aldılar falan.Sen yine de dene 1 gün bile kar.susuz beslenemez elbette ama çaresi varsa yapsınlar.
34 te alındı .kuvozde kaldı 2-2.5 hafta...

Pff onuda yapmaz ya.
Ama anasi yapabİlir o kapasite var yani...
Aman ne yapayım yaparlarsa yapsınlar ...
Simdi kameradan bakıyorum geldi şubeye esim benim bacaklar titriyor :18:
Ay cok heyecanlı bu isler zevk alacağım nerdeyse

Kiz senin bacak popis nerde.
Enemm ben en fittim ne ara yettin:))
yok gogusmus vs yok anam sen doğumdan taytla çıkarsın

Zapzup ben kuşları cok sevdim...

Lena kiz senin kuşun da mı var ama ben korkuyorum ve sevmiyorum iyi durmuşsunuz.
Gobise maşallah...

Canim Allahin izniyle birsey olmaz dualarimiza cok guveniyorum ben o yizden hepimizin bebisi sagsalim dogacak insallah

stres yapma kendine sakına Allah yardımcınız olur merak etme çok zor biliyorum ama bu günlerde gececek inan...

Allah yardimci olsun canim insallah biraz daha gelisip oyle dogar minigin, hakkimizda hayirlisi
Canim Allahin izniyle birsey olmaz dualarimiza cok guveniyorum ben o yizden hepimizin bebisi sagsalim dogacak insallah

sağolun kızlar inşallah bebeğim gelişimini tamamlayıp öyle gelir...
Ama benle beraber olup serum takviyesiyle bekleyenler oldu.ben sezaryenliyim diye aldılar falan.Sen yine de dene 1 gün bile kar.susuz beslenemez elbette ama çaresi varsa yapsınlar.
34 te alındı .kuvozde kaldı 2-2.5 hafta...

canım şimdilik bebeğimin gelişimi çok iyi çok şükür suyu az olmasına rağmen 1 haftada 500 gr almış bebeğim 2.500 gr olmuş kilosuna göre 35 haftayla uyumlu kızım sanırım gelişimi ile bir sıkıntı olursa dr doğuma karar verecek o nedenle takipteyiz işte ama bebeğim idare edebilirse 36 haftayı doldurduktan sonra doğum olacak hakkımızda hayırlısı olur inşallah şimdilik tek derdimiz 34 haftayı doldurmak...:18:

Son düzenleme:

canım rabbim hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin bebişin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah düşünmemeye calış dinlen bol bol.maşşallahı var tombikin kilosuda yerindeymiş annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…