inşallah canım 34 dolarsa bizim için tamamdır çok korkuyorum kızımın doğup yoğun bakım ,küvözde kalmasındanen fazla 36 haftaymış en geç 36 da alınacak bebeğim
merhaba kızlar bugün dr kontrolümüz vardı malum malesef suyum azdı yine artma yok aksine azalma var dr erken doğum olur dedi ciğer geliiştirici iğne verdi ilk dozu vurdurdum diğerinide yarın vurduracağım hedefimiz 34. hafta dr 34 haftaya kadar dayansa iyi dedi ama her an doğum olabilirmiş diğer kontrolümüz haftaya cuma hakkımızda hayırlısı inşallah...
Kizlar mergen gelmedi mi hala? Bir haber var mi?
Sakin ol fıstığım.daha ilk olduğu için sana serum takviyesi yaparlar.sakin suyu bitti diye erken almalarına müsaade etme.zehrami öyle aldılar.34. Hafta diye sartlamasin seni Rabbim safi sıfatıyla tecelli etsin...duayla...
merhaba kızlar bugün dr kontrolümüz vardı malum malesef suyum azdı yine artma yok aksine azalma var dr erken doğum olur dedi ciğer geliiştirici iğne verdi ilk dozu vurdurdum diğerinide yarın vurduracağım hedefimiz 34. hafta dr 34 haftaya kadar dayansa iyi dedi ama her an doğum olabilirmiş diğer kontrolümüz haftaya cuma hakkımızda hayırlısı inşallah...
canım doktor yapılacak birşey yok sürekli takip edeceğiz dedi seni hastaneyede yatırabilirim ama bir faydası olmaz sadece yatarsın dedi zehra kaçıncı haftasında doğmuştu canım?
Kızımın odası tamamlandı teyzeleri perdelerimizde geldi :)
Hastane çantamızda hazır sanırım biraz büyük oldu valizimiz ama olsun napiim :)
Eki Görüntüle 637623
Canim hic sucluluk duygusuna kapilma. Eskidenmis o isler . Artik sartlar baska . Sen ona evinin kapisini acmissin, buyukluk etmissin. Nankorluk etmesin, hiiiiii gittikten sonrada senin lafini etmesin . Insallah seni daha fazla uzmez ve helallik alir tesekur eder gider .
Ben aldim bir gece kullandim koseyw attim , cok sert altina girmiyor karnimin , ve sanki daha.cok eziliyor karnim o yuzden tavsiye etmiyorumkızlar meraba hamileler için karın destek minderleri var ya onu alan var mı faydasını gören var mı?
Canim Allahin izniyle birsey olmaz dualarimiza cok guveniyorum ben o yizden hepimizin bebisi sagsalim dogacak insallah
Bayıldım yatağa nerden aldın Cnm ve ne kadar?bizim kızın daha Odasi yok erken gelecek olsa yandık
stres yapma kendine sakına Allah yardımcınız olur merak etme çok zor biliyorum ama bu günlerde gececek inan...
Allah yardimci olsun canim insallah biraz daha gelisip oyle dogar minigin, hakkimizda hayirlisi
Canim Allahin izniyle birsey olmaz dualarimiza cok guveniyorum ben o yizden hepimizin bebisi sagsalim dogacak insallah
Ama benle beraber olup serum takviyesiyle bekleyenler oldu.ben sezaryenliyim diye aldılar falan.Sen yine de dene 1 gün bile kar.susuz beslenemez elbette ama çaresi varsa yapsınlar.
34 te alındı .kuvozde kaldı 2-2.5 hafta...
sağolun kızlar inşallah bebeğim gelişimini tamamlayıp öyle gelir...
canım şimdilik bebeğimin gelişimi çok iyi çok şükürsuyu az olmasına rağmen 1 haftada 500 gr almış bebeğim 2.500 gr olmuş kilosuna göre 35 haftayla uyumlu kızım sanırım gelişimi ile bir sıkıntı olursa dr doğuma karar verecek o nedenle takipteyiz işte ama bebeğim idare edebilirse 36 haftayı doldurduktan sonra doğum olacak hakkımızda hayırlısı olur inşallah şimdilik tek derdimiz 34 haftayı doldurmak...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?